Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51484) lócitrom


lócitrom
őstag

bő egy évtized majdnem folyamatos AVG használat után némileg elbizonytalanodtam. alapvetően nem volt vele gondom. éveken át tökre elvoltam vele. tud magyarul, egyértelmű volt a GUI, a fogyasztása elfogadható volt és ha néha blokkolt is ezt-azt alapvetően nem szinte lekopogható, hogy nem szedtem be semmi nyavalyatörést. de most már zavar az egész úgy, ahogy van. elindult egy trend, ami miatt több gyártó is elkezdett UWP-hez idomuló felületet csinálni. nem túl effektív modulokkal vértezték fel a vírusirtóikat. mióta pedig az avast megvette az AVG-t, azóta eléggé irritáló az egész program. elválaszthatatlan elemekkel van elhalmozva és csak a megszokás miatt látom át még a dolgokat.

most új gépem lett, Windows 10 Pro operál rajta. egyelőre nem tettem fel semmi védelmet. új megoldást keresek, ami kevésbé irritáló. nézegetem a különféle statisztikákat, viszont azokból tényleg nem jön le egyértelmű kép, hogy mi lenne az ideális folytatás. olyasmit keresek, ami:

- összetett, tehát minimum tűzfal és webes védelem adott
- adott esetben részletesen konfigurálható, de átlátható
- tud magyarul
- nem zabál
- fürge
- feleslegesen nem zaklat
- az sem baj, ha ingyenes

...már ha ez egyáltalán így egyben lehetséges. jó ideje használok EMET-et is extraként, de ha minden igaz ennek a képességeit már elkezdte integrálni a Microsoft a rendszerbe(?). szóval kellene egy ilyen alternatíva. létezik ilyesmi? Trend Micro-val meg Avira-val szemezek, de annyi időm nincs, hogy minden szempontot teszteljek minden programban.

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.