- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
powers #41551 üzenetére
aham ez nagyon érdekes...
én jelenleg még nem raktam fel mert - majd kelzsoca megmondja - nekem 02-13-ai FLB_R8_Hun_update van fent, és nemtom hogy kompatibilis-e vele.
fent olvastad a megkerülős utólagos megoldásomat?? (#41434)
kelzsoca:ahogy látom akkor nem a Camera.apk volt a ludas? (deviceinfo?)
-
apeelme
addikt
válasz
powers #41549 üzenetére
na hát ezért nem értem mert ha rögtön fotózás után megnézed a kép Részletekben és ott nem írja, akkor hogyhogy reboot után ott lesz.
Ezt a pozíciót EXIF adatként menti el, azaz ha felmésolod gépedre megfelelő szoftverrel le tudod ellenőrízni az EXIF adatokat (hol,mikor,mivel stb készítette).
Tehát elmondásod szerint reboot után (vagy előtt) hozzá kell nyúlnia a fájlhoz hogy beleírja.#41541 Tomate: köszönöm, de követtem és részt vettem a beszélgetésben délután tehát tudom hogy mi az alapprobléma.
-
kelzsoca
félisten
válasz
powers #41501 üzenetére
Erre a cuccra még várni kellene, mert a készítője elég rossz munkát végzett és vmi. borzasztó pixeles képeket alkalmazott, így ezeket szerintem javítom, esetleg ránézek még a honosításra is, ma biztos nem lesz meg.
A mongol javítást mindjárt kidobom, én ezután nem tudtam előhozni új képnél a mongol szöveget.
Továbbá a settings.apk-ban is számtalan javítást végeztem el, ez főként a fordítással kapcsolatos, de úgy néz ki sikerült fixálnom a rezgés-némítással kapcsolatos dolgokat is. -
kelzsoca
félisten
válasz
powers #31598 üzenetére
Feltettem a csudazip2-t a leírás alapján, majd feltettem egy főzött romot a leírás alapján, a zöld robotig jut el a telefon és nem megy tovább, mi a gond?
Miután felment a csudazip2 és bejön a recovery rom felrakása előtt, a következőket csináld végig:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cachemounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcardKiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
......................................................................................................................
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, és még mindig megáll a zöld robotnál, most akkor elrontottam a telefont?Nem rontottál el semmit, minden változtatás visszaállítható az alap csodazip-el.
.............................................................................................................................................
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest