Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51455) Cs1csó válasza Pete1 (#51454) üzenetére


Cs1csó
félisten

Avast free-t ajánlom itt egy friss teszt róla: Computer Solutions Avast free teszt videó

BD free : az az érzésem, hogy ez egy olyan kényszer termék: "más gyártónak is van ingyenes megoldása nekünk is legyen" a teszt eredményei nem rosszak de mivel lassulást érzel ezért inkább nem ajánlanám.

Tencent pc manager : gyakorlatilag annyira lexarják a világot hogy egy épkézlába angol nyelvű oldala sincs (a baidu pl. már az angol nyelvet is kivezette) nekem ez a hozzáállás nem jön be. Nem ok nélküli az sem hogy van program ami ugrik a telepítőjére.

Qihoo - jól indult persze kínai stílus szerint a mindenféle fölösleges dologgal telezsúfolt TS verziót favorizálták de érezték az igényt - gondolom európa felől - ezért TSE verziójuk is megmaradt. Aztán történt hogy megjelent a PREMIUM termékül ami az ingyenes vonalból nőtt ki érdekes megoldás. A TSE verzió kb. egy becsületesen folyamatosan bugfixelt verzióvá silányult, amikor félévente kijön az új windows 10-es build csinálnak egy hozzáigazított verziót és kész.

Kaspersky free - nyáron indult hozzánk hivatalosan az ősszel ért el. Használtam egy ideig de pár dolog nem tetszett:
- gép bekapcsolás után az első alkalommam történő fájlkezelő megnyitásba mindig úgymond mindig egy kicsit megakadt az egész rendszer egy pillanatra
- telepítésnél secure connection megegy másik cuccot is telepít amik fizetősek és adatkorlátosak tehát ezeket telepítés után gyalulni kell de telepítés folyamán nem lehet mellőzni.
- elég sokszor pörgette a gépet - egyfajta optimalizáló kereséssel amiket túl sűrűnek tartottam.
- okóber óta nem volt friss verziója ez sem túl jó, főleg egy olyan terméknél ami új tehát sűrűbben jöhetnének a javítások stb.
- a fizetős termékhez képest hiányzik a viselkedés elemző modulja (megjegyzem a BD is hasonló elvek mentén dolgozik tehát nem csak support hiányzik ami egy ingyenes terméknél teljesen rendben van hanem a legfrissebb tecnológiák sincsenek benne)

Az AVAST FREE-ben még mindig az a jó hogy a fizetős alap funckiókban nem tér el az ingyenestől hanem vannak bónusz funkciók ami amire nem is feltétlen van szüksége az embernek vagy más programokkal, tecnikákkal kiváltható. Sőt telepítésnél lehet egy csomó fölösleges dolgot szelektálni.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.