- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecacucc
csendes tag
http://filefeltolto.hu/letoltes/927a014f1a2e7d67/com.google.android.youtube-1.apk
Itt letölthető a nálam működő youtube app. Ha valaki próbálta, légyszi írja meg, hogy megy-e... -
Roxbury
őstag
válasz
kelzsoca #16407 üzenetére
Jah 30 ezerre gondoltam én is, meg is hirdettem itt az aprón.
Visszaviszem gariba a recsegő hangszóró miatt, aztán a zsír új készüléket adom el 30-ért, de úgy is hirdettem meg. Csak ugyebár az akksi, meg a hátlap marad a régié, de az is tök zsír. Szerintem annyiért simán megéri.
Köszi az infót amúgy.
-
Danex
addikt
980Mhz-en már-már majdnem folyamatos a HQ youtube
1,1Ghz-en már biztos szépen is menne
Esetleg aki ért a dolgokhoz az megnézhetné, hogy a utube a HQ-t véletlenül nem 720p-ről csinálja-e mert az úgy is felesleges erre a kijelzőre...
-
scyllarus
veterán
Láttátok? a T-Mobile-nál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, vagy a hőség volt rá rossz hatással, amikor belenyúlt az árakba... A Skate 8000 Ft-os havidíjú előfizetéssel 35ezerbe kerül (én ilyennel vettem... 0 Ft-ért novemberben), egy 10-essel drágább!!! mint a SE Xperia Ray, és csak 5ezerrel olcsóbb, mint a Samsung Ace 2 :@ De az Arizona is 15ezer, ezek nem akarnak ZTE-t eladni, az tuti.
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
Régen jártam erre.
Nekem nem Skate-em van, hanem a fiamnak, amit amúgy én felügyelek, mivel ő még nem tudja.
Szóval, gondoltam, bekérdezek, hogy mostanában mik a leghasználatosabb romok. A vason jelenleg Kelzsocáé van.
Szóval kérdeznélek titeket, hogy melyik romot ajánljátok? Van-e esetleg jófajta ICS, vagy érdemes a 2.3-asoknál maradni? Kelzsocáé hol tart, vagy van-e más Gingerbread is, amit érdemes használni (Atomic pl.?)
Szóval egy kis helyzetjelentés jól jönne.
Köszi előre is, üdv, Zoli -
pgemil
aktív tag
Srácok!
A wifi és az FM rádió megy rendesen? -
Laczko25
csendes tag
Headset
Régen írtam, hogy én milyen headset megoldást találtam, most talán ismét hasznos lehet.
A Skate-et egy Sony Ericsson HPM-75/J kábellel használom.
Előnye, hogy mindenki a tetszőleg sima fülesét használja vele, használhatja autóban is AUX csatlakozós fejegységgel illetve, hogy a Power Amp-nál hibátlanul működik a távirányítás is. (Vissza-Tovább-Play-Pause) Más progival nem próbáltam.
Hátránya: Nem éppen olcsó -
andyTM
őstag
- mit szóltok [ehhez]?
-
asdexed
tag
Nos akkor valaki tud valami ötletet a youtube-bal kapcsolatban?
-
Keeperv85
nagyúr
Ki vállal be egy factory resetet? Légyszi próbáljátok ki, akinek CM9 vsan, hogy nálatok megy-e azután, ha a lockscreennek adtok hátteret... Utána data wipe nélkül nem kel fel többet valószínű, szóval ne belakott romon....
-
batai15
félisten
válasz
pecacucc #16561 üzenetére
tesó, feltöltöd ide a fórumra a hsz írásnál ott a képek feltöltése, de ha nem megy akkor pl kepfeltoltes stb és a linkjét másolod
Nha ilyen a fülesem, csak kékbe és miki nélkül.
De régóta meg van, azóta se találok ilyet
http://mobilarena.hu/teszt/jay_s_headsetek_bemutatoja/fulhallgatok_a-jays_one_es_t-jays_one.html -
pecacucc
csendes tag
Nem jeleníti meg a feltöltött képet! Hogyan kell csinálni hogy megjelenjen?
-
pecacucc
csendes tag
Itt
-
batai15
félisten
válasz
roli636 #16556 üzenetére
Ha ennyire nem bízol az agyba dugós cuccban, bemégy a tescoba (rem nem gond ha kiírom a nevét) ott olyat veszel 2k ért hogy megszólal.. Én 1000 magyar forintért, tehcnika v mien márka vettem az igaz agyba dugós.Kérlek szépen alázza a 6 ezres füleseket és nem én mondom hanem haverjaim.. nekik ilyen akg meg stb vannak. minjá linkelem mire hasonlít
-
roli636
csendes tag
Szevasztok!
Esetleg nem lenne valakinek eladó gyári (nem használt) headsetje?
Debreceni vagyok, de postán is jó lenne? 2k-t adnék érte.
krroli@freemail.huRoland
-
pecacucc
csendes tag
Nekem működik a youtube... A hd-t mondjuk nem néztem, de mindent elindít, és meg lehet nézni. 4.0.8E az én verzióm, és működik...
-
okoska74
senior tag
válasz
Marcelldzso #16548 üzenetére
- Install the "Android Terminal Emulator" from the Market
- Put the phone in airplane mode (without wifi or mobile network)
- Run the Terminal Emulator
- Run the following commands on the Android Emulator:
su
cp -pr /data/data /sd-ext
rm -r /data/data
ln -s /sd-ext/data /data/data
exit
exit-Reboot the phone
With this we've created a symbolic link from /data/data to /sd-ext/data, copying the entire contents.
This way I save 23 MB of internal memory, and Davik-cache is still on the internal memory that it's faster -
asdexed
tag
válasz
Marcelldzso #16548 üzenetére
Ahhoz kell egy program, Link2SD.
-
Marcelldzso
tag
erre valaki?
sd-ext -
asdexed
tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed #16541 üzenetére
Ha nem olvasol vissza, eskü megyek a mod. kerbe és jelentem hogy szakmaiban offolsz...
Srácok én tudom hogy meleg van, meg fáradt itt a többség... de légyszi...! Ne kérdezzetek már olyasmit, amire 10 ezerszer jött válasz!!!
Nem, nem megy a Youtube, nem is ment, nem is fog. Nem lehet megcsinálni. Élj nélküle, vagy ne használj ICS-et.
-
asdexed
tag
ICS-n a youtube nektek sem működik? Valaki el tudja küldeni a legfrissebb előtti verziót a youtube appból?
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok! Megelégeltem, hogy kevés a hely a telón ezért szeretnék sd-extet használni. Formztam a kártyát 600 mega ext2-re meg a többi fat32-re. Hogy tudom megmondani, hogy azt a 60 megát is használja? app2sd progi vagy Ice Armor III-ban már alapból bennevan ez a funkció?
Köszönöm a válaszokat! -
RtgLaci
tag
válasz
Indiant #16530 üzenetére
A GoContactsEX-ben a Hívásbeállítások-ban van olyan, hogy a hívás megerősítése. Én így használom, mert kiraktam a gyakran használt direkt hívásokat és kezdetben előfordult akaratlan kimenő hívás
Az SMS-ről nem tudok nyilatkozni, nem nagyon küldök, de lehet, hogy a GoSMS tudja ezt. -
Integrator
aktív tag
Próbáltam keresgélni, de nem találtam sehol. Milyen custom modot tudnátok ajánlani mindennapi használatra? A gyári T-Mobile-os egy fos...
-
Indiant
addikt
Tudtok olyan progit, ami a küldendő sms-t ill. hívást még 1x megkérdezi előtte? (Van egy emelt díjas cucc és nem szeretnék még1x belefutni....)
-
dodo7608
csendes tag
Sziasztok!
ha felraktam egy új rom-ot azt recoverybe hogyan tudom lementeni,ha eswetleg más rom-ot is kiprobálásra rá rakok s az elöző rom is meg legyen s vissza tudjam állittani?? -
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #16522 üzenetére
Más gyártók is adták ki 2.6-os kernellel az ICS frissítést...
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #16522 üzenetére
A
SESony azt mondta, hogy minden 2011-es XPERIA modell megkapja a 4.0-t. A Mini/Mini Pro ill, a Live with Walkman frissítéséről - mármint hogy kiadták - már tudtam, Úgy látszik, most a következő az Arc (S) lett. A hivatalosban - gondolom - minden hibát kijavítottak, ha volt (szerintem a Sony nem is adna ki egy bugokkal teli szoftvert), simán mehet gond nélkül a régebbi kernel ellenére.+ A gyártónak minden eszköze megvan egy ROM összehozására, míg egy moddernek nincs. Csak a közösség számára elérhető dolgokból tud építkezni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #16519 üzenetére
Igaza van. Azért, mert régebbi kernel van alatta, attól még ICS. Tény, hogy egy 3-as kernellel lenne teljes, de ugyanúgy futnak rajta a 4.0.x-re írt alkalmazások és tartalmazza a rendszer újításait. Szóval nyugodtan hívhatja ICS-nek.
-
Danex
addikt
válasz
jokka_skate #16516 üzenetére
ubuntu-t már próbáltam, sajnos nem jött össze :/
-
skidrowkill
aktív tag
Valaki segítsen nekem,mert egyik haverom állítja hogy az ő Xperia Arc telefonján OFFICIAL ICS van!
megnéztem és ez került elém...és én mondtam,hogy ez nem rendes ICS de nem tudtam meggyőzni
Azt mondta a PC companion ról frissítette...(az SE hivatalos oldaláról) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
jokka_skate #16516 üzenetére
USB host =OTG? Külső táppal sem merném kipróbálni...
-
jokka_skate
csendes tag
Valaki futattot már Ubuntu-t a skate-en? Illetve működésre lehet birni az USB host mod-ot?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #16512 üzenetére
Egy kis nyalánkság
http://www.technet.hu/data/cikk/40/2/75/cikk_400275/2.jpg
...az irány árára nagyon kíváncsi vagyok
callvote sory nem az üzenetedre szántam
-
Agyzuzo
addikt
IAIII-on másnak se megy a mobilTV? Azt írja nem támogatott telefon. Stock ROM-mal ment.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, ismét belekérdezek, hátha valaki tud megoldást azóta:
IceArmor III. van a telefonomon, Kelzsoca említette a leírásban, hogy a kétirányú call recording megfelelő programmal működik. Létezik ilyen program? Nagyon sokat kipróbáltam, de rémes eredmények születtek. Persze lehet, hogy csak valami beállítást néztem be.
A másik, amire nem tudtam rájönni, hogy lehet-e a névjegyeket csoportosítani (pl.: ügyfelek, szerelők, család... stb.).
-
hazai
tag
sziasztok
skate mobilra ,
t-mobilnál a garancia 1 vagy 2 év hivatalosan?
köszi a válaszokat. -
storm3
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest