Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz viperabácsi #2485 üzenetére
Képnézegetőből felraktam a QuickPic-et, de leszedtem, mert a gyári sokkal szebb szerintem, legalábbis nekem tökéletesen megfelel.
Zenelejátszóból a gyárit használom, de majd megpróbálom a powerampot, mert azt dícsérik. Winampot akartam felrakni de állítólag rettentően bugos.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Nah Powerampot kipróbálva, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszik. Egyenlőre marad ez.
-
-
Roxbury
őstag
Hali!
Én Székesfehérváron vittem be a T-mobile szervízbe pénteken ( Székesfehérvár T-Pont 1 / 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 1. / +36-80/639-036 ).
A bal alsó sarokban bement a kijelző alá a por, bekapcsolt állapotban nem volt zavaró, de kikapcsolva tisztán látszott, de azért nem volt vészes. Faszi megnézte, felhívta a Zte-t, vagy azokat, akik ezzel foglalkoznak gondolom, ők mondták, hogy azonnal csere. Holnap megyek be megint, akkor jön meg az új készülék. Remélem azzal már nem lesz ilyen gond, pedig vigyáztam erre is, mint állat, zokniban hordtam.
Proximity szenzor is szar volt, de azt nem mondtam a palinak, de ahogy nézem van erre itt valami kalibráció, majd az újon megpróbálom, ha esetleg azon is rossz lenne.
Szóval, ha oda beviszed, akkor ott cserélik. Már persze, ha T--mobile-os vagy.
-
Roxbury
őstag
Nah hétfőre megjött az új Skatem, amit ugyebár pénteken vittem be a kereskedésbe a porosodás miatt. Érdekes, hogy az akksi, meg a hátlap az a régiről lett áttéve , de az nem is jött a csomagban (mondjuk nem baj, mert azok szép állapotban vannak). A vicc az, hogy ennek meg a bal felső sarkában engedte el a kijelzőt a ragasztás szerintem, mert be tudom nyomni egy kicsit a sarkát, ráadásul be is ment egy minimális por a kijelző alá emiatt, de nagyon minimális, szinte észrevehetetlen. De az a vicc, hogy csak pár napos a telefon. Ennyi idő alatt nem tudtak változtatni a gyártáson... Szóval majd idővel ezt is viszem vissza, bár még van rá 1 év 3 hónap garancia, majd a legvégén visszaviszem mindenképpen még egyszer, hogy cseréljék ki megint egy újra. + recseg a mikrofonja is egy kicsit. Lehet eladom, de egyenlőre nem tudom mire cseréljem le. X10 minin (vagy x8, vagy nem tudom hogy vannak ezek) gondolkodtam én is, de mocskosul drága, meg ahogy hallom annak is vannak típushibái. Mondjuk azon a kicsi kijelzőn gáz lehet az IGO használata kocsiban.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz scyllarus #16257 üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.
Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
-
Roxbury
őstag
válasz #40993792 #16268 üzenetére
Szerintem marha jó dolog ez így, hogy nincs javítás, hanem cserélik egyből, ha indokolt. Melyik vevő ne örülne, ha mondják, hogy rögtön kap egy újat?
Nagyon jó megoldás.
Bár nem tudom mit kezdenek ennyi visszaküldött telefonnal világszinten. Bedarálják?
Mert szerintem töménytelen embernek engedi el világszinten a ragasztó a kijelzőt, ami miatt ugye visszaviszi porosodás miatt. Meg ugyebár a mikrofon is.Bár annak örülök, hogy nem állnak ott neki ragasztgatni, hanem komplett telefoncsere, mert úgysem tudnák tartósan megoldani a dolgot a szervizesek.
Egyébként, ha odafigyelne a ZTE a visszajelzésekre és folyamatosan módosítana a gyártástechnológián (pl. a kijelző ragasztásának megoldása), sokkal nagyobb haszonra tudna szert tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Hali!
Ha kicserélik a hibás telefont, az új készülékre 1 év garanciát adnak az átadástól indulva.
Nekem amit bevittem azon még volt 1 év 3 hónap, ezért nem az új készülék 1 év gariját kértem, hanem maradtam a régi garinál.
De legközelebb az 1 évet kérem.
Ahogy nézem ezeket a kijelző problémákat, meg hangszórót, ezzel simán el lehet lenni még addig is a gariba cserélgetéssel, amikor már nem fogják gyártani. Még a végén vissza fogják adni a pénzt, mert nem tudnak adni telefont.
Nekem most pl. az újnak is elengedte a ragasztó a kijelzőt, meg recseg a mikrofon. De marad így. Majd szerintem jövőre beviszem (vagy amikor már nagyon zavar a kijelzőben a por), aztán onnantól megint 1 év garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! szerintetek mennyit èr most használtan a skate? ûgy tervezem, hogy visszaviszem cseréltetni megint a tmobilba, aztán amit kapok, azt adnám el. 1 év 3 hó garancia lesz rá, ráadásul az akksi, meg a hátlap kivételével ûj lesz.
Köszi! -
Roxbury
őstag
válasz kelzsoca #16407 üzenetére
Jah 30 ezerre gondoltam én is, meg is hirdettem itt az aprón.
Visszaviszem gariba a recsegő hangszóró miatt, aztán a zsír új készüléket adom el 30-ért, de úgy is hirdettem meg. Csak ugyebár az akksi, meg a hátlap marad a régié, de az is tök zsír. Szerintem annyiért simán megéri.
Köszi az infót amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest