Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Tehát akkor újra: akinek megy a Voice Search, az milyen romot használ?
-
Jano_023
őstag
Hali, a telon IA3 van és mostanában azt csinálja, hogy edobja a WiFit,és nem csatlakozik vissza. A másik hogy itt ülök 3 méterre a routertől és minimális jelentőségét mutat. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mit tudok vele kezdeni?
-
-
-
Watt25
veterán
válasz
scyllarus #17360 üzenetére
Ott volt a gond, hogy elsiklottál a részletek felett.
A Voice Search a mi telefonunkban is alapból benne van (tehát nem lehet 4.0 a követelménye).
Azonban létezik egy olyan dolog, hogy Google Now, aminek valóban 4.0 a minimum követelménye.
(A két dolog abban kapcsolódik egymáshoz ugyebár, hogy szövegfelismerő van bennük és ugyanazt a szövegfelismerőt használják, ezért egyszerre lett használható magyarul mindkettő.) -
andyTM
őstag
-
ouzohuto
senior tag
CM10 romot ugyanúgy kell felrakni mint egy CM7-est?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Logan1212 #17375 üzenetére
Engedd meg, hogy erre ne válaszoljak neked pont én. Majd megérkezik esetleg az illetékes személy és elmondja merre-hogy... ha kedve lesz. Megtartanám magamnak a személyes véleményem, mert senkit sem akarok megbántani. Az érintett felek meg nyilván maguktól is tudják miről van szó...
-
Logan1212
tag
Sziasztok!
Végre vettem egy Skatet, már dobtam is rá IA3-at.
A kérdésem az lenne hogy van e már a telefonra legalább ilyen IA3 minőségével megegyező ICS vagy JB rom?
Köszi -
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #17366 üzenetére
Köszi, leszedtem a root explorert. Hol találom a progikat?
Találtam egy data mappát és abban app-okat. De ezek olyanok amiket már én raktam fel.
Ja és van itt még egy furcsaság ... minden mappában van még egy app mappa. Mint ahogy a fotó felső részén is látszik ... ezeket törölhetem ? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #17365 üzenetére
Melyik megoldást szeretnéd, az egyszerűbbet de drágábbat (Root Explorer a Play!-ről) vagy az ingyenest, de bonyolultabbat...?
Az utóbbi:
(Működő adb host kell hozzá, tehát telepített adb, usb debug mód és root)
Parancssor:
adb shell
$ su
# cd system/app
# lsItt megkapod azokat az appokat listában, amit keresel
# rm apkneve.apk
Ez pedig leszedi őket. Esetleg:# mv apkneve.apk apkneve.apk~
...hogy csak átnevezd...Hogy elkerüljük a le-fel mountolást (Nem túl szerencsés...) másold fel az SD-re az új progik apk-it, majd folytasd ezzel
# mv /sdcard/ujapkneve.apk /system/app/ && chmod 0644 /system/app/ujapkneve.apk
Ha mind megvan, akkor...
# exit
$ exit
adb rebootEnnyi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #17362 üzenetére
Minden további nélkül törölheted őket, nem lesz gond. Viszont arra figyelj, hogy ha a system alá akarod az új programokat tenni, akkor szükséged lehet egy platform kulcsra hozzájuk. Ezzel viszont a frissítések nem fognak menni. Másfelől van olyan app. (pl. a Moboplayer) amit ide nem rakhatsz át....
-
bartucc
addikt
válasz
#40993792 #17358 üzenetére
Minden gyári állapot, semi ezzel kapcsolatos idözítő nincs rajta. Egyszerűen ha hívnak, nem szólal meg a csengőhang, a rezgés meg annyira gyenge, hogy nem veszem észre. Időszakos probléma, van amikor kicsöng, van amikor nem. Ezért a szoftveres hibát kizárnám, de a fene se tudja. A távolságérzékelő szenzort is magamnak kellett kalibrálni, még decemberi vásárlás, lehet hogy akkor még nem volt kiforrott a szoftver?
-
Jano_023
őstag
Hali, két dolgot szeretnék:
1. Nekem is működik a Google Voice Search, de furcsa mód a market nem dobta ki csak egy cikknek a linkjén keresztül jutottam el hozzá és akkor feltette. Itt a link.
2. A telefonon IA3 van és azon gondolkoztam, hogy a telefonról eltávolítanék pár alap programot a kérdésem ezt hogy tehetem meg és hogy lenne-e belőle valami gond?
Ezeket törölném:Naptár (Jorte lenne helyette)
Régi camera app (ZOOM FX van helyette)
Keresés
Letöltéskezelő
Hírek és időjárás
Üzenetek (handcentsms helyette)
Google csevegő
Böngésző
Zenekb. ennyi
-
krystman
őstag
válasz
bartucc #17356 üzenetére
Néha nem árt egy újraindítás. Meg persze nem mindegy, hogy mi is van rajta már mint programok. Meg lehet ROM hiba is. Amúgy ezekkel a custom ROMokkal, nem 100%-os, a működés, és előfordulhatnak hibák. Nekem 1x 2x fordult elő, hogy nem tudtam letenni a hívást, mert nem jött vissza a kép, mikor eltettem a fülemtől. De, egy proxy kalibráció megoldotta, és azóta nincs gond.
-
bartucc
addikt
Üdv mindenkinek!
Nem sok időm van most, úgyhogy nem kerestem vissza, ezért előre is elnézést. De mennyire jellemző hiba, hogy nem csöng ki a telefon? Ma is 7 hívásom volt, a telefon a fejem mellett, és alvás, illetve filmezés közben sem vettem észre, hogy hívtak. Egyre jobban zavar, hogy telefonként egyre kevesebb hasznát veszem.
-
badabum
tag
Megerősítem hogy a Google Voice Search működik sms-t is tudok diktálni, elég jó, bár időpontokat sehogyan sem tudja értelmezni pl "fél óra múlva ott vagyok" ot sehogyan sem szereti vagy "6:30 ra ott vagyok"-ot sem érti. Mindenféle kombinációban próbáltam.
-
gabe96
aktív tag
válasz
leoncavallo8 #17347 üzenetére
nyomj egy restartot
-
scyllarus
veterán
válasz
leoncavallo8 #17347 üzenetére
Nincs úgy beállítva, hogy lekapcsolja a wifit, hogyha kikapcsol a képernyő?
-
leoncavallo8
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy skate telót. Épp appokat töltöttem le, amikor kiírta, hogy nincs kapcsolat. Azóta hiába kapcsolom be a wifi-t 10mp múlva magától kikapcsol és nem jeleníti meg az elérhető wifi hálózatokat sem.
Sajna elég kezdő vagyok az androidok terén, vmi ötlet? -
KOntee
csendes tag
Hali! Kipróbáltam a CM9-et de mivel nem működik a villanó ezért visszatértem IA3-ra de már ott se működött a villanó. Most reggel felraktam a SkaTe_v2-t de itt se jó. Volt már valakinek hasonló gondja vagy tudnátok segíteni mi lehet a baj?! Előre is köszi.
Üdv. -
Adamis
őstag
No, hogy témánál legyünk és ne a Mimosa/GrandX legyen a topic szereplője:
Próbálta már valaki a JB-t (CM10) a Skate-n? Én feltettem, és a 3-as kernel hiányából adódó dolgok itt is megvannak, mint a CM9-nél.
Nekem érdekesen működött a wifi is. Amikor közel voltam a router-hez, akkor nem akart kapcsolódni, amikor meg messze, és alig volt érzékelhető jel, akkor meg kapásból. Na ezt magyarázza meg nekem valaki!
Kamera előnézeti képe is eléggé szaggatottan működik, de képet legalább csinál most már... Bár a villanó továbbra sem megy...
Amúgy a Project Butter iszonyat jól működik. Alap launcher-rel is szép sima a működés. Csak hogy legyen valami pozitívum is!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #17340 üzenetére
A lényegen nem változtat, de én egy másik topicban szintén elmondtam, az ezzel kapcsolatos információkat
Ebből is látszik, nem a levegőbe beszélünk
(#17339) ouzohuto
ZTE ERA a neve, és idén már nem jelenik meg.
Viszont, ahhoz hogy mi meg tudjuk venni, a három hazai szolgáltatónak kell elsősorban lépnie, mert hát nem hinném hogy zsebből bárki le tud itt rendelni több ezer telefont
-
foldermate
csendes tag
Megvan az FTM recovery. Probáltam az exe megoldással de azt írja ki hogy nem jó a verzio túl új. A másik megoldásnál nem tudom miért a recovery jön be egyböl
-
andyTM
őstag
válasz
#40993792 #17333 üzenetére
- igazán nincs mit, nagyon szívesen, de most dolgom van, ennyit tudtam segíteni, ha van időtök segítsetek neki; köszönöm
(- bár nekem nem derült ki, hogy miért is kell visszaállítani, valamint, hogy ténylegesen TPT-zve van a készülék, de majd fény derül a turpisságra; na további jó fórumozást, majd késő este talán leszek, megnézem mire jutottunk)
-
andyTM
őstag
válasz
#40993792 #17331 üzenetére
- így gondoltam én is; de azért feltöltöttem, hátha valakinek mégis szüksége lenne rá, mert láttam, hogy már ez sem tölthető a zte honlapjáról: [skate_GB_THU_P743V1.zip] (Csak saját felelősségre használja mindenki!)
/TPT gyári T-Mobil visszaállítás exe-vel/ -
bagyusz
őstag
Létezik GB_THU_P743V1.0.0B01 romból update.zip-es változat?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
foldermate #17325 üzenetére
Nyomd meg a hangerő FEL gombot és a MENU gombot, NEM a
HOME-ot!! -
foldermate
csendes tag
Segítenél?
-
foldermate
csendes tag
Van egy ZTE Skate III3 rommal.Kérdés honan tudom letölteni a gyári T mobil romot,és hogyan tudom visszaállítani. Amiket találtam leírásokat nekem sehogyan sem sikerült.Köszönöm
-
foldermate
csendes tag
Pontosan úgy csináltam! De a Recovery jön be
-
callvote
senior tag
válasz
foldermate #17323 üzenetére
talán ezt : "MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is"
-
foldermate
csendes tag
Van egy ZTE Skate III3 rommal.Kérdés honan tudom letölteni a gyári T mobil romot,és hogyan tudom visszaállítani. Amiket találtam leírásokat nekem sehogyan sem sikerült.Köszönöm
-
sfbukfenc
tag
-
giigz
veterán
Miért nem jelenik meg az ES? Semmi alapértelmezés nincs beállítva akkor. 1.6.1.8 verzióm van, de tényleg nem jelenik meg új lehetőség, hogy mivel játsszam le.
-
biowizards
tag
Nem próbáltam HD videót lejátszani rajta,csak a felvétel izgatott volna,de ha nem akkor nem
Végül is a lényeget tudja a deszka,filmet nem nézek rajta,játszani nem játszok.Gyors legyen a gép ha kell és most,hogy 1 Ghz-en megy a procija,hát panaszom semmi rá
Illetve annyi,hogy szerintem nem valami hangos,mármint a csengetési hangerőre gondoltam.De lehet,hogy csak én vagyok süket -
giigz
veterán
válasz
biowizards #17306 üzenetére
Max. az optika nem képes rá.
A hardver sem túl acélos, de lehet, hogy nem az a fő probléma.
Egyébként a kisfelbontású videót is sz@rul veszi fel, akkor milyen lenne 720p-ben...
Majd mindjárt jön reméljük valaki, és akkor megmondja a frankót, de én sok esélyt nem látok rá, hogy ezzel HD videózzunk... Le sem lehet vele játszani HD-t
-
biowizards
tag
Elvileg a vas adott.Nem?5 megapixeles kamerával már lehet HD videót rögzíteni,nem?Proci alapon majdnem 800 Mhz(bár az enyém felhúzva1017 Mhz-en van,akadásmentesen),ram elegendő,szal..
-
giigz
veterán
válasz
biowizards #17304 üzenetére
Jó kérdés, csodálkoznék, ha lehetne.
-
biowizards
tag
Üdv!
Kérdésem a következő.
Meglehet azt oldani,hogy a Skate-el HD (720p)videót lehessen rögzíteni?Köszönöm a válaszokat.
-
szutyis
tag
Sziasztok urak.
Most olvastam ,hogy mától műkidik a Google Voice Search Magyarul.
IA 3-at használok és nem tudom ,hogy tudnám működésre bírni?
Telepítettem de nem működik.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyéni arckép OFF
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest