Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115151) pjen válasza Csubakkka (#115150) üzenetére


pjen
félisten

A királyiak után. Remélem egyszer eltűnnek ezek az életet nehezítő rendletek.

(#115153) woodworm válasza Csubakkka (#115152) üzenetére


woodworm
veterán

Mert nincs is ilyen kitétel.
A kódolást pedig szarul küldi a upc, más gyártók utána mentek és jól jelenítik meg, a samu tartja magát a szabványhoz. Korábban volt erről szó itt vagy a samu topikban.

(#115154) asdf_ válasza pjen (#115149) üzenetére


asdf_
veterán

2010. évi CLXXXV. törvény
a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról

74. §(1c)
A 73. § (2) bekezdésében meghatározott műsorterjesztő köteles az (1)-(1b) bekezdésben meghatározott audiovizuális médiaszolgáltatásokat alapbeállításként a csatornasorrend első helyeire tenni, a Médiatanács által a Közszolgálati jegyzékben meghatározott sorrendben.

Tehát imho az első hangolásig kell úgy lennie, aztán a júzer azt csinál vele, amit akar. Mármint kellene tudnia azt csinálnia...

[ Szerkesztve ]

(#115155) pjen válasza woodworm (#115153) üzenetére


pjen
félisten

Google a barátod, kicsit olvass utána. :)

(#115156) Toth_Jani válasza asdf_ (#115154) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Igen ez sajnos igy van, de szerencsére Philips TV az a Kedvencekkel tud variálni a Sony meg nem is vergődik vele, gyárilag a PC-s csatorna szerkesztőt ajánlják.
Viszont egyikkel sincs gond az EPG-vel, és a saját felvétellel sem.

[ Szerkesztve ]

(#115157) woodworm válasza pjen (#115155) üzenetére


woodworm
veterán

Linkelj! (És ne a google-t, hanem a végeredményt!)

(#115158) cocka


cocka
veterán

Vodabox újabb gyökérsége:

A csatornák láthatósága opció működése valahogy megzavarodott, ugyanis a nem előfizetett csatornákat hirtelen megint mutatja, csak néhánynál hagyta meg a nem látható (áthúzott szem) jelet. Az alsó opció, a "nem előfizetett csatornák elrejtése" már megint nem működik, mivel most az "elrejtésre" nyomva, nem jelenik meg a "megjelenítés". Sőt végre sem hajtja az elrejtést! Úgyhogy összeírtam, hogy mely csatornákra nincs előfizetés vagy melyeket nem mutat juszt se csak úgy (indok nélkül), majd szépen beléptem a csatornák láthatósága menübe és beállítottam, hogy ezeket ne mutassa.

Áramtalanítás.. pár nap múlva visszakapcsolás majd nem kap netet, offline módban van, jó. Kikapcs.. adok netet visszakapcs. és minden elrejtést elfelejtett.

Legalább a beállításokat lehessen már elmenteni egy rohadt pendrive-ra, ha már szarra sem jó az az usb port. Vagy méltóztasson már a felhőbe lementeni a beállításokat és onnan visszatölteni, ha ennyire hajlamos elfelejteni, mert ez így agyrém.

(#115159) kezo0 válasza cocka (#115158) üzenetére


kezo0
addikt

Amikor végre kijött megint a frissítés, amivel el lehet rejteni az engem nem érdeklő csatornákat, egyszer beállítottam, hogy melyeket rejtse el, és azóta úgy van.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#115160) cocka válasza kezo0 (#115159) üzenetére


cocka
veterán

OK, csak én az utolsó frissítés után tapasztaltam ezt. Nem közvetlenül hanem vagy 2 napja. Mondom akkor köszönjük a semmit, megint lehet elölről kezdeni a beállítgatást.

Azért az is durva, hogy ha elmegy a net, nem lesz tévéadás. Talán koaxon keresztül igen, de mint vki azt korábban írta a nagra kulcsokat a netről szedi. De ha nem kap netet, akkor hiába van rajta a koax.

Neked is csak UTP-ről megy a cucc? Te oda tudsz kapcsolni a helyi TV-re? 13. kerületi tv vagy mi a neve, az jön csak etherneten is?

(#115161) kezo0 válasza cocka (#115160) üzenetére


kezo0
addikt

Ha elmegy a net, a tévéadás nem megy el azonnal. Nem tudom, meddig lehet még nézni ezután, mert olyan hosszú netkimaradás még nem volt nálam, amióta van Vodaboxom (kopp-kopp…).
A tévéadás koaxon jön itt, ahogy szerintem Bp.-en mindenki másnak is. Ha valakinek elég hozzá csak az UTP, akkor ott véletlenül rossz a konfig a boxon.
TV13 a helyi csatorna, és most épp valami vonósnégyes zenél rajta, egyébként szépen. :) Inkább most nem húznám ki a koaxot, hogy megnézzem, bejön-e az adás anélkül is. :)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#115162) cocka válasza kezo0 (#115161) üzenetére


cocka
veterán

OK köszi. :DD

(#115163) pjen válasza asdf_ (#115154) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem a műsor terjesztők és a készülék gyártók is úgy értelmezték a rendeletet ahogy én. Királyi csatornák előre. Nekem volt a rendelet kiadása előttről Tv m egy LG és úgy rendeztem a csatornákat ahogy akartam.

[ Szerkesztve ]

(#115164) ztsoft válasza cigam (#115146) üzenetére


ztsoft
őstag

CoF kolléga korábban már leírta, hogy nem a magyar nyelvhez tartozó kódlapot használ a UPC, gondolom, hogy a Vodafone sem módosított rajta, [link].

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#115165) woodworm válasza pjen (#115155) üzenetére


woodworm
veterán

Úgy látom csak beszólogatni tudsz, referenciát hozni nem. Még azt sem jelezted, hogy a két téma közül melyikkel van gondod.
- Csatornák rendezhetősége: A törvény szabályozza az alapértelmezett sorrendet, amihez kiadott egy jegyzéket. Amit mindketten sérelmeztünk a kollégával, hogy egy félreértelmezés miatt a szolgáltatók tiltják az utólagos rendezhetőséget. Erre nincs a törvényben semmilyen kitétel. Tehát ne a google-hoz küldözgess, hanem hozz konkrét referenciát, ami tartalmazza a tiltást.
- EPG kódolás: évek óta tudható, hogy a upc nem a szabványban meghatározott kódolást használja hozzá. Néhány gyártó alkalmazkodott hozzá, néhány nem. Közben linkelték, CoF hozzászólását, de aznapról ott van még vargalex hozzászólása is.

(#115166) pjen válasza woodworm (#115165) üzenetére


pjen
félisten

2021 július 16-tól – jogszabályi megfelelőség érdekében – a közszolgálati MTVA csatornákat az eddig megszokott sorrendtől csekély mértékben módosítva találhatja majd a területi csatornaválasztékunkban, a Médiatanács Közszolgálati Jegyzékében előírtaknak megfelelően.
Analóg szolgáltatás esetén az alábbi módon lesznek foghatóak:
M1M2DunaM4 Sport
Digitális szolgáltatáscsomag esetén pedig a következő csatornasorrend lesz a csomag elején:
M1M2DunaM4 SportDuna World / M4 Sport+M5
Mindez a programcsomagok egyéb csatornáit, vagy azoknak az Önök televízió készülékén berendezett programhelyeit nem befolyásolja.
A közszolgálati csatornák fentieknek megfelelő sorrendű további nézhetőségéhez sok sikert kíván:
az i-TV Zrt. vezetése.
Csak Neked.
+ehhez kiválóan alkalmazkodtak a Tv gyártók is, nem véletlen vették ki a csatorna sorrend állítási lehetőséget.
A Voda boxon nem lehet csatorna sorrendet állítani, mult évi Samsung Tv DIGI antennával nem lehet csatorna sorrendet állítani. Még opció sincs, persze ha Dániára állítom akkor megjön a lehetőség, akkor miért is nincs letiltva? Amit most monitornak használok az egy 11 éves Samu Tv, érdekes azon minden Magyarra van állítva, mégis adja az opciót.

(#115167) pjen válasza woodworm (#115165) üzenetére


pjen
félisten

„Az egyenlő elbánás elvét nem érintve (…) közszolgálati műsorok számára a hozzáférés tekintetében elsőbbséget köteles biztosítani.”
Ez szerepel abban a módosító javaslatban, amit tavaly december 15-én fogadott el a magyar országgyűlés. Vagyis június elsejétől az első nyolc programhelyen biztosan csak az állami televíziókat nézhetjük.
Ha jól emlékszem 2015 volt.

(#115168) pjen válasza woodworm (#115165) üzenetére


pjen
félisten

Ha a Magyar Telekom tévés előfizetői közé tartozik, június 30-tól borulni fog a csatornák megszokott sorrendje a készülékén. Nem a cég tehet róla, erre a lépésre kötelezte a médiatörvény.
A médiatörvény 2014 decemberében elfogadott módosítása szerint a Telekomnak két új közszolgálati csatornának is helyet kell biztosítania digitális platformjain, illetve az állami tévé csatornáinak SD és HD verzióját az EPG sorrend első helyeire kell sorolnia – vagyis ezek fognak elsőként megjelenni az elektronikus programújságban. Ennek következtében 2015. június 30-tól az IPTV, a digitális kábel TV, az Interaktív Sat TV és a Sat TV szolgáltatások csatornasorrendje megváltozik. Mutatjuk, hol találja meg a csatornákat:

(#115169) asdf_ válasza pjen (#115166) üzenetére


asdf_
veterán

Ez annyit jelent (TALÁN!!!), hogy július 16-án, az új csatornarendnek megfelelően egyszer át kellett volna írni az 1-7(?) csatornákat. Aztán a júzer, ha olyanja van meg megint eltűntethette volna a szócsövet.
De szerintem még ennyit sem, mert az alapértelmezetten kitételnek történő megfelelés megtörtént mondjuk 3 évvel ezelőtt, amikor beköttettem a tv-t, tehát onnantól senkit nem érdekel, a jogszabály pedig nem ír elő olyat, hogy a Közszolgálati jegyzékben levő lista, sorrend változásakor ismételten alkalmazni kell ezt az alapértelmezett értéket.

(#115170) asdf_ válasza pjen (#115168) üzenetére


asdf_
veterán

Sajtóhíreket idézel, mikor ott van a jogszabály. Értelemszerűen az utóbbi értelmezésén szkanderozhatunk csak. Az, hogy más félreértelmezi, az engem pl. tökre nem érdekel...

(#115171) woodworm válasza pjen (#115168) üzenetére


woodworm
veterán

Újságcikkeket idézel. A törvény korábban be lett másolva, abban szó sincs az előfizető számára rögzített sorrendről, csak a szolgáltató által adott készülék alapértelmezett sorendjéről. Tudtommal a tv boxra pont most adtak ki olyan frissítést, amivel szerkeszthető a sorrend. Igaz egyelőre nem mindenki kapta még meg. A szomszéd topikban is ígéri későbbre a telekom a csatornák sorrendjének szerkeszthetőségét. Ha ennek törvényi akadálya lenne, már korábban rövidre zárták volna a témát.

Idén vásárolt Samsung tévén, ha nem választok ki szolgáltatót, hanem magyar nyelvre állítva lekerestetem a csatornákat, akkor szabadon szerkeszthető a sorrend. Itt jön elő a másik téma, a zavaró ékezetek a csatorna nevekben és az epg-ben.

(#115172) pjen válasza woodworm (#115171) üzenetére


pjen
félisten

Hát erről beszélek, ha nem választok ki szolgáltatót, de ha kiválasztom akkor már nem ugye széllel szemben síelni sem lehet, az országgyűlés elfogadta, a szolgáltatók alkalmazkodtak. Még a digi boxon is megjelentek a kedvencek.Egyszer már kiadták azt a frissítést és vissza is vonták, például tőlem is.Lehet nem véletlen.

(#115173) kabelmania27 válasza kalapacsolok (#115136) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
A kábeles jobb megoldás, üzleti csomag esetén kiesés idejére adnak mobilos kapcsolatot.

(#115174) pjen válasza asdf_ (#115154) üzenetére


pjen
félisten

"Tehát imho az első hangolásig kell úgy lennie, aztán a júzer azt csinál vele, amit akar. Mármint kellene tudnia azt csinálnia..." Azt hiszem itt írtad le a lényeget.

(#115175) kabelmania27 válasza la_cc (#115132) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ellenőrizd, hogy megvan-e a gigabites lan kapcsolat.

(#115176) pjen válasza asdf_ (#115154) üzenetére


pjen
félisten

Ez a törvény 2010 es keltezésű, az Országgyűlési határozat öt évvel fiatalabb. Szerinted nem írja felül?

(#115177) woodworm válasza pjen (#115176) üzenetére


woodworm
veterán

Nem, mert az idézett rész már a módosított szöveget tartalmazza.

[ Szerkesztve ]

(#115178) XFreedy


XFreedy
tag

Sziasztok!

Mostanában egyre gyakoribbá vált, hogy nem töltődnek be oldalak, de egy frissítés után gyorsan betöltődik. (valamikor olyan is előfordul, hogy többszöri frissítés után töltődik csak be)
CH7465VF szolgáltatós router/modem-et használok WiFin, október vége óta használom, az elején is előfordult néhányszor, de nem volt különösebben zavaró.

Néztem logot, van napi néhány Dropped illegal forward package és No ranging rasponse received - T3 time-out üzenet.

Downstream SNR 35-38dB között vannak a csatornák, upstream SNR-t nem ír, de a power 43dBm, ha jól tudom, ezek normális értékek.

Van valami tippetek esetleg amit még leellenőrizhetnék? Egyik kollégámnak is Vodafone internete van, és ő is tapasztal ilyesmit, hogy nyitna meg egy oldalt, de egyáltalán nem töltődik be, aztán frissítésnél meg betöltődik. Én macOS 12-t használok, ő Windows 10-et.

Ti tapasztaltok ilyesmit? mennyire jellemző ez a jelenség vodafone otthoni internetre?

Lehet, hogy ez abból ered, ahogy a vodafone kezeli az IPv6 tartományban lévő ügyfeleket?(én is és kollégám is IPv6 tartományban van) Gondoltam rá, hogy esetleg átkérném magam IPv4-be, hátha az megbízhatóbb általánosságban + még akkor modem módot is be tudnám állítani és TP-Link C7 routeremet használhatnám wifi routerként. (bár amúgy jelerősség szempontjából teljesen elégedett vagyok ezzel a CBN-nel, speedtesten simán tudok mérni közel 500Mbit letöltést wifin (és persze kábelen is))

(#115179) kabelmania27 válasza XFreedy (#115178) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
A vezeték nélküli átvitelt a szolgáltatók nem garantálják.
Upstream snr-t bentről látják.
A letöltésnél a jel erősséget kellene megírnod.
Ipv4 módban és modem üzemmódban stabilabb lesz a modem.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.

(#115180) pjen válasza woodworm (#115177) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem hagyjuk, a végén kiderül, hogy nincs is ilyen O.Gy. határozat, a szolgáltatók és a készülek gyártók, teljesen egységesen saját ötlettől vezérelve vezették be ezt a rendszert. Direkt, hogy bosszanthassák a jóhiszemű felhasználót. :C :W

(#115181) XFreedy válasza kabelmania27 (#115179) üzenetére


XFreedy
tag

Köszönöm a választ!

Ahogy bejön a lakásba bejön a koax, van egy toldó, amin 10dB piros felirat van.
Megnéztem a downstreamnél a Power(dBmV) értékeket, 13 csatornánál 6dBmV, 3 csatornánál 7, 5 csatornánál 3, 2 csatornánál 2.

(#115182) kabelmania27 válasza XFreedy (#115181) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Köszi az infót, értékek rendben vannak, azért van bekötve csillapító, hogy 10 alatt maradjanak az értékek.
Modem újraindítás után nem javul az oldalak betöltése?

[ Szerkesztve ]

(#115183) woodworm válasza pjen (#115180) üzenetére


woodworm
veterán

Mert nincs országgyűlési határozat. Van helyette törvény a 2010-es médiatörvény módosításáról, a korábban idézett szöveg az éppen aktuálisan érvényes törvényből van.
Igazából senki sem tud jelenleg hatályos törvényt vagy határozatot idézni, ami előírná, hogy az előfizetőnél tiltani kellene a csatornasorrend módosítását. Ez a túlkompenzálás egy kényelmes állapot a szolgáltatóknak, mert tudnak mutogatni a törvényre és közben polcpénzt kérni a csatornáktól.
Korábban írtam, hogy a vodaboxra van új fw, amiben működik a rendezés, ezt elütötted, hogy visszavonták. Ez valóban igaz a véletlenül kiadott béta verzióra, de a hónap elején újra kiadták és nem tudok róla, hogy visszavonták volna. Bár valóban nem kapta még meg mindenki.

(#115184) pjen válasza woodworm (#115183) üzenetére


pjen
félisten

„Az egyenlő elbánás elvét nem érintve (…) közszolgálati műsorok számára a hozzáférés tekintetében elsőbbséget köteles biztosítani.”
Ez szerepel abban a módosító javaslatban, amit tavaly december 15-én fogadott el a magyar országgyűlés. Vagyis június elsejétől az első nyolc programhelyen biztosan csak az állami televíziókat nézhetjük.
Mondtam, hogy engedjük el.
Szerinted még hányszor kéne idézni.

(#115185) woodworm válasza pjen (#115184) üzenetére


woodworm
veterán

Rossz a linked!
Többször is idéztél már újságcikkeket, de ezek nem relevánsak, mert csak arra vonatkoznak, hogy a szolgáltatóknak, hogyan kell a csatornák sorendjét alapértelmezetten beállítani. Ha nem vetted volna észre, ebben nem vitatkozik veled senki. Az, hogy ez rögzített sorrend legyen, nincs semmiféle előírás.

De igazad van, nem fogunk közös nevezőre jutni.

(#115186) bonyeszko


bonyeszko
csendes tag

Sziasztok!

valaki rendelt már vodafone-tól TV-t? Nem jött még semmilyen levél, hogy feladták volna a csomagot és 29-t választottam kiszállítási dátumnak.

üdv.

(#115187) XFreedy válasza kabelmania27 (#115182) üzenetére


XFreedy
tag

Próbáltam már korábban, de azután, hogy írtad, megint újraindítottam, de sajnos nem oldotta meg a problémát, pl most az előbb megint csinálta.

(#115188) pjen válasza woodworm (#115185) üzenetére


pjen
félisten

Vagyis június elsejétől az első nyolc programhelyen biztosan csak az állami televíziókat nézhetjük.
Mert nincs országgyűlési határozat.
Elgondolkodtam és arra jutottam.2015 ben egy szép napsütéses reggelen minden szolgáltató és a két nagy mértékadó tv gyár egymástól függetlenül a homlokára csapott. Milyen trehány ez az OGy nem ad ki egy határozatot az első 8 csatorna sorrendjéről, hát majd mi. Az LG és Samu menű fejlesztői újjongtak, micsoda szerencse, hogy még az Ő életükben átírhatják a menűt. A szolgáltatók szintén ugráltak örömükben. Ugye, hogy nem életszerű, hiszen azóta is próbálnak különböző trükkökkel Pl: kedvencek kibújni ezen előírások hatálya alól. Az,hogy esetleg a vodánál változik valami, ha változik leginkább a közeledő választás számlájára írható ki lehet tenni a sajtó szabadság zászlajára. :C

(#115189) woodworm válasza pjen (#115188) üzenetére


woodworm
veterán

Így, hogy olvasni sem tudsz vagy szándékosan nem veszed figyelembe a leírtakat, szövegkörnyezetből kiragadott mondaton lovagolsz tényleg nincs értelme kettőnk társalgásának.
Még egyszer leírom, hogy megértsd. Nincs országgyűlési határozat, törvénymódosítás volt. Időrendben beidézem, hogy fel tudd fogni a változtatást.
2010. évi CLXXXV. törvény - a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról:
74. § (1) A közszolgálati médiaszolgáltatók összesen négy lineáris audiovizuális médiaszolgáltatását és három lineáris rádiós médiaszolgáltatását a műsorterjesztő - a műsorszórással megvalósított műsorterjesztés kivételével - díjmentesen köteles továbbítani. A műsorterjesztő e médiaszolgáltatásokhoz való hozzáférésért a hozzáférés biztosításához kapcsolódó, a hozzáférés költségeit meghaladó mértékű többletdíjat az előfizetőtől nem kérhet. A közszolgálati médiaszolgáltató nem követelhet e médiaszolgáltatásai terjesztéséért a műsorterjesztőtől ellenszolgáltatást.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott kötelezettség érvényesülését hivatalból vagy kérelemre a Médiatanács ellenőrzi.

(3) A továbbítási kötelezettség keretébe tartozó közszolgálati médiaszolgáltatásokat a műsorterjesztő alapszolgáltatásként úgy köteles továbbítani, hogy azok - az analóg műsorterjesztési hálózatok kivételével - elkülöníthető előfizetői szolgáltatásként is igénybe vehetők legyenek az előfizetők számára. Ezen előfizetői szolgáltatási csomag igénybevételéért a hozzáférés biztosításához kapcsolódó, a hozzáférés költségeit meghaladó mértékű többletdíjat a műsorterjesztő az előfizetőtől nem kérhet. Az analóg műsorterjesztési hálózatok esetében a továbbítási kötelezettség keretébe tartozó közszolgálati médiaszolgáltatásokat valamennyi programcsomagban elérhetővé kell tenni az előfizetők számára.

(4) A közszolgálati médiaszolgáltató (1) bekezdés szerinti, műsorszórással terjesztett médiaszolgáltatásait ingyenesen kell a felhasználók számára hozzáférhetővé tenni.

(5) A (3)-(4) bekezdésben foglaltak teljesítését hivatalból vagy kérelemre a Hivatal ellenőrzi.

Ezt módosította az országgyűlés egy törvénnyel 2014.12.15-én 2015.06.01-i hatályba lépéssel

2014. évi CVII. törvény
a közszolgálati médiaszolgáltatásra és a médiapiacra vonatkozó egyes törvények módosításáról

A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény módosítása
5. § Az Mttv. 74. §-a a következő (1a)-(1c) bekezdésekkel egészül ki:

„(1a) A 73. § (2) bekezdésében meghatározott, digitális átviteli rendszert üzemeltető műsorterjesztő az (1) bekezdésben meghatározott lineáris audiovizuális médiaszolgáltatásokon túl köteles a közszolgálati médiaszolgáltató további két lineáris audiovizuális médiaszolgáltatását is továbbítani, az (1) bekezdésben meghatározott feltételek szerint.

(1b) A 73. § (2) bekezdésében meghatározott azon műsorterjesztő, amely egy adott átviteli rendszeren HD minőségben is továbbít audiovizuális médiaszolgáltatást, köteles azon az átviteli rendszeren a közszolgálati médiaszolgáltató (1) és az (1a) bekezdés szerinti audiovizuális médiaszolgáltatásait, az (1) bekezdésben meghatározott feltételekkel, HD minőségben továbbítani.

(1c) A 73. § (2) bekezdésében meghatározott műsorterjesztő köteles a 74. § (1)-(1c) bekezdésben meghatározott audiovizuális médiaszolgáltatásokat alapbeállításként a csatornasorrend első helyeire tenni.”

[ Szerkesztve ]

(#115190) Toth_Jani


Toth_Jani
őstag

Én azt nem értem hogy lehet hogy évek óta ugyanaz a pár ember veri itt a nyálát napi több tucat hozzászólást generálva hogy milyen sz@r ez a szolgáltató.
Hogy lehet ilyen ostoba egy ember hogy inkább kínlódik minthogy szolgáltatót váltson?
Persze nem lesz gond hiszen hamarosan a 4iG lesz a Nemzeti Médiaszolgáltató, azután a reklamáció és a váltás lehetősége is megszűnik.

(#115191) pjen válasza Toth_Jani (#115190) üzenetére


pjen
félisten

Elsősorban ez egy fórum és például ha Neked nem tetszik nyugodtan görgethetsz. Ahogy Te elküldesz tagokat másik szolgáltatóhoz ugyanúgy elküldhetnek Téged egy másik fórumba. Csak Neked könnyebb fórum sok van, de sok helyen szolgáltató csak egy. Legalábbis más nem valós opció.Egyébként pedig ha az előző kissé hosszúra nyúlt beszélgetésre gondolsz az minden szolgáltatóról szólt, nincs hová menni.

[ Szerkesztve ]

(#115192) kabelmania27 válasza XFreedy (#115187) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Esetleg próbáld meg a 10dB feliratú toldó helyére betenni egy ilyen F toldót, ezt bármelyik villamos vagy híradástechnikai boltban tudsz venni, ha nem javul a helyzet akkor a kivett csillapítót tedd be a modem csatlakozójához.

(#115193) gregory91 válasza Toth_Jani (#115190) üzenetére


gregory91
senior tag

"Hogy lehet ilyen ostoba egy ember hogy inkább kínlódik minthogy szolgáltatót váltson?"
Ez most komoly?
Kalkuláld bele az idő előtti felmondás után járó fizetendő kötbért, illetve azokat is akiknek nincs szolgáltatóiból "alternatíva".

[ Szerkesztve ]

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#115194) pjen válasza gregory91 (#115193) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem nem ostoba és nem kínlódik, valószínűleg szüksége van a szolgáltatásokra, csak számtalanszor leírja ami nem tetszik. Esetleg történik változás, vagy valaki rájön a megoldásra. Bármi lehet.

(#115195) pjen


pjen
félisten

Szevasztok. Meghozta a voda az 1 forintos Hitachi Tv t. Felszereltem a konyhában. A képen látszi, hogy nem full HD, viszont nagyon jó hangja van. Konyhába kiváló.

(#115196) la_cc válasza pjen (#115195) üzenetére


la_cc
addikt

Használd egészséggel!

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#115197) pjen válasza la_cc (#115196) üzenetére


pjen
félisten

:R ,1 forintért szinte ingyen volt. :DD

(#115198) cof válasza pjen (#115197) üzenetére


cof
veterán

Tuti nem 1 Ft. Ilyen-olyan hűséggel, előfizetéssel csak jár.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#115199) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Ma megkaptam ezt a mediabox-nak csúfolt digitális hulladékot (menyomok egy gombot a távirányítón, és 4-5 másodpercet képes tanakodni? 2021-ben? Könyörgöm!)
Ha bejön rajta az adás meg miegymás, akkor még van vele dolgom? Aktiválásra gondolok.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#115200) pjen válasza cof (#115198) üzenetére


pjen
félisten

Nekem minden van amit a voda adni túd, kivéve vonalas teló.Ezért fizettem eddig 11800 forintot.Lealkudtam 9400 forintra 500 as L nettel. Erre kötöttem 1 év hűséget. Mikor minden megvolt akkor szóltak, hogy net L hez és 1 év hűséghez jár 1 Tv. Ennyi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.