Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ller
tag
Sziasztok!!!
Ez az első hozzászólásom ezen a fórumon, ráadásul 2-3 napja lettem büszke tulajdonosa egy Skate-nek, ami T-akármis.
Olvasgattam a főzött ROMokról, de még nem akarom egyenlőre ROMmá tenni, még ismerkedem egyáltalán az androidos rendszerrel, mint olyannal.
A későbbiekben amikor már jobban belemerültem, természetesen lehet róla szó, ebben valszeg kérni is fogom a segítségeteket.
Első kérdésként nekem a kijelző tisztítása volna fontos. Mivel érdemes, Ti mivel szoktátok?
Fóliát érdemes-e tenni rá, és ha igen, akkor milyet?
Előre is thx, szép napot!
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot."
-
L4ller
tag
Én gondolkoztam azon, h lefújom plastidippel a hátlapot. Az gumis bevonatot képez, így nem csúszik, de ha akarom, simán lehúzom róla egyben. Ha haver tuningkocsijának felnijére jó, akkor megér 1 próbát.
-
L4ller
tag
válasz #71155968 #4775 üzenetére
Szia! A Nokia c2-01 típusú telefon nem androidos rendszerrel rendelkező készülék, ez az egyik ok, ami miatt sajnos nem tudnak neked itt segíteni, a másik pedig, ami még nyomósabb, hogy a telefonfüggetlenítés WAREZnek minősül, és mint olyat a fórumokon tiltják.
A szakiktól elnézést a pongyola fogalmazásért
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Alighanem nekilátok a Ska-T-e ROM készülékre applikálásának
-
L4ller
tag
Tisztelt kelzsoca!
Köszi a munkádat a custom rommal, tegnap feltettem, jól működik, egy 4 GB-s T által forgalmazott microSD van benne, arra pedig megcsináltam a formázást a tutor alapján!
Valóban kevésbé merül, pedig nyomogattam rendesen!
Féltem, hogy nem fog zökkenőmentesen menni, de tényleg nem bonyolult a mindenre kiterjedő leírás betartásával. Grat a készítőnek!
[ Szerkesztve ]
-
L4ller
tag
update:
"Eazycase" fedőnevű valódi bőr kihúzós tok
+ tisztításhoz 690 Ft-ért szemüvegtisztító kendő, mikroszálas. Gyönyörűre lehet vele törölni.
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Feltettem IA-t, háááát, valami iszonyat jó
a másik dolog:
Egy barátom Skate-t akart, de a végén Samsung Galaxy Ace-t vett. 10 óránál többet nem bír az akksija, úgy, hogy nem használ semmit. Ezt lehet orvosolni egy másik ROMmal? Ha igen, kinek a munkáit ajánljátok?
-
L4ller
tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék a rendszerben jártasabb fórumtársakhoz:
Párom egy Samsung Galaxy Mini boldog tulajdonosa, amelyen 2.3.4 verziójú Android fut, gyárilag. Rootolva, romolva nincsen. Ma hozzáadott egy új névjegyet, és most vettük észre, hogy a névjegyhez nem lehet címet rendelni. Ugyanez az opció az én ZTE Skatemen futó IA-ban viszont benne van.
A névjegyeit felvettük a gmailje címtárába, ott meg tudtunk adni címet, viszont a telefon továbbra sem jeleníti meg. Van valami tippetek, hogy mit lehetne tenni, hogy címeket, e-mail-címeket, és egyebeket hozzá lehessen adni egy-egy névjegyhez?Meg lehet tudni, hogy milyen névjegyzéket használ az IA, és hogy valamilyen formában rá lehet-e ezt játszani a párom Samsungjára?
*Szerk.: ennek lehet köze ahhoz, hogy a sim-kártyán lévő névjegyeket használja? Ez most jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
L4ller
tag
Köszönöm a segítséget, apeelme és Indiant!
Valóban az okozta a problémát, hogy a még Nokiából kivett Sim kártyán voltak a névjegyek. Kimásoltuk őket sd-kártyára, feltoltuk Gmail fiókba, most megszerkesztgeti, és csak a Gmail-fiók névjegyei lesznek láthatóak ezután a készülékében, így már működik, ahogyan kell neki.
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Én már annyit de annyit olvastam itt erről a tpt-zésről, hogy most már nagyon érdekel, hogy mit is takar ez valójában.
Tehát, durván leegyszerűsítve: a TPT az a folyamat, amikor másik firmware-t teszünk a készülékre???
Valaki homályosítson fel, legyetek szívesek!
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Nekem Ice Armorból az első verzió van fenn a vason. Ma a céges autónk lejátszóján akartam hallgatni zenét a Skate-ről. Annak rendje és módja szerint össze is dugtam őket egy mindkét végén "hím" 3,5-ös sztereó jack kábellel. Rádió "Aux. In" állásba tekerve vártam, hogy megszólaljon, de semmi. A telón van Equalizer nevű app. is.
Nem tudom, hogy másnál előfordult-e hasonló probléma, ezért gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az esetet, hátha nem egyedi a dolog.
-
L4ller
tag
úgy repkednek itt a megabitek, hogy még a fejem is le kell húznom, el ne találjon...
Egyébként meg nem tök mindegy, hogy 20 vagy 40 megabittel tölt le a telefon? Ha jól tudom max 32 GB-s kártyát lehet beletenni, azt pár nap alatt meg lehet tölteni akármilyennel. Még ha torrent szerverek lennének ezek a telefonok, talán meg is érteném ezt a hisztériát...
-
L4ller
tag
válasz callvote #9600 üzenetére
8 megabit/sec-es letöltési sebességgel 1 MB-t szedsz le másodpercenként.
40 megabit/sec esetén 5 MB másodpercenként, azaz a 200 MB=> 40 mp lenne...(hozzáteszem elméleti síkon...)ugyanez 20 megabit/sec-el számolva a duplája, azaz 1 perc 20 másodperc. Akkor miről beszélünk???
-
L4ller
tag
Skate v2 felugrott
-
L4ller
tag
válasz mrskatejoe #9973 üzenetére
...és tegnap véletlenül rátettem a zamzung tv-t a telefonra és azóta megy a tv is rajta.
hmm, ez milyen app, linket tudnál dobni?
-
L4ller
tag
Üdv!
A gparted live cd megfelelő lehet SD kártya partícionálásához?
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Azt hiszem, elkövettem egy szarvas hibát, remélem nem visszafordíthatatlan.
A következő történt: haver ideadta a Bladejét, hogy tegyek rá custom Romot.
Én meg adatmentés után nekiálltam. Annak rendje módja szerint a cwm recoveryben meg is particionáltam, de a teló nem látta az ext2 partíciót. Így hát teló kikapcs, micro sd kártya ki, laptopba be, gparted live cdről bootol, és átrendeztem úgy a partíciókat, hogy egy 512-es ext2 legyen elöl, utána pedig a fat32. (Ennél előzőleg volt egy lba jelölő, de én ezt nem húztam be az újrapartícionálás után.) Örül.
Windows elindít, mondom majd rátolom a romot, telepít, és megy. Hát nem. Windows rinyál, hogy nem lehet felismerni a meghajtót, formázom-e. Ez gyanús volt, most már csak egy 512 megabyte-os vmit lát mind a windowsom, mind a gparted live. Van valami tippetek, hogy hogy lehetne visszahozni ezt a 16 Gigás kártyát?
Köszi előre is a tippeket!
-
L4ller
tag
Sziasztok!
IA3 van a vason, ha a ROM alapértelmezett launcherét szeretném lecserélni ADW ex-re, akkor a data/app-ból töröljem a gyárit, és tegyem be az ADW-t? Akkor már úgy települ, hogy az lett az alapértelmezett?
-
L4ller
tag
A hangszórós probléma miben merül ki? Recseg, vagy micsoda? Ezért cserélik garba?? Csak mert enyém is recseg, zizeg egy ideje és egyre idegesítőbb...
-
L4ller
tag
válasz viperabácsi #18965 üzenetére
Köszi a gyors választ. Megnézem, él-e még a garim...
-
L4ller
tag
Bocsi az offért, de remélem itt van, aki vágja annyira az android rendszert és alkalmazásokat, hogy tud nekem segíteni.
Van egy idősebb vállalkozó szomszédom, vett egy Samsung Galaxy S3-t. Gyári rom van rajta. A Sim-kártyán tárol mintegy 450 db névjegyet(speckó sim kártyája van), ezeket szinkronizáltuk a gmail fiókjával, majd a telón beállítottuk, hogy a telefonkönyv csak a gmailes névjegyeket mutassa (viszont, mivel ragaszkodik, h a sim kártyán is rajta legyenek a névjegyek, onnan nem töröltük őket). Amikor keres, duplán jelennek meg a névjegyek és ez nagyon zavarja. Ahogyan az is, hogy ugye ha beütünk egy "B" betűt, kidob minden találatot, amiben van B betű. Az lenne a kérdésem, hogy orvosolhatóak-e vmilyen úton-módon ezek a "problémák", tudtok-e ajánlani olyan névjegykezelő alkalmazást, amely szinkronizálható a gmaillel, és amellett ezeket a dolgokat be lehet benne állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest