Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#3651) Morden24 válasza kbalazsa (#3650) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ja, az unwanted services lista megfordult már nem egyszer a topikban, és többek között moonman is elmagyarázta, hogy jópár közülük olyan, ami keményen tudja befolyásolni a rendszerstabilitást.

Meg milyen számítógép az, amit gyorsít, ha egy-két rendszerhangot kikapcsolnak benne? Ne szopasson már.

A system bootnál a processzorszám állítása semmit nem ér, mivel a Win7 default-on az összes magot használja. A number of processors-ban éppen azt lehetne állítani, ha a maximumnál kevesebbet akarsz használni.

Windows Features on/off dolog. A cikk szerint nőni fog a sebesség, ha mondjuk a nem használt IE-t vagy WMP-t vagy WMC-t "kikapcsolod". Ez is nagyjából egy baromság, max. nyersz vele némi vinyóhelyet.

Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, ki írhatta ezt a cikket, de valami hasonló fasz lehetett, mint az olyanok, akik az FPS-eket multiban szinte rácshálóig lebutítják. Ilyen tanácsot: kapcsold ki a háttérképet, mert gyorsabb lesz a gép. Igen, ez tényleg igaz volt a Win3.1-re, amikor egy 2 megás bmp-t tettél be háttérnek.

Szóval amellett, hogy ez a cikk urban legend-ekkel és igazán hülye tanácsokkal egyaránt tele van, kiszámolta már valamelyik mókus, hogy hány Mb ramot nyer, miután instabillá optimalizálta a rendszerét, és háttérkép, UAC, rendszerhangok meg minden nélkül használja?
Mellesleg ha valaki mindent ki akar kapcsolni, ami a Win7-et Win7-é teszi, akkor egy javaslat: rakja vissza az XP-t. Az tényleg kevesebb ramot fogyaszt.

szerk.: Ahogy elnézem pzstm is ráugrott erre a rendkívül magas labádra. Na, ő volt még moonman-en kívül a másik, aki szintén kielemezte az unwanted services listát ebben a topikban. Tessék rákeresni, és elolvasni, hogy milyen jó módszer arra, hogy szétvágjuk a gépünket, cserébe meg gazdagabbak legyünk uscve 80Mb memóriával. Igen, utóbbitól tényleg sokkat több pontot kapunk a 3Dmarkban :U

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#3652) pzstm


pzstm
titán

Jézusom.....hagyjuk már az ilyen komolytalan cikkeket...kapcsoljuk ki UAC-ot, meg AERO-t, meg a mindennap használt szolgáltatások listáját, ne legyen jelszó a gépünkön meg satöbbi.....

Bootolásnál 2 magot használjon a proci az pedig sok embernél kékhalálhoz vezetett, vagy esetleg nem bootolt be többé a rendszer. Akiknél igen, azoknál 1, jó esetben 2 másodperckülönbség volt tapasztalható. Meg kapcsoljam ki a Gadgeteket...alapból amúgy sincs egy darab gadget sem.... valószínű azért kapcsoltam be, mert kellenek nekem :U
Aero peek és Aero snap features pedig az általam egyik leghasznosabb "csili-vili" újítás, aminek gyakorlati értelme is van és tényleg hasznos.
Balanced( kiegyensúlyozott) állapotról High Performance(Teljesítménycentrikus) állapotra. De amúgyis annyira testreszabható az egész energiagazdálkodás.

Szóval mindenkit óva intek még a cikk elolvasásától is.....az meg egy klön logout írást érne meg, hogy a felsorolt (állítólag "fölösleges") szolgáltatások kikapcsolásával mennyire gyorsul a rendszered, mennyi dolog nem fog működni, mennyit fogsz szívni vele utána...és jajj istenem mégis csak xar ez a vindóz is :W

Látom Morden24 kolega megelőzött :DDD :C :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3653) Troy. válasza God Vazzeg (#3645) üzenetére


Troy.
addikt

Kábel volt kilazulva. :) üdv

.

(#3654) Clemi válasza kbalazsa (#3650) üzenetére


Clemi
veterán

Itt egy cikk, ami összefoglalja mit lehet még tenni a jobb performancia és boot idők érdekében.

Na elolvastam azt a híres cikket! Hááát ha valakinek egy harmatgyenge őskori gépe van, akkor ezeket a lépéseket végi követve csinálhat a W7-ből egy rusnya lebutított rendszert, ami még az XP-nél is ocsmányabb, és gagyibb, de legalább "elballag" (vagy botladozik kékhalálozgatva) a gépén.
Ha valakinek ez kell, egészségére!

Én maradok inkább a csili-vili effektes kézreálló rendszernél, amiben működik az, amit belepakoltak, a felhasználói élmény minél jobbá tétele miatt. Nekem nem vágyam az, hogy az e penisem nagyobb legyen, mert lám lám nekem 15 ponttal többet adott valami eszelős tesztprogram, mert tuti klasszul kiheréltem a rendszerem, és pont a lényeget szedtem ki belőle :N

Kinek a pap, kinek a papné :R

[ Szerkesztve ]

(#3655) Troy.


Troy.
addikt

Újabb problémám akadt. Megpróbáltam létrehozni egy asztal megjelenítése gombot a tálcán, de úgy tűnik elb.sztam. :D
Működni működik a gomb, de total commander ikonja van rajta. Hogy tudnám megváltoztatni?
Vagy esetleg törölni a tálcáról? ( Jobb gomb inaktív rajta, valójában nem tudok vele semmit sem csinálni.)

.

(#3656) Morden24 válasza Troy. (#3655) üzenetére


Morden24
nagyúr

Kirakod asztalra, megváltoztatod az ikonképet, aztán megint pin to taskbar.

szerk.: Ja, hogy teljesen inaktív, nem tudsz vele mit csinálni (tehát nincsen unpin)? Az érdekes. Újraindítás után nem áll helyre, vagy kapsz broken link ikont? Nem tudsz változtatni az exe-n, amire mutat a link?

Egyébként itt egy leírás show desktop ikon előcsalogatására.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#3657) Clemi válasza Troy. (#3655) üzenetére


Clemi
veterán

Újabb problémám akadt. Megpróbáltam létrehozni egy asztal megjelenítése gombot a tálcán, de úgy tűnik elb.sztam.

Miért kellett neked egy ilyen gomb? Talán ami a superbaron van az elromlott?

Tényleg ilyen q...va nehéz megtanulni, hogy némely funkció hová költözött, és milyen új dolgokra képes? Ez pont olyan, mint a gyorsindítás a gyorsindításra (superbar-ra) :R

[ Szerkesztve ]

(#3658) God Vazzeg válasza Troy. (#3653) üzenetére


God Vazzeg
veterán

:))

(#3659) polonic válasza Troy. (#3655) üzenetére


polonic
félisten

De figyelj már. A tálcán a jobb alsó sarokban az a kis függőleges vékony csík is ezt a célt szolgálja. Megjeleníti az asztalt ha ráklikkelsz. Ha rámutatsz, akkor meg megmutatja.

Megelőztek. Képpel is illusztrálva.

[ Szerkesztve ]

(#3660) kbalazsa válasza pzstm (#3652) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Ok, a cikk pocsék és túlzás, bocs, hogy belinkeltem.

A print spooler kikapcsolását nem említettétek, attól is égnek áll az ember haja, ha fél évvel később nem érti mitől nem nyomtat a nyomtatója.

De. Van néhány ötlet ami megfontolandó lehet.
Pl. Van akinek tényleg nincs szüksége gadget-tre. (Ok, hogy alapból ki van kapcsolva). Van akinek peek és snap sem kell. Sőt aero sem úgy egészében. Mert nem érdekli, hogy csili-vili, csak működjön a masina és lehetőleg ne tornázzon folyamatosan a HDD. (Oké, hogy elvileg alacsony prioritással túráztatja a Windows Search). Más szempont, hogy akiről beszélek az pont nem fogja túrni a szolgáltatásokat, hogy hogyan lehetne néhány % performanciát még kipréselni a vasból.

Ha nem is akar mindent kikapcsolni, ami a Win7-et Win7-é teszi, néhánynak azért van értelme. Nem mindenki a csili-vili újdonságért vált Win7-re. Van aki azért, mert muszáj, pedig XP-vel vígan elélne, míg világ a világ.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3661) Troy. válasza Clemi (#3657) üzenetére


Troy.
addikt

Nem tudtam, hogy ott is van.

.

(#3662) < CyberBob > válasza Morden24 (#3651) üzenetére


< CyberBob >
őstag

Ha ki van kapcsolva a gép akkor tuti nem foglal semmi memóriát a hetes. Ha pedig leformázzuk a vinyót akkor az összes hely is megmarad. :))

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

(#3663) pzstm válasza kbalazsa (#3660) üzenetére


pzstm
titán

Van aki azért, mert muszáj, pedig XP-vel vígan elélne, míg világ a világ.
Innentől kezdve aszem nincs is miről beszélnünk.
Amúgy XP támogatás 2014-ig lett meghosszabbítva, amit én fölöslegesnek és egyben nevetségesnek is érzek :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3664) Morden24 válasza kbalazsa (#3660) üzenetére


Morden24
nagyúr

Van aki azért, mert muszáj, pedig XP-vel vígan elélne, míg világ a világ.

Mitől muszáj?
Ha valakinek az az istene, hogy valami szintetikus tesztben minél nagyobb eredményt érjen el, akkor oké - bár erre meg hadd'ne mondjam azt, hogy van értelme.

Aero kikapcsolása, ha nem kell: oké.
Search? Amennyi erőforrást zabál, nem értem, de oké.
Csilli villi dolgok kikapcsolása: oké.

Megjegyzem, az Aero-n kívül lényegi erőforrásfelszabadulás nem történik, ez utóbbi meg úgyis lekapcsol, ha fullscreen-en játszol, szóval tökmindegy.

Viszont az "optimalizációk" 90%-át továbbra is pont annyira tartom értelmesnek, mint trabantra a spoiler-t. Nem használ, de legalább faszság.

Tudom, hogy vannak olyanok, akik rá vannak görcsölve 10mb memória felszabadítására, és miután 5 service-et kikapcsoltak, hogy megszerezzék, elégedettek magukkal. Ez meg nem számítógéphasználat, ez baromság.

(#3662) < CyberBob >: Így van. És még a jegesmedve sem döglik meg, mert nem zabálja a pówermasina az áramot a 3dmák közben :D

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#3665) kbalazsa válasza pzstm (#3663) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Ja, van olyan konfig amit sehogysem tudsz XP-vel megvenni, akárhogy szeretnéd.
Na innentől kezdve nincs miről beszélni.

A 2014 nem az egyéni felhasználóknak nagy eredmény (és engedmény), hanem a cégeknek, akik majdnem vagy tényleg váltottak Vistára meg vissza.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3666) Clemi válasza Troy. (#3661) üzenetére


Clemi
veterán

Nem tudtam, hogy ott is van.

Na neeee ez most vicc akart lenni ugye? Most komolyan nem tettél egy felfedező túrát az új oprendszerben, hanem nekiálltál gányolni? Ha kell dobok pár linket, amik bemutatják a W7 kezelését, és a benne található újításokat.

(#3667) pzstm válasza kbalazsa (#3665) üzenetére


pzstm
titán

Viszont rengeteg konfigod meg tudsz venni oprendszer nélkül is...sőt ha nem P van a gépen amit veszel, de gondolom odahaza van egy eredeti példányod, akkor feltelepíthted rá azt.
Az meg hadd ne legyen már baj, hogy legalább a nagy OEM-ek haladnak a korral és nem tartják vissza a fejlődést. Új gépeken valószínű jobban is megy a Win7, és az új konfigokon tényleg egy élmény :K ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3668) swoody


swoody
senior tag

Sziasztok.
Erre van valami megoldás,hogy láthatóvá tegyem a megoldást?

Bocsi,hogy itt kérdem meg de ez a topic legalább pörög. :)
Office 2007 a program.

[ Szerkesztve ]

(#3669) Morden24 válasza kbalazsa (#3665) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ja, van olyan konfig amit sehogysem tudsz XP-vel megvenni, akárhogy szeretnéd.
Na innentől kezdve nincs miről beszélni.

Viszont az a konfig jó eséllyel elmegy a rátelepített Win7-el is, optimailzáció nélkül.

Sectumsempra - For Enemies

(#3670) Morden24 válasza swoody (#3668) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ööö, kijelölöd a megoldást, és átváltod a betűtípust mondjuk times new roman-ra, vagy amire tetszik? :U

Sectumsempra - For Enemies

(#3671) kbalazsa válasza pzstm (#3667) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Ha találsz még hozzá drivert. Notik esetén nem mindig jársz szerencsével, de PC-nél is beleeshetsz ugyanebbe, ha valami spec. hardvert használsz, amire még XP-re csak-csak megfejlesztette valaki a driver-t, de Win7-re még egy darabig nem, vagy tán sosem. De ezek meg megintcsak azok a speciális területek, amikről nem is beszélünk.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3672) kbalazsa válasza Morden24 (#3669) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Ja, van olyan konfig amit sehogysem tudsz XP-vel megvenni, akárhogy szeretnéd.
Na innentől kezdve nincs miről beszélni.

Viszont az a konfig jó eséllyel elmegy a rátelepített Win7-el is, optimailzáció nélkül.

Ellenben továbbra sincs szükséged a csili-vili dolgokra rajta...

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3673) Morden24 válasza kbalazsa (#3671) üzenetére


Morden24
nagyúr

XP mode.

(#3672) kbalazsa: Gondolom nem olvastad az előbbi kommentjeimet. Vizuál téma kikapcsolgatása oké, ha valaki szereti a puritán felületet, hát egye meg.
A cikk többi része viszont kisebb részben simán faszság, nagyobb részben konkrétan veszélyes, főleg olyan embereknél, akik használnak ilyen cikkeket: fingjuk nincsen semmiről, de leíás alapján nagyon szívesen kilőnek mindent.

Ha leírom egy cikkbe, hogy remek optimaizáció a dos bootlemez alól indított format c: parancs, akkor a fele olyan hülye, hogy meg is csinálja, és újraindítás után alig várja, hogy beléphessen a 3dmarkba.

(#3674) kbalazsa: XP mode, ha már szóba került a speciális hardver ésatöbbi. Más kérdés, hogy ahol létfontosságú a speciális hardver használata, ott általában nem csak gondolnak egyet, és vesznek egy új vasat, aztán nézd vazze, nemmegy a cété, mindneki meghal agydaganatban.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#3674) kbalazsa válasza Morden24 (#3673) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Ja Xp mode.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3675) swoody válasza Morden24 (#3670) üzenetére


swoody
senior tag

Ez nem szöveg hanem valami programmal lett szerintem csínálva.
És hiába változtatok írástipust ugyan az marad.

Esetleg áttudom neked küldeni msn-n,hogy megnézd vagy valami?

(#3676) sfdrakex válasza swoody (#3675) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

sfdrakex@freemail.hu ra dobd át meglesem

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#3677) sfdrakex válasza kbalazsa (#3671) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Notikhoz is van általában max nem a gyártója oldalán, hanem az alkatrész gyártó oldalán.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#3678) swoody válasza sfdrakex (#3676) üzenetére


swoody
senior tag

Elvileg elküldtem.

(#3679) kbalazsa válasza Morden24 (#3673) üzenetére


kbalazsa
senior tag

De, olvastam. Viszont a linket már nem tudom visszavonni. Te viszont azt nem olvastad, hogy ok, pocsék a cikk és bocs a linkért.

A speciális hardveres dolgot meg arra írtam, hogy jó a 2014, mert ők addig haladékot kapnak.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3680) sfdrakex válasza swoody (#3678) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Meglestem de olyan mintha beillsztett kép lenne egy bescannelt lapról pl. Sajnos passz.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#3681) wiggen123


wiggen123
aktív tag

Abit alaplapom van. Van hozzá 64 bites 2003, xp, vista driver. Több nem lesz, mert Abit bezárta a bazárt, no support :(
Szerintetek mennek ezek a driverek 64 bites 7-el? Vagy kukázhatom a lapot, ha 64 bitest akarok?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#3682) kbalazsa válasza sfdrakex (#3677) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Vagy nincs.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3683) Fire/SOUL/CD válasza wiggen123 (#3681) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

A W7 jó eséllyel szinte mindent fel fog ismerni az alaplapon, amit meg esetleg nem, ahhoz jó eséllyel használhatod a Vista x64 drivereket. De ki kell próbálni, 15 perc alatt lehet telepíteni a W7-et, ennyi időt rá lehet szánni.

kbalazsa
Sokat segítene driver ügyben, ha laptop pontos típusát megadnád, nem pedig egy olyan linket raksz be, amin egy chipset van, amivel rengeteg pl laptop rendelkezik...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#3684) Morden24 válasza kbalazsa (#3679) üzenetére


Morden24
nagyúr

Nem is úgy értettem, hogy te vagy a fasz, amiért linkelted. Lett már egy párszor ez bedobva :)

Sectumsempra - For Enemies

(#3685) Morden24 válasza wiggen123 (#3681) üzenetére


Morden24
nagyúr

Alapban szerintem telepíts, és Windows Update után nézd meg az eszközkezelőben, hogy van-e bármilyen problémás eszköz.

Ha van x64-es Vista driver, akkor 90%, hogy meg tudod oldani a gondodat, ha adódna. De a lényeg az, hogy NE telepíts semmilyen eszközillesztőt, csak akkor, ha a Windows nem ismeri fel magától/WU-n keresztül.

Persze VGA meg ilyesmi az kivétel, az alá nyugodtan dobd fel a legfrissebbet :)

Sectumsempra - For Enemies

(#3686) kbalazsa válasza Fire/SOUL/CD (#3683) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Köszi, de most ez nem egy konkrét probléma volt, hanem csak egy példa arra, hogy nem mindig egyértelmű a driver keresgélés régebbi vasak tekintetében Win7-re/Vistára.

Egyébként ez egy HP 8510P noti ATI Mobility Radeon 2600 VGA-val, amihez érdekes módon a gyártó oldalán XP-re, Vistára a linken látható választ kapod, míg Win7-re van driver az ATI oldalán.

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3687) swoody válasza sfdrakex (#3680) üzenetére


swoody
senior tag

Tuti,hogy nem scannelt mert openoffice al meglehet nyitni és ezt irja ki az elsőre.

size 12{ ital "" rSub { size 8{} } ital "" rSub { size 8{} } Δ ital "" { {} over {} } Δ ital "" rSup { size 8{} } ital "" cdot ital "" { { ital ""} over {} } cdot ital "" rSup { size 8{} }  {underline underline { ital ""}} } {}

[ Szerkesztve ]

(#3688) Sunsetjoy


Sunsetjoy
tag

Üdv mindenkinek!

Meg tudnátok mondani, hogy az aero azon (és csak az) funkcióját hogy lehet kikapcsolni, amikor a tálcán a futó programokra állva kis ablakban megmutatja, hogy mi is az, mi fut. Az aero többi része jó lenne ha megmaradna, de ez számomra zavaró.
A rendszertulajdonságok speciális/teljesítmény alatt próbáltam állítani, de csak azt nem kapcsolja ki, legfeljebb az ablakok közötti váltás animálását, asztal betekintést, stb.
előre is köszi.

A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

(#3689) pzstm válasza wiggen123 (#3681) üzenetére


pzstm
titán

Vista driver ha van, akkor igen jó eséllyel menni fog minden gond nélkül :K

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3690) kbalazsa válasza pzstm (#3689) üzenetére


kbalazsa
senior tag

Csak a poén kedvéért: azért a CT-t nem bíznám Vista driver-re :)

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#3691) band1103 válasza Clemi (#3666) üzenetére


band1103
őstag

Én kérek ilyen linkekett de csak akkor ha szigorúan magyar. Előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

(#3692) band1103 válasza Fire/SOUL/CD (#3683) üzenetére


band1103
őstag

Szia!

Sok jó hsz.-edet olvastam és jó cikkeid is vannak. :R Na pont ezek miatt fogadtam meglepődve azt a benyögésed hogy "...15 perc alatt lehet telepíteni a W7-et, ..."

Mintha pont te ne tudnád hogy ez erősen hw függő. Nekem azért többe került az x86-os w7 2GB rammal x2 4000+CPU-val.

Gondolom csak átvitt értelemben gondoltad de ebbe a topikba bárki olyan is betérhet aki nem ismer sem téged sem a w7-et és ő át lesz verve mert ő tényleges adatnak hiszi majd azt a 15 percet.
Én inkább úgy fogalmaztam volna hogy : "rohadt gyorsan feltelepül" és mindenki arra gondolhat amire akar.
Bocs az off-ért :R

[ Szerkesztve ]

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

(#3693) pzstm válasza band1103 (#3692) üzenetére


pzstm
titán

több mint négy éves laptopon 20 perc volt, újabb kiadáson pendrive-ról, pedig 9Perc volt elgutóbb egy x64-es telepítése.

Idő nagyban függ attól is, hogy pendrive-ról vagy DVD-ről telepítesz ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3694) band1103 válasza pzstm (#3693) üzenetére


band1103
őstag

Tehát ezzel igazat adsz hogy erősen HW függő :R hiszen a pendrive és a DVD is HW-ek közé tartozik :DDD Én pl: a saját konfigomon telepítés közben el aludtam. Bár lehet hogy csak 10percet szundítottam mert nem néztem az órát :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

(#3695) Gabás válasza Sunsetjoy (#3688) üzenetére


Gabás
addikt

nem lehet: ha azt kikapcsolnád, akkor az alapértelmezett ablakkezelési módban nem tudnál váltani az ablakok között

(#3696) wiggen123 válasza band1103 (#3691) üzenetére


wiggen123
aktív tag

Én is kérek :)

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#3697) pzstm válasza band1103 (#3694) üzenetére


pzstm
titán

amúgy persze hogy HW függő...sőt...még BIOS beállítás függő is lehet...annyi mindnet láttam már(meg olvashattunk már itt topikban is), hogy mi minden befolyásolhatja....nehéz lenne felsorolni őket.... :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#3698) Clemi válasza band1103 (#3691) üzenetére


Clemi
veterán

Én kérek ilyen linkekett de csak akkor ha szigorúan magyar.

Parancsoljatok:

Asztal és tálca

Látványos alkalmazás újítások

Superbar

Csak néhány példa

(#3699) band1103 válasza Clemi (#3698) üzenetére


band1103
őstag

Utólag is :DD ezer köszi! :R

De ha van még akkor ... ;)

[ Szerkesztve ]

"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

(#3700) < CyberBob > válasza band1103 (#3692) üzenetére


< CyberBob >
őstag

A lényeg, hogy ugyan azon a gépen gyorsabban települ a hetes mint az xp és már az sem volt sok.

Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.