Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
Maximális Tiszteletem mindenkinek
Azért is max tisztelet, mert a fórumot elkezdtem olvasni ELÖLRŐL (az elejéről ) és igen sok fanatikus van köztetek, ez nekem nagyon tetszik. Az is nagyon tetszik, ahogy az új Skate tulajokkal bántok. Természetesen a sok fejlesztésért is !
Tehát elkezdtem az elejéről olvasni de annyira tűzbe hozott az írásaitok, 2000-ig olvastam csak. Miért ?
Nos nagyon kezdő androidos vagyok és kezdő Skate tulajdonos is (no nem csak azért mert ) öreg vagyok , hanem ez az első androidos telefonom. A nagyobbik a fiamnak van egy sony X8 tellója.
Megtetszettek az " okos " telefonok így úgy gondoltam, hogy 1-et beszerzek. No de milyet és mennyiért ? Sokat gondolkodtam rajta, amíg megvettem a Skate-t.
Nem volt összehasonlítási alapom, így inkább az igényeim domináltak. Az első lényeges dolog a kijelző nagysága ( nem kell vakoskodnom ) ezzel együtt ugye könnyebb kezelni a virtuális billentyűzetet. Szóval november 14 óta van meg ez a Skate, de nekem előtte is tetszett , de most még jobban tetszik. Szerintem a legjobb ár- értékarányú telló...és itt más sokszor említettétek hála "zsocának" és a többieknek szinte minden problémára van megoldás. Ez nagyon jó.Szóval kitartás nektek, és sok sok eredményt kívánok
u.i: majd jövök kérdezni mert sok kérdésem ...lenne..de előtte "megrágom " és olvasok is (nem szégyen a tanulás )
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali.
No igen hasonló a lábbeli . Nem akarok off-olni ezért kérdezni is fogok.
Múlt 7 végén volt itthon a fiam és az X8 -at első kőrben téglásította . Nem semmi volt, de mint mindent általában másnapra ( délelőtt ) megcsináltuk közös erővel, de nagyon sokat szenvedtünk. Ezért is dícsértem az itteni csapatot mert itt gyors a reakció és hasznos is. A sony -val rendesen megszenvedtünk. El is ment a kedvem a rom cseréktől ( egy hétre ) de ma ahogy olvasgattam a fórumot azért csak csak afelé tekingetek , hogy a saját szám íze szerint legyen belőve a SkateEzért is szerettem volna megkérdezni , hogy "Kelzsocának " milyen rom van fent, milyen firmware, és milyen recovery ?
a többieknek nagyjából tudom (ahogy olvasgattam )
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #3288 üzenetére
Kelzsoca Köszi szépen ! Átolvastam, hmmm nekem így tetszik. Ma nem állok neki majd holnap
megjegyzem ...éppen kérdezni akartam, hogy mivel lehet kilőni a google maps-ot, mert hajlamos azt csinálni ami nekem nem tetszik. Szóvak Köszi ( holnap jön a küzdelem ) remélem megoldom
(kezdőként jó kis kihívás lesz , no de ezt szeretem benne
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni (mint kezdő androidos) hogy mi a különbség a clockworkmod_recovery és az original_recovery között ?
Szeretném feltenni kelzsoca új varázslatát és annak ugye feltétele custom recovery .
Logikám szerint az original és a costum ugyan az (elviekben )Köszi a választ
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Sejtettem, hogy nem lesz egy sétagalopp de már a kezdet kezdetén belefutottam egy nagy problémába.
Ahoz, hogy Kelzsoca rendszerét feltegyem kell a "custom recovery " ez eddig frankó.
innen le is szedtem http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=332
Gondoltam, hogy kell a driver is ezért a biztonság kedvéért azt is innen szedtem le. A gépemen egyébként win 7 van 64 bites rendszerrel.
A fenti leírás szerint tehát (sérült állomány ellenörzés, telefonon való usb hibakeresési mód beállítás ) és telefon csatlakoztatás után ki írta a laptop, hogy driver telepítés. bumm nem sikerült. No jó semmi gond akkor a leírtak alapján kikerestem a google mappát és kijelöltem. Frissítés élindítása majd ki írta, hogy naprakész a frissítés , viszont a rendszerben ott maradt a felkiáltójel , tehát nem frissített, mert szerinte friss.
Azért elindítottam az install-recovery-windows fájlt. Nos a telló nem indult újta bootloader módban. Hanem a waiting for device felirat volt látható a dos ablakban.Aztán nem történt semmi 3-4 percig, ezért megszakítottam a folyamatot.Nem tudom miért írja ki az usb driver frissítésekor, hogy naprakész, és miért nem megy tovább a recovery-ben ?..és egyáltalán mi a gány lehet ?
azt még hozzá tudom tenni, hogy a múlthéten a fiam sony X8 tellóján cserélt (ünk ) Rom-t. akkor fel kellett tenni egy recovy-t , és az még fent van tehát telepítve van.
Ez lehet a gond ? vagy nem vártam elég sokáig recovery-ben ?
ha valaki tudna segíteni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #3330 üzenetére
Igen Zsoca így is próbáltam ( nem okés mert nem látta az android_winusb.inf fájlt. Bejelöltem a mappát.
no azért nem adom fel mert az apróbetűs részben felfedeztem, hogy javasoltad a motorola drivert . Ezt töltöttem le http://www.pocketpc-freeware.net/synchronization-tag/motorola-handset-usb-driver-for-windows-64-bit-get-13685.html.
feltelepítettem, de most megyek bagózni , aztán újra inditom a laptopot és meglátjuk mi lesz.
fel nem adom ha kell leszedem a winfos rendszert és újra rakom abban otthon vagyok de az androidban nem igazán még[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Jano_023 #3335 üzenetére
Köszi
Megoldódott...de hogy mitől ? nem tom
Feltettem a motorola drivert is, majd újra indítottam . Ekkor még nem ment, újra próbáltam frissíteni , nem volt jó. Aztán ráengedtem a netre frissítést keresni. Az első frissítést a modemre engedtem. ezt frissítette. Aztán utánna az ADA frissítés volt. Ezt is frissítette. Néztem rendesen, mert felismerte a tellót. Elindítottam az install-recovery-windows fájlt, és szó szerint meglepődtem , mert talán 3másodpercre néztem félre és mindent feldobott.
Ellenőríztem a tellón a clockworkmod recovery jelentkezett be.Nos ennyi..most megyek bagózni...és nagyon
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz poisonborz #3337 üzenetére
Sokat olvastam és sok indformáció "kevereg a fejemben " Persze igazad van de én úgy vagyok vele, hogy a probléma azért van hogy megoldjuk. No és természetesen Kelzsoca javaslatát tartom szem előtt "- Nincs két egyforma készülék, az alkatrészek között lehet szórás, ami akár az aktuális szoftver használatában jelentkezhet bizonyos esetekben."
..azonban csak azért írtam a fórumba , mert így talán aki nekiáll és ugyjár mint én hamar megtalálja, valamint azért, mert itt spéci szakemberek vannak és amit én 1-2 óra alatt találok meg ők secperc alatt megválaszolják.
A fentiekből szerintem specifikusan ugysem lehet összeállítani egy olyan formulát ami minden egyes telefonhoz jó ezért vannak a "jó fórumtársak , és szakhapsik
no nézzük akkor ZTE Skate: SkaTe costtom rom felrakását
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3340 üzenetére
na ezt elírtam :
Kelzsoca barátom és nem semmi javítva Kelzsoca barátom EZ nem semmi
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3341 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék.
Elfelejtettem , hogy hogyan lehet a wifi -t úgy beállítani , hogy ne szakadjon meg ha a képernyő takarékos üzem módba vált át. Nem jut az eszembe, és nem is találtam Wifi és hálózati beállításoknál nem találom
ha valaki tudja csuklóból írja légyszi
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Sommi szerintem meg tudod csinálni. Nekem "két pillanat " alatt fent volt.
Amit eddig tapasztaltam :
-nekem nem volt adat vesztésem ( nem szállt el a telefonkönyv )
- a zenék sem szálltak az sd-ről stb.Hasonlít a régi rendszerhez, de ez szebb és kifinomultabb , és sokkal gyorsabb
vannak benne plusz alkalmazások, de szerintem mind hasznos, és nem felesleges.Amit eddig észrevettem az az, hogy sokkal erősebb lett a wifi jel ( fullon van ami eddig ritkán volt )
Erősebb a hálózati jel a 3G
...és meglepő módon eddig legalábbis kevesebb aksi zabálás történt.Véleményem szerint az olyan kezdő Androidosoknak is mint én vagyok ez a ROM főnyeremény.
Nekem csak a recovery felrakása okozott gondot, de az a winfos hibája volt.CSAK ajánlani tudom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz hunaqua #3362 üzenetére
Hehe (#3362) hunaqua csak recovery szarakodott a ROM nagyon hamar fent volt , még meg is lepődtem.
Szerintem bár ebben nem vagyok biztos, de ha csak az alap ROM-ot rakod fel akkor nem bántja az SD kártyádat ( tartalmát ) nekem sem tette.
erre konkrétan szerintem kelzsoca tud választ adni Ő varázsolta.jahh ami még nagyon tetszik, hogy a program menű 3D jellegű (nem nagyon de szebb mint a gyári
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #3386 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Aki gondolkodott és még nem döntött kelzsoca új rom felrakásán annak adalékként a mai eddigi tapasztalatom:
Tegnap 14 óra körül tettem fel véglegesen a romot. Akkor fullra nyomtam az aksit tehát 100%-ra. Ment a barangolás, flesh videók keresése a neten, lejátszás. Nem volt rá panasz szépen dolgozott. A beállításoknál (proci ) 800-ra tettem. Ezt én bőven jónak tartom, mert nem igazán akarok játszani vele. Nagyon stabilan megy a gép.
Néztem vele próbaként egy két yootube videót is. Természetesen a wifi nem volt kikapcsolva éjszaka sem és most sem. A lényeg, hogy jelenben 83 % ! ! ! az aksi töltöttség !
Miért használtam felkiáltójelet ? Mert a gyári rom és beállítás ennyi használat után 60-65 %-ra merítette az aksit. Tapasztalatom szerint.
Tehát már ez is megérte. Tudom, hogy a google maps elég sokat ment feleslegesen, de szerintem más is hozzájárult a nagyobb fogyasztáshoz.Ami még tetszik az a vidget amivel Ki-be tudom kapcsolgatni egyből a wifit és más dolgokat. Nem kell menüzgetni, beállítgatni stb.
Kelzsoca ajánlottad , hogy hagyjuk az aksit lemerülni első használatkor. No most akkor mehet teljesen csutkára ? Nem lesz gond ha teljesen lemerül ? Valahol egyszer olvastam, hogy az android rendszer nem szereti (káros lehet ) ha az aksi teljesen lemerül és a telefon leáll. Csak azért kérdeztem mert nincs róla infóm, hogy igaz e ?
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz robicheck #3393 üzenetére
(#3393) robicheck
a hangszóró dologgal kapcsolatban :
nem hallottam és nem is tapasztaltam másoknál vagy másoktól ilyen hibát. Szerintem nem szoftveres a probléma. Gyári rom-al is jól és tisztán ment, pedig házimozira tettem. A laptop mellett volt, valamint másik telló is volt mellette de olyan hiba mint amit te irtál nem jelentkezett nálam.Az aksi progot köszi. Maradok a hagyományos kalibrálásnál igaz lassabb de kíváncsi vagyok, hogy azonos felhasználói szokásoknál mennyivel változott a gyári rom-hoz képest .Most 81% van, igaz nincs terhelve csak az alapok futnak.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz scyllarus #3422 üzenetére
Hali mindenkinek.
Nos ez az én véleményem :
Nem vagyok oda alapból ezektől a "launcher" től. Lehet azért mert most kelzsoca rom-ja nagyon bejön nekem.
Egyébként a menü ennél is 3d jellegű. Szerintem az ettől "erősebb" alkalmazásoknak igen nagy a proci igénybevétele, és ha ez nő akkor az energia felvétel is (hamarabb merül )
na ezért nem szeretem az ilyen "launcher" -t.de ahány ház annyi szokás
Az aksi töltöttsége még mindig 47 % pedig ment a forgalom ( net- zene- telepítés stb. )
meglepően jólbírja.[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #3424 üzenetére
Igen jó válasz volt.
személy szerint nem kedvelem a túl csicsás csilivilis dolgokat, ez az egész ROM ezért is jön be nekem nagyon.
Elmondhatom, hogy egyszerű nem túlkomplikált és szép. A feladatát meg tökéletesen látja el.
Azt hiszem teljes egészében olyan mint amire nekem tökéletesen szükségem van.[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Eszembe jutott mit is akartam kérdezni kelzsoca (tényleg öregszem )
A cpu vezérlőt ha beállítom valamely intervallumba akkor csak abban a tartományban mozog ?
tehát ha a minimum mondjuk 200 és a felső érték 800 akkor a két érték között megy ?
azért kérdezem mert ha mondjuk 200 és 880 a két érték akkor nem fogja a procit állandóan 880 on pörgetni ?
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz atillaahun #3441 üzenetére
(#3441) atillaahun
Légyszi ezt fejts ki kicsit magyarosabban
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3442 üzenetére
most erre állítottam laikusként
max 806 MHz
min 245 MHZ
viselkedés andemand (ezek után hol tudok utánna nézni ?)IO deadline
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Napfényben gazdag szép napot !
Este 45% volt az aksi ( wifi..futó alkalmazások ) reggel 8 -ra 43 % !!!. Rendesen pihentette az az aksit.
8-tól adom neki rendesen az ívet GPS- zene- wifi- telefonálgatás stb most ugye 10.15 van és az aksi 34 %!!!
Le lehet vonni a konzekvenciát (én levontam ) Nagyon jól gazdálkodik a ROM az erőforrások igénybevételével, és ebből adódóan az aksi használattal. Kelzsoca ez aROM nekem nagyon bejön Akadást, vagy lassulást nem tapasztaltam, melegedést sem.
Viszont azon gondolkodtam, hogy újra kéne rakni, de úgy, hogy az sd-n is mivel 8G használjon kiterjesztett partíciókat. . No ezen még agyalok álljak e neki vagy se
- ami mellette szól, hogy fentebb már részletesen le van írva[ Szerkesztve ]
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3491 üzenetére
Akkor az én logikám alapján elkészíthetem a mentést (elindíthatom a recovery-t ) úgy, hogy belépek a menübe, majd a beállításoknál rámegyek " újra indítás és recovery " ?
Tehát akkor nem kell kikapcsolni, majd bekapcsolni és a hangerő gomb power gombbal kütyüznöm ?
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Jó volt a logikai út
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3494 üzenetére
Mennyire jó ez ROM apám
Lehet nevetséges de én mint nagyon kezdő csuklóból megcsináltam (igaz nem kellett bizgeréznem kikapcs hangerő stb ...) csak lazán menüből hmmmEnnek örömére ha cserélem akkor a szűz ROM -ról azonnal csinálok mentést (alakul ez kezdek tisztábban látni )
-
mrskatejoe
aktív tag
kelzsoca
kérdésem lenne : A Skate mennyi területet képes kezelni , úgy hogy ne legyenek stabilitási gondok ? háttértárra gondolok .
vagy inkább erre lennék kíváncsi :
a 8G sd kártyát hogyan osszam fel, hogy a tellónak a leg optimálisabb legyen ?
Az elsődleges,Primary 7G és a
EXT2 partíció 1 G ? vagy lehet több is ?Az elsődleges mivel 2G fölött van így FAT32-t kell létrehoznom ?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Na eddig vágom a dolgogat
A lényeg, hogy a file system : ne Ext2 legyen hanem Ext3.
no most ha ez kész akkor le kell szednem azt amit ott írnak ( app2d és gscript néven lévő )progikat VAGY mivel én nem akarok lementett cuccokat visszatenni elég ha a ROMOT
felteszem a windows által látott sd gyökérkönyvtárba , majd a tellót újra indítom recovery-vel és install zip from sdcard menüpont: - choose zip from sdcardjól gondolom ?
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz kelzsoca #3509 üzenetére
(#3508) mrskatejoe
Ha megcsináltad a partíció kiosztást, és a fat32-re felmásoltad a romot, akkor recovery, és mehet a telepítés, ez után amit felraksz programot, az ext-re pakolja....mivel tudom hogy nagyon kezdő vagyok, és olyanok is olvassák a fórumot ezért kiegészíteném azok számára akik olyanok mint én ( bocs kelzsoca tudom neked triviális )
(#3508) mrskatejoe
Ha megcsináltad a partíció kiosztást, és a fat32-re felmásoltad a romot, akkor recovery-be indítod és (Recoveryből menjetek végig ezeken:mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard, és mehet a telepítés, ez után amit felraksz programot, az ext-re pakolja. )
Készen van most állítgatom és calibrálom Úram Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
még egy kérdésem lenne.
Honnan tudom, vagy mivel (milyen programmal ) látom , hogy van kiterjesztett pozició a kártyán ?
A beállítások- SD-kártya - menüben összes tárhely 6,88GB tehát valami van de hol ?
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3520 üzenetére
újabb kérdés a nand backup -al kapcsolatban.
Tehát fent a ROM helyes az Ext3 ha feltettem a programokat amiket szerettem volna akkor a nand backup teljes ( ROM és SD Ext3 tartalmat ) menthetek és azt ha azonosak a paraméterek ( Ext3 méret, SD méret ) akkor vissza is tudom állítani gond nélkül ?
vagy felesleges mert az SD-ről lemegy úgyis az adat esetleges formázásnál ?
Na rájöttem , hogy csak bizonyos esetekben hasznos ( de azért megkérdezem miheztartás végett )[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Gorky01 #3521 üzenetére
nekem a beállított értékeken indított mindig .
Beállítottam az a minimumot, meg a 806 MHz-t és mindig így indult ( bejelöltem a kis kockában hogy inditás a rendszerrel és értesítés rendszerindításnál majd Alkalmaz gomb aztán GOOO
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz scyllarus #3526 üzenetére
(#3526) scyllarus
nem akarok nagyképűnek tűnni, de ezek után ha még egyszer kellene raknom (annyi tudással amit most itt tőletek össze szedtem háááttt nem egy óra kellene hanem max 15-25 perc. No nem azért mert annyira jó vagyok hanem azért mert ez ROM annyira gördülékeny ezekkel a paraméterekkel ( recovery-vel stb ) hogy NAGYON.
..és szerintem ez egy jó ( szerintem KIVÁLÓ ) ROM jellemzője
tehát kelzsoca ismételten meghajlok a tudásod előtt
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Gorky01 #3555 üzenetére
(#3555) Gorky01
én is azt használom amit zsoca ajánlott (magyar nyelvű is van )
csináltam a menüről képet de még nem raktam fel, ha valaki tud teszt programot akkor írja légyszi és az eredményről is teszek fel képet
hmmm percről percre még szimpatikusabb ez a ROM feltettem a moboplayert kodekkel együtt plussz Kelzsoca által feltett (linkelt flash ) amit ajánlott és csuklóból igen jó minőségben játszotta az FLV filmketKöszi
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
kép a menüről
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Bocs nagyra sikerűlt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz viperabácsi #3580 üzenetére
(#3580) viperabácsi
nekem november 14 óta van meg. Nekem is ez az első okos telefon, és amit tudok az androidról azt azoknak az embereknek ( főleg kelzsocának ) KÖSZÖNHETEM akik itt ebben a fórumban vannak
Örülök, hogy itt lehetek és tanulhatok így legalább okosabban nézek az okos telefonomra, mert kezdem kapizsgálni a rendszerét.Tehát nem rábeszélni akarlak
Öszintén szólva nagyon húztam a se...gemet, mert a fiam sonyX8 sát eredményesen letéglásítottuk és nem volt segítség olyan mint de megcsináltuk.
Azért tettem fel kelzsoca ROM-ját mert elsőre szimpatikus volt. Nem rossz és nem is volt rossz a gyári Rom...de most klasszisokkal jobb a telló, és szerencsémre kelzsoca Rom-ja pont olyan amilyet szerettem volna, illetve, hogy ilyen legyen a telló. Többek között a 3D-s
menü.Szóval nekem megérte váltani.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali szép napot mindenkinek
(#3618) xtr3m3
Skypot használom én is elég sokszor. Főleg ha a városban lébecolok, és van egy két nyitott wifi port ahonnan haza tudok telefonálni. Egyikről sem tapasztaltam olyat amit írtál.
A skyp beállításoknál próbáld meg. Hívd fel az Echo -t és ellenőrizd. (ez csak tipp )
Szerintem ott a skyp-nál van a kutya elásva. A laptopnál nálam is volt ilyen, de ott az Echo felhívása után be tudtam kalibrálni.(#3593) apeelme
feltettem a gyári üzenetkezelőt feketében jobb mint volt
Köszi neked.
Bízom benne lesz még több ilyen "csinosító " alkalmazásotok[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3673 üzenetére
Bocs rosszat linkeltem pillanat
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #3674 üzenetére
Nem találtam meg a linket ezért leírom
SD kártyán keresd ezt a mappát clockworkmod / backup /
elméletileg itt találhatod a mentésedet dátum szerint . Ezt elmentheted a PC-re vagy laptopra.
Ne felejtsd el ha több mentést csinálsz akkor jegyezd meg melyik időben melyik mentés[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.