- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Aktív témák
-
xakta
tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Az akkumulátor gyors merülés hibát nem nagyon szokták bevállalni, tapasztalat. Bár ne legyen igazam. Anno ez volt a gondom egy Sony Ericsson telefonnal. Az volt az első és utolsó ilyen márkájú telefonom. 1\2 nap alatt lemerült. Szerencsére gyorsan picsánvágtam.

#44802 Saccco : te dobtad ki a jokert

-
turho
addikt
válasz
Sztlaci
üzenetére
Alapban a közepét "tekerem", mindig vanegy kis megtorpanás, aztán megyaz mint az olajozott villám. De mindig megtorpan 1 mp-re.
atsosra: Kénytelen lesz a kelzsoca verziószámozni az R10-et, ha minden szerdán új kell

R10.01B
változások:
-verziószám átírva
-"unott programozó" live wallpaper hozzáadása
-2 random hiba becsempészése az izgalmi faktor miatt.
-pixelhiba widget
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sztlaci
üzenetére
Akkor települt a driver mégis... legalábbis egy része. Viszont sem az adb, sem semmi komolyabb program nem látja a telót majd. Tudom: lehet Pc nélkül is telepíteni rá. Hát jó szórakozást, ha valaki arra tart igényt. Az meg a másik, hogy minimum utálatos dolog, hogy az eszközkezelő tele van felkiáltójelekkel...
-
stefi68
addikt
válasz
Sztlaci
üzenetére
A fényképezőnél a korábbi rom-okban állítható 2Mpixel én sem találtam....
A kameránál a vga-t úgy tudod beállítani ha a videó minőségét átállítod egyénireNekem még mindig megmaradt az a problémám, hogy a google naptár szinkronizálása után nem történt semmi. A névnapok nem kerültek bele a naptárba. Lehet megpróbálom egy másik naptár alkalmazással.... majd.
-
turho
addikt
válasz
Sztlaci
üzenetére
Teljesen meghülyített eza dolog....a sim kártyát a régi telefonban megmenedzseltem, eddig OK. Maradt rajta 91 szám/kontakt.
A készülék is látta, de egy dolog hogy bemásolást kértem. Szinkronizált a gmailemmel. Ennek folyományaként:
-Ha sim-et akarok látni, 91 bejegyzés
-Ha telefonkönyvet akarok látni, nem azonnal de összejött, telefon ikonnal mutat 91 bejegyzést.
-Ámde: ha exportálni akarom a jegyzéket pl.SD-re, 1822!!! bejegyzés. (Minden xar ahová valaha írtam, mailcímek, ami csak be lett ütve valaha gmailbe).
Nos, ez nekem új és durva
Ha a gmailt kikapcsolom, mostmár a helyi részen is, telefon ikonnal 91 bejegyzés van. Exportálni meg 1822 darabot exportál.... -
Keeperv85
nagyúr
-
Glatius
őstag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Nekem akkor duplázott számot, amikor a myphoneexplorerrel feltettem a mentést, aztán - csak a matket miatt - megcsináltam a gugli fiókot és nem lőttem le időben, leszedte a nyomorult onnan is. Hogy miért, rejtély.

Billentyűzethez
Nem tudom miért, nekem tökéletesen megy az AnySoft magyar:
Frissen letöltött fonttal még a nyilak is a helyükre kerülnek. -
futo001
senior tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Nem törli, rajta van, csak nem mutatja. Olyan, mintha ott sem lenne, tényleg olya mintha törölné. De nem.
Motonav:
Köszönöm a linkeket, amiket kaptam, kipróbáltam. Picit okosabb, mint a 3betűs aktuális verziója, a 3D+-os megjelenítés sokkal gyorsabb, de a menü lassabb, és sokáig kell nyomvatartani a gombokat az érzékeléshez. Továbbá random kilép. Másnak is csinálja? Összességében amúgy jobban tetszik, mint Sygic és a 3betűs. -
futo001
senior tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
1. Akkor tűnik el kapcsolat, ha csak adott típusok megjelenítését állítod be, és az adott kapcsolat nem tagja egyik beállított típusnak sem. Ilyenkor a gmail címtárában találod meg az "összes" alatt.
2. Ki tudja szűrni az összefűzéssel a duplikált számokat, semmit nem kell csinálnod csak gmail címtárban ezt a funkciót használni.Ez bizony nem a Blade hibája kicsit sem.

-
sto1911
veterán
válasz
Sztlaci
üzenetére
2.2 alatt most neztem:
telon export: 416 (export kozbeni kiiras szerint)
gmail import: 259
"kezzel" megszamolva: 259A telo vmiert "tobbet" exportal, de uazt a fajlt importalva helyes eredmenyt kapok.
A "szemeteles" nalam a kepekkent jelentkezik.
Amugy sem BLADE error foroghat fenn, hanem ANDROID error
(A csak FAT modositast el lehet kerulni teljes formazassal, a sima fajltorles valoban igy mukodik) -
sto1911
veterán
válasz
Sztlaci
üzenetére
Ha nem haragszol, akkor itt szerintem user error forog fenn.
A SIMrol is toroltel mindent? A Google fiokodbol is? A teloban tarol un. helyi (local) nevjegyeket is? A duplazodas, mennyisegbeli elteres nekem is volt.
Amit javasolni tudok: gmailbe mindent felraksz, amit akarsz. Kikapcsolod a telon a szinkronizaciot. Gmailen van egy olyan opcio, hogyduplak osszevonasa, az a melo nagyreszet el fogja vegezni neked. Ha ez kesz, akkor a maradekot kezzel megszerkeszted, ahogy jolesik. Utana gmailbol exportalod fajlba, es elteszed.
Telon megint mindet torolsz, szinkronizaciot bekapcsolod, es voila, kesz!
-
mira72
őstag
válasz
Sztlaci
üzenetére
na de tegnap valakinek egy eszes olyant írt hogy ha 60-80%-on teszi fel a romot, akkro azt fogja 100%nak venni.. meg hogy minden rom után kalibrálni kell.. de kérdeztem h hol olvasta ezt a hülyeséget, arra nem jött válasz... na most ha valaki rákereset a témára, és azon a hozzászóláson akad meg a szeme, akkor hamar tönkreteheti az akkut, ha soxor cserél romot..
-
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Ez csak fülre ment. Mondjuk SF-óm van gyári rom-mal, de a hardver ua. Az igényeim valószínű kisebbek, mivel az összes eddigi mp3-lejátszómat nem használtam talán még fél hangerrőn sem többnyire. Viszont vonaton kerékpárkocsiban sem volt gondom, hogy nem hallottam, pedig csak egy gagyi maxell fülest használok. Ahol meg még valakinek ennél is nagyobb hangerő kell, az meg is érdemli. Van ilyen barátom, hülyére is szivatjuk néha, bár neki tényleg alapból baj van a fülével.
Egyébként, bocsi mégiscsak használtam metrón, csak az nem a pesti volt így nem mérvadó. -
latis666
aktív tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Oks otthon kiprobálom most végzek a meloban.
Más. Kis tapasztalat. Probálgattam a fent berakott home hátteremet és azt vettem észre hogy ha egy nagyfelbontású képből pl (3000*2000-es) csinál a telefon hátteret és ilyen átmenet van benne akkor nem szép, kifejezetten darabos képet alakit belőle de ha méretre vágom a gépen és az átméretezést mondjuk egy irfanview-al csinálom határozottan jobban mutat. De még róbálgatom.
-
Saccco
nagyúr
-
LaTisza
csendes tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
1300 fornt 1mega??? Akkor sokba fog kerülni a 11mega amit le se neteztem -.-" 
Voltam ma T èknèl... mondta a nö h lehet meg kène vàrni a szàmlàtKicsit màs:
Szervizbe a csàvò idèzem(!) ezt mondta: kis japòk kicsit beèztèk a memoriàt... a szoftvert nekünk jövõhétre igérték, tehàt jo esetben 2hèt mùlva ùj szoftverem lesz...
De most komolyan ennyit miskolcròlÈs egy kérdés: marketbõl töltöttem le magyar billentyüzetet, hogy tudom ezt èn hasznaàlni, màrmint sms ìràs ilyenek....
elõre is köszi
-
tpeti78
senior tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
Apró betűs,ahogy mondod!Egy szóval nem említették,és azt sem,hogy vérlázítóan drága.
Egy droidos készüléknél pedig illő lenne kitérni erre.De hát mit várhatsz,amikor nyáron a kiscsaj azt sem tudta,milyen készüléket ad el...
De a NetStart a szerződésben benne van,erre hivatkoztak.Szóval elég nagy szívás lehet belőle.
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
Sztlaci
üzenetére
http://android.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=67378
itt van még egy kép, hátlappal, és anélkül. (Modaco reg. szükséges hozzá)
Írták azt is, hogy könnyen visszatehető a gyári ablak, ha kipattintod. Csak egy csepp pillanatragasztó, így a garancia is megmarad, ha szépen dolgozol.
Szerintem ha teljesen ránagyítunk bizonyos részekre, tisztán látszik hogy élesebb, részletesebb a kép. pl. az első képen a csatornáknál, vagy a bokornál.
Ezzel a kis módosítással egy fokkal jobb képeket tudunk csinálni. Persze így sem tökéletes. Azt is olvasom, hogy a 2.2-es ROM-mal szebb képeket készít.
Sosem lesz tökéletes, de ha szemmel látható a különbség, akkor miért ne javítsunk a képminőségen.
-
atillaahun
veterán
válasz
Sztlaci
üzenetére
De hát nekem Djuices kártyám van, és még csak nem is előfizetéses. Elméletileg nem is kellene hogy működjön ez a 3G meg hasonló cucc benne, mivel sose rendeltem ilyesmiket. Lehet akkor majd hétfőn zaklatom az ügyfélszolgálatot, hogy mondják már meg milyen címen szerepel az a két levonás, bár ahogy sejtem fogalmuk se lesz róla.
-
kaller1
veterán
Jó lenne, ha leszállnátok róland-ról. Hivatalosan megvásárolható iGO NINCS androidra. Egyedül a Samsung Spica mellé csomagolták, úgymond bónuszként. Az, hogy warezolt példányai elfutnak szinte az összes andoidos készüléken, senkit nem jogosít fel ennek a terjesztésére, szvsz...
-
Lagler
tag
Sztlaci!
Na ja, de a K750i hol tud wifit meg gps-t? és gondolom nem 36ezer volt
Vagy tévedek?
Am ha nagyon érintős cucc kell kib...tt jó fényképezővel akkor ajánlom megvételre az LG Ku990-esem, ami 5 megapixel, Xenon (!) vaku, Schneider-Kreuznah optika, és AF segédfény
És mindemellett telefon 
Gyönyörű képeket csinál, ezt azt hiszem senki nem vitatja
-
djozsi
senior tag
Amúgy írtam már, ha neked ennyire fontos a fényképezés funkció vegyél inkább egy digitális fényképezőt.
Ez egy okostelefon, nem fő funkciója a fényképezés, fejlesztői döntés, hogy milyen minőségű képek készítésére teszik alkalmassá a gépet, ennél ilyenre gondoltak, ezek szerint számodra ez kevés, Te nem tartozol a célközönségükbe, ennyi. Senkit nem érdekel, hogy milyen telefon alázza/nem alázza le, mindenkinek más a fontos funkció.
Nyilván tehettek volna bele tűéles 5MPs fényképezőt vakuval, akkor nem 36 ezer lenne, hanem mondjuk 45ezer, ők úgy gondolták, hogy ez így jobb lesz, így nyilván buknak pár olyan vevőt, akinek jobb fényképező kéne és nyernek pár olyat, akik lesz*rják a fényképezőt és jobban örülnek az alacsonyabb árnak. Ők úgy ítélték meg, hogy ez utóbbi kategóriába több ember tartozik. -
orrlyuk
aktív tag
Háát... A k750i szinte bármit lealáz, a 2 megapixel ellenére (vagy pont azért) az egy nagyon korrekt optika volt.
Navi: sajnálattal közlöm, hogy az a navi, melyre leginkább kíváncsi mindenki, ragyogóan megy rajta, ahogy kell. X10-re és GalaxyS-re való verzióról van szó. Hogy honnan tudom, titok.

-
djozsi
senior tag
Szerintem ebben semmi megdöbbentő nincs.
Egy frissen indított, semmit se futtató windows is eszik 500-1000 megát (64 bites win7 még többet is nálam), miért ne ehetne egy kisméretű számítógép 300-at.Kíváncsiságból restartoltam OS X-et, 1.07 GB memóriát használ bootolás után...
szerk.: elstartoltam egy mail klienst, böngészőt 3 tabbal, naptárat, határidőnaplót és máris 1.41 GB-t eszik...
Ennek függévényében kifejezetten szép teljesítmény 300 megára zsúfolni a teljes működéshez szükséges anyagot szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy nem keres drivert többé, de nem is telepít semmit. Magyarul cseszheted a telót... HSUSB driver nélkül küldözgetheted Wi-Fi-vel a cuccaid...

(A csak FAT modositast el lehet kerulni teljes formazassal, a sima fajltorles valoban igy mukodik)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)