- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Azt hiszem, elkövettem egy szarvas hibát, remélem nem visszafordíthatatlan.
A következő történt: haver ideadta a Bladejét, hogy tegyek rá custom Romot.
Én meg adatmentés után nekiálltam. Annak rendje módja szerint a cwm recoveryben meg is particionáltam, de a teló nem látta az ext2 partíciót. Így hát teló kikapcs, micro sd kártya ki, laptopba be, gparted live cdről bootol, és átrendeztem úgy a partíciókat, hogy egy 512-es ext2 legyen elöl, utána pedig a fat32. (Ennél előzőleg volt egy lba jelölő, de én ezt nem húztam be az újrapartícionálás után.) Örül.
Windows elindít, mondom majd rátolom a romot, telepít, és megy. Hát nem. Windows rinyál, hogy nem lehet felismerni a meghajtót, formázom-e. Ez gyanús volt, most már csak egy 512 megabyte-os vmit lát mind a windowsom, mind a gparted live. Van valami tippetek, hogy hogy lehetne visszahozni ezt a 16 Gigás kártyát?
Köszi előre is a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest