Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Hali
Lőttem én is egy Vantage-t az öreg 7950-el,csak 1100Mhz-ig húztam (alapfesz. 1125) így nem hiszem hogy listára kerülök vele ,de tud ő többet is ha akarom.

-
Johni5
őstag
R9 290 vs fx9370@5900 LN2 melegítés [link] Nem kérem listára még.6800-on lesz a következő eredmény.

-
NFree
addikt
-
fRooStzzZ
senior tag
Csak ugy erdeklodes keppen.. Az a proci ki tudja hajtani a 7950-et rendesen?
Vagy nem volt nagyon megpiszkalva a vga? En valamiert keveslem azt a pontot ra, azt lehet realis a dolog.. -
Johni5
őstag
Gigabyte R7 360 vs FX9370@5480 Hűtés Dry Ice.

Gigabyte HD7950 vs FX9370@5820 Dry Ice

-
mcs
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
950 jó lenne, ha beleférne a keretbe, mert a 750et csak szétpüföli.

Nekem GT 640ből ddr3as volt anno.
-
elfelejtette
veterán
Hehe...
Mindig a te nyomdokaidban járok. Nekem is lett 9600GT-m, AthlonII X3-am, GT640-em, és most hozzád hasonlóan én is szeretnék Intelre váltani (bár az anyagi keret szűkössége miatt csak LGA1155-ös i3-ra), meg a fogyasztást továbbra is alacsonyan tartva plusz tápcsati nélküli GTX750/950-es vga-ra.

-
Rottweiler89
senior tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Igen, alapfeszes alapórajel.
-
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Alapórajeles 5820K?
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Van ötletetek, miért is kaptam olyan keveset a CPU Score-ra?

-
-
NFree
addikt
Srácok nem lehet , hogy proci limit van 4,7ghz en s azért egyforma a teljesítmény? nagyon erősek ezek a karik .

-
jones965
Modder
-
subaruwrc
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
1.3v-nak köszönhetően főleg

ki vettem
vantage cpu tesztet nem nagyon érdekli,így meg picit könyebb a cpu-nak a phsyx teszt.eléggé ki van hegyezve fesz / hűtés ügyileg.
egyébként magától is elhagyja némelyik lap a quad channelt,ha az adott cpu láb nem érintkezik megfelelően.#16039

azokat a csatákat nem felejtem el
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Csak azert kerdeztem, mert nekem is sokszor jatszott olyat, hogy eltunt a 4. modul.
Aztan kis babra, es elokerult.. Foglalmam sincs, mitol mehettek el. Volt hogy kibeleztem az egesz gepet, cserelgettem keresztbe hosszaba a ramokat, bios reset, uj bios, egyesevel probalgattam, minden ram jo volt, minden slot, de volt mikor nem latta a 4.-et.
R4E lapnal is volt ilyen, majd a R4 black-nel is egyszer eljatszotta. Azt hittem hulyet kapok.. -
Alpi.
addikt
válasz
lacus83
üzenetére
Igen, időt és pénzt bármennyit bele lehet tenni, mint minden hobbiba általában.

Nem nagyon tudtam elmagyarázni eddig kb. senkinek, hogy mit is imádok ebben annyira.
Problémamegoldás kb. az egész, fejtörő, van egy kis "lego" része is, amíg összerakod, stb.
Egyébként régebbi, olcsóbb cuccokkal is pont ugyan úgy el lehet szórakozni szerencsére.
Pont akkora utazás egy G80-ast lőni mondjuk egy 775-ös platformon Xp alatt 3d01-re, mint 2011 + 980 Ti -vel 3D11-ezni.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
lacus83
üzenetére
Nincs is annál jobb, mikor az ember -15 fokba kiül a komplett cuccal a teraszra, erkélyre, nyitott ablakba, és órákon át nyaggatja a gépet az utolsó mhz-ért.. Én is átestem már rajta párszor, család nem nézett hülyének.

Valaki a kocsmában érzi jól magát fél szemmel bva a világra, valaki meg húzgál azt amit tud...
-
jones965
Modder
válasz
lacus83
üzenetére
Ráérünk, szórakozunk, csak úgy mint bárki más, más témájú fórumokon. Megsúgom, még a 3Dmark 2001SE is nagy sláger, pedig az csak DX9-es. Mint már előttem is írták, ez egyfajta hobbi és versengés a pontszámokkal. Lehet hogy neked ez nem jelent semmit, de vagyunk páran akiknek igen.
-
lacus83
senior tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Jó helyen,csak lehet félreérthetően fogalmaztam.A Dx 12 hajnalán és Dx 11 megjelenése óta jöttek már ki a mai technikákhoz igazodó 3D Mark program tesztek.
Ott is megfordulnak a srácok,és természetesen magam is tudom mire való a Fire Strike
A kérdés oda irányult 03,06 3D markban mi értelme még ezeket a mai Konfigokat lefuttatni -
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Általános kérdésként vetném fel, hogy mi haszna és értelme mai Gamer Konfigokat és vgakat 5-6-7 éves programokkal tesztelni?
Ha van rá logikus magyarázat akkor hol érhetőek el ezek a programok még? -
Alpi.
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére

Örülök, hogy élvezted ezt a kis tesztet !
Köszönöm a segítséget még 1x !
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Azt hittem minden 770 megy vagy 1300 at boostolva legalább. Na mind egy lessz az még jobb sztem

(#16000) kicsipapucs
Jelenleg nincsenek meg az eszközeim, a szerelgetéshez (nincs pasztám+időm ) meg bontogatni kel a vizet , a legutóbb kapkodós szerelésnek nagy ára lett. Vettem egy bench táblát remélem azzal már majd ha átszerelem , könnyebben hidalom át az ilyen dolgokat.
Egyenlőre csak nézegetem mit tud a vga, mire számítsak. (mondjuk ez lutri)
Tweak ekkel kéne bíbelődjek de ahoz nem ártana egy friss win is mert valami gubanc van , sok eredményt elnézve közel azonos órajeleken a rendszerem sokkal gyengébb mint másoké , ezt is meg kell majd oldjam vhogy.
Sok munka nyűg lessz még ezzel ha belevágok s ezért is megy el a kedvem néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként elárulom,hogy full üres pottal ment végig. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Single-be bootol bios visszaállással.Szándékosan csak rátettem a potot először.Tehát nem a cpu foglalat kontakt a rossz.Így inkább egy ram mellett döntöttem.