Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5529) fsb1000 válasza Scheffer (#5517) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Köszi!
Lehet nem fogsz örülni, de én is leírom a véleményem.
Tisztelem a játéktudásod, de ennek a csatának a végét nem te nyerted meg, hanem az ellenfél bénázta el. 1 V 2-nél a JagTiger kijött a foglalásból, pedig az E-75-nek csak resetelnie kellett volna és kicsit feltartani téged.
Az szép volt ahogy a Jagtigert kicsináltad közelharcban, de hát az lenne poén ha városi csatában másként lenne... lehetne mert a jagtiger sem volt kezdő.

Nade.. most jön a csúnya véleményem.
Ha a mezőre megy a Patton, akkor valószinűleg T20-al együtt meghal (max 1-2 kill). Szerintem ezért nem mentél oda. Mindenki érezhette, hogy gyenge lesz a balszárny.... ezért a BatC meg az AMX se ment oda...senki.. mind hagytátok meghalni a T20-at, hiába kért segítséget, hiába volt egyértelmű a helyzet. Az már egy másik kérdés miért ment előre így is a T20... Talán azt hitte 13:50-nél hogy jösz segíteni.

T20 csata kezdés után 2 perccel már halott volt, gondolom ez egy kicsit felnyomta a pumpát. Annyiban érthető a reakciója, hogy egyedül hagytátok. Ezután jött a szokásos random bírkozás, a csapatok felváltva kerültek előnybe, mig el nem értek a végjátékig.
---
Összefoglalva: Én sem látom akkora sértésnek Timmy beszólását - meg a szitu sem teljesen melletted áll - hogy fórumon kéne elégtételt venni.

Sokan ettől többet lenyelünk naponta....

---
(#5528) Scheffer : Ismerek még pár játékost aki így gondolkodik. (csapattárs feláldozható, sebzés maximalizálás, stb)
Nem itélem el ezt a szemléletet, mostanában gyakran én is így játszok, nem érdekel randomban a győzelem, a sok kill meg a sok sebzés úgyis magával hozza.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.