Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
Indiant #14999 üzenetére
Melyik Romot érdems felrakni hozzá? Van jól működő ICS rom? A ColdFusionX-et töltöttem le. Ez jónak mondható?
szerk.: ehhez néztem ki a C3C0 S3 kernelt, viszont ezt nem tudtam letöltelni mert egy googledocs oldalt nyitott meg. Erre tudna valaki adni linket esetleg mert perpill a modaco sem működik nálam
-
Indiant
addikt
Dícséretes, de a a CM ROM Managert- t rögtön töröld le és felejtsd el.
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Tesóm ZTEjére szeretném felrakni a CWM Recovery-t. Letöltöttem a CM ROM Managert de amikor falshelni akarom rá a recoveryt nincs a kiválasztható készülékekben a Sakte. Melyiket érdemes felrakni?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
gblasius
csendes tag
Egy kérdésem lenne! Hátha tud valaki segíteni!
Egyik nap frissült a facebook a marketen! A telefon annakj rendje,és módja szerint frissítette is! De valami gebasz volt,mert utána használhatatlan lett! Lényeg a lényeg letöröltem,és újraraktam! Na itt jön elő a kérdésem! Mivel van ext. az SD kártyán oda telepítette!
De mivel így nem tudom widgetként kirakni az asztalra mondom átmásolom telefonra!
De nem engedi! Kiírja hogy nincs elegendő hely! Megnéztem 68Mbyte áll még rendelkezésre!
Vajon mi lehet a bibi?? Tudna valaki segíteni?? -
giigz
veterán
Debrecenben lehet máshol próbálkozni?
-
Tobika1
senior tag
válasz
skidrowkill #14986 üzenetére
hasít! csak vigyázni kell vele mert 0 fok fölött olvad
-
madexx
tag
Ha én ilyennel találkozok, akkor az biztos, hogy panaszt teszek ellene a boltban/t-nél/vagy bárhol, ahol lehet. Ha ő nem akar dolgozni rendesen, akkor adja át másnak a helyet, biztos lenne rá pár jelentkező. Alapvető dolog (számomra), hogy aki ilyen helyen dolgozik, az legyen segítőkész, kedves, jóindulatú és illemtudó...
Annyiban igaza volt, hogy 3 után értél oda, és akkor már nem volt szervíz, de akkor is lehet udvariasan elmondani a "Kedves Vásárló"-nak, hogy sajnáljuk, a mai napon már nincs kapacitásunk több készüléket javítani, szervizbe venni, vagy akármi ilyen duma. -
giigz
veterán
Voltam ma a T-ben, de kár volt...
3 óra után értem oda, és már mondták, hogy 3-ig van a szerviz, de azért menjek le, és próbáljam meg. Így is történt, lent volt egy szabad csávó, de amikor ránéztem, azonnal tudtam, hogy nála bárki segítőkészebb lett volna. Mondjuk lehet nem véletlen, hogy csak nála nem állt senki, telefonált akkor is.
Teljes némasággal állt előttem, meg sem kérdezi mi a probléma, csak idenéz, és fapofával áll. Kezdtem a porosodással, azonnal kilőtte, mondta, hogy azt ő leszarja. Utána jött a kijelző ragasztásának elengedése, és hogy ezért porosodik, bal alsó sarokban mozog. Ezt megnézte, és azt mondta rá, hogy mozog ez egy kicsit minden oldalon, nem számít, ilyennel nem lehet mit kezdeni... Mondtam, hogy a videókat, képeket, hangfelvételeket rendszertelen jelleggel törli a telefon, erre pedig egy szót sem szólt, csak elmondta az egész alatt vagy háromszor, hogy ezzel ő nem csinál semmit. Utoljára mondtam neki, hogy nem ezért fizet ki az ember 45.000 Ft-ot, aztán elismételte, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. Nem is bénáztam ott tovább, kösz viszlát...
Segítőkészség egy nagy nulla, a stílusról inkább ne is beszéljük...
-
tboldi
nagyúr
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #14975 üzenetére
igazából az mivel is jobb?
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #14975 üzenetére
tényleg
-
gabe96
aktív tag
frissült megint az icsé
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem!
Ma vinném vissza a telefont, és visszaraktam rá az FTM Recovery-t és innen a gyári romot.
Készen is vagyok? Rootolva most nincsen a teló?
Előre is köszi a segítséget!
-
badabum
tag
Üdv!
Segítséget kérnék ugyanis a az új t-s gyári telefonomon 20-30percenként bekapcsol magától kijelzővilágítás, illetve a sim kártyán nem engedi törölni a telefonszámokat illetve telefonszámok nélküli neveket jelenít meg.köszönöm!
-
MrLaszloMan
csendes tag
Üdv!
IA3 alatt,hogy lehet elutasítani automatikusan az ismeretlen hívásokat? -
Indiant
addikt
Hátha valakit érint:
-
RtgLaci
tag
IA3 a rom. Mostanában sűrűn leáll az állapotsor és nem is indul újra...Én hogyan tudom rávenni, hogy újrainduljon?
-
L4ller
tag
Üdv!
A gparted live cd megfelelő lehet SD kártya partícionálásához?
-
24KiFly24
csendes tag
Sziasztok lenne gy kis problem:S A telefonomon eddig IA3 volt tökéletesen müködött, tegnap gondolt eggyet és nem müxik a közelség érzékelője(vagy defaultozom és nem alszik el ha telefonálok vagy elalszik de nem tudom felkelteni). És ami marketen van azt írja h nem kompatibilis én készülékemmel. Oké reinstall IA3 megint vissza semmi. beállításokon belül promixity calib semmi ugyanúgy nem megy. Akkor vissza a gyári ott müxik. Valaki valami tipp ?? PLS
-
szutyis
tag
Tisztelt uraim
Megvettem az OfficeSuite pro-t de mivel van egy előtelepített OfficeSuite ezért nem jelenik meg ikonban , és amikor elindítom akkor a sima OfficeSuite jön be.
Eltávolítani pedig nem lehet.
Hogyan tovább ,hogy használni bírjam a OfficeSute Pro-t ?
Illetve az OfficeSuite panpog, hogy upgradeljem.
Válaszokat előre is köszönöm -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Láttátok, hogy akció van erre, szerintem 222 Ft megér -
krystman
őstag
Semmit nem ér ez a ICS szerű tákolmány amit csinálnak. Az egész ROM dög lassú úgy ahogy van. Kár ezzel kínlódani, érezhető, hogy nem erre a készülékre van készítve.
-
Adamis
őstag
No egyik ICS sem volt még ilyen sokáig fent!
Amúgy kipróbáltam a repülő módot, tényleg újraindul. De legalább rep módban fogad! Visszaváltásnál semmi probléma.
-
RtgLaci
tag
válasz
#40993792 #14925 üzenetére
Szia Zsolt!
Eddig összesen 1 alkalommal tettem próbát az ICS-csel, majdnem belehalt a telefon.
Legközelebb már csak akkor lesz Rom csere, ha mindenki arról fog áradozni, hogy ez-meg-ez az ICS mindent hibátlanul tud (ha egyáltalán lesz olyan). Addig remekül elvagyok az IA3-mal. -
zapadi
csendes tag
tudna valaki segíteni szeretnék backupot készíteni olyan telóra amihez nincs se recovery se rootjog (teljesen tiszta) meglehet e oldani gépről vagy esetleg marketen valami jó app amihez nem kell rootjog?
-
callvote
senior tag
ezt probálta már valaki?
tegnap frissült.... -
Adamis
őstag
válasz
#40993792 #14925 üzenetére
Nos, nekem az alap bill is működik, semmi baja. Próbáld meg újrahúzni az egész romot, nekem is volt olyan, hogy elsőre valamit nagyon nem szeretett, aztán semmi baja.
Annyi a nyígom, hogy leállás - indítás után a widgeteket nem tölti be, meg a l2sd kér egy rebootot csatolási hibára hivatkozva. Hmm... -
zapadi
csendes tag
válasz
callvote #14930 üzenetére
na mire leírtam, hogy mi a bajom addigra el is magyaráztad köszönöm megpróbálom megcsinálni a link2sd-vel
még egy utolsó és remélem nem kell több hülyeséget kérdeznem: ha megcsináltam a backupot akkor ha elrontok valamit csak a -backup and restore- restore/advanved restorra kell menni hogy visszaállítsam
-
callvote
senior tag
válasz
zapadi #14931 üzenetére
sztem érthetően le van irva....
Miután végzett a Mounts and Storage menüpont alatt a mount USB storage menüpontra nyomva csatoljuk fel az SD kártyát a PC felé, majd másoljuk fel a custom romot.
kikeresed ezezek a menüpontokat..ha rányomkodtál megjelenik a gépeden a memoriakártya..amire felmásolod a romot(zip fájl)
utána visszalépkedsz a menüben..
olyat keresel hogy install zip from sd card...
kikeresed a zipet(romot) és rányomsz a telepitésére(yes felirat)de most akkor van neked romod fent már vagy most akarsz feltenni?....
mert ha van romod neked csak egy particio kell akkor nem kell az elsö döltbetüsböl neked semmi...visszaállitásnál a backup and restore menüpontbol a restore kell neked..ha arra rámész lesz benne egy dátumozott mappa és ott van a visszaállitando dolgaid,arra rányomsz és visszaáll arra amit lemetettél.
-
zapadi
csendes tag
"Custom recoveryben az Advanced menüben a Partiton SD card menüpont alatt lehet megcsinálni.
Először adjuk meg az ext partíció méretét, 512mb-nál nem kell több.
Swap size-nál adjunk meg 0-át!Miután végzett a Mounts and Storage menüpont alatt a mount USB storage menüpontra nyomva csatoljuk fel az SD kártyát a PC felé, majd másoljuk fel a custom romot.
Miután végzett az átmásolással telepítsük a romot (pl: SkaTe) a készülékre, és készen is vagyunk, ez után a további telepített alkalmazások már az ext partíciót fogják használni, és nem vagy csak részben fog a telefon belső memóriája telni."én ezek alapján próbáltam megcsinálni a partícionálást vagy igazából megcsináltam a félkövér részt és utána mivel a döntött részt nem nagyon értettem lejjebb mentem és ezzel próbálkoztam ami nem igazán sikerült:
"Mi van akkor, ha egy már belakott romom van, és szeretném használni az ext partíciót?
Megoldható, a fenti megoldást követve kell partícionálni az SD kártyát recoveryből, majd normál, bekapcsolt állapotban le kell tölteni Marketról a Link2sd alkalmazást, és azzal át kell irányítani az alkalmazásokat az ext partícióra."
ha valaki tudna segíteni, hogy az 1. döntött részt hogyan csináljam nagyon megksözönném
-
Indiant
addikt
EASEUS Partition Master Professional Edition Linux Bootable Disk-el Ingyen
$19.95 helyett $0-ért, a promóció pár napon belül kezdődik és csak 1 napig tart.
Az alábbi oldalon lehet feliratkozni, hogy értesítsenek mikor lesz. Az “I Want This” - gombra kell kattintani és megadni egy e-mail címet.EASEUS Partition Master Professional Edition támogatja a Windows 2000 Professional, XP, Vista, Windows 7 SP1, Windows 8 (Support 32 and 64 bit) -at.
-
zapadi
csendes tag
ja és ha már ebben tudna valaki segíteni akkor még annyi, hogy ha megvan a backup azt hogyan kell használni? és mondjuk ha ráteszek egy rendszerfrissítést a telefonra ahol minden törlődik és utána teszem vissza a backupot akkor a programok megmaradnak vagy ez csak a rendszerre vonatkozik?
-
zapadi
csendes tag
Sziasztok bocsi, hogy csak így de most nincs sok kedvem leírni újra a témánál meg nem kaptam még választ....
hello tudnátok segíteni?
elkezdtem átpartícionálni a telóm custom recovery alól, a recoverybe lévő dolgokat megcsináltam ott nem volt gond de valamiit elrontottam a link2sd használatakor és most a memokártyán lévő programok csak az alkalmazás kezelésnél látszanak és ha ott megpróbálom átteni a telefonra akkor azt írja, hogy ez a fájl nem létezik.ehhez kérnék segítséget egyrészt valami ötlet,hogy hogyan csináljam vissza mert persze backupot nem készítettem
másrészt abban, hogy a link2sd-ben való munkát valaki letudná részletesen írni, hogy mit, hogy kéne csinálni?(ha ez érdekes akkor a link2sd-ben látszik a partícionált rész viszont azt hiszem valahogy oda raktam át a programokat de a belső tárhelyben foglal helyet és visszarakni meg törölni nem tudom a partícionált részt)
előre is köszi.....
na ezt nagy nehezen helyrehoztam már csak annyi segítség kéne, hogy (tudom, hogy nagyon hülye kérdés),hogy kell backupot csinálni és a link2sd-ben mit kell pontosan csinálni amikor megcsináltam a 2 partíciót recovery alól
-
Adamis
őstag
Az sajna nekem sem, pedig ma egyszer hasznát vettem volna. Amúgy marha jó ez a rom! Még nem egy IA, de halad.
Amúgy valaki cm9 témákat nem tud véletlenül? -
scyllarus
veterán
válasz
Adamis #14897 üzenetére
Én írtam azt
Én csak feltettem, semmi wipe, a gapps is megy.
Zsoca: én is első droidos telóként vettem, tisztában voltam vele, hogy nem csúcs cucc. Ennek ellenére ZTE hívő lettem.
Tilalnak meg megköszönöm mindig, hogy copypaste-zik a kedvünkért, mert megérdemli, dolgozik vele. Ugyanakkor tudom, hogy ez azért nem olyan színvonalú munka, mint amit Zsocáék csinálnak, itt a topicban ezért írok róla ilyen hangnemben. Leírom a tapasztalataimat, a híreket, de mivel újoncok is olvassák, nem szeretném, ha ezen felbuzdulva feltegyék, abban a hitben, hogy ez egy komplett, tökéletes ICS port, aztán csalódjanak a telóban emiatt. Ha nem lennék MIUI mániás, én is az IA3-at használnám. Hátha valaki portolja a launchert GB-re, ebben bízom még.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest