- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
storm3 #18191 üzenetére
Így van!
A mobilnet szívja az akksit, ezért használom rövid ideig, ahol tehetem wifizek, vagy gyors letöltés után már kapcsolom is ki. A romcseréket meg egyszerűen meguntam, megálltam annál ami akkoriban a legjobb volt. Inkább az alkalmazásokkal variálom a teló okosságát. -
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17959 üzenetére
A bal oldai adb.exe-t tedd a másik oldalra át, az ott lévő adb-windows.exe-t kicserélve. Ugyan így fastboot.exe-t, a fastboot-windows.exe helyére. Végül a két dll-t is. Most vagy átnevezed őket (F2) vagy az install-recovery-windows.bat fájlban átírod a nevüket. Ezt már rád bízom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17955 üzenetére
Itt van az SDK. Leszeded, feltelepíted, aztán elindítod. A tools és a plaform tools mappát hagyd, hogy letöltse (ezeket válaszd ki), majd (nem tudom éppen melyikben van az adb, ide-oda pakolgatják) az adb.exe, aapt.exe... stb fájlokat másold a csomagod mellé, ahonnan most indítod a készülék "frissítést", felül írva az ott lévőket... Innen már menni fog.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17951 üzenetére
"Mindenféle drivert felraktam"
Hiba volt. Most szedd le, ami nem kell....
"ami érdekes lehet,hogy 64 bites win7-el próbálkozom az eddigi 32bit helyett"
Ez nem szokott nagyobb gondokat okozni, de benne van a pakliban...
"Valakinek esetleg tippje,mit tehetnék?"
Nézd meg melyik cucc vár, tehát marad manuális módszer, parancssor elő:
adb reboot bootloader
Megáll a droidnál? Felismeri a gép a telót?
fastboot flash recovery recoveryfájlneve.img
Itt írta ki, hogy vár?Akkor is ez szokott lenni, ha az adb verzió nem jó. Azt is nézd meg!
-
Adamis
őstag
válasz
storm3 #17691 üzenetére
Most nézem, nekem is hasonló a hiba. Mokee alatt nekem működött a vaku, de most már egyik ROM alatt sem. Valszeg kipukkant, vagy nem tudom, de vissza tettem a gyárit és azzal sem ment/megy. Most megint CM9 van fent, majd gari lejárta előtt visszaküldöm, addig jól elvagyok vele. Ha nem lesz már T-ben cserekészülék, akkor kérek másik telót!
Szerk.: na most olvaslak, jó a kérdés...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
storm3 #15727 üzenetére
Nálam csak akkor melegszik intenzíven ha valamelyik navigációs programot használom.
Mobil netezés közben normál melegedése van. Wifin is.Viszont egy kérdésem lenne mert nem vagyok vele tisztában.
Következő:
A laposon megosztottam egy mappát. Wifivel elérem a telefonról ES file exploreren keresztül.
Gond nélkül lehet filmet nézni stb... Azonban ha mobil netet használok nem látja a telefon, fel sem tudja deríteni .Logikám szerint látni kellene ugyanis meg van adva az IP cím és az elérési út is. Próbáltam felderíttetni az ES explorerrel de abszolute nem látja, ha meg "szerkesztem " akkor meg nem lép be.
Esetleg van vagy volt valakinek ilyen problémája ?...és mitől lehet ?Köszi
elég rossz üzletet csináltál sajna, mert a 45 K elég sok egy ellenőrizetlen független telefonért.
Az mondjuk biztos, hogy az enyémet 40 alatt meg sem mutatnám
Gondolkodtam ,hogy eladom mert lett volna rá vevő 35 K-ért , de annyit nekem is bőven megér arról nem is beszélve, hogy igen kezes, és sokat tudó telefon ( árához viszonyítva ) -
Adamis
őstag
válasz
storm3 #14135 üzenetére
Érdemes kipróbálni a Virtual Router-t...
-
Adamis
őstag
-
callvote
senior tag
az adatok stimmelnek...
és gyárin az android felirat van és azon futkos a fény..ugymond.
atomicot nem használtam igy annak nemtom mi a képe..
szerintem a másik opció jobb lett volna,mert az tuti mindent gyárira tesz...
a cwm-es azért kétséges nálam,mert ha nem saját a mentésed,akkor nem tudhatod mit teszel fel -
kelzsoca
félisten
Tehát bekapcsolom,zöld robot középen,utána a fehér ZTE felirat a kínai jellel és utána android felirat amin cikázik a fény-legalábbis olyan a hatása.
zöld robot középen=splash kép
a fehér ZTE felirat a kínai jellel=boot.img kép
utána android felirat amin cikázik a fény=framework animáció vagy bootanimáció -
callvote
senior tag
minden widget és oldal szerkeszthető,tehetsz hozzá elvehetsz,testreszabható teljesen.én is levettem amik nem kellenek.
GO nál nem szerettem hogy teleikonozta a menüt..go locker go widget meg go bolt meg mittomén mi..jah meg alulra a középsö gombra betesz egy menüt amit még lapozgassak is -
mrskatejoe
aktív tag
Ennek még nem olvastam utána ( FastStone Photo Resizer ) így butaságot nem akarok mondani mert nem ismerem, viszont dobtam fel ( feljebb ) egy linket ott winrar használtak. Szerintem olvasd át azt is , esetleg ötvözd az ismereteket
Csinálok egyet én is de mivel Zsoca V2 romja igen magasra tette a lécet így nagyon át kell gondolnom
Egy kérésem lenne :
Honnan tudnám megszerezni a recoveryben lévő gördeszkás csávót ? KÖSZI
-
mrskatejoe
aktív tag
(#6749) storm3
"mennyit sétálok egy nap ,stb. érdekesség gyanánt "
próbáld ki ezt [link]
Nekem is ez van fent. Térkép módban nem csak azt mutatja hol-merre jártam hanem a megtett utat is, és a sebességet is. Érdemes kipróbálni , több funkciója is van , remélem tetszeni fog -
Danex
addikt
Accupedo-Pro Pedometer Widget én ezt próbáltam ki, bekapcsolt kijelzővel számolta, kikapcsolt állapotban meg ébren tartotta a telefont szóval akkor is üzemelt szerintem, de mivel itthon voltam nem tudtam megnézni ment-e akkor is...
igaz én le is töröltem mert alapból készenlétben kicsit több mint 2óra alatt fogy 1%-ot az aksi, ezzel meg kevesebb 1 óra alatt esett 1%-ot kb
-
Adamyno
tag
MInél magasabb osztályú a kártya, annál gyorsabb. Az a Class jelzés a garantált minimális írási sebességre vonatkozik.
A Samsung, SanDisk márka visszajelzésekből ítélve jó... az enyémben most egy 8GB CL4-es Kingston van ezzel sem volt még soha gond, viszont volt egy 16GB Kingstonom is, az nem nagyon tetszett a telónak, csak nagy nehézségek árán sikerült működésre bírni vele, illetve egy kolléga pár hozzászólással ezelőttig egy ugyanolyan kártyával szórakozott. Nem tudom, hogy hányas Class volt, de eladtam, mert más készülékekkel működött.
/Ja, bocsánat ez Blade topikban volt/
-
Norbeee01
tag
Samsunggal az életben nemvolt még bajom...Konkrétan a HTC is samsung memókarival adja ki a telefonjait,és remélhetőleg nemcsak a spórolás végett...én samsung class6 microSDHC 4gb-ot használok már jó ideje és semmi baja nemvolt idáig.rengeteg particionálást és írás,olvasást követően sem...
-
apeelme
addikt
tényleg nem tudom miért ragaszkodsz egy egyértelműen hibás kártyához, szvsz filléres (most vettem 1hete sandisk 4GB cl6-os kártyát postával együtt 1920Ft-ért) tételről beszélsz amivel kockáztatod a stabil működését a telefonnak, és láthatólag igen erőteljes hajhullást okoz már most is...
dobd ki a kukába...és vegyél másikat! nem ér annyit az egész!
-
mrskatejoe
aktív tag
(#6475) storm3
Csak olyan ötletet tudok adni amit én is tettem
sd kártya ki , az új másik be.
Nem szenvedek vele, jó lesz tartaléknak (képeknek esetleg )
Ha azt használod hidd el csak pillanatokig fogja tartani a kondíciókat. Ha rendszert teszel fel a sűrű írás és olvasás még jobban tönkreteszi , és nem győzöl csak idegeskedni , de Te tudodhoppá hoppá
SkaTe_v2_blue_theme_batterymod
-
mrskatejoe
aktív tag
(#6388) storm3
Nem akarlak elkeseríteni de nálam is ez volt a 4 GB maxell kártyával. Próbáltam easeus-al formázni de nem sikerült. Amivel sikerűlt formázni, úgy hogy láttam az Ext3 partíciót az Mini Tool volt. A ROM-ot feltettem majd 1-2 nap után ledobta a telefon. Aztán behalt a kártya.
Szerintem nálad kártya "halál " lesz ( de ez csak az én véleményem.)Nem rég ( kb 40 perce ) egy zsír új 8 GB kártyát (amit kaptam garanciába ) formáztam meg az easeus-al. Semmi gond nem volt pár pillanat és kész volt. A ROM -ot feltettem és programokat is. Szépen átpakolta az ext3 -ra a mozgathatókat.
Szóval ne erőlködj szerintem nem benned a hiba, hanem a kártya rúgja az utolsókat .
(#6390) zerdelyi
+ 1 moboplayer kodekkel
-
joestone
addikt
Ha telefonnal formáztad akkor egy darab elsődleges fat partició lesz rajta (már ha a beállítások-tárhely-sd formázása menüponttal csináltad) . Így teljesen jól kell működjön , de mivel nincs ext partició app telepítéskor csökkenni fog a belső tárhely .
A particiókat pedig vagy az easus vagy minitool partition wizard programokkal tudod megnézni a kártyán .Itt találsz egy képes segédletet , hogyan kell az sd kártyát particionálni és látod azt is hogy kell kinéznie egy particionált sd-nek .
A leírás még gt540-hez készült , de maga a particionálás pontosan ugyanolyan . Az ext2 helyett választhatsz ext3 -at is .[link] -
Grobyc
csendes tag
Mielőtt kidobnád ajánlom hogy pc-n csináld az ext partíciót és a formázást is! Nekem is hasonló problémám volt hogy CWM-ből partícionáltam és nem lett jó nem látta eldobálta hibát írt ki. Pc-re szedd le az Easus Partition Master-t ott megcsináltam az sd partíciókat azóta megy minden mint a kisangyal hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest