- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
RtgLaci #16397 üzenetére
Elnézést a hangnemért!
Egyetlen módon tudod megoldani,ha újrarakod a rom-ot.
vagy még 1 van...régen Kelzsoca írta,hogy kell csinálni egy Whipe Cache particion-t vagy Wipe davilk Cache-t de ezt addig NE csináld amíg egy hozzáértő nem erősíti meg!Szerk 1: a gapps-al nekem is voltak gondok,csak a marketet és a gmail-t rakta fel a youtube-ot nekem kellett leszednem a Marketről.
-
scyllarus
veterán
-
RtgLaci
tag
válasz
skidrowkill #16396 üzenetére
Köszi a minősítést!
Hogy badarság-e, vagy nem, beszéld meg a telefonommal. Nem azt írtam, hogy mindenkinél így van, hanem hogy nálam ez a probléma és segítséget kértem (bár hiába) a hiba elhárításához. Egyébként a rom valóban jó. Azt a gapps-ot töltöttem, le, ami a rom mellett szerepelt a Modaco-n. -
skidrowkill
aktív tag
Azt vettem észre,hogy a hardveraprón sokkal barátságosabb és reálisabb árak vannak mint a vaterán...de megbízhatóságba milyen?
-
callvote
senior tag
-
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill #16370 üzenetére
IA 3 fent volt ott is, de a 2 nincs... De azért köszi!
-
giigz
veterán
Ez alapján is furcsállom a ZTE válaszát, mert Roxbury azt írta: A bal alsó sarokban bement a kijelző alá a por, bekapcsolt állapotban nem volt zavaró, de kikapcsolva tisztán látszott, de azért nem volt vészes. Faszi megnézte, felhívta a Zte-t, vagy azokat, akik ezzel foglalkoznak gondolom, ők mondták, hogy azonnal csere.
-
giigz
veterán
Na!
Visszaírt a ZTE!
Köszönöm szépen a megkeresését.
Sajnos az ön esete nem tartozik gyártói garancia közé, ezért csak azt tudom javasolni, hogy probálkozzon abban a T-Mobile üzletében, ahol az önéhez hasonló reklamációt elfogata.
-
scyllarus
veterán
válasz
Eldiablo929 #16374 üzenetére
Annyi előnye lehet, hogy nincs szanaszét haxolva a rendszer, biztos nem tpt-zte meg ilyesmi
Amúgy (tisztelet a kivételnek) a hölgy tulajdonostól származó autó szét cse.ett kuplungot, elmaradt olajcseréket és rengeteg parkolási karcot és horpadást jelent -
malwy
senior tag
válasz
Eldiablo929 #16374 üzenetére
Hát vagy túl nagy a pöttöm kezükbe és ez reális okot szolgáltathat a cserére
-
Eldiablo929
csendes tag
Sziasztok, szerintetek miért van az, hogy egyes eladó zte skate telefonoknál, vagy más telefonoknál a leírásban külön kiemelik, hogy a tulajdonos hölgy volt?
Mert pl ha gépkocsit vásárolok és, hölgy volt a tulaj az plusz pont, mivel átlagban hölgyek tisztábban és óvatosabban bánnak a gépjárműveikkel.
De telefon esetében szerintem inkább hátrány nem?Mivel pl hosszú műkörmök, vagy láttátok már mi van egy átlag nő táskájában? Pl a páromnak némi apró, toll, kulcsok + 500féle műanyag vagy fémes plüssös kulcstartó, pénztárca, rúzs, szemceruza stb kacat, na és ide képzeljétek el, hogy bekerül egy zte skate
mit le szenvedhet itt egy teló.
De a fő kérdés szerintetek a nők igényesebbek mobiltelefonjakkal?
-
RtgLaci
tag
Próbaképpen feltettem a CM 7.2 stabil verziót. Szinte minden jó, de a Market..Play Áruház váratlanul leáll...Hiába a gapps reinstall, ha meg korábbi verziót teszek fel, nem indul a letöltés...Mi a teendő ilyenkor?
-
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #16371 üzenetére
-
skidrowkill
aktív tag
Valakinek ötlete van,hogy az I/O ütemezőnél ezek mik? és mire érdemes beállítani?
- BFQ
- Deadline
- CFQ
- VR
- SIO
- Noop -
Adamis
őstag
HOVA LETT AZ IA II.??? Eltűnt az éterből a Hungariandroid-on... Nem jó a link, vagy eltávolították... Pedig nagyon kellene!
-
Mya91
tag
Volt skate, nincs skate!
-
Adamis
őstag
válasz
korcsillio #16351 üzenetére
ismerős most szólt, hogy neki is ugyan ez a problémája. de neki nincs sd-ext... na most akkor mi van?
én azt tanácsoltam neki, hogy csináljon egy hard resetet, ha nem válik be, akkor rom újrahúzás. -
scyllarus
veterán
válasz
callvote #16346 üzenetére
korcsillio: oké, köszi a tippet, végignézem.
Szerk.: Köszi, sikerült! A poén az, hogy erre én is gondoltam, ezért mindent átraktam, amit használtam. Valamelyik nem aktív téma lehetett a ludas a launcherhez. Hogy miért zavart be az, amit nem is használt a folyamat, az már a droid rejtélye -
Watt25
veterán
válasz
callvote #16346 üzenetére
Az nem Android emulátor lenne, hanem "eszköz" emulátor. De hát szerintem ilyen nincs. Gondolj bele, hogy a ROM-ok nem cserélhetőek a különböző eszközök (telefonok) között, lévén a hardver más mindegyik alatt, márpedig a ROM tartalmazza a hardverek kezelését is. Tehát nem lehet ilyen univerzális emulátort írni.
Konkrétan el kéne készíteni mindenfajta telefonhoz. Nem hiszem, hogy amennyi munkát bele kéne ölni, valaki látná értelmét az elkészítésének. -
callvote
senior tag
tud valaki olyan android emulator-t win7-re amivel nem az appokat lehet futtatni hanem a romokat lehet vele megnézni?
-
Laczko25
csendes tag
Sziasztok!
Debrecenben simán cserélik a poros, hangszóróhibás Skate-eket.Üdv
-
scyllarus
veterán
Kis segítség kellene. Amikor a telót USB-re dugom, és az USB tár bekapcsolására tapintok, kis várakozás után újraindul. A rom IA3, eddig semmi ilyen gondom nem volt vele. A Mokee-t pont ezért radíroztam le, valami CM7 gond lehet. Semmi kernelfrissítés ilyesmi nem volt rajta 2 hete. Mitől csinálhatja most egyszeriben?
-
rambo4ésfél
senior tag
valami csak nem teljesen kerek, mert nem tudok semmit se csinálni a recoveryben bármire nyomok nem lép bele csak üres lesz a képernyő tehát csak a "háttérkép" látszik se egy betű se semmi
erre megoldás?
szerk.: USER ERROR
nem a power gombbal kell (másik telón azzal kell) hanem a home gombbal...
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Keeperv85 #16340 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget
a blade-s benézés pedig esélyes mert sokat voltam a blade topikban
scyllarus: egyik ismerősöm hozta hogy tudok e rá rakni neki másik rendszert mert ez az orange van rajta... én meg elvállaltam mondom nem lesz ezzel gond csak hát amikor megláttam hogy a hibakeresést se tudom bekapcsolni...
-
scyllarus
veterán
válasz
rambo4ésfél #16338 üzenetére
Jó, ezzel fel fog menni.
Hmm, ez modacos telónak tűnik... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tökéletes!
Én meg tökéletesen benéztem az előbb a topicot és azt hittem Bladeről van szó.
Mondjuk ez csak annyiban módosította a lényeget, hogy láttuk hogy gyári rendszer van rajta. Vagy már csak volt
-
krystman
őstag
válasz
Persze, hogy jó hozzá! Én is ezt használom!
-
rambo4ésfél
senior tag
Sikerült megszerelni úgy néz ki
felment rá a 4.0.1.4-es cwm recovery a kérdésem az hogy ez jó verzió a további romolásokhoz (IA3-at szeretném feltenni rá)?
-
Mya91
tag
válasz
rambo4ésfél #16336 üzenetére
Üdv Club-ban!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #16334 üzenetére
Szia!
Tegnap is pont írtam valakinek: kevés így az infó. Melyik rom, melyik generáció stb... Légyszi! Fontos tudnunk pl. hogy nincs-e feltéve valami egyedi kernel. Ezt pedig abból, hogy nincs még recovery felrakva nem tudom, csak feltételezhetem esetleg, mert ugye erre is kismillió megoldás van...
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy az usb hibakeresést nem tudom bekapcsolni, hiába pipálom be meg is csinálja legalábbis úgy látszik de fent az értesítési sávon nem látszik az ikonja illetve a recovery telepítésr sem engedi így...
valami megoldás
előre is köszi
szerk.: természetesen driver minden rendben van win7
-
-
Mya91
tag
Srácok... ellopták egy ismerősömnek a telefonját, és szeretnék hirdetést feladni a készülék adataival, hátha valaki találkozik vele! Lehet ilyet?
-
Keeperv85
nagyúr
Ha moderátorok is jóváhagyják, frissül nemsokára az első hsz erre
-
korcsillio
addikt
-
madexx
tag
válasz
skidrowkill #16296 üzenetére
Elképzelhető, bár nekem remegett gyárival, skate v2-vel és IA 3-al is. De mivel 23e-ért vettem a telefont, ennyi remegés belefér
-
Mya91
tag
válasz
magellaner #16311 üzenetére
Ha van garid, persze.
-
Torento
tag
válasz
magellaner #16311 üzenetére
Egyértelmű
(persze ha nem a gyári rom+recowery van rajta akkor előbb azt vissza kell tenni)
Amikor az enyém kezdett recsegni nem is nézték meg a boltban már hozták is a másikat...
(Gyöngyös) -
Danex
addikt
Nézzétek meg kinek válaszoltam, Ő hitte, hogy generálja az áramot a telefon és én arra válaszoltam
-
magellaner
tag
sziasztok olyan problémám lenne hogy elkezdett recsegni nagyobb hangerőn a hangszóró valamint a kijelző balfelső részen porosodni vigyem vissza gariba a tmobilhoz?
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali
Joshi ez így van .
Az enyém is elment többször 5 napot, söt mostanában 6-7 napot is simán elmegy.
No nem azért mert mert annyira csúcs szuper hanem mert nincs igénybe véve. Egyébként V2 van fent nálam. 1-2 futó programot amire nincs szükség azokat is ki szoktam lőni.Viszont ha gyűröm akkor ez is lemerül fél nap alatt
Jó ez a telefon, nekem igazából nincs panaszom rá
ennyi pénzért ennyi jár
-
DessertFox
aktív tag
Elnézést de nagyon off kérdésem lenne: Tabéet vásárlás előtt állok. Munkára kellene tehát 3G is legyen benne és br. 120 k körüli ár. Ti mit ajánlanátok ? Köszi a tippeket.
-
Joshi
titán
válasz
Adamis #16300 üzenetére
Ne gondold hogy ez lenne az abszolút rekord, nekem 5 napot is bírt legalább is a diagramm szerint. Meg aztán a kérdőjeles pont felettébb gyanús.
Önmagát tölti a teló?
Erre nem lehet adni, nekem volt hogy készenlétben bírt 3-4 napot is, de volt úgy is hogy fél nap alatt lemerültem pedig hozzá se nyúltam a telefonhoz. Ja ez IA2-nél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest