Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58422) juefa


juefa
újonc

Lehet, hogy kicsit off, mert nem technikai kérdés, de hátha tud valaki segíteni:

Balf@sz módon letöltöttem az AVG-t. A telepítéskor elkérte a bankkártya számomat. Ugyan nem értettem világosan miért, de megadtam. Ezt maga a program csinálta! Semmilyen weboldalra nem regisztráltam. Küldtek is egy nullás számlát, én pedig megnyugodtam, hogy ingyen van. Rövid idő után jött a hidegzuhany. Egyszer csak beterhelték a kártyámat 39,9 EUR-ral. A magyar disztribútor egyébként nagyon készségesen annyit mondott, hogy nem egyedi a probléma, és ha megtévesztettek, akkor legjobb, ha a bankomhoz fordulok és ehhez még forma levelet is küldtek, szóval tuti, hogy valami ármányság van, mert nagyon rá vannak készülve. Van ügyvéd a családban, ő azt mondta, hogy mivel nem velük szerződtem, ők valószínűleg tényleg nem tudnak ennél többet csinálni....

Gondolkozom, hogy tegyek-e feljelentést, de nincs kedvem hónapokig rendőrségre járkálni.... és mi a garancia rá, hogy nem fogják megint lehúzni a kártyámat?!?!?!?!

Ahonnan a terhelési értesítő jött (Digital River Ireland) oda nem tudok írni. Nagy nehezen megtaláltam egy működő elérhetőséget a céghez. Nyilván csak és kizárólag angolul..... Megjegyzem a program is magyarul szólt hozzám, a levelek is részben magyarul jönnek. Hogy engedheti meg magának egy ekkora cég, hogy hogy sunnyog egy k, nagyot a bankkártya lehúzással, majd kiderül, hogy onnantól magyarul sem tudnak, vagy a magyar cégük , akik az AVG weblapján is szerepel meg semmit nem tud a vásárlásról.

Az ír cégnél már annak is örülök, hogy léteznek, mert ami magyarul van infó, az majdnem a kínai gépi fordítás szintjén mozog. A kérdésemre mondták, hogy ők csak a pénzt szedik be. De a levelükben, amit korábban küldtek azt írták, hogy ők viszonteladók, de bármikor átadhatják a szerződést és a kártya adataimat másnak.... Hogy miiiiii?????? Ezek normálisak?

A frissítéseket a levél szerint pedig nem az AVG-től, vagy ahogy itt a fórumon olvasom, hogy az Avasttól, hanem egy AVG Netherlands B.V.-től tölthetem le....

Számomra az sem derült ki, hogy ki kivel van..... de lehet, hogy ez a cél?

Szóval szerintetek mi a fenét csináljak?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.