Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5759) tybsen válasza btudos (#5737) üzenetére


tybsen
addikt

Facebook:

Oke, hogy nem a rendszer hibaja, de igazabol engem az erdekel, hogy nem mukodik. Androidon mukodott, itt nem mukodik. Es felhasznalokent nem erdekel, hogy miert nem mukodik, a lenyeg, hogy ott megy es itt nem. Nem is akarom megerteni, hogy miert nem mukodik, csak nem mukodik. Lehet, hogy ez nagyon ostoba hozzaallas, de eddig androidon minden ertesites mukodott es nem ereztem folyton, hogy valamirol lemaradok. Persze nyilvan nem egetvero nagy dolgok ezek, de akkor is.

Ma peldaul 2 emberrel valo kapcsolattartasrol maradtam le facebook-on, mert nem ertesitett a bejovo uzenetekrol. Igaz, nem targyalasrol vagy uzleti dolgokrol maradtam le, de nekem fontosak ezek a szocialis dolgok.

Most eppen kiprobaltam egy altalam letrehozott facebook tesztszemellyel. Itt mukodott a chat-kuldes, ha elerheto teszi magat a tesztszemely chat-en. Ha kikapcsolja a chat-et, akkor hiaba kuld uzenetet, nem jon meg, az uzenet-kuldes nem megy. Na most nem mondhatom meg mindenkinek, hogy csak azert, mert nekem egy ilyen fo§ telefonom van, ezert aktivalja a facebook chatet es legyen mindenki szamara folyamatosan elerheto, mert en csak akkor kapom meg az uzeneteket vagy chat-et tole. Androidon mindenkeppen megjonnek az uzenetek, akar elerheto valaki chat-en, akar nem.

De a legkomolyabb, hogy en peldaul ma a telefonom chat-jeben lattam 2 elerheto kontaktot, akiknek irtam is, ok megkaptak az uzenetemet amit a telefon beepitett chat-jebol kuldtem, de az o valaszaik nem jottek meg. Csak joval kesobb veletlenszeruen neztem be a facebook alkalmazasba (tehat nem a chat-be), ahol lattam, hogy pirosan jelzi, hogy vannak uj uzenetek. A telefon beepitett chat reszeben ezek az uzenetek sehol nincsnek. Ez kulon rejtely, hogy hogyan lehetseges, hogy nem kaptam meg az uzeneteiket - hiszen valoszinuleg elerhetove tettek magukat, ezert is lathattam, hogy elerhetok. Ok meg is kaptak az uzenetemet, de en nem kaptam meg az oveket. Erthetetlen.

Whatsapp: ma kb 3-6 perces kesesekkel mukodik, plusz nem jelez, ahogy irtam is.

Osszessegeben: kezdem megunni ezt az oruletet. A felulet szep, ketsegkivul nagyon szep az egesz rendszer, ahogyan minden ugyanolyan betutipussal fut, ahogyan egy egeszet kepez minden alkalmazas kulsoleg. Viszont az utobbi ket hetben, amiota megvan a telefon, folyamatosan ezekkel az ertesitesekkel kinlodom, hogy megkaptam vagy nem kaptam, kesve vagy azonnal. A wifi is teljesen rapszodikusan marad bekapcsolodva lezart kepernyonel. Most peldaul orak ota bekapcsolva van lezart kepernyonel, pedig nincsenek kepek, amiket fel kellene toltenie skydrive-ra, el sem tudom kepzelni, miert van ez igy, semmilyen logikus magyarazatot nem talalok ra. Androidon ha bekapcsoltam, be volt kapcsolva. Ha kikapcsoltam, ki volt kapcsolva. De nem kellett azon agyalnom, hogy mit miert csinal a rendszer es hol lehet benne a logika.

Oszinten szolva nagyon vegyesek az erzeseim, de nagyon arra hajlok, hogy eladom es veszek egy nexus 4-et vagy ujra egy galaxy nexus-t, mert azok legalabb mukodnek. Oke, hogy esetleg neha megakad es tenyleg nincs feltetlenul ennyire egyben a rendszer, de igy, hogy ezt is megtapasztaltam, szerintem visszavaltok androidra, legalabb kiprobaltam a wp-t is. Persze alszom ra egyet-kettot, most amugy is felturboztam magam ezen az ertesitesi-dolgon meg amugy is elfoglalt vagyok es nem erek ra eladassal foglalkozni meg hirdetni meg mittomen, de hetvegen szerintem megy eladasra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.