Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
asdexed
üzenetére
- mert csak a kínai belpiacra készült a telefon, ezért nem is publikálják máshol, hisz a rajta lévő JB is csak a tesztkulcsos verzió....egy hét alatt aligha tesztelték
; így ebben a formában pedig egy európai szolgáltató sem vállalja be, nem beszélve a helyi törvényekről; de nem is az a lényeg, hogy kapható-e kis hazánkban, hanem, hogy valószínűleg a szeptember-körül érkező új készülékekre már lesz használható JB, akár külön szolgáltatókhoz mérten. -
andyTM
őstag
válasz
asdexed
üzenetére
- a lényeg, hogy beindult a zte

(akit érdekel: [n880e új jelly bean rom-ja] )
-
krystman
őstag
válasz
asdexed
üzenetére
Nem csoda, hogy melegedett, hisz a Youtube ICS alatt ha megy is csak killódva. És nem hardveres a gyorsítás, ha nem szoftveres, így gyilkolja a procit, nem is csoda ha fagy meg melegszik. Nem is értem miért kell egy ilyen tákolt rendszert használni mint az ICS Skaten.
-
Danex
addikt
válasz
asdexed
üzenetére
Velem egyszer fordult elő, hogy véletlen párna alatt hagytam a töltőn a telefont és rendesen égetett az egész készülék... de semmi fagyás, újraindulás... én azt mondom biztosan volt 50fok körül, viszont ahogy néztem az automatika már lekapcsolta a töltést egy bizonyos hőfok után.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed
üzenetére
Ezt lekapta, de ez sem megy. Valami nagyon el lett cseszve... Egyébként több fájl is hiányzik az újhoz, szóval nem vágom hogy működik valakinél...

------------------------------------------------------------------
@callvote:Merury esetleg? (Nem próbáltam csak régen használtam és elég jónak tűnt, hátha...)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
asdexed
üzenetére
Ha nem olvasol vissza, eskü megyek a mod. kerbe és jelentem hogy szakmaiban offolsz...

Srácok én tudom hogy meleg van, meg fáradt itt a többség... de légyszi...! Ne kérdezzetek már olyasmit, amire 10 ezerszer jött válasz!!!

Nem, nem megy a Youtube, nem is ment, nem is fog. Nem lehet megcsinálni. Élj nélküle, vagy ne használj ICS-et.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
asdexed
üzenetére
(#13358) asdexed
Bocsi hogy beleszólok, de nekem a kijelző felső fele elvált, (meg ez miatt történt szerintem a porosodás is) és nem cserélték. Itt jött az, hogy váltok a lejáró előfizetésre. Vidd vissza, mint ahogy a zsoca mondta. Próbáld, meg hátha kicserélik. De nekem azt mondták, hogy nem zavaró.
Zsolt_72
Szia neked meg nagyon szépen köszönöm a segítséget amit PÜ-ben adtál. -
-
callvote
senior tag
válasz
asdexed
üzenetére
bevinném másik tmobileba ahol nem kekeckednek ennyit

élből a jobb felső(asszem) csavaron van egy kis "papirocska" ami a beázás miatt van,amit a szervizesek egyből néznek ugyis,ezen kívül is biztos van még 1-2 dolog amin kiszúrják ha szétszedték.
többen irták már hogy vagy kifujták,vagy kicserélték az egész telefont ha gázos volt a porosodás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
; így ebben a formában pedig egy európai szolgáltató sem vállalja be, nem beszélve a helyi törvényekről; de nem is az a lényeg, hogy kapható-e kis hazánkban, hanem, hogy valószínűleg a szeptember-körül érkező új készülékekre már lesz használható JB, akár külön szolgáltatókhoz mérten.

Tényleg nem megy,

IAII. alatt gyönyörűen megy, de nem azzal van a gond, hogy nem látná, vagy kezelné az Ext3-at, hanem az, hogy restart után nem képes kezelni ezt a partíciót. Hogy most a L2SD-vel, vagy a rommal van-e a gond, passz... 

Amúgy nincs...
A szűrőt viszont nem találom
Szintén laptopot és a pc-émet is ugyan így szoktam
De létezik levegős
,vagy a Fogyasztó védelemmel jól megfenyegettem volna őket