Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29989) Gallmix válasza .tnm (#29982) üzenetére


Gallmix
aktív tag

a hazai banki rendszerben mi van beregisztrálva másodlagos azonosítónak.

Másodlagos azonosító lehet, telefonszám, email...
Revolutnál is több lehetőség van a küldésre. A telefonszám a "felhasználóneved" és egyben másodlagos azonosító is. Ha lenne egyszer magyarországi leánybank akkor az már a hazai rendszerrel egyenértékű lenne. Ütközésnek kellene keletkeznie. Leánybank esetén nem csak ezen kellene változtatni. Ahogy utólag kötelező lett az adóazonosító. Itt is kellene legyen változás.

#29983 DDA40X
Én a nem dombornyomott MC kártyát mondanám. Az a legkisebb költség, ami választható nyitáskor és érvényes is rá a nyitási bónusz. 3x kell minimum 1000 ftért, vagy annál nagyobb összegben vásárolni, üzletben vagy interneten. A könyvelés és feltételek teljesítése után meg is kapod a bónuszt. Újabban hozzá kell járulni nyitáskor a marketinghez. Addig érdemes aktívan tartani, meg le nem zárul a folyamat, nem találtam információt van-e erre valami külön időintervallum. Ha nem zavar hagyhatod bekapcsolva is.

Cetelemnél pl ha nincs marketing, nincs visszatérítés... :(

https://granitbank.hu/lakossagi-hirdetmenyek

Itt megtalálod az érvényes hirdetményeket, szelfi és ügyfélajánlás néven.
Szerintem a Sztár csomag jobb mint a digitál. 26 éven alul talán picit jobb a Digitál.

#29984 sopruk
Hol beszéltél ügyintézővel? (3 éve még lehet nem is volt szelfis nyitás...) Szelfis nyitásnál, a felkínált kártyákból lehet választani és a hirdetmény is tartalmazza melyikekre él az ajánlat. Nekem nem hozta ezt a kártyát akkor. Digitális verziót kérhettem volna ami 60 napig él a rendes mellé vagy amíg nem aktiválod a rendest.

#29988 cocka

Ez a most kártya, elérhető még egyáltalán? Van Coop kártya is, az már biztos nem elérhető, de szerepel weboldalon, dokumentumokban...

A Kártya gyártása akkor kezdődik, ha van fedezet a számlán, a kártya ára. Annak a levonása után indul a gyártás, posta kb 2 hét.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.