Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Root-mentes telefonon ext? Kicsit sántít...
Vagy gyári rom rootolva (+ Link2SD), vagy vmelyik custom rom, ami már alapból rootolt.Root Explorerrel meg lehet nézni.
------------------------------------------------------------------joestone!
Jobbulást!
Megkérdezhetem, miért vagy kórházban?
-
malwy
senior tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Rendeltem, rendben megérkeztek a dolgok (3 rendelés, egyik próba volt: 1$ öngyuszi, másik kettő pedig 4-5000Ft értékben).
A szállítási idő hasonló az ebayes kínai üzletekhez, tehát 2 hét. Volt amikor 9 nap, de volt 19 is. Tehát NEM GYORS.
Viszont nagyon olcsó. Termékeik között van sok kacat is (gadgetek, pl: az a bizonyos cigaretta formájú öngyujtó, ami ritka törékeny), de pl elemlámpás topikban inkább innen rendelik a tízezres lámpákat.Magamnak a tokot a casesss.com-ról rendeltem a skate-hez, szóval tokjaikról nem tudok nyilatkozni.
-
gabe96
aktív tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
nem tudom a fiad hova vitte, de én a Westend-be akármikor mentem, soha nem volt alkatrész Blade-hez
mondtam a szervízesnek, h egyszer bemegyek 1100 ft, tehát egy garis csere 2200 ft, mondom értem, de miért nem lehet csak 1-2 darabot raktáron tartani, de csak egyet mindig...:S na mind1
az se hátrány ha van ismerősöd
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Sziasztok
Egy gyors választ kérnék
Egy 2 GB kártyát rakok most a tellóba. Szeretném használni az EXt particiót .
A formázással nincs gond mert mivel 2GB így sima FAT lesz elöször elkészítve . A kérdés, hogy az ext partíciót Ext 2 - nek állítsam be vagy Ext3-nak. Logikám szerint az ext3 pártíció a 2 GB feletti kártyákra kell. Jól gondolom ?Nos mindent gondoltam a Skate-ról de megint kellemesen csalódtam a tellóban is és a zsoca féle ROm ban is.
Tegnap és ma reggel minden frankón működött. Délelőtt mentünk ki horgászni . No mondom itt a remek lehetőség a fényképezésre és a videózásra. Kimentünk a vízpartra, és jött volna a fényképezés. Bekapcsoltam a fényképezőt, és ki írta, hogy nincs SD kártya a gépbe. No mondom, biztos elmozdúlt vagy valami kontakt hiba. Telefon kikapcs, aksi ki, SD kivétel, majd vissza pakolás. Így sem működött. A ROM, és telló működött, de az SD-n lévő programok nem. Menéztem a beállításokban de onann is eltüntek az sd tartalmak.
A telefon működött.
No itthon megnéztem a gépen is de abszolúte nem érzékelte a laptop sem. Behalt az új sd kártya. ( de a telló működött

Köszi a gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

okos telefonod van