- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
2000.

Valami oldal jó lenne ahol minden fent van egyben.

Mondjuk modacos fórum elég jó csak kicsit kusza.
-
kentucky
őstag
egyébként akarok csinálni egy honlapot a bladenek, szerintetek eoldal jó lessz hozzá, mert most nincs kedvem szórakózni az ftpvel

-
kentucky
őstag
én barátom samsungján próbáltam a swypeot és nagyon jó
igazi feauture
-
Saccco
nagyúr
Várható vajon mobilarena teszt? Vagy csak hiú ábránd?

-
vadászcsiga
félisten
Egyébként a mindennapokban szerintem használhatatlan ez a swype, legalábbis az én bumszli ujjaimmal biztos.
-
volvoguy
addikt
Az Android/Blade hova menti az üzeneteket (SMS, MMS)? Tegnap próbaképp írtam magamnak, és folyamatosan azt írta ki, hogy az üzenetek helye megtelt. Összesen volt vagy 5 kapott SMS-em, küldött pedig egy sem.
Próbáltam a beállításokat, de sehol nincs olyan, hogy a telefonban vagy a SIM-re tárolja el.
Vmi megoldás? -
Hát köszönöm a biztatást
most indulok is vissza a t-pontba és remélem minden rendben lesz, amúgy tényleg cserélik rajta van a garancia lapon is. || és ezenkívül hogy én kifogtam egy rosszat mindenkinek csak ajánlani tudom
nagyon gyorsm és a GPS is 3mp alatt bemért a szobám ablakánál... 
-
Sajnos énsem bírtam ki és vettem egyet:S
és nekemis 2óra használat után egyszerűen nem érzékeli az érintést
ha hoszan nyomom a felsö gombot kijön hogy kikapcsolás de még kikapcsolni sem tudom :S:S
én nem webshopban vettem ma megyek vissza, amúgy más semmi gondom nincs a telóval nagyon meg 'voltam' elégedve vele||szerintetek mennyire reális aza 72órás csere? fognak adni újat? vagy ezzel lehet kezdeni valamit ?

-
vadászcsiga
félisten
Még egy kérdés:a not call log-ban mit lehet állítani a n1-wait-g1 csúszkával?
Azt hogy milyen gyorsan térjen vissza a Home-ra vagy arra az appra amit választottál.
Száguldo
Eddig csak egy dolog zavar hogy csak a ki be kapcsoló gombra kel fel a készülék
Nekem emg pont ez tetszik Spica után. -
geotom
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan sms progit amiben szét tudom válogatni az üzeneteimet.
Arra gondolok, hogy külön folderba pakoljam mondjuk a banki sms-eket.
Ez sima telefon telefonon :-) alap, de androidon nem sikerült eddig megoldanom.
Köszi!
TomMég egy kérdés:a not call log-ban mit lehet állítani a n1-wait-g1 csúszkával?
-
Száguldo
aktív tag
Na egy hete vettem egyet játszani sötétben és világosban is leteszteltem a 3 különböző programmal és hibátlan a kijelző.
Persze ez nem jelenti azt hogy nincsen sok selejtes de azt meg vissza kell vinni és megetetni a forgalmazóval.
A RAM felezés nekem is fájt de használhatóság szempontjából nem érzem hogy kevés lenne a jelenlegi, gondolom jól van optimalizáva a rom.
Eddig csak egy dolog zavar hogy csak a ki be kapcsoló gombra kel fel a készülék.
Check My Pixels:
http://www.appbrain.com/browse/dev/Xcito+Productions
Dead Pixel Detect:
http://www.appbrain.com/app/dead-pixel-detect/vidyaworks.oxeye
Dead Pixel Test:
http://www.appbrain.com/app/dead-pixel-test/net.ujacha.deadpixel -
cellpeti
nagyúr
Nálam hibás a Handcent SMS

Illetve olyan progit keresek,amelyik azt csinálja, ha befejezem a hívást,akkor ne a hívásokba tegyen vissza, hanem a főképernyőre.
-
Maist
senior tag
Sziasztok!
Ha lehet, akkor nézze már meg valaki, hogy annál a háttérnél, amelyen a Grand Canyon (talán?) látható, a kék égbolt teljes fényerőn a baloldali részén, a repülőcsíktól balra vibrál, vagy nem vibrál? Mert nálam az a rész (ott sötétebb kék az ég) "kipixelesedik", és jól láthatóan vibrálnak benne világosabb színű képpontok.
LG GT540-ben is benne van ez a háttérkép, ott ez a jelenség nem tapasztalható. Lehetséges, hogy kifogtam én is egy hibás példányt?A garancia része egyébként hogy is működik? 3 munkanapon belül kell visszavinni, vagy 3 napon belül?
A vásárlás helyére (ott nem nagyon van szerintem cserekészülék ilyenből), vagy más T-Mobile üzletbe, esetleg nagyobb T-pontba is vissza lehet vinni?Köszönöm a válaszokat!
-
Zlade
csendes tag
Ha nem akarod soha mobilos adatátvitellel használni, a legegyszerűbb, ha kitörlöd a beállított APN-eket.
(Settings -> Wireless&Networks -> Mobile networks -> Access Point Names)Ha szoktad használni mobil netezésre, akkor érdemes feltenni egy segédprogramot, amivel tudod kapcsolgatni (pl. APN Droid)
-
vadászcsiga
félisten
Nyx89
Kapcsold ki a 3G-t mert ha a wifi kikapcsol akkor azt használja. DCSwitch, ennek a widgetjével ki tudod kapcsolni.
-
ben11
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
"X8? MIndenben kevesebbet tud,mindenben gyengébb."
Aha,ami az egyik leglényegesebb pontja egy okostelefonnak a processzor ugyanaz a két készülékben..Nem mellesleg az x8-ban a kijelző felbontásához pont elég (értsd simán viszi az xvid,divx filmeket, nem kell szarakodni a konvertálással mint blade-en) ,addig a zte-ben kicsit kevés..
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem Blade-t, nagyon tetszik viszont lenne 1 kérdésem.
Itthon van Wifim, elkezdtem használni, ha csatlakozva van, szépen azzal dolgozik, viszont ha lecsatlakoztatom és üresjáratban hagyom, le-le vesz egy kis pénzt, ezt vajon mi csinálhatja, illetve hogyan tudom beállítani hogy adatkapcsolatként csak Wifit használjon?Első Androidos telefonom, ne haragudjatok az amatőr kérdésért.
Előre is köszönöm a választ.Üdv.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielLong
üzenetére
DanielLong
A Zte Blade olyan telefon mint a többi, térerejét, hangminőségét meg mindent tekintve. Bízzatok a trémobilban szemétláda minden téren de nem fog bevállalni egy olyan terméket amit az ázsia center igen.
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Új telefont készülök venni és eddig a ZTE tűnik a befutónak. Érdekelne, hogy milyen a térereje a többi telefonhoz képest. Ha valaki össze tudná hasonlítani más telefonnal, majd a tapasztalatokat megosztaná velem is, nagyon hálás lennék. Amire még kíváncsi vagyok, az a telefon hangminősége beszélgetés közben. Tudom, hogy már többen is írták, milyen jó a hangja, de számomra nem derült ki egyértelműen, hogy ez a telefonálásra, vagy a zenehallgatásra vonatkozik. Válaszaitokat előre is köszi!

-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Én most állok telefonvásárlás előtt, és sok telefon jött szóba. Ezek közül kizártam a Nokia C6-00, Lg optimus és a Samsung Monte-t! Maradt 2 telefon, ezek pedig a ZTE Blade és a Sony Ericsson Xperia X8, és én inkább a Sony X8 mellet teszem le a voksomat, mert ezt a márkát nem ismerem, és már nem 1 embertől hallottam hogy hamar bemondja az unalmast!De persze, a ZTE is nagyon bejövős telefon, a képernyője is odaver, és elég sokat tud! Majd még gondolkozom! Valaki esetleg véleményt a 2 telóról?? vagy összehasonlítást
-
Maxtreme
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Elvileg a Tré bót is visszafizeti.
Kérdeztem is a csajt (ismerős) hogy volt e már panasz a cuccra, azt mondta még nem hoztak belőle vissza egyet sem, illetve a kollégája is pár napja tesztelgetni, maximális megelégedéssel
DE! ha gond van, nyugodtam hozzam vissza pár napon belül, cserélik (akár másra) ill visszafizetik az árát. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
andersen10
üzenetére
Én is webshop-ból rendeltem és tökéletes. Nincs se pixelhiba, se semmi más gond. A készülék tökéletesen üzemel. Már a romcsere is megvolt . Öröm a bódottá.

-
HIGH-GIGA
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
És úgy tudtam, hogy eddig Androidon ez nem megoldott... Vagy mégis?
100%-osan nem megoldott de állítólag valakinek működik: telefonálás rögzítése androidon.
-
andersen10
aktív tag
Szintén T-Mobile webshopos rendelés. 2 napja van meg, pixelhibát nem tapasztaltam, wifi-t nem dobálja, semmi gond vele. Alacsonyabb fényerőn valóban nem teljesen egyenletes a kijelző színhőmérséklete (enyhén kékes elszíneződések), de ha nem mondjátok talán nem is veszem észre. Telefonos hangminőség hibátlan, saját hangszórója is jól szól.
Azért az Anrgy Bird már akadozik rajta a bonyolultabb pályákon....kíváncsi vagyok a froyo / hw 3d gyorsítás bekapcs milyen hatással lenne.
Szóval idáig maximálisan elégedett vagyok.
Én amúgy nem egy-két hotpixel miatt aggódnék, hanem hogy mechanikailag (törés/kopás) mennyire bírja a strapát. Pl. a hátlap vékony, gagyi műanyag és csak a lélek tartja a házon, az oldalsó ezüst csík és gombok tuti hamar kopni kezdenek ránézésre nem tűnik tartósnak... -
Atti0925
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont ezt akartam írni.Ezért szoktam olyan helyről rendelni,ahol (lehetőleg) ingyen viszik vissza a garancián belül.Az ilyen vásárlásokat meg különösen ajánlott inkább személyesen intézni,szvsz.
-
Nova96
őstag
Sziasztok véleményt kérek ZTE Blade vagy LG optimus gt540?
Ja most lesz először Androidos telefonom,android verziója 2.1?Magyar nyelv van e,és van e valami hibája?És kell e frissíteni?

Előre is köszi a véleményeket.
És ha akinek van írna egy tesztet?
Vagy Össze hasonlítást? -
diegho
nagyúr
No akkor pár nap tapasztalatai:
- sebesség: a telefon megfelelően gyors, néha kicsit döcög, ha sok dolog fut a háttérben, de teljesen jó ez így, S60 után pláne
- akksi: nálam kb. 2 napot bír ki úgy, hogy éjjel is be van kapcsolva, ebben napi kb 2 óra wifi és 1-2 óra tapizás van
- kijelző: gyönyörű, nagyítóval látni a hibákat, de szabad szemmel nem, a fényerőm szuper, 50%-nál feljebb már zavaróan világos számomra
- gps: az előbb elindítás után azonnal talált jelet a cygic úgy, hogy apn droid tiltott minden kommunikációt, tehát csak a beépített gps működött
- virtuális billentyűzet: nagyon tetszik, főleg, hogy gyárilag van swype, nagyon jól használható -
Fitzgerald
veterán
Szerintem csak Java-s van, de majd utánanézek. Én azon gondolkodtam, hogy - bár a menüből nem lehet - , de valamilyen okosítással csak át lehet állítani a játék felbontását kisebbre, hogy ne szaggasson annyira. Utánanézek.
Amit ajánlok: Reckless Racing - az egy rohadtjó izometrikus autóverseny, nagyon látványos grafikával, kiváló fizikával, multiplayer-el. Ingyenes, letöltöd az apk-t hozzá bárhonnan, és wifin keresztül leszed mindent a kártyára, amit kell. Teljesen dinamikusan fut. Marketen nem találtam meg. -
vadászcsiga
félisten
válasz
HIGH-GIGA
üzenetére
Ebből csak az a tanulság hogy ne rendeljünk websopon keresztül, sőt ezt még ki is egészíteném annyival hogy ilyen frencsájz rendszerű boltocskákban sem érdemes telefont venni, tapasztalatból mondom.
janes74@ add olcsóbban, az enyémet 1 nap alatt elvitték és milyen jó döntés volt
fényévekkel jobb. -
janes74
senior tag
Gondoltam lecserélem a Spicát Blade-re,de nem nagyon van kereslet a Samura.
Nekem nagyon bejön a Blade. -
HIGH-GIGA
csendes tag
Nagyon fontos információt is meg kell osztani mindenkivel
!!!!
Telefonon rendeltem én is a nagy T-től,alig vártam,gondoltam ez tuti lesz.....
Előtte is volt már olyan hozzászólás ami velem szintén megtörtént,de az ember mindig bizakodó
A lényeg
A teló 2 óra működés után totálisan megadta magát!!!!Az érintőkijelzője meghalt
Semmi reakció,mintha 1 tégladarabot vettem volna csak.......Felhívtam a nagy T-t.Küldjem vissza póstán,ajánlott csomagként,persze a saját költségemen
Megnézik,és ha jogos akkor 30 napon belül visszautalják a pénzem.Úgyhogy csak a gond maradt az egész cécóból.Szerintem nem egyedi az eset!!!Széria hiba lehet,ennek tudatában vásároljon bárki!! -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez az ADW Launcher home-ja, ami minden androidos telefonon ugyanúgy jelenik meg.
Állítva mennyire lehet vele gépelni(elsősorban olyan válasza érdekelne, aki gépelt már huzamosabb ideig iPhone-on)? Visszafejlődés lenne, de ha eladnám a sgs-t, csak nyernék rajta. -
djozsi
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez a játék nagyon jó!
Van ebből nem HD verzió is, ami megy normálisan a telefonon? -
Sdmv8
tag
Szép napot.
Az tudni lehet, hogy a kijelző hány színárnyalat megjelenítésére képes?
A "T" oldalán 262.000 van írva, de olvastam már 16.000.000-t is, nos akkor melyik a helyes

-
vadászcsiga
félisten
A Blade a szegényember Nexus One-ja

Az alsó része erősen hajaz rá. -
cellpeti
nagyúr
válasz
RepeatSector
üzenetére
Nekem volt(annak idején jók voltak) E50, E51, E52 de azokat laposra veri a Blade.
-
RepeatSector
senior tag
nah ma fogdostam egy tmobilos blade-t és szerintem eszméletlen milyen gyors, gyorsabb mint a tattoom volt, szerintem ezt fogom választani
amiket kinéztem magamnak azok közül ez a legdurvább,
szerintetek???
ZTE Blade v. LG optimus v. Nokia e52 ?? -
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Értem, de ha root explorerral lehet törölni ami nem kell, akkor tök felesleges a titanium backup,nem?
-
ben11
őstag
Valakinek van itt Orange San Francisco-ja?
-
cellpeti
nagyúr
Na üdv!
Jó tudni, hogy lehet törölni progit ami nem kell. Na már most van ilyen, hogy Gmail és GmailProvider. Gondolom ezek összetartoznak, vagy nem?
Esetleg a nyelveket hol lehet benne megtalálni, mert akkor esetleg a BV romba be lehetne másolni a magyar nyelvet a Hedgehog-ból és lenne már 2 magyar(osított) ROM is amik jók.

Illetve ugye másik(hedgehog...) fájlba van a Hedgehog-hoz a a2sd fix. Ezekszerint azt is be lehetne másolni a sima rom-ba és akkor nem kellene 2x flashelni a telót.
-
Sztlaci
aktív tag
A telefonnal nem az a baj, hogy nem tud annyit, mint a 100 ezres készülékek, a baj az, hogy ott ahol a fizetések 3-5-ször magasabbak olcsóbban van a nagyobb tudású testvér, függetlenül.
A Red Bull díjai is 30-50% a kis hazánkban alkalmazott díjaknak. Ezek szerint nincs verseny nálunk. „Ha meleg a sör nekünk úgy is jó”!?
A kritikusok hozzáállásával ezért értek egyet.
Ha lenne választási lehetőség 36 eFt-ért S. Orange, és 32 ért ZTE Blade, nem lenne ennyi kritika. -
-
Fitzgerald
veterán
Az aksiról annyit, hogy tegnap majdnem másfél órán át nyomtam a Hero of Sparta-t HD-ben hanggal, teljes felbontásban (akadt mint a szar, de ez most nem lényeges), és közben ment a WiFi is folyamatosan. Kb. 90%-os aksival kezdtem játszani, és olyan 90-100 perc után még mindig 20%-on volt a telep.
-
pbando
csendes tag
Szemelyes megtamadtatasert: akkor szernted hogyan kell kilepni egy alkalmazasbol?
- MENU->exit, mar ha van, de miert van?
- Back amig csak birod?
- HOME?Nem bezarni nem tudom csak azt nem tudtam meg elmagyarazni masnak hogy hogyan altalaban hogyan kell kilepni egy alkalmazasbol. Erre irtam hogy kaotikus. Megkerdeztem 10 androidos haveromat de senki nem tudta a tutit, a myomom amit mindent amit csak tudok nem a helyes valasz.
-
Reverting
őstag
Szerintem rengeteg velemeny elhangzott mar a telorol, pro es kontra
mindenkinek tiszta... Ennyi benzert bevalalhato, negativumok ellenere is
en is bevalaltam
szerdan
es nem bantam meg...
Mivel az angolom nem a legjobb es a modacot bongeszem a romok utan, es a velemenyeket keresgelem, beszelhetnenk a topicban most mar a telorol kicsitt maskepp...
Mert ez igy nagyon nehez lesz... elore sajnalom a visszaolvasgato leendo tulajokat
))Szoval a fozott romok kozul most melyiket erdemes raknom? Akinek esetleg vant fent ilyen az irhatna... akar privat is ha ez itt off....
nehogy megzavarjuk a kijelzohibas vitafolyamot... 
-
djozsi
senior tag
válasz
llaszlo
üzenetére
Itt most nem arról volt szó, hogy mennyit strandlabdázik, hanem hogy mennyire "just works".
Valaki írta fentebb, hogy az asszonya az androidon már egy program bezárásával se birkózik meg, bezzeg az ipod.
Azt írod: "karban tartom a rendszert", innentől kezdve az iménti illető asszonya ezzel se boldogulna, az ő szempontjából tehát nem just works.
Amúgy én is nagyon szeretem, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyrészt nincs hülyebiztos gép, másrészt olyan sincs, amiben minden 1 kattintás és kész. Ezek összetett eszközök, valamilyen szinten meg kell tanulni a használatukat akár tetszik, akár nem.De ez már tényleg erősen OFF...
-
llaszlo
veterán
Állandóan jössz a 3G-vel ami köztudottan egy gyenge telefon az Apple-től. Ezért is adták ki a 3GS-t, hogy ezeket a hibákat főleg a sebességet illetően javítsák.
Nekem a Macbookom is rendben van. Lehet, hogy csak rendszeresen oda figyelek arra, hogy ne telepítsek hülyeségeket és karban tartom a rendszert? Nincs strandlabda meg ilyenek!? Tényleg csak bekapcsolom (általában hibernálásból) és már tudom is használni FŐLEG MUNKÁRA. Vannak hibái ennek is ez tény, de nem cserélném el pl egy IBM-re vagy valami egyéb pc-re. De felőlem mindenki azt mond amit akar a legtöbb hiba mögött PEBKAC van. -
pbando
csendes tag
Nekem a telefon legnagyobb elonye hogy akkora mint egy telefon, es elfer ott ahol egy telefonnak el kell fernie. Az uj high end telefonok lassan tablet meretuek valamlyen erthetetlen kijelzomeret harc ndult meg. Szerintem meg a Desire is nagy.
-
Fitzgerald
veterán
Megvettem a Blade-et tegnapelőtt, meg 1 haverom is, és nem csalódtunk. Nagyon fasza kis cucc! Gyors, rengeteg mindent tud, a kijelzője gyönyörű, az összeszerelés minősége is kiváló, jól is néz ki, szóval ár/érték arányt nézve jelenleg verhetetlen a piacon. A kamera viszont elég gyengusz, bár azért természetes fényben egészen korrekt képeket készít. A kis ZTE logo helyén azért egy HTC, LG vagy egy Samsung jobban nézne ki, de annyi baj legyen
Vegyétek amíg fel nem megy az ára. -
Land
veterán
Filmezés teszteredmény:
Konvertálás: MPEG4, 400x240 felbontás(bőven elég), video bitarány 512 kb/s, 24 FPS, ACC hang, 128 kb-s audió bitarány
Program: format factory50 perces film, 50%-os fényerő, fülhallgató kellő hangerőn: 86%-on az akku 100%-ról
Tehát: 14%-ot esett az akku egy 50 perces sorozatrészen. egy másfél órás film kevesebb, mint 30%-ot szívna le.
Szerintem ez jó érték. Vélemény?
-
orrlyuk
aktív tag
Belinkelem újra a telefonról és kijelzőjéről készített fotóimat. A színes és szürke képeken kinagyítva látszanak a kék csíkok, de szabad szemmel nem.
Látható, hogy a kontraszt, fényesség, színhelyesség rendben van. Ennek a telefonnak igen jó a képe. Akié nem ilyen, mert hideg nagyon, pixelhibás, mert sokkal több a kékség: VIGYE VISSZA GARIBA! Saját jól felfogott érdekében.Amíg valami T-s fejes nem nyilatkozik, csak találgathatunk, hogy ez 1%, vagy 50. Antennagate, vagy egyéb.
Ha én valamelyik kicsit bejáratottabb hazai gyártó marketingese volnék, most törném a fejem, mit lehetne tenni, hogy az emberek gyanakvással közelítsenek a status quot-t megtörő telefonhoz.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nekemis 2óra használat után egyszerűen nem érzékeli az érintést
ha hoszan nyomom a felsö gombot kijön hogy kikapcsolás de még kikapcsolni sem tudom :S:S
én nem webshopban vettem ma megyek vissza, amúgy más semmi gondom nincs a telóval nagyon meg 'voltam' elégedve vele||szerintetek mennyire reális aza 72órás csere? fognak adni újat? vagy ezzel lehet kezdeni valamit ?

Vásárolni ezután csak T pontban fogok,az tuti,a garancia más módon való intézése keserves
Linkelnéd ahol írnak róla? 
fényévekkel jobb.
Megnézik,és ha jogos akkor 30 napon belül visszautalják a pénzem.Úgyhogy csak a gond maradt az egész cécóból.Szerintem nem egyedi az eset!!!Széria hiba lehet,ennek tudatában vásároljon bárki!!

)