Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
bagyusz
üzenetére
- igen, persze, de te azt miből gondolod, hogy warez? [SD Maid Pro - Unlocker]
-
Norbeee01
tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Mobilnetre vagy WiFi-s netre gondolsz???
Éééés igazad van...Megszűnt,nincs netem Wifin.Fasza...Akkor ez a második bug.Nálam az első bug az volt hogy a galéria közli velem hogy nincs bent a memóriakártyám,így nemtudom megnézni a képeimet.De a fájlkezelők meg látják a képet meg mindent.Asszem lehet IA III lesz ebből még egy darabig...

-
-
mrskatejoe
aktív tag
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
bagyusz
üzenetére
én sem tudtam többet várni mint 1 óra miután meghozták,egyből ment fel a főzött rom

igen amiket írtál nagyban dob a minőségen..mintha kicserélték volna a kamerát
[itt vannak képek] -
joestone
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
Nem tudom az alatt , mi lehet a probléma , ami beállítás (wifi iterface nem wlan0) szerintem okozza azt elküldtem apeelme kollégának . Pontosan ezért kezdtem a cm7 -et gyári kernellel , mert az garantáltan jó kell legyen . A gyári kernel használatához pedig csak egy kapcsoló kell a boardconfigba , és a prelink-linux-arm-2G.map -et kell ellenőrizni a build/core mappában .
Mivel a cyan forrását nem módosítottam (de igen, kivettem a recovery-t az otapackage -ből) , a driverekben , és a device folder konfigokban lehet differencia az általam készített cm romhoz képest.
A cm -ben az a zseniális , hogy majdnem minden elő van készítve , csak paraméterezni kell a boardconfig.mk -t . Dolgozni sokkal könnyebb vele, de nekem nem tetszik az a sok kiegészítés amit beépitettek , nekem a puritán üres android jön be a kevés beállítási lehetőséggel. Egy aosp verziót sokkal nagyobb munka működésre bírni .
A tempó gondot nem a téma okozza (tudom , hülyén hangzik) , feltettem az ia témát és gond nélkül megy a wifi így is.
-
joestone
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
nem tudom pontosan , mert van mikor menet közben eszembe jut valami aztán nyomok egy ctrl+c -t és kezdem előröl. Igen xda -n is írta valaki lassan egy éve , hogy megjelent a 2.3 -am gt540 -re .
Most meg mindjárt itt hagyom , mert mennem kell dokihoz a control ct eredményekkel . -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
bagyusz
üzenetére
-Marketen belül a keresés résznél kék háttérben szürke betűvel van ki írva, hogy "keresés a marketen" én szerintem teljesen elütnek egymástól.
Javítva lesz.
-ébresztőóra nem mutatja, hogy melyik beállítást választottam pl: 6:30, de fektetve megjeleníti.
Ez is

-Magasabb órajelen is döcögős a görgetés, minden animációt kivettem, a felület árnyalását is kivettem, görgetési gyorsítótárral is állítgattam, de még mindig döcögős.
Nem bírja a vas, viszont annyira nem vészes, de készült már a témából lite verzió is, ahol a háttér a szokásos fekete, annál nincs ilyen probléma, mindkét téma be fog kerülni a végleges verzióba.
-Idáig nagyon jól kezeli az akksit, 9óra készenlét módban 2% esett az akku szint.
Főleg az akksikezeléses visszajelzések a fontosak, a friss kernel miatt

-
Nyertes480
csendes tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Azt is értem, hogy a hardware rész gagyi, elsősorban nem zenélni vásároltam.
Az viszont biztos, hogy a gyári rommal a sustorgás sokkal halkabb, mint a CM alapúakkal.
A gyári driver valószínűleg csak jobban működik, mint a CM csapat által megírt, (amit a hardware teljes ismeretének hiányában voltak kénytelenek elkészíteni.)matec7:
A zene adatlapját az ID3 tag határozza meg. Ha az nincs rendesen kitöltve, akkor a zenelejátszód nem tudja berendezni a fájlokat, legfeljebb fájlnév alapján. (Nem tudom milyen forrásból vannak mp3 zenéid, de gyanítom, hogy nem mindegyik feltöltő veszi a fáradtságot, hogy az ID3-al szórakozzon.) -
Norbeee01
tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Ember te meg ne papolj ha azt sem tudod mik az előzmények...Bizonyos oldalakról linkelgettem,ahol azthiszem szakemberek szoktak interjúkat adni stb...Itt nem a kik.rt tv-kről van szó hanem arról hogy a töltő bedugva fogyaszt,EZ A LÉNYEG! és ilyen hülyeségekkel tömik az embereket hogy töltsék 12órát a telefonjukat,mikor 4óra alatt totál fullra van töltve és lekapcsol az akksi védőpanelje...Nektek akarok jót,te meg csak kötekszel,de egy ép magyarázatod nincs azzal kapcsolatban hogy cáfolhasd az állításom amely szerint a töltő fogyasztó...
-
apeelme
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
igen ez egy sarkallatos pont, ugyanis egy ~őszi kernel/driver frissítés óta ugyan már tökéletesen dolgozik sleep módban is a wifi, de ezáltal a maximális átviteli sebesség is redukálódott...a speedtest nevű alkalmazás egyébként semmire nem jó, a Tools menüben ha az Animations - Better Performance állítod teljesen más értékek jönnek ki...és akkor még beszélhetnénk a wifi routerek beállításáról elég egy csomagütemező és máris borul a papírforma..."egyszómintszáz" tényleg lassabb a CM vonal wifi adatátviteli sebessége - Blade&Skate-en tuti - de valljuk be őszintén ugye nem akarunk torrentezni a telón, a böngészéshez apróbb letöltésekhez meg bőven sok az a sávszél amit tud (egyébként ez olyan 4-5Mbps), és igen nekem is szúrja a szemem hogy nem annyi...
(#7726) Apaxp: hát akkor egyelőre passzolom, viszont megkérjük az ittlévő usereket hogy ők is teszteljék, hátha okosabbak leszünk...
-
apeelme
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
ne essünk át a ló túloldalára, nincs olyan lehetőség hogy akármelyik memória NE telljen be, és én sem mondtam! Az EXT-es megoldással igencsak ki lehet tolni ezt a határt, de ahhoz szvsz power usernek kellene lenni...de aláírom van ilyen is.
Csak meg kellene találni az arany középutat, én azt mondom, ill. ajánlom hogy a dalvik-ot nem érdemes áttolni SD-re, mert sokkal többet veszítesz vele mint nyersz! (hamarabb megdöglik és lassabb is!)jelenleg Blade-emen 160-as data van (mint a tiétek), darktremor a2sd, 300MB-os EXT, telepítve 45db alkalmazás és EXT-en szabad még 162MB...belső mem. meg 40MB szabad...
-
kelzsoca
félisten
válasz
bagyusz
üzenetére
(#3814) zaicew
A backup mindent lement, kivéve ami az SD kárta FAT32-es partícióján van, az ext partíció tartalmát is menti, ha van.
Friss rom telepítés esetén végig kell formázni a partíciókat: boot, data, cache, system, ext
(#3815) Drbonci
Ha kell a rezgés, akkor sajnos másik bill. alkalmazást kellene feltenni.
-
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Előbb kicsit túloztam igaz. Telefonok között nekem is működött, meg biztos fülesre is hasznos, én csak PC-hez nem tudtam megvarázsolni, de most már nem is hiányzik.
(#2597) Danex
Modaco-n is fent van már, ha az angollal elboldogulsz, de szerintem semmi különleges dolog nem kell hozzá, csak feltenni Recovery-ből, mint egy bármilyen Rom-ot. -
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Örömmel hallom, én is hasonló jókat olvastam róla, már alig várom, hogy feltegyem. Köszi a tesztet.
Azt mondod akkor, hogy swap nélkül nem sír, semmi hibája nincsen? Gondolom ext nélkül is ugyanúgy elmenne. - ?
Akksi idő is elég csábítóan hangzik, mivel böngésztél?Múltkor is te voltál aki írta a 480-at valamelyik Rom-nál? Ha jól emlékszem ott volt szaggatás bőven a menübe. Furcsa egyébként, mert ott a GPU tuningot emlegette az illető, ami elméletileg csak a 3D-t dobja meg, itt meg a 2D-s menu teljesítmény is hibátlan 480-on? Szinte hihetetlen.
Valami ötlet a magyarázatra? Nem is találtál akkor olyan részt ami lassulna 480-on?
CPU governorra, meg I/O vezérlőre még ránéznél a no-frills-be?(#2583) Sanyi544
Szerintem érdemes volna végignyomkodnod azt a telefont mielőtt ilyeneket kérdezel. Egyébként alkalmazások gomb, valószínűleg alul, az asztal közepén, és üzenetek.
Bluetooth-ról meg írj részletes leírást mit hogyan csináltál, mert a mérnemmegyavalami típusú kérdésekre elég nehéz válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- SörcsaPH!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"