Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Köszi szépen, nem tudod véletlenül Brumi milyen idöközönként frissíti a listát ?
szerintem ez a physx csak a fizikát segít kiszámolni a procinak ha jól olvastam anno de az ati is csinál valami hasonlót ahogy a kolléga irta előrébb
tehát elvileg ha lesz ojan gém ami használja az eggyaránt fog menni nv is meg ati-n is szerintem -
janos666
nagyúr
Ahogy most áll enyém lesz az 5. hely.

Amúgy a PhysX csak az AMD-n múlik, rajtuk is jobbára annyiból hogy nem szabotálják-e. Mert az NGO-nál már készül az ATI wrapper, állítólag az nvidia segítségével, csak az AMD-től várják hiába a segítséget (de csak idő kérdése hogy készlegyen velük vagy nélkülük, ha később direkt el nem bassz a driverekkel az AMD akkor menni fog).

Miért nincs Extrem setupos lista? Nem lehetne villogni Qx procival?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest