Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74410) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

Sziasztok!

Általános kérdéssel fordulok hozzátok. Digi internet van bekötve, és van egy saját regisztrált domain-ünk a hozzá tartozó e-mail címekkel, amik a PC-ken fel vannak véve Outlook-ban IMAPI postafiókként, tökéletesen működnek.
Na már most, ezek közül az e-mail címek közül szerettem volna néhányat feltenni a telefonra is, ami félig sikerült, a levelek megérkeznek, de küldeni nem lehet, tehát az smtp-vel lesz a probléma.
Első kérdés: Mivel a telefon folyton mozgásban van, ott mit szokás beállítani smtp szerverként? Egy asztali gépen célszerűen az internetszolgáltató smtp szervere van beállítva, no de telefon esetén? Esetleg a mobil szolgáltató (esetemben T) smtp szerverét?
Tesztképpen megpróbáltam ugyanazt a digi-s smtp szervert beállítani, ami az asztali gépeken is van, és hiába volt wifi-n a telefon, visszautasította. Több kombinációban is próbálkoztam, (pl SSL be vagy ki, felhasználónevet kiírni végig a @-al, vagy csak anélkül), egyik sem vezetett eredményre, az asztali gépeken pedig ezekkel a beállításokkal gond nélkül lehet e-mailt küldeni.

Kérlek segítsetek nekem, köszönöm!

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.