Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13701) martinkeet válasza Rotate (#13700) üzenetére


martinkeet
aktív tag

Igggen...frissítettem 2.3.-ra! :W
Annyiban még tudnál segíteni,hogy miért nem jön be a Recovery Boot?
Gondolom kell a Super User..de akkor hogyan is..???
Köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#13702) Rotate válasza martinkeet (#13701) üzenetére


Rotate
veterán

sajnálom, ebben már nem tudok segíteni, az új rootolási metódusokkal nem vagyok tisztában :) majd kiokosítanak az okosabbak :)

(#13703) martinkeet válasza Rotate (#13702) üzenetére


martinkeet
aktív tag

Köszi! :)

(#13704) Balázs1986 válasza martinkeet (#13703) üzenetére


Balázs1986
addikt

Szia!

Pár oldallal hátrébb írtam, bemásolom és teszek mellé pluszba linkeket is.

NVFlash Recovery Installer -ezzel tudod feltelepíteni a telefonra a ClockWorkMod Recovery-t.
SU303.zip -ezt kell majd telepíteni a CWM-mel.

0. Az NVFlash Recovery-t a számítógépen kicsomagol, a su303.zip-et úgy ahogy van, sd kártyára másol (tehát nem kicsomagolva :) )
1. Telefon kikapcs, akksi kivesz, MINDKÉT hangerő gombot nyomva tart, usb kábel bedug
2. Flash-recovery.bat fájlt a számítógépen elindít
3. External vagy internal sd kártya kiválaszt (én external-ra tettem fel)
4. Ha a 3. ponttal végzett a script, telefonból usb kábel kihúz, akksi berak, telefon bekapcsol, de úgy, hogy bekapcs mellett "hangerő le" gombot nyomva tart egészen a második LG logóig (tehát nem a sima, hanem a lila hátterű). Ott már el lehet engedni.
5. A telefon belép a cwm-be. Itt install zip from sd card, choose zip from sd card, su303.zip kiválaszt, telepít.
6. Restart, telefon elindít. A rendszeralkalmazások közt ott lesz a Superuser. Marketre belép, keresés, Busybox Installer. Telepít.
7. Nem hiszem, hogy kellene, de biztos ami biztos, újraindítás.
És kész :)
Nálam, ha jól emlékszem, elsőre nem mindig lép be a CWM-be, lehet, hogy nem árt telepítés után egy sima telefonelindítás, és újabb kikapcs után CWM-be lépés.

[ Szerkesztve ]

(#13705) derrik


derrik
őstag

.......megoldódni látszik a GB vívott küzdelmem, feltettem a magyar régióba szánt verziót. Elsőre a telepítés elég sok időt vett igénybe, és a végén az ERZSI logó sem villogott csak miután betettem az aksit??????......másodjára gyorsan felszaladt, a logó is villogott, a kapcsoló widget nem akad!, a gps jó, a biztonság kedvéért kapott 1 restartot.
....viszont a GO launcher szerint így szűken vagyok memóriával, de nem annyira mint az előző kínlódásoknál.
-Szóval nem értem........
A kollégának köszönöm a root leírást :)
De én még várok hátha lép az OneClick-es csapat !!!
Így lehet megmarad ez a készülék :))
Ja!!! A topogigiben a sík óra/időjárás widget van?? Az ami a LG Black-ban ???? Vagy valaki tudna ajánlani egy 4X1 méretű óra/időjárás widgetet ????

[ Szerkesztve ]

(#13706) martinkeet válasza Balázs1986 (#13704) üzenetére


martinkeet
aktív tag

Köszönöm!
Valószínű,hogy elsiklottam az általad már egyszer belinkelt tennivalók fölött.

(#13707) jooker82


jooker82
nagyúr

Az on screen phone mért meriti az aksot ...46százalékot csip le,holott nemis használtam...csak a laptopra telepitettem....A telefonon hol találom?

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#13708) Stripe


Stripe
csendes tag

Ha megcsinálom a gyári adatok visszaállítását, akkor a külső sd kártyák is törlődnek vagy ezekről visszatelepíthetem majd a már korábban letöltött programjaimat? A választ előre is köszönöm!

(#13709) gabcsee válasza Stripe (#13708) üzenetére


gabcsee
tag

vedd ki, és akkor 100% nem történik vele semmi :)

(#13710) Balázs1986 válasza Stripe (#13708) üzenetére


Balázs1986
addikt

A külső sd-hez nem nyúl.

(#13711) Stripe válasza Balázs1986 (#13710) üzenetére


Stripe
csendes tag

Köszönöm a segítséget, remélem ezzel megoldódnak a problémáim a gyári 2.3-mal.

(#13712) tamasgal


tamasgal
senior tag

Skacok, látom a cyanogen csapatnak minden nap jön ki új verzió a telcsire!

Nincs esetleg valami frissitési mód, hogy rá tudjam mindig nyomni a legfrisseb verzát anélkül, hogy 2 napig keljen visszapakolnom a dolgaimat?

(#13713) Sca válasza nk69 (#13698) üzenetére


Sca
csendes tag

Navigon egy xar.
Igaz hogy egyszerű de legalább nagyon drága. És még mindig csak 2010Q3 térképeket adnak.

(#13714) wolruf


wolruf
őstag

Na, ma 107 óra uptime után előjött a 2.3-al is a Wifi "Hiba". Vezeték nélküli háló bekapcsolásakor csak úgy kiírja ezt és nem kapcsol be. Telefon ki/bekapcs oldja csak meg.
Remélem véletlen, egyedi dolog volt :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#13715) AMG válasza wolruf (#13714) üzenetére


AMG
tag

ebbe a topikba valahogy mindig érdemes bekukkantani! Mennek mindig a szar kontra dehogy szar hsz-ek. :DDD
Aztán közbe tényleg szar, mi sem mutatja a hozzászólásod jobban, h ezekszerint a 2.3-al sem tud stabil, megbízható lenni. Ahogy olvasom a topikban már sokan megfordultak és kb. 4-5 olyan ember van aki akkor is azt mondaná, h semmi a gond a telefonnal ha egy AK-t tartanának a fejéhez!
hmm érdekes, na mindegy is, folytatom is a monitoringozást!

mod: ON

[ Szerkesztve ]

(#13716) suppe válasza AMG (#13715) üzenetére


suppe
tag

Ha tényleg olvasod a topicot, akkor azt is olvastad az elmúlt fél évben, hogy a 2.2-vel is ugyanúgy volt pár ember, akinek szinte hibátlanul ment, főleg a v10d-vel, de ugyanígy van ez a 2-3-mal is. Van akinek működik rendesen, van akinek nem. Amúgy mi értelme lenne bekamulni, hogy valakinek normálisan működik? Meg kéne győznünk valakit??? Nem hinném... Ez persze felettébb érdekes, hogy ugyanaz a vas valakinél jó, valakinél meg nem ugyanazzal a szoftverrel.

Jah, és Isten ments, hogy most ebből azt olvasd ki, hogy az O2X mekkora fasza telefon, mert nem az... ahogy a sok ezer hsz-ből látni is.

[ Szerkesztve ]

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#13717) derrik válasza AMG (#13715) üzenetére


derrik
őstag

Köszönjük építő jellegű hozzá szólásodat... sokkal okosabbak lettünk...

[ Szerkesztve ]

(#13718) cjvt3o


cjvt3o
aktív tag

Csak úgy érdekességképp:

Mint már említettem, bejelentettem a telenornál a jól megszokott "nem érkeznek be a bejövő hívások/sms-ek, bár a telefon üzemkész" problémát, kb. 1 hónapja (igazából többször is, ez az 1 hónap az utolsó ciklusra vonatkozik).

Összesen négy ízben (négy különböző napon) hívtak vissza a telenortól (3 különböző személy), akik adategyeztetés címén újra és újra elmondatták velem a történetet. (Ezeknek a beszélgetéseknek a kacskaringós részleteivel nem untatnék senkit, néha mókás, néha morbid fordulatokkal tűzdelt, gondolom mindenki beszélt már szolgáltatós ügyintézővel, aki szegény nem annyira van képben technikai kérdésekben, csak a munkáját végzi.)

Végül talán múlt héten hívtak egyik napon 2-3x, de aznap nem voltam telefonközelben (a bejövőket ugyan konstatáltam, de a központi telenor számot nem igazán érdemes visszahívni, leszámítva persze a túlvezérelten recsegős-üvöltős telenor himnusz meghallgatásának pótolhatatlan élményét).

Ma végül kaptam egy levelet, hogy mivel nem tudott a kollégájuk (többszöri próbálkozás) ellenére adategyeztetés végett elérni, így nem áll módukban foglalkozni a problémámmal.

Hát így.

Mellesleg ettől teljesen függetlenül pár napja a telefon egyszer csak nem akart csatlakozni a GSM hálózatra (ill. csatlakozott, de se kimenőt, se bejövőt nem lehetett élvezni). Gondoltam, én és a MIUI csesztünk el valamit, úgyhogy átpakoltam a kártyát egy másik telóba, de ott sem működött. Na akkor hívtam a telenort (más kártyáról), akik kikapcsoltatták velem a sim-et tároló telót negyedórára, miközben küldtek rá frissítést. Azóta működik (nem értve ide a be nem érkező hívásokat, mivel ugye arról értelemszerűen csak akkor tudok, ha a hívó valahogy máshogy elér.)

(#13719) dinike911


dinike911
csendes tag

Nekem a 2.3óta nagyon rossz az akku :/ pedig eddig semmi problémám nem volt a telefonnal.Ez az első zavaró dolog nekem. Volt olyan hogy 2óra játék után is csak 70%-on volt de ma meg 45perc zene után 85%-on ez 2.2-vel mindíg 95% felett volt. :Y szerintem ez nem normális. Felraktam ezt a juice defendert mondjuk nem vettem észre hogy használ valamit is eddig.

(#13720) peter_27 válasza Balázs1986 (#13704) üzenetére


peter_27
aktív tag

Köszönjük. :C Ez szerintem mehetne is az 1.hsz-be

Galaxy S10

(#13721) Magnat válasza suppe (#13716) üzenetére


Magnat
veterán

Nem mintha a kolléga pártját akarnám fogni, de hidd el, h sokan mintegy önigazolásként behazudják talán még saját maguknak is, h semmi gond a telefonjukkal... 1szerűen nem akarnak azzal a ténnyel szembesülni, h szart vettek ennyi pénzért. Arról nem is beszélve, h ha később el akarja adni, akkor itt van a fórumban a bizonyíték, h az övével sosem volt gond.

Nálam 1ébként a 2.3 óta ugyanazokkal a programokkal 20-40 megával kevesebb a szabad memória, csak akkor megy a gps, ha a telefon bekapcsolásakor be volt kapcsolva, illetve lassabb is az egész, mint 2.2 alatt. Jah és 2 v 3 alkalommal sikerült bsod-t csinálnom úgy, h vmit elindítottam (semmi extra, 1ik alkalommal a Maps-et). Cserébe viszont töltés vagy sima készenlét közben nem volt még bsod.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#13722) suppe válasza Magnat (#13721) üzenetére


suppe
tag

Akkor ez van... én nem önigazolásból írtam le, amit írtam.
Tisztában vagyok azzal, hogy sok embernek szívás ez a telefon, én meg örülök, de nem kárörvendek. Azt hozzáteszem, hogy nem is ebből áll az életem, hogy napi 10-12 órát püfölöm. Telefonálok, sms-t írok, fényképezek, netezek, navigálok, dokumentumot olvasok, néha játszok, vagy filmet nézek. Akkor amikor épp kell az adott funkció.
Tudom, sokan vannak itt, akik iskolába járnak és a napjuk nagy részét az teszi ki, hogy egész nap a telefont nyomkodják, mert hát az valljuk be izgibb, mint egy unalmas óra. De nekem ennyi időm nincs rá, mint fentebb írtam, akkor használom ha kell, kvázi munkaeszköz és nem időtöltés... Lehet ezért se jelentkeznek olyan hibák, amik másoknál.
Amellett meg nyomon követem az itteni hozzászólásokat, mert új infó mindig akad, ami hasznos nekem is.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#13723) KonzolKartel

van amugy olyan t-mobilos, vagy vodafoneos, akik tapasztaltak ezt az elerhetetlen statuszt? nekem t-vel egyetlen rommal sem fordult elo. bar csak custom romot hasznaltam.

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#13724) FerNandor


FerNandor
őstag

Hali,
megkérdezem itt is, jobban megy ez a fórum.
"Azt szeretném megkérdezni, hogy T-mobilos telóra lehet felrakni akármilyen androidot? Mondjuk gyári német Gingerbread-et vagy csak t-mobilos frissítéseket? Vagy meg lehet valahogy oldani, úgy, hogy a garancia ne vesszen el? Elsö androidos telóm lenne..
elöre is köszi." Optimus Blackröl van egyébként szó.
üdv

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#13725) Crytek


Crytek
veterán

Egy újabb kérdésem lenne.
Fent az aksijelző,térerő stb sorban mindig megjelenik egy fehér 3szög benne piros felkiáltójel.
És az a hiba oka hogy a gmail fiókom nem tud bejelentkezni.
Ezt hol lehet kikapcsolni ne jelenkezzen sehova mert felrugom?

Next PC Upgrade: 2022

(#13726) ntomka


ntomka
nagyúr

Ezt olvastátok? [link]

Ha arra ment hirtelen felindulásból, a miénkre is simán menni fog a ROM főzőknek. :))

ツ Headphones on - World off

(#13727) cjvt3o válasza ntomka (#13726) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

"Az egyetlen hátrány az átlagos felhasználóknak, hogy a MIUI ROM-ok kezelőfelülete igen komolyan átalakításon esnek át, így nem élvezhetjük az ICS gyári UI-ját."

A magyartalanságon túl, a fenti mondat az én olvasatomban:

További előny, hogy a MIUI ROM-ok kezelőfelületének hála, az ICS gyári UI-ja komoly átalakításon esik át.

:)

(#13728) Balázs1986 válasza cjvt3o (#13727) üzenetére


Balázs1986
addikt

Szerintem az ICS felülete -legalábbis a bemutató alapján- kifejezetten kellemes :)

AMG: Én nem emlékszem jó ideje itt olyan személyre, aki "akkor is azt mondaná, h semmi a gond a telefonnal ha egy AK-t tartanának a fejéhez". De trollkodókra emlékszem, és még mindig jönnek :D Az off meg nem attól off, mert mögéteszed, hogy "ON"...van egy rádiógomb a hsz író textbox alatt, azt kell megnyomni :)

martinkeet, peter_27: Nincs mit :)

tamasgal: Nincs, és szerintem nem is lesz Cyanogenmod update szerver. Nem hiszem, hogy ennyire támogatnák őket :D Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy valaki ír egy app-ot, ami kiolvassa a jelenlegi verziót, és ők engedik hozzáférni egy db-hez, ami a verziókat tárolja, és ha ott van újabb, akkor értesít, hogy lenne mit letöltened és manuálisan telepítened. De hogy erre mennyi az esély...szerintem nem sok :)

Crytek: Beállítások / Fiókok és szinkronizálás / Automatikus szinkronizálás kikapcs.

[ Szerkesztve ]

(#13729) tamasgal válasza Balázs1986 (#13728) üzenetére


tamasgal
senior tag

Balázs1986, nem igy értettem, hanem ha letöltöm számítógéppel a friss verziót CWM ben van e mód frissiteni valahogy?

(#13730) Balázs1986 válasza tamasgal (#13729) üzenetére


Balázs1986
addikt

Mármint, hogy csak simán wipe nélkül telepíteni egy régebbi verzió helyére, hogy megmaradjanak a dolgaid? (Mert feltenni ugye eleve CWM-mel kell).
Erre maguk a fejlesztők sem tudják a választ, gondolom attól függ, mikor mennyit változtatnak két verzió között.
CyanogenMod Wiki válasz a kérdésre:
Do I have to wipe my data before I install CyanogenMod?
Short answer: Maybe. Long answer: Maybe. General rule of thumb: Make a backup and then install CyanogenMod. If it works, you're good. If you get weird issues, try wiping and reinstalling.

(#13731) tamasgal válasza Balázs1986 (#13730) üzenetére


tamasgal
senior tag

Köszönöm, akkor nem probálom ki, mert a hócipelőm tele van a berendezkedéssel! :D

Titaniummal ha eddig bármikor visszapakoltattam mindent, látszólag jó lett de 1-2 nap mulva befosott mindig valami.

Ha valakinek cyanogen alatt nem játsza a divx-et, akkor a bs playert+bs v7 procitámogatót tegye fel, menüjében 3 lehetőség van:

szoftveres gyorsitás-kaka
hardveres gyorsitás-ezt nem végzi jól el a cyanogen rom
bs hardveres gyorsitás-tökéletesen lejátszik mindent válaszd ezt! :R

(#13732) Máté94 válasza ntomka (#13726) üzenetére


Máté94
addikt

Akkor kint van a source code? Cyanogen akkor kezdheti a Mod-ot csinálni, nem?

(#13733) dfcwolf


dfcwolf
tag

Mostanában jött elő ez a hiba.

Hív valaki és teljesen más ember adatait rakja ki a képernyőre. Fölveszem és akkor derül ki, hogy nem is az hív, akit kijelzett. Aztán amikor a híváslistából visszahívom az illetőt, akkor azt hívja vissza, akit előzőleg tévesen kirakott a képernyőre. Ez nem kicsit zavaró.

Az On Screen Phone nekem is sokat fogyaszt. Kell az nekem, hogy fusson a telón?

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#13734) ntomka válasza Máté94 (#13732) üzenetére


ntomka
nagyúr

Gondolom kiszivárgott a samsungtól.

ツ Headphones on - World off

(#13735) ntomka


ntomka
nagyúr

Cyanogenmod megviccelt. Zenét hallgattam fülesen és külső hangszórón is szólt, én meg nem vettem észre. Furcsán is néztek az emberek. Utólag értettem meg miért... :-D
Jók ezek a spéci ROM-ok, kivéve mikor nem. :)

Most egy kicsit tanácstalan vagyok mit tegyek fel. Ez a rom tetszene a legjobban, vagy a miui, de ilyen ordító (szó szerint) bugokat...

A gyári romokban idegesítenek a témák. A gyári moslék. Amikre cserélik többnyire megintcsak...

ツ Headphones on - World off

(#13736) jooker82 válasza dfcwolf (#13733) üzenetére


jooker82
nagyúr

Én leállitottam... nekem fél aksit levette...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#13737) janes74 válasza ntomka (#13735) üzenetére


janes74
senior tag

Feltettem a ciánt,de nincs google fiók.Exchange meg homály nekem. :O

(#13738) tamasgal válasza janes74 (#13737) üzenetére


tamasgal
senior tag

Tedd fel a cyanogenmod gmail csomagot is cwm böl.

(#13739) tamasgal válasza janes74 (#13737) üzenetére


tamasgal
senior tag

(#13740) MrChris válasza cjvt3o (#13718) üzenetére


MrChris
nagyúr

Nekem is sikerült velük jópárszor beszélnem ugyan ezzel a hibával kapcsolatban. Az biztos hogy nem az O2X hibája. És sikerült három napon belül jeleznem két nem jelzett nem fogadott hívást pontos időponttal, helyszínnel, telefonszámmal. Aztán másnap visszahívtak, újfent elmondtam nekik. Addig hivogattak nap-nap után hogy már kicsúsztak a hívások a 3 napbó ameddig vissza tudják ellenőrizni és így sajnos addig nem tudnak mit kezdeni hisz nincs infójuk :) De egyszer egy őszintével sikerült beszélne aki nem azt mondta hogy még nem is hallottak ilyen hibáról. Van ez a hiba és nem tudják mitől, de dolgoznak rajta és valszeg a régóta folyó hálózat fejlesztés az oka. Viszont azóta nem jelentkezett, kb. 1 hónapja. :N

(#13741) balazs8907


balazs8907
tag

Na ezt csinàljàtok utànam :D
-14% 1óra 8 perc alatt, intenzív hasznàlat mellett!!!

[ Szerkesztve ]

(#13742) jooker82 válasza balazs8907 (#13741) üzenetére


jooker82
nagyúr

mármint annyi ment le,vagy annyi maradt??

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#13743) balazs8907 válasza jooker82 (#13742) üzenetére


balazs8907
tag

annyi ment le

(#13744) janes74 válasza tamasgal (#13739) üzenetére


janes74
senior tag

Kösz müxik. :R

(#13745) fuzzyka válasza tamasgal (#13684) üzenetére


fuzzyka
tag

Sorry, hogy ilyen későn...Nekem viszi a divxet gond nélkül!

Üdv

(#13746) AMG válasza Balázs1986 (#13728) üzenetére


AMG
tag

jajj de aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz, de utólag azért lett így odaírva, hogy: mod: ON mert ez azt jelentette drága sarkvirágcsillag, hogy elöször az egész szöveget off-ban írtam (tudod amikor szürkék lesznek a betűk) majd rányomtam az ok gombra és elmenődött ide beleja topikba! És utólag tettem át "témába vág" gombocskára! De ezután ugye megjelenik a kis felirat, hogy "szerkesztve" ilyenkor szokták alul megjegyezni, hogy mi volt a módosítás az irományba! (márha az röviden vázolható)
Hát ez volt az a kis jelölés ott lent ami téged annyira zavart! :) Remélem az életben is csak ekkora gondjaid vannak!

[ Szerkesztve ]

(#13747) Balázs1986 válasza AMG (#13746) üzenetére


Balázs1986
addikt

Kösz a becézgetést, de hetero vagyok :P
Másrészt: amit írtál az teljesen OFF, nyugodtan maradhatott volna abban. Hidd el, 0 érdemi tartalma nem volt. Akárcsak annak, amire most válaszolok. Ha így akarsz fentebb lépni, inkább maradj kvázi :)

Komolyan eljutok arra a szintre, hogy sz*rok az egészre, írkáljon a halál ilyen topic-ba.

[ Szerkesztve ]

(#13748) drpele válasza Balázs1986 (#13747) üzenetére


drpele
senior tag

Már nem...

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#13749) Balázs1986 válasza drpele (#13748) üzenetére


Balázs1986
addikt

Bocs, totál átírtam az egészet, nem tudom mire írtad.

[ Szerkesztve ]

(#13750) dergander


dergander
addikt

Mielőtt mindenki kidobja kukába szerencsétlen telefont,érdemes lenne megvárni egy magyarországra fejlesztett verziót,mert ez ami felkerült nem hivatalos és cáfolta az LG.
De ezt már leírtam,ha a szavuk hihető márpedig szerintem most nem hazudoznak,a "HIVATALOS" 2.3.4 rendszerbe változik a BB verziószáma tehát élből nem ugyanaz.A kernelről nem adott info-t,valamint arról sem hogy milyen jelzés lesz rajta magyar régióba(v20 ?)
Szerintem érdemes megvárni november végét,mert lehet ami ittvan verzió egyátalán nem tükrözi a valóságot,plána mikor felhivtak telefonon mert bejelentettem hogy hivatalos 2.3 verzióm van és rossz a GPS,és megkérdik hogy honnan szedtem a 2.3 mikor nincs is hivatalosan,mondtam neki hogy én úgytudtam hivatalos LG oldalról...Tartom magam a helyzethez én várok nem killódok ezzel a 2.3-al mert tényleg sokkal több hiba van benne mint anno a v10c és v10d közt volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.