- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
korcsillio #16885 üzenetére
- gondolom az arcfelismerő meg sem mukkan, (mivel nincs kamera) meg sok minden, aminek mennie kellene......ez nem skate-re való; így csak egy félkezű óriás
-
saucelori
tag
válasz
korcsillio #16885 üzenetére
Reménykedjünk, hogy lesz ez még jobb is
-
ouzohuto
senior tag
szerintetek a nillkin kemény tokot kimoshatom mosógépben vagy mosogató gépben?vagy van rá valami jó tisztítás?
-
andyTM
őstag
válasz
saucelori #16870 üzenetére
- (CM9)sajnos nem tudják a 3-as kernel miatt úgy megcsinálni, hogy az kifogástalanul fusson a skate-n, de ezt hangsúlyozta a google is, hogy min. armv7!
- a CM10 lehet megoldás, de arra meg ember kell, aki portolja skate-re....- be kell látni, hogy a telefon egy feledésbe merülő soc-ra épül, ezért ne várjon senki csodát, erre és hasonló modellekre egyik gyártó sem ad ki már frissítést; amire kell, azt tudja a telefon - telefon, böngésző, zenelejátszó, egy kis film - ezt kell elfogadni; ezért a pénzért ennyi jár, de kárpótoljon mindenkit a nagy kijelző.
- egy kis [info], hogy nem a fellegekbe beszélek, de erről a skate már lecsúszott..
-
saucelori
tag
válasz
#40993792 #16867 üzenetére
A 9-et megcsinálhatnák normálisan
És csak utána kellene elkezdeni a 10-et.
Most annak mi értelme van, hogy versengenek a különböző emberek, különböző telefonokra szánt romok megjelenési dátumával?
Csináljanak meg valamit és csak utána kezdjenek bele egy másik projectbe -
saucelori
tag
Valaki próbálta már a cm-10-et?
-
callvote
senior tag
kérdés:
aki használ titanium backupot....föleg attol kérdezem...
van egy alkalmazás amihez manuálisan nekem kell a TitaniumBackup mappát létrehoznom...
szal a program alapbol ezt a mappát a telefon belső tárhelyén,annak gyökerében hozza létre vagy az SD gyökerében? -
andyTM
őstag
- az ext partíció csak kiterjesztett tárhely!, az ext-re áthelyezhető adatok kb.: 1/3-a helyezhető erre, így nem megoldás olyanoknak, akik nagy fájlokkal "dolgoznak"(játék, navigáció,stb.), egyedüli megoldás a [TPT], ami hangsúlyozom veszélyes!; mert akár tégla is lehet a készülékből!
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Ha megcsináltam egy ext3 as partíciót az sd karira és link2sd vel aktiváltam vagy mifene, akkor elvileg úgy kéne kezelnie mint a belső memóriát nem? Pont ezért rootoltam meg szarakodtam ezzel hogy végre megszűnjön az örökös hely hiányom, de még mindig panaszkodik a kevés helyre, rosszul értelmeztem volna ezt az egészet, vagy nálam nem stimmelhet valami? T-s alap ROM fut a telefonon
-
dbilas
tag
Köszönöm a válaszokat!
Ia III, V2, Cm9, Cm10, Miui romokat próbáltam eddig...
Sajnos egyik sem nyerte el a tetszésem...
Milyen romot érdemes még kipróbálni?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
madexx
tag
válasz
dbilas #16845 üzenetére
Az én tapasztalataim pedig azok, hogy ha van adatforgalom (letöltés, böngészés, stb) akkor zöldülnek be az ikonok. De ami érdekes, hogy bár mobilnetem már nincs, de ha bekapcsolom a wifit, elkezd szinkronizálni/frissíteni, akkor nem csak a wifi ikonja zöldül be, hanem a térerőé is.
-
krystman
őstag
Nekem csak akkor fehér, ha kikapcsolom a Szinkronizációt!
-
dbilas
tag
Halihó!
IA III-nál miért fehér illetve miért zöld a wifi és a térerő ikonja???
Előre is köszönöm!
üdv! -
Mochok85
csendes tag
Helló mindenkinek! Skete-en jelentkezik egy olyan problémám hogy a nagyobb üzeneteket (pl. 3-szor 160 karakteres) nem birom elküldeni csak ha át teszem a hálózatot GSM-re! Találkozott már valaki ilyen hibával?
Amióta ROM-ot cseréltem azóta jelentkezik ez a probléma!
Próbáltam már másik sms aplikációt is de azzal is ugyanez a gond!
Nagyon idegtépő így üzenetezni. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Két-három hónapja már kérdeztem tőletek, hogy melyik ROM-t javasolnátok feltenni a Skate-re. Kaptam is választ, de mivel apum telefonjáról van szó, nem jutottam odáig, hogy feltegyem
Most szabin vagyok, nekiveselkednék a ROM cserének. "Magentás" a készülék a gyári soft van még rajta...
Amennyiben jól gondolom először fel kellene rá tolni egy CWM-t és utána a ROM-t?
Melyik ROM-t ajánljátok, egy szempont van stabil legyen. Apum, korából fakadóan nem fog játszani, filmet nézni rajta, csak net, emil, telefonálásra használja. Gyors legyen és stabil.Köszönöm a segítségeteket!!!
-
macilacus
senior tag
Elkezdtem én is újra rakni az egészet és mikor felraktam a link2sd-ét nem akart root jogot adni neki a teló. Gondoltam újrarootolom a telefont ami aztán meg is oldotta a problémát.
Ha előbb eszembe jut a root újra rakása akkor lehet, hogy nem kellet volna újra rakni az egészet. -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene
Meghülyült a telefonom. V2-es rom van rajta.
Reggel a kollégám hozott nekem pár térképfájlt mikro sd kártyán, de mivel nem volt kártyaolvasó telefon kikapcs kártya csere telefon be usb-én keresztül adatok lement telefon kikapcs kártya visszacsere és innentől hülye a telefon még root jogot sem ad a programoknak, mindent elfelejtett.
Ez mitől lehet? Mi a teendő? -
gabe96
aktív tag
[link]
wifi b/g/n erős túlzás a magyarországi kínaiaktól -
Jano_023
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #16830 üzenetére
Szia, legalább class4es legyen. És szerintem is jobb a 8 gigás nekem is 4 van, de nekem is kicsi néha. Amúgy árban nem nagy a különbség köztük. Ajánlom az ipon.hu-t.
-
giigz
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #16830 üzenetére
A class2 egy kicsit lassú, class 4 már biztos jó. Nekem 4 gigás van, de kevéske, mondjuk nekem azért, mert tele van sorozattal, meg néha egy film is rámegy.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
ti milyen memoria kártyát használtok?
itt a ph-n találtam ilyet:"8gb c2-c4 (mikor melyik) microSDHC"ez jo lehet?
-
giigz
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #16827 üzenetére
Máshonnan nem jó?
Itt van
Le van írva minden, én is ez alapján csináltam.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Van itt valaki Jászberény/Jászságból,aki vágja ezt a root témát??
Legyen olyan szives és dobjon már rám egy privit!
thx
-
andyTM
őstag
válasz
krystman #16824 üzenetére
- tökéletesen igazad van az ICS-vel kapcsolatban, de a Jelly Bean nagyon más, ez simán elfut armv6-os-on is.
- csak hogy igazoljam magam, itt egy pár fotó, igaz ez samsung galaxy gio, de a lényeg benne van:
- tehát elképzelhető, hogy lesz magyar fejlesztés is, akár skate-re is.
-
krystman
őstag
Moke OS az a CM7-re épül! Ugyan arra mint a IA3 is. Külsőre néz ki különbül az egész. Tényleg jól néz ki, de nekem ennek ellenére nem igazán jött be. ICS meg egy vicc. Tök fölösleges feltenni max lehet mondani a haveroknak, hogy nekem ICS van a Skate-en. Közbe meg semmi hardveres támogatás sincs. Nagyon érezhető, hogy ez a rendszer nem erre van kitalálva.
-
andyTM
őstag
válasz
L4ller #16822 üzenetére
- letöltöd [ezt(Easus)]
amikor elindítod, elsőként fat 32 - re particionáld egyben az egészet, majd abból leválasztva az 512mb-ot ext2-re, de mindkettő elsődleges legyen!(másol, telepít,örül) -
L4ller
tag
Sziasztok!
Azt hiszem, elkövettem egy szarvas hibát, remélem nem visszafordíthatatlan.
A következő történt: haver ideadta a Bladejét, hogy tegyek rá custom Romot.
Én meg adatmentés után nekiálltam. Annak rendje módja szerint a cwm recoveryben meg is particionáltam, de a teló nem látta az ext2 partíciót. Így hát teló kikapcs, micro sd kártya ki, laptopba be, gparted live cdről bootol, és átrendeztem úgy a partíciókat, hogy egy 512-es ext2 legyen elöl, utána pedig a fat32. (Ennél előzőleg volt egy lba jelölő, de én ezt nem húztam be az újrapartícionálás után.) Örül.
Windows elindít, mondom majd rátolom a romot, telepít, és megy. Hát nem. Windows rinyál, hogy nem lehet felismerni a meghajtót, formázom-e. Ez gyanús volt, most már csak egy 512 megabyte-os vmit lát mind a windowsom, mind a gparted live. Van valami tippetek, hogy hogy lehetne visszahozni ezt a 16 Gigás kártyát?
Köszi előre is a tippeket!
-
Jano_023
őstag
Hali, Köszi a tippet a mobo Player nagyon jó. Egy kérdés, hogy veszem rá hogy ismerje a magyar karaktereket feliratban?
-
asus55
csendes tag
sziasztok kis segitség kellene még, kódok megoldva de még mindig nem jó az inditó kép ,hogyan lehetne le cserélni rajta?hiába gyáriztam le nem mozdul a galériából sem birok oda képet tenni.vagy én vagyok hülye vagy nagyon okos a lányom!!!!!!
-
bagyusz
őstag
válasz
#40993792 #16815 üzenetére
Küllemre szép, meg tetszik is az új felület, csak ne armv6 SoC -ra erőlködjenek, ez inkább egyfajta fejlesztői "villogtatás". Valakinek jól megy valaki kevésbé mint pl.: tillaz-nak, aki stock rom-ból csinál egy Atomic BUG halmazt. CM 7.2-re való fejlesztést jobban preferálom. Amint látom, itt a fórumon is felkapott lett a Mókás OS.
-
giigz
veterán
Most akkor az a Mokee OS vagy mi lenne a legujabb rom? Ez ICS? Nekem meg mindig IA III van, bar lehet, hogy ICS-t kellene felrakni, de legutoljara azert nem hagytam, mert a filmeket nem tudta vinni, valami grafikus tamogatas hianyzott, vagy mi... Most ez hogy all, meg az a Mokee az mi?
-
asus55
csendes tag
sziasztokbe mentem rekrovery menübe ott a leg első menüre katintottam és ott ragadt a kijelzőn a sárga nadrágos kis csávó de ott van már egy jó ideje gond lehet?vagy csinál valamit?
-
bagyusz
őstag
JB CM10 már készülget, de annyira fölöslegesnek érzem, még egy normális ICS-t sem sikerült összerakni.
-
callvote
senior tag
Egy hasznos kis program ha nem tudtok leszedni marketről valamit mert nem látszódik az alkalmazás vagy kompatibilitási problémára hivatkozik a market letöltés előtt.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #16810 üzenetére
Fatality.
-
asus55
csendes tag
oké köszi neki fogok remélem sikerül
-
asus55
csendes tag
kösz ki próbálom még egy apró kérdés lehet,hogy túl szőke vagyok de legyen a telóba memó kari?
-
giigz
veterán
-
asus55
csendes tag
sziasztok a resetet ki próbáltam ahogy irtátok minden változatlan,hogyan kell rootolni a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest