- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz
Murderer69 #28358 üzenetére
Szia!
Valamit kihagyott
fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img
Ezt kell begépelni -
DIEGO15
őstag
válasz
Murderer69 #25907 üzenetére
Szerintem sincs semmi értelme, de ha megnézed csak csetelésre és (most már) az e-mail megnézésére is tudod használni, teljesen ingyen a nagyvilágban mobilnetről.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #25808 üzenetére
Jó lesz, én már látom
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #25785 üzenetére
Hamarosan elkészül, de tényleg
-
Ronam
addikt
válasz
Murderer69 #25143 üzenetére
köszi.lesz egy kis időm elkezdek olvasgatni ott is
-
toma95
csendes tag
válasz
Murderer69 #22144 üzenetére
Van Warez csak fizetős oldalon
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #21183 üzenetére
Nem, nem próbáltam
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #21177 üzenetére
Ha van meloba wifi, azzal is megoldható
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #21173 üzenetére
A paul féle (alpha) romok mindig is jobbak voltak
(#21174) harait
Az alpha6-os romban normálisan működik ez a ledes történet.
-
harait
tag
válasz
Murderer69 #20700 üzenetére
jovanna csak én meg szeretem etetni az ilyen hasonló semmirekellőket na...de akko abbahagytam
-
robinka1
csendes tag
válasz
Murderer69 #20233 üzenetére
Köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #20069 üzenetére
Sajnos ilyen jellegű információval senki nem tud szolgálni jelenleg.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Murderer69 #20059 üzenetére
Most írta,hogy kínai rom alapokon, magyar nyelvi támogatással. Csak 2 kib.szott hsz lefelé.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Murderer69 #19938 üzenetére
Gondoltam rá, de aztán maradt az egyenes.
-
kentucky
őstag
válasz
Murderer69 #19075 üzenetére
nincsmit
bármikor kérdezhetsz priviben. vegyél fel msnre is, és ha valamit nem tudsz akkor írj
-
kentucky
őstag
-
mira72
őstag
válasz
Murderer69 #19056 üzenetére
-
sagesz93
addikt
válasz
Murderer69 #19032 üzenetére
Még a pulse-om is kapott 500-at itt, szóval ez hülyeség
Na meg ha átnéztek a gt540 topikba, ott vannak 1200-as eredmények is, nehogymá odaverje az sgs-t.(ami meg megy 1500 felett is...)
1 a lényeg, ez csak e-penist növel -
DIEGO15
őstag
válasz
Murderer69 #19032 üzenetére
Itt az enyém ugyanúgy 710mhz-n.
-
Zoja™
őstag
válasz
Murderer69 #18601 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Kelzsocáé a legjobb szerintem!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #18590 üzenetére
Ami biztos, hogy a héten tőlem ne várjatok romot
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #18584 üzenetére
Türelem jó romot terem
-
mira72
őstag
válasz
Murderer69 #18584 üzenetére
meglátom... kelzsoca féla alpha5-el akármennyire nyuzva elment 1 napot, használva 2-t ( bár vagy 4-5 napig volt fent, érdekes kijelentések ezek
). ...
de nekem volt fent előtte polipos, és nem emléxem h azzal szar lett volna, este megírom hogy ezzel most mi van
-
No-kia
addikt
válasz
Murderer69 #18580 üzenetére
nekem is gyorsan merül, félóra netezés 3G-n -20%, 8-10 óráánként töltöm koliban, hétvégén ha nem nyúlok hozá csak néha, akkor 2 napot azért kibír
-
mira72
őstag
válasz
1óra 15 perce vettem le a töltőröl, olyan 10 perc telefon, wifi, mélek.. stb.. még 100%
tegnapi 5.2, + uj kernel + 710MHz oc...
majd kiderül..
nekem eddig asszem alpha5 vagy mi volt fent, azzal jól bírta
most kiderül hogy ezek akku vagy rom gondok... -
Krinyo
senior tag
válasz
Nekek ejszakara mindig tolton van, majd a mai nap megvalasztja. Mondjuk en jellyt hasznalok.
-
tatabánya
senior tag
válasz
Murderer69 #18411 üzenetére
majd ha sikerül valami érdemlegeset felmutatni akkor biztos kipróbálom én is, amiben bízok ezért is követem a fórumot
-
Mett
senior tag
válasz
Murderer69 #17823 üzenetére
256-os romon ja. hogy kell az csak a te velemenyed! te olvass utana! nem jatszani hasznalom a telefonom..
-
Rizel7
csendes tag
válasz
Murderer69 #17267 üzenetére
én ezt az icon packot valamint ADW launchert használtam (4x5 a képernyőméret):
http://img33.imageshack.us/i/snap20110103234457.png -
marcitp
őstag
válasz
Murderer69 #16617 üzenetére
Nem túl jó ez így... Újraraktam mindent....
-
llaszlo
veterán
válasz
Murderer69 #16115 üzenetére
Én csak egy figyelmeztetést írtam. Ha nem tetszik ne olvasd el. Egyszerű be kell tartani a fórum szabályait abból nincs gond.
-
djozsi
senior tag
válasz
Murderer69 #16115 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy tekintve, hogy nem tudja moderálni ezzel a vastag betűs figyelmeztetéssel csak felhívja mindenki figyelmét arra, hogy warez van a topikban, vagyis reklámozza a warezt.
Ha az lenne a célja, hogy az illető többet ne linkeljen warezt, privátot írna neki... -
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69 #16054 üzenetére
Pont a témázás miatt használok ADW-t, egyébként végigpróbálgattam mindkettőt, nekem nem tűnt fel jelentős sebességkülönbség, bár lehet az EX-en gyorsítottak valamit.
Visszatérve a BW weatherre, az ugye H-val meg L-lel jelzi a napi várható legmagasabb és legalacsonyabb hőmérsékletet is, de érdekes módon (és ahogy nézem ez a te 13 órakor készített screenshot-odon is így van) az aktuális hőmérséklet mindig megegyezik az aznapra várható legalacsonyabbal. Ami azért általában hajnalban szokott bekövetkezni nem pedig dél körül. Nem furcsa ez szerinted? Mert így -3 és -7 fok között még belefér, de amikor hajnalra nagyon lehűl a levegő, -10 fok alá (mostanában megesik), nappal meg alig van hidegebb 0-nál, akkor azért már gáz az eltérés.
-
stefi68
addikt
válasz
Murderer69 #15978 üzenetére
A névnapok megjelenítése elég részletesen le van írva itt
Melyik rész nem tiszta?
-
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69 #16039 üzenetére
Ha erre az alap témára rárakok egy ADW EX-et és ahhoz letöltök egy másik témát, akkor a fekete notification bar attól még megmarad?
szerk.: neked egyébként jól működik a BW weather részében a hőmérséklet kijelzés? Mert én ha Google-ra állítom kb. 10 fokkal mutat hidegebbet, ha Accuweather-re akkor meg minimum 5-tel, mint amennyi éppen van. Pedig Miskolcon lakok nem a puszta közepén. A hőmérséklet változást viszont jól követi, de olyan mintha késne kb egy 5-10 órát. Nem lehet valami időzóna eltérés miatt nem mutatja rendesen?
-
kexksz
addikt
válasz
Murderer69 #15827 üzenetére
Azok, amiket én linkeltem?
-
xdx@
aktív tag
válasz
Murderer69 #15822 üzenetére
Melyik ROM?
-
Ronam
addikt
válasz
Murderer69 #15653 üzenetére
én a lite-ot dobtam fel,megy ez is faszán.talán picit gyorsabb mint az alpha4
.city night live wp-t beraktam tegnap alpha4en ott egy picit lassan váltott az oldalak között,ez gyorsabbnak tűnik
-
sto1911
veterán
válasz
Murderer69 #15653 üzenetére
20 perc mulva megmondom
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #15232 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
-
Simtu
senior tag
válasz
Murderer69 #14779 üzenetére
Benchmarkot nem futtattam. Felraktam csak simán az alpha 4-et, és gyanúsan röcögött, szűz rendszer létére. Megnéztem a memóriát a tárcsázóba beüthető kóddal és ott írta ki, hogy kétszáz-valamennyi és a szabadon felhasználható meg 80MB körül.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #14719 üzenetére
Sajnos a témáktól megbolondul a rom, de nem csak az enyém.
(#14722) Murderer69
Mert annak más az alapja
Szerintem dobd fel a Dolphin HD browser-t.
Jövő hét szerdától várható stabil rom
-
72mviktor
senior tag
válasz
Murderer69 #14127 üzenetére
Én is kerestem...sőt a gmail is hiányzik.Mondjuk nem nagy gond mert martetből lejön csak meglepett.
-
sagesz93
addikt
válasz
hát akkor tedd bele a system/app-ba a filert
-
Mett
senior tag
válasz
mert a japan verzioban ugy tudom, alapbol nincs led.
-
gabe96
aktív tag
válasz
Murderer69 #14079 üzenetére
nem baj, akk se értem bocsi
-
xdx@
aktív tag
válasz
Murderer69 #13907 üzenetére
Igen.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Murderer69 #13043 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor meglátod, hogy nekem éjszaka majdnem megfőtt! Én hibám is volt, de nem hiszem, hogy szabadna ennyire melegednie.
Itt van amit leírtam: [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #13054 üzenetére
Hát az akkor szerintem nem normális, az enyémnek langyos szokott lenni a hátsó része a kamera körül, de meleg vagy forró még sosem volt.
(#13055) dragon1993
512-es volt, de az elfogyott, és jelenleg nem lehet tudni a T mit lép most ez ügyben, mindenki erre vár.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #13050 üzenetére
A processzor is melegedik, a wifi is adja a meleget, közben használod a telefont is, valahol le kell adnia a hőt a készüléknek, más drágább okostelefonok is melegednek egyébként.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Murderer69 #13043 üzenetére
Wifi be volt kapcsolva?
-
No-kia
addikt
válasz
Murderer69 #11997 üzenetére
Az megvan nekem is, csak az a 600 sms kellett volna... hálistennek gmailről lekapta névjegyzéket, képestől mindenestől. de az smseket nem szinkronizálja sajnos
hát igen, boldog karácsony :d viszont
-
72mviktor
senior tag
válasz
Murderer69 #10943 üzenetére
+1
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Murderer69 #10921 üzenetére
Kössz megtaláltam!
Igen a gyári 2.1 update-1-el.tpeti78 ez is kellett amúgy de nemtaláltam benne ilyen funkciót.
Amúgy mind1 mert megvan hogy kell csinálni.Viszont azt kérdezném még hogy a GPS jelet is meglehet vhogy tartani kikapcsolt képernyő mellett? Sajnos nincs még fennt navi progi hogy kitudjam próbálni.
Azért lenne jó ha kilehetne kapcsolni mert akkor a zsebben működne csöndben és csak távolságot és utirányt rögzítene meg persze szintkülönbségmérés menne
kerékpáron, megfelelő progival. Ahol ugyebár ugyselátnám a kijelzőt és nem is fontos nekem. -
Snowy_owl
őstag
válasz
Murderer69 #10981 üzenetére
Addig úgyse bírok várni, meg egyébként is mindenképp cseréltetem, mert a wififix amit telepítettem marketből csak akkor működik, ha felébresztem. Most is le akartam szedni a navigációs szoftverhez a cuccokat le is raktam majd elsötétült, de amikor visszajött az álomból, akkor sehol semmi, csak utána csatlakozott újra fel.
-
adsnew
tag
válasz
Murderer69 #10963 üzenetére
Igazad van sz.tem mindeki azért van itt, hogy új infókat osszon meg és szerezzen a telefonról és technikai hozzászólások leültek
Még max két nap és visszaáll minden
-
adsnew
tag
válasz
Murderer69 #10943 üzenetére
Figyelj, meg kell érteni, hogy mindenkinek más a problémája pláne most a kavar miatt
Ne hagyd magad felbosszantani, értelmetlen és igen is szólj hozzá, nagyon sok értékes dolgot olvastam tőled korábban.
-
Mett
senior tag
válasz
Murderer69 #10936 üzenetére
mondjuk azt, hogy ne kelljen 400 euroert galaxy s-t vennem.. ez az 512-es mar böven jo. mar nem latok korlatot. fenykepezö resze nem erdekel.
-
devast
addikt
válasz
Én azért mentem, mert a kijelzője hibás
-
adsnew
tag
válasz
Ne ezt ne írd le így, csak az menjen a szervizbe akinek készüléke hibás, a memoria nem lehet indok semmire, ne is hivatkozzon ilyesmire(főleg ne vigyen kinyomtatott fórumot)
-
Mett
senior tag
válasz
Murderer69 #10873 üzenetére
Hülyeseg..
Az ne vigye vissza, akinek nem kell tökeletes kijelzö, aki nem futtat widgeteket, call recordert, voip alkalmazast stb. a hatterben.
Ugyanis az a 80mb szabad, ami a 256-osban van semmire nem eleg.. ergo több alkalmazasnal allando lassulas van a keves memoria miatt.
Egyebkent szolnokon azonnal csereltek ujra. -
adsnew
tag
válasz
Murderer69 #10904 üzenetére
Telihold volt tegnap, ilyenkor mindenki egy kicsit menstruál
Egyébként ha elégedett vagy a teloval és nincs semmi baja használd egészséggel
Boldog Karácsonyt!
-
adsnew
tag
válasz
Murderer69 #10886 üzenetére
én meg már kinőltem a kinek nagyobb a f@rka versenyből..
Még sem bírod ki hogy ne ír féloldalas "savanyú a szőlő" memoárt
-
kovi82
tag
válasz
montamén
Angry Birds megzabálta a memóriát.. ennyi. De én nem játszom.. amúgy ha később komolyabb játékok jönnek aminek kellene a memória arra meg a 600 mhz lesz szűk keresztmetszet. Nem hiába van 512mb az 1Ghz-es modellekben is.. ilyen alapon 1GB Ramot is tehettek volna a Nexus S-be de nem tettek..
-
adsnew
tag
válasz
Gyári ROM (2.1) ugyan úgy tré..
Én csak gyárival használtam még, de szerintem az simán odaver bármelyik mobil op. rendszerének
Valóban jelentős gyorsulást nem vettem észre a nagyobb memoriával, de a különbséget csak nagyobb terhelés mellett lehetne észrevenni
Tedd a szívedre a kezed: Ha eléd tennének egy 256-ost és egy 512-est melyiket választanád? -
xdx@
aktív tag
válasz
Jó tudni.Kössz az infót.
Lehet én is megspórolom a fáradtságot nekem 256 MB RAM-os Blade-em van és hibátlan a kijelzője nincs se pixel se gradiens hiba. -
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69 #10510 üzenetére
Így meg összekeveredik és azzal van tele, hogy ez már ezerszer volt, olvass vissza. Na most akkor melyik a jobb?
-
darky4e
tag
válasz
Murderer69 #10136 üzenetére
Nem tudom,de ebből kiindulhatunk szerintem a Tré ellen! Rá kell kérdezni egy ügyvédnél
-
SutiAdi
tag
válasz
Murderer69 #9778 üzenetére
Már pedig, ha háttérben van egy folyamat, akkor az android kevés memória esetén kilőheti (Other applications need memory).
De gondolom, ha nem lenne lényeges a RAM, akkor minden telefont 128 megával gyártanának az első androidos ketyerék óta.
-
stefi68
addikt
válasz
Murderer69 #9778 üzenetére
Köszi nem fontos a vidi...
Tud valamivel többet a LauncherPro-nál? -
zsombi915
csendes tag
válasz
Murderer69 #9686 üzenetére
Hát az a gond, hogy én sem kapnám fel a vizet annyira azon hogy nem azt adták amit kellett volna, mert tudtam, ha kicserélik se kapok mást, szóval értelme nincs. De így, hogy kiderült az, hogy van nekik 512-is csak ba*tak azt árulni az első perctől fogvan már eléggé felháborító.
És azért nem mindegy, hogy veszel egy karfiolt aminek sátgarépa íze van, visszaviszed, de azmondják hogy pénzt nem adnak vissza,de kicserélik neked egy ugyanolyan sárgarépaízűre.
Mérgiscsak beletörődsz...
Majd kapod a hírt fél hónap mulva, hogy mostmár tényleg karfiol íze van a karfiolnak,
vinnéd vissza, hogy ugyanmár akkor énis kaphatnék karfiolt, mivel én eredetileg azt vettem (ha nem is írták ki, hogy karfiol íze van) erre aztmondják, hogy nemnem, maximum öntenek rá egy kis ízesítőt, hogy kevésbé legyen sárgarépa íze.
( az ízesítő a képernyőcsere akart lenni)
-
Latency
senior tag
válasz
Murderer69 #9688 üzenetére
Mert rossz lett a méretarányuk, az eredetinek gondolom 16:9 volt az oldalaránya a 960x800 pedig nem 16:9. Sok képen látszik, hogy el van nyújtva.
-
Latency
senior tag
válasz
Murderer69 #9671 üzenetére
A képek jók, csak rosszul lettek átméretezve így mind torz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Egy (na jó legyen 2) aprócska dolgot azért átugrottál.
Egyrészt nem ezt hirdették. Később mindenki tudomásul vette.
De most meg mégis van 512?Másrészt ugyanazért a pénzért lehet 512?
Nekem ez megtévesztés+megkárosításnak tűnik.agressor12:
+1(#9678) Lawboy:
Mindegyikkel van. Nem lehet őket elérni.
Nem igaz, hogy nem lehet egy telefonszámot fenntartani arra, hogy tudjál velük beszélni. Pl készletet lekérdezni, mint Vnél vagy Pnél. Szánalmasak. Eddig sem komáltam őket no de most. De hát ha fogyasztóvédőket akarnak a nyakukba, hát legyen.*Pöttyet felhúztak
-
tanygab
tag
válasz
Valami komoly kis Calendar-t nem tudtok, ami magyarul is tud...?
A háttér se rossz... (mondjuk nekem az asszony van kint háttérnek, de még belőle is sok lenne 800...
)
-
agressor12
senior tag
válasz
Hát azért nem teljesen mind1 mi van a kezembe ugyan anyni pénzért!
-
darky4e
tag
válasz
Sztem nem szánalmas! Neked lehet elég a 256mb ram,de van hátránya is!
-
tanygab
tag
válasz
Murderer69 #9464 üzenetére
Nekem Alpha4 lite ROM van fent, és még flashelés előtt kicseréltem a lockscreen-t a gyárira... Így nekem semmi gondom a wifivel, fix nélkül használom...
Ezt is kipróbálhatjátok, ha szeretnétek...
Murderer69: Akkor ezek szerint nem segített a tegnapi uninstall/reinstall...?
-
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69 #9464 üzenetére
Van akinek meg egyáltalán el se dobja a wifit, szóval számomra is rejtély, nagyon remélem egyszer valaki rájön.
Szerk.: bár most hogy így írod nekem lite van fenn.
-
tanygab
tag
válasz
Murderer69 #9310 üzenetére
Úgy látom llaszlo blogjában van leírás font cserére... Lehet az alapján meg tudod csinálni...
-
xdx@
aktív tag
válasz
Murderer69 #9175 üzenetére
Gondolom nem bírja a hardver.
-
thealkimist
csendes tag
válasz
Murderer69 #8666 üzenetére
Hi!
Elbaxtam, AMOLED-et akartam írni.
Vki itt korábban írta, h garis cserébe már olyat kapott, csak még nem találtam meg a commentjét, keresem.
-
jagr68
tag
válasz
Murderer69 #8666 üzenetére
Ööööö..., én ilyent nem kérdeztem!
Nekem WIFI nélküli problémáim vannak!!! Baszik rákapcsolódni a netre, hiába bármilyen beállítás! Kezdem azt gondolni, hogy egy kínai szutyok ez!
-
róland
veterán
válasz
Murderer69 #8207 üzenetére
S honnan lehet letölteni, mert Marketben nincs fent.
-
mukika009
tag
válasz
Murderer69 #8166 üzenetére
ú az az óra és időjárás widget pontosan milyen névre hallgat? ezeket keresem már nem tom mióta
Előre is köszi! ^^
-
kaller1
veterán
válasz
Murderer69 #7923 üzenetére
Én a Motorola Phone Portal, (valami ilyesmi a neve) cuccot ajánlanám szinkronizáláshoz, elvileg csak wifin keresztül megy nem motora készülékek esetén.
-
sippet
senior tag
válasz
Murderer69 #7907 üzenetére
az a baj, hogy bár gúnyos és fölényes a hangvételed, de a válaszaid mégis tudatlanságot tükröznek. egyetértek azzal, hogy nem kell az utánanézés nélkül kérdezőket mindenáron felvilágosítani, de ha már veszed a fáradságot, akkor kár hülyeségeket beszélni. nem csak neked mondom ezt, hanem pl. mtpmarcinak is, aki szintén olyan témában osztja az észt (gps kikapcsolt képernyőnél), amiről láthatóan nincs fogalma.
egyrészt mtbsrác azt kérdezte, hogy a főmenü elfordul-e, ha forgatja a telefont, nem azt, hogy van-e benne gyorsulásmérő. erre szerinted az a helyes válasz, amit te sugallni próbáltál?
másrészt a gps-t szerinted csak navigációra lehet használni? útvonal trackelésről ezek szerint még nem nagyon hallottál, pedig az ilyen programokkal is tele van ám a market, nem csak battery widgetekkel...
egyébként mtbsrácnak annyit mondanék, hogy ha tényleg bringás sportoláshoz akarja használni a telefont, attól én óvnám, ugyanis ezek a készülékek azért korántsem olyan nagyon strapabírók, mint egy 5000 forintos kis szar. persze ott van most már a motorola defy, csak az kb. két és félszer annyiba kerül.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Murderer69 #7907 üzenetére
Kössz a semmitmondó ledurrogó válaszodat!
Aki nemismeri még a rendszert azt egyből le kell szólni?
főzött Rizs Olaszos Módra vagy Ritmikus Aerobik Milfeknek....
Ezt is kössz!Szerintem mindenki így használja így legalább biztos nem jutnak el Aból Bbe
Szintúgy!
De látom nemgondoltál arra hogy csak valaki távolság mérésre akarná használni, főleg bicajon hogy milyen utat járok be erre arra. Főleg hogy nem is tudnám eltenni sehova csak a zsebembe ahol anélkül se látnám mit mutat. Végeredményre volnák kiváncsi meg a megtett nyomvonalra.Nem nem forgatja el a gyártó csak hülyeségből írta rá hogy van benne gyorsulásmérő...
Köszi az infót hogy abból.Nem nincs a Marketen a több száz battery widget csak anomáliák....
NaccerüHa így indítasz hogy el sem akarod olvasni hogy mi hülyeség és mi nem ne is csodálkozz hogy senki sem válaszol....
van keresője a blognak és ráadásul extrán jó használd olvass alapozz azt ha úgy sem tiszta valami szerintem szívesen segítenek...
Hát így lehet is segíteni!
Talán sosehasználtam még ilyen telót csak láttam 1-2-szer és kész.
Őszintén nincs kedvem többezer hsz-t végigolvasni ezért is kérdeztem.
Talán más értelmes tisztességes választ fog nyújatni.Befejeztem!!!
Ende... -
llaszlo
veterán
válasz
Murderer69 #7855 üzenetére
Megtaláltam és rosszul emlékeztem. A viszonteladóknak van csak elérhetőségük.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akkor keresgess itt a fórumon. Valaki belinkelte, hogy hol lehet megtalálni ezeket a számokat, de most éppen nem találtam meg. De ha meg lesz akkor berakom ide.
-
Ronam
addikt
válasz
már miért ne lenne számuk?budagyöngye t-nek van saját száma,gondolom akkor a többinek is
-
litter
tag
válasz
Murderer69 #7842 üzenetére
No Lock alatt próbálta már valaki újraindítani a telót?
Nekem nem engedi beírni a PIN-t, de ha kilövöm és úgy indítom újra akkor sima.
Hm? -
tanygab
tag
válasz
Murderer69 #7832 üzenetére
azt tudom, hogy hol van, de most jöttem rá, hogy elbeszéltem melletted...
Mivel én bent kerestem az auchanba kártyafüggetlent, és kint meg se néztem...
De mondom holnap megyek (csak nem az auchanba), megnézem a másik két boltot...
-
tanygab
tag
válasz
Murderer69 #7827 üzenetére
Basszus ez egy nagyon jó hír, köszönöm! Holnap be is ugrok meló után ez egyikbe, úgy kb 15h fele, addig meg drukkoljatok, hogy ne vigyék el...
(az auchan érdekes, mert ott voltam szombaton, kerestem, de nem láttam...)
-
tanygab
tag
válasz
Murderer69 #7817 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg valaki olyan-e, aki itt is jelen van...
Holnap mehetek a másik 3 fehérvári T-be érdeklődni... Amúgy szánalmas, hogy sehol se lehet megkérdezni telefonon (értitek, egy mobil szolgáltatónál), hogy valamiből van-e készleten az adott boltban...
Így azt sem fogom megtudni, hogy átvették-e azt a telefont vagy sem... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #7791 üzenetére
Én meg a szavazási próbálkozáskor pár perce.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Murderer69 #7789 üzenetére
Lehet, hogy túl friss a regisztrációm?
-
xdx@
aktív tag
válasz
Murderer69 #7763 üzenetére
van.
Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56