- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20098 üzenetére
A kettest próbáltam, az sem győzött meg, bár jól nézett ki. Az a patch micsinál? (PARCHE PARA QUITAR LA VERIFICACION DE RED AL INICIAR..GRACIAS AL MAESTRO FBLACK)
Most a Suite Snap-ot használom, elsőre a kinézete elég rémisztő, mert nem teljesen HDPI a téma, így a rendszerikonjai elég elmosódottak, de CM7-es témákkal meg Dunát lehet rekeszteni, úgyhogy most szép is, jó is.
De persze már töltöm a MIUI3-at(sszameg, hogy nem tudok nyugton maradni)
-
schellj
tag
Elnézést az alpáriságért, de ez qrva jó.
Az első verziót próbáltam, az szar volt, de ez a 3. verzió tökély és még magyar is. Az első indítás után nehezen tér magához, egy ideig laggol, de szép lassan magához tér és szépen simán teszi a dolgát. -
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20096 üzenetére
A Proxy zip akkor kell ha nem a gyári tárcsázó van a romban és ha nem tudod az adott rommal kalibrálni.
Minden romnál fel kell rakni, de nem mindenkinek kell mert valakinek kalibrálja a romban lévö kalibráló. Nekem a 2.3.5 rendszernél soha nem kellett kalibrálni. A CM7 es romoktól kezdve kellett. Egy rom volt ami kalibrált a Slim Bean első kiadása de utána lévők már nem kalibráltak. Recovery alatt kell felrakni mint a romot és a zipben van maga a kalibrációs csomag. Nem lesz külön menü pont abbol tudod meg hogy müködik amikor telefonálsz és elveszed a füledtöl a telót és felébred. -
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20095 üzenetére
Konkrétan arra, hogy ha felteszem a proxy-zipet, akkor mi történik? Bekalibrálódik a proxy egyszer s mindenkorra? Vagy lesz valami kalibráló menü, amit nem találtam meg? Vagy mi? És hogy?
(Egy ember bemegy a kalap üzletbe és közli az eladólánnyal, hogy kalapot szeretne vásárolni.
– Konkrétan mire gondol? – kérdezi a lány.
– Konkrétan a b@szásra gondolok – így az ember –, de most kalapot szeretnék vásárolni
[én kérek elnézést]) -
törölt tag
Az Adleralin,meg az ilyenek,amiről itt néha beszélgettek az,mi?
bocsi a sok hü**e kérdésért -
schellj
tag
Akit érdekel van itt némi tuning, ami gyosítja a telót.
-
angelius
aktív tag
válasz
callvote #20085 üzenetére
Az nem tegnapi hanem áprilisi ami a modacon van de innen le tudod tölteni [Slim Bean 3.3
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20081 üzenetére
Ezzel Kalibráld a Proxit én mindig ezt szoktam felrakni mert nekem a romba lévők sosem kalibrálták a proximat.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20081 üzenetére
Szia! Rakd fel ezt a progit Android Assistant és állitsd be hogy milyen programok induljanak el rendszer inditás után. Nekem A Slim Bean 3.3 tökéletesen fut nem volt lassúlás benne.
-
vizslakutya
senior tag
Kezdek megőszülni !
Fent volt az IA legújabb változata,visszaraktam a Slim legújabbat és mindkettőnél ugyanazzal a gonddal küzdök,telefonálás közben elindul kb 6-8 app !
Rendszerint az óra,naptár,stopper,beállítások ,szokott elindulni,ehhez csapódik még néha más program is,nem győzöm bezárni őket ha végeztem a telefonálással!
Megcsináltam a proxit,de semmi nem változott.(most kipróbáltam,lezár a képernyő hívás közben ha a tenyeremmel közelítek felé )
A képernyőt teljes fényre rakom,mire kész a beszélgetés teljesen el van sötétedve, alig bírom kinézni a letevő gombot.Nálam az új Slim is néha piszokul belassul,pedig korlátoztam a háttérfolyamatokat.
Volt már olyan esetem is,hogy lezárt képernyővel elindultak a programok,ilyet hallott már valaki? -
Dexter68
addikt
válasz
schellj #20075 üzenetére
Én már ilyet fel sem merek tenni... se adrenaline, se nitroglass... úgy hozzászoktam a laggolásmentes élethez
A fiamén V2 van még, aminek a sebességével nagyon elégedett voltam annó, de már annál is zavarnak az apró kis akadozások... pedig igazán tényleg nem számottevőek.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
schellj #20065 üzenetére
Elég sok mindent. Hadd ne soroljam fel inkább. Pin képernyő, különféle biztonsági üzenetek, zárképernyő napjai, maga az óra ahogy van, meg amik most biztos nem jutnak eszembe még...
Ilyenek: mint pl. a stat. bar értesítési szövegek. Szerintem jobban jársz, ha beleolvasol. ez az egyik legnagyobb szöveg konténer az Android alatt.
-
angelius
aktív tag
Dexter ezt látad már? Rom jellybread <<2.3.7>>
-
callvote
senior tag
kiprobáltam a GALAXY-SKATE romot..nem lenne rossz de mivel nem akar csatlakozni a wifimhez sehogysem igy ment is a levesbe
-
krystman
őstag
Hát nem azért, de én is megnézegettem ezeket a ROM-at, de semmi újat nem tudnak mutatni! Sőt még rosszabb, mint az eredeti Romok.
-
Dexter68
addikt
Ha valakit érdekelnek a finomságok: Nitro LEWA 2013 Rom Magyarul nem tud ugyan, de szép is, okos is. Nitroglass+Adrenaline és hozzá lehet csapni egy int2ext scriptet is.
-
schellj
tag
Köszönöm a válaszokat.
A következő lenne a kérdésem. Van egy rom amiböl kivették az összes nyelvet.
2.3.7 android. Csak angol, kinai van benne. Hogyan tudom belerakni a magyart? Feltételezem ha kivették, vissza is lehet rakni. -
angelius
aktív tag
válasz
#71028224 #20044 üzenetére
Van itt két olyan rom is ami kezeli az ext particiót és még május 1én lett feltöltve. Skatemania
-
Dexter68
addikt
válasz
#71028224 #20044 üzenetére
Olyan elég sok van, bár a Mach Speedet nem elsősorban ezért szeretjük, hanem a rettenetes sebességéért.
Szóval részint, ha alapból nem kezeli a romod, akkor használhatod a link2sd appot, elég jól működik, én szerettem. Ha meg olyanra vágysz, amiben eleve benne van, akkor olyat keress, aminek a leírásában az van, hogy int2ext.
Pl ez itten. -
törölt tag
Tudtok még olyan ROMot mondani,ami olyan,mint a Mach speed?
pontosabban,megvan az a tulajdonsága,hogy az ext particiót belső memóriának érzékeli. -
-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68 #20040 üzenetére
Szerintem ott beakadt valami app és az gyilkolja az akksit.
Próbaképpen told fel a battery doctort -
Dexter68
addikt
Megint feltettem ezt a Galaxy-Skate romot. Ami fura, és eddig nem tapasztaltam: éjféltől reggel hatig 76%-ra sikerült töltse az akksit, utána hamar lemerült és iszonyat lassan tölt vissza... Ez mitől lehet?
(monnyuk egy friss romnál a hamar-merülés lehet attól, hogy amíg új, sokat piszkálom, telepítek, mifene, de ez valahogy extrém) -
Apaxp
senior tag
Annyi lenne még a gondom hogy az eredeti skate v2-ben volt sdext támogatás. Ez a v2+-ból hiányzik. Nem lehetne visszarakni valahogyan?
-
angelius
aktív tag
-
schellj
tag
Remélem tud valaki segíteni.
A problémám az, hogy van egy rom amiből ki szeretném szedni a képernyőzárat. Azt tudom, hogy a framework-res.apk tartalmazza, de honnan tudom melyik az. Kismillió fájl van benne, nem lehet valahogy azonosítani?
Egyébként a gingerlewaos nevü romról van szó és CM7.2 az alapja.
-
angelius
aktív tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
angelius #20027 üzenetére
Sziasztok!
Mostanában nem követtem a változásokat ezért megkérdezem hogy ez a skate v2+ a kelzsoca v2 rom újabb változata?
Arra is kíváncsi lennék hogy a letöltött zip állományban lévő dolgokat milyen sorrendben kell telepíteni?
Ill. a téma zipeket is fel kell-e telepíteni vagy a romban van használható téma? -
angelius
aktív tag
SkateV2+ egy picikét másabb lett. Holo Launcher az alap launcher, Camera Ics, Gallery Ics, N7 Music Player, Android firewall, Advanced mobile care. Ezen kivül a gyorsaság a stabilitás megmaradt. A Gappsal frissül Google play. A Zipben benne van a rom a gapps a témák és a kernel.
-
GGFOREX
csendes tag
Sziasztok!
H3 Mach Speed Rom van a telómon. Hol lehet ebben a romban beállítani azt hogy a csengetés és az értesítés hangjai a headsetben legyen hallható?
Előre is köszi a segítséget!
G
-
törölt tag
Sziasztok!
Föltettem a Mach romot,és igy nagyon gyakran elmegy a térerő,még ott is,ahol a többi romnál nem.
Mi lehet a probléma? -
schellj
tag
A skate PA-Xperia ajánlott particiómérete: 230system, 20 cache, maradék 190 data
-
angelius
aktív tag
Nightlys Jenkins Androidarmv6 [4.2.2] 1/5/13 valaki próbálta már?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20020 üzenetére
Akkor szokott olyat kiírni ha fent van egyik verziója.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20018 üzenetére
Itt van DSP manager ezt próbáld ki hozzá. Szerintem egyszerüen töröld az alkalmazást.
-
vizslakutya
senior tag
Felraktam a fentebb ajánlott Slimet,mivel nincs benne DSP Manager kerestem hozzá,követtem az útmutatót,felment,megpróbáltam beállítani a hangzást ,azóta a sajnos leáll üzenetek jönnek.Miként tudom eltávolítani ill tud e valaki megfelelő DSP-ét a romhoz?
Köszi. -
kiseper
tag
üdv
adott egy skat-em 4.0.1.4-es CWM-el, a pa_skate xperia-t szeretném rátenni de status 7 errort ír, ötletek? -
schellj
tag
válasz
Indiant #20003 üzenetére
Nos. Nem adódik össze a két partíció, hanem a program az ext3 partíciót ismerteti fel a telóval dataként.
Ebből lecsíp kb. 100mb-ot (lehet, hogy több vagy kevesebb nem emlékszem byte-ra pontosan) a szkriptek számára. Ha nagyobb az ext3 akkor többet csíp le. De vigyázni kell mert pl 2gb-os kártyán nem lehet 1gb-os ext3-at létrehozni, mert aztán behülyül a készülék. Remélem érted. -
Indiant
addikt
válasz
schellj #20000 üzenetére
"mert előfordul, hogy néhány alkalmazás nem fut megfelelően."
Na ez már asszem megvan. De a hozzá való int2ext még nincs.
Az EXT3-am 487MB és 37%-a foglalt.
A System 162MB. A Cache 2MB. A Data 472MB.(viszont a TPT kiosztás alapján a Data-nak csak 278MB marad.)
Akkor most hogy is van ez??
(Ha az EXT-et használja Data-nak, akkor hol a Data 278MB-ja?)angelius: köszi, megnézem majd azt is
-
angelius
aktív tag
Van itt egy Slim Bean aminél nem tapasztaltam lassúlást. Ebben más a launcher is.A Zipbe benne van a rom és a Gapps a magyar nyelv meg alapból benne van.
-
kelzsoca
félisten
Közlemény!
A ZTE Hungary a közeljövőben, várhatóan Május végén Budapesten, egy még nem fixált helyen (valószínűleg kávézó-kávéház stb..) nyílt napot tart, és szívesen vár minden érdeklődőt.
A rendezvényen a jövőben megjelenő készülékekkel lehet ismerkedni, illetve a ZTE-t is lehet kérdésekkel bombázni. A látogatók között ajándékokat sorsolnak ki.Erről hamarosan hivatalos közlemény is megjelenhet a ZTE Hungary weboldalán, illetve facebook oldalukon, továbbá a várható érdeklődés/helyszín megválasztásának érdekében, az esetleges részvételt előre kell majd jelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest