Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
aham...és az androidos volt?
-
apeelme
addikt
jó most már tudom, igen, elég kemény amiket itt-ott művel, én is hiába kértem hogy mindenhol jelöljön meg ahol előfordul a javított MMS.apk-m, még ha zsoca adta is ki, de süket fülekre találtam, sőt egyszer bannolt is kis időre...nem értem miért. velem nem járna olyan jól mint zsoca-val
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
ha jól gondolom akkor elképzelhető hogy mondjuk boot.img-t rebuildelve a boot processt kiküldjük console-ra, kernelben be van kapcsolva egyáltalán? (pl.: nosplash, #quiet)
jutott eme balga ötlet úgy az eszembe hogy ma kaptam egy boot loop-ot, és jó lett volna tudni hogy hol is járunk éppen!?
-
-
apeelme
addikt
kelzsoca: az FLB_R10 full romodban lévő SlideIT hun pack fent van de beállításokban mégsem látja. nem mintha használnám!
eddig szuper a rom!
a gyári SMS kezelő nekem tökéletesen megfelel, nem lehetne az megoldani mint CMben - ahol választható - hogy fekete háttere legyen? ott ez nagyon bejött!
-
apeelme
addikt
válasz
powers
üzenetére
aham ez nagyon érdekes...

én jelenleg még nem raktam fel mert - majd kelzsoca megmondja - nekem 02-13-ai FLB_R8_Hun_update van fent, és nemtom hogy kompatibilis-e vele.
fent olvastad a megkerülős utólagos megoldásomat?? (#41434)
kelzsoca:ahogy látom akkor nem a Camera.apk volt a ludas? (deviceinfo?)
-
apeelme
addikt
válasz
powers
üzenetére
na hát ezért nem értem mert ha rögtön fotózás után megnézed a kép Részletekben és ott nem írja, akkor hogyhogy reboot után ott lesz.
Ezt a pozíciót EXIF adatként menti el, azaz ha felmésolod gépedre megfelelő szoftverrel le tudod ellenőrízni az EXIF adatokat (hol,mikor,mivel stb készítette).
Tehát elmondásod szerint reboot után (vagy előtt) hozzá kell nyúlnia a fájlhoz hogy beleírja.#41541 Tomate: köszönöm, de követtem és részt vettem a beszélgetésben délután tehát tudom hogy mi az alapprobléma.

-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
nah kicsit jobban utánanéztem:
egyetlen módon tudtam eltüntetni a Mongóliás szövget, felraktam marketből ExifEraser Free-t töröltem az exif adatokat a képből, ezt ellenőríztem sajátgépemen is (ubu10.04, exiftags). majd Alkalmazások kezelése-->Futó-->Galéria-->Gyorsítótár törlése, Adatok törlése majd pedig reboot.
Így végül, és csak is így, sikerült.most már csak az a kérdés hogy tényleg ettől a Ál-helyek engedélyezésé-től kerül bele a fájl exif adatai közé mikor a pozíció rögzítés ki van kapcsolva fényképezéskor? kelzsocában reménykedünk!
#41435 kelzsoca: egyetértek...akkor Camera.apk?
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
ez a Belső Mongóliás dolog engem is zavart már egy ideje, most hogy írtad ezt a fejlesztés menüben való kikapcsot, kipróbáltam.
sima kikapcstól nem tűnt el.
a Camera könyvtárban volt 3 fájl 2vid, 1kép, azokat átmozgattam sd gyökerébe, sd-ről teljes DCIM könyvtár törölve, restart.
Fényképező elindít fényképeztem 1et, így létrehozta a könyvtárat.
Irány a Galéria, ott újra kereste a képeket, de a rossz hír hogy az új Kamera könyvtárnál is szerepel a Belső Mongólia, plusz az sd gyökerében lévő fájloknál is, így azt gondolom hogy ezt fájl szinten tárolja el.
lehet hülyeség, nagyon csendben mondom de:
nem lehet hogy hiába van kikapcsolva az gps koordináta eltárolása fényképezésnél,ő mégis lerakja a fájlba és mondjuk a rendszerben valahol szerepel hogy belső mongólia mint default hely? -
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
csak azért kérdem mert szembeötlő volt a frissen megjelent romodnál, mivel egyből erre asszociáltam:
Erősen ajánlom, hogy minimum 512mb-os ext2 partíciót és mellé fat32 partíciót hozzatok létre az SD kártyán!bocsánat az akadékoskodásért...de látván a sok user errort napok,hetek,hónapok óta, ezzel ne legyen gondjuk!
-
apeelme
addikt
ez egy bug a ROMban, már jeleztem kelzsoca-nak, tud róla. a lényeg hogy a hang beállításoknál a rezgésnél bármit választasz ki, "elfelejti". úgy jelentkezik ahogy mondod, tehát SMS érkezésnél nem rezeg csak "visít", bármi van bepöttyölve akár a fő beállításokban, akár a SMS értesítésnél. a problémára a megoldás hogy felteszel egy easy reminder-t vagy missed reminder-t amiben beállíthatod hogy meddig és miként jelezze az elmulasztott hívást, mms-t, vagy sms-t, amivel átmenetileg megoldható a gond. én így használtam.
-
apeelme
addikt
válasz
mdani1
üzenetére
parancsolj!
http://www.multiupload.com/0YIR2G5GL2 -
apeelme
addikt
felrakom én is cm7-et + kernel upd. + gapps-t...megnézem

no problem...bootol...bootanim

-
-
apeelme
addikt
válasz
dodo76
üzenetére
szőrnyű hogy nem tudod - és nem is akarod - használni se a szerkesztés gombot, se a fórum keresőjét, se a google-t.
Vodafone MMS:
Név: Vodafone MMS (ez igazából mindegy)
APN: mms.vodafone.net
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felh. név: nincs beállítva
Jelsz: nincs beállítva
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
MMS port: 8080
MMC: 216
MNC: 70
Hitelesítés típusa: nincs
APN típus: MMS -
-
apeelme
addikt
kelzsoca: a FLB-R8_HUN_update (2010.02.13.) romod is kompatibilis a 3.x.x.x-os recoverykkel? a kimaradt alkalmazásoknál nálom hogy jelzed, de a romnál mi a helyzet?
-
apeelme
addikt
idézet innen: modaco forum
What hasn't Changed yet?
*It doesn't look like there's a Proximity Sensor fix
*No autofocus changes
*Many other small niggles that can be seen HERE -
apeelme
addikt
válasz
lac14548
üzenetére
dashes r11ében és zsoca r8 updatejében is FCzett nekem a Camera 360 Ultimate v1.5.10, most az 1.2pro van fent semmi gond vele.
zsoca:
magyarítás bug:
gyári SMS küldővel üzenet küldése--home gomb--majd kis buborékban megjelenik hogy: Olvasott üzenet +36xxxxxxxxx, ami azt hiszem angolban úgy jelent meg hogy Message recieved...ha jól emléxem... -
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
szia zsoca tudom hogy vannak még fordítási hibák (flb8) de hátha átsiklottál felette, home screenen menü gomb--> "Ertesítések"
hjanos-tól kaptam gingerb. témát de azon nincs akksikijelzésen szám csak az ikon, pedig a te régi linkelésednél is volt a képen, meg ezen is látszik([link], nagyon kéne!
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
ööö... ennek az akksi kijelzésnek nincs számozása?! (pl.: [http://ztebladeportal.co.cc/flb-r8-hun-by-kelzsoca/]
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
A sorrend fontos! FAT32 és EXT2,és mindkettô primary(elsôdleges)!
-
apeelme
addikt
Azt tudja vki hogy miert nem lehet blade-re firefoxot feltenni? Esetleg rom függô?
-
apeelme
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
pedig egyértelműen kilőttem gtalkot (semmi mást) és azóta megint nem megy, és reprodukálni sem tudom azóta.
amikor "jónak" tűnt adb-vel ránéztem a teló logcatjére. percenként a következők ismétlődtek:
http://pastebin.com/b8zjx0eB -
apeelme
addikt
köszönöm mindenkinek az első hozzászólást, ma megjött az új memkari (ADATA 4GB CL6), a leírt módon sikerült áttelepülnöm rá(SD,SD-ext).
És történt egy érdekesség is, amit nem akarok egyelőre elhinni.
Méghozzá hogy a wifi eldobálás sleepben nincs többé...mexünt. Most is ellenőrzöm ubuntu10.04 alatt pingelem 5 percenként és "fent van a kicsike"!!!
(összesen 26perce sleepben, nincs töltőn!)
És mondom csak annyi változás volt hogy gyári memkarit recoveryben(2.5.1.8) backup, új kari be recoveryben partícionáltam, azután mount felmásol rá mindent ami a gyárin volt, advanced restore, restore sd-ext, reboot. és megy a wifi sleepben!
a gyári rom után Saccco JJ6osa volt fent abban se működött, most egy ideje Dashes R11-e teljesít.
Megmagyarázhatná vki, vagy esetleg mit ellenőrízzek?! -
apeelme
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
érdekes nekem is, pedig működik...
-
apeelme
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
az általad linkelt oldalt már nézegettem egy ideje, most nekiláttam. (http://circle.glx.nl/)
szerettem volna azt az akksi kijelést mint ami a Te JJ6os romodban van (függőleges elem,értékkijelzéssel).
Sima SCB with %, Version Z, Custom type, colors indítottam mert csak ott találtam ezt az ikont, és semmi mást nem állítok be de főzés után error van:[link]
tudsz segíteni?(Dashes MCR11 gingerbread theme)
-
apeelme
addikt
egy láma kérdés: vodánál (vitamax) ha még sosem volt netem, de mondjuk szeretnék pl. napijeggyel néha felmenni, akkor elég csak megrendelni 1270en és aktív lesz a 3G adatkapcsolat vagy külön azt is meg kell kérni.értem úgy pl. hogyha nincs is semmilyen net szolgáltatásom se napijegy se semmi, de ha bekapcsolom a telón, akkor megjelenik a 3G de nem forgalmaz? vagy hogy?
-
apeelme
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
pls olvass vissza kicsit...

[http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_25989-25989.html] -
apeelme
addikt
válasz
energy_
üzenetére
most meg te értettél félre...a jelenlegi témád megvan(zip), meg az új is(zip)...menj recoverybe ott install zip...sdről kiválasztod az újat...reboot...ha nem indul...akksi ki...recoverybe...install zip...sdről kiválasztod a régi témád ZIPjét...reboot...
kb 2 perc alatt kiderül
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
-
apeelme
addikt
vki anno linkelt egy memkari tesztet CL2-től CL10-ig nem találom! azt hittem kelzsoca volt de nem...

-
apeelme
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
ajjajjj, rákerestem a most fent lévő ROMban (dashes féle r11) nincs dialer, csak contacts.apk ami sztem kapcsolatban lehet vele.
most akkor mi van?szerk.: megvan a SmartDialer.apk az. kiszedtem a sonique által belinkelt érintetlen romból és feltelepítettem Filer-ből. Jó tudni!

-
apeelme
addikt
arra esetleg lenne mód hogy az app2sd+ kikapcsoljuk egy frissen telepített romon? jelenleg nálam még a gyári memkari van benne és hát nah...nem eröltetném, de a sima app2sd bevált.
annyira nyomjátok a romokat hogy nem tudok dönteni, jelenleg Sacco féle JJ6 van fent.
nekem igazából app2sd,root,témázhatóság, és term. ne legyen benne FCző szolgáltatás.
barátomnak és másnak is a csodazip után a feladatkezelőben 414,89MB a memória mérete. nálam pedig 416,21MB -
apeelme
addikt
válasz
apeelme
üzenetére
bocs...pl.: SayMyName Dessert
-
apeelme
addikt
mára ígérték a telót hogy visszajön szervízből, de semmi SMS értesítés, fel is hívtam őket hátha megjött, de kérdés ez volt: "SMS jött?"

valahogy azt érzem mint az egyik fórumtársnál hogy lesz az 3hét is. (dec21.-én küldtem el, gradiens hibával!
akkor még sehol nem volt csodazip!)más: tud olyat gyári rommal a cucc, mint pl.E65ön hogy elmondja a hívófél nevét híváskor? vmi alkalmazás?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Honda topik
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pedig mindig kellő figyelemmel végzem a rom telepítéseket.

áziste' fizesse meg!