Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18914) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Sziasztok,

nem tudom mennyire off itt, de átirányíthattok jobb topikba ha van (nem találtam). Engem érdekelne, hogy kinek az anyját kell szidni, hogy a többfaktoros bankkártyás hitelesítés Krisztus után 2021-ben, április 8-án még mindig szarakodik. A bankok a kötelezővé tétel előtt évekkel tudták már mire kell felkészülni, többször halasztották a kötelező bevezetést és negyedik hónapja éles a rendszer.

Mire ma befizettem a számláimat, volt összesen 8 lepattant sikertelen fizetésem (Budapest Bank, MasterCard). Gondoltam velem nem csesznek ki, mert ezt amúgy jóval hamarabb megunom és Revoluttal fizetek (az mint kés a vajon, soha egy elutasítás nem volt), csakhogy egyenleget kellett volna kipótolnom, de oda sem engedett feltölteni.

Hogy engem magánemberként ez nyilván kellemetlenül érint az egy dolog, de azért a céges életben nagyobb károkat okoz, mert a webshopunkban is gyakori jelenség, hogy egy tranzakció félbeszakad. Mire felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval, sok esetben már elment máshova megvenni, hiába a kihelyezett tájékoztató, hiába a bankok kommunikációs kampánya, nem értik, azt hiszik a kereskedőnél van gond és elmennek máshova.

Mi a búbánatos anyámkínja van már ezekkel? Mi a gond? Mikorra várható a helyzet normalizálódása? Mi az az áthidalhatatlan technikai nehézség, ami a bankokat elválasztja attól, hogy a többfaktoros hitelesítés működjön?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.