Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
toxicdog21
csendes tag
-Saját vélemény, és az elmúlt hozzászólások összefoglalása-
Szerintem érdemes 512-re cserélni, vagy legalábbis megpróbálni, mint mondták előttem, "nincs mit veszteni".
Előnyök (állítólag):
- szebb kijelző (színek, kontraszt egy picivel jobb)
- nincs grádiens-hiba a kijelzőn, ez talán elég fontos
- wlan-t javították, nem csatlakozik fel-leNem megerősített előnyök:
- nem dobálja az SD-kártyátHátrányok:
- csak 2-3 napja elérhető az 512-es verzió, lehetnek még rejtett hibák, amire nem jöttünk rá, de egyelőre semmi.Amin még ment a vita egy ideig, az a sebességbeli különbség.
Jelenlegi állás szerint csupán multitasking képességekben jobb.Valaki javítson ki, de -legjobb tudomásom szerint-, VM_Heapsize ide vagy oda, a SWAP partíciót létrehozva egy 256MB-os készüléken sokkal kevésbé akad az Angry Birds.
Márpedig számomra ez arra enged következtetni, hogy bár fixen be van állítva, hogy mennyi memóriát kaphat egy-egy alkalmazás (Heapsize), mégis, a plusz memória valahogy segíthet a sebességen.Az utolsó bekezdés csak a saját eszmefuttatásom, lehet hogy zöldeket beszélek, csak feltűnt számomra ez a kis ellentmondás.
-a fórumot elejétől a végéig átolvastam, és azóta követem
-PS.: Azért lehet, hogy mégis jó, ez a több mint 10 000 hozzászólás, a maga felesleges flameivel együtt. Így legalább, aki most tervezi a készülék vásárlását, nem biztos, hogy átrágja mindet, hiszen akkor tuti elállna a vásárlástól, gradiens-hiba, stb miatt. Annak ellenére hogy -úgy néz ki- javították.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen. Új.
-
vampire17
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
megnéztem. Semmi kék csík.
Szerk: 100%-os kepnel. Ha nagyitom akkor megjelennek ilyen pontok, de azok sem kekek

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Nálam se kékül, hanem rózsaszínes a szürke, de a Tiéd már az új?
Igazából ezt a csíkozást VGA hibának mondanám, ha PC-n látnám....
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
+nézve. Eredménye picit feljebb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pista59
üzenetére
Azért lenne fontos az újakkal is megnézni...
A 6120C kijelzőjén semmi csíkosodás nem látható, de az itthoni monitorjaimon sem teljesen egyértelműen hibátlan minden....
Ha az újakon jó a kép, akkor én is visszaviszem..... Be tudom mutatni a másik telefonon /6120C/ a hibátlan kijelzőt.... -
Krinyo
senior tag
Japanban mar 2.2-vel kerul(t) piacra a Blade, nem lehet messze a hivatalos frissites... legalabbis remelem.

http://www.youtube.com/watch?v=SttIBQbCWlA
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Amíg el nem kezdenek látszani a pixelek addig nincs az a nagyítás ahol bármiféle kékülés előjönne. A pixelek ha már szabad szemmel láthatóak akkor ilyen szürkés-rózsaszínes-zöldes elég rusnya árnyalatokból álló skótszoknya lesz belőle de kéknek még akkor sincs nyoma.
-
Krinyo
senior tag
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát arra én is nagyon kíváncsi lennék hogy mutat az a kép az újabb verziókon, mert nálam (régi) kb. olyan mint egy tv amibe épp nincs adás.
-
pista59
őstag
A "grádiens" hibáról:
Ennek a telefonnak talán legfőbb erőssége a kijelző: nagy méretű, nagy felbontással. Tehát ne mondja senki, hogy amennyiben hibásan jeleníti meg a képet, az nem hiba! Ehhez keményen ragaszkodni kell. A pixel hibán lehet vitatkozni, máson nem. -
HRicky
tag
Üdv.!
3 napon belül vagyok de nemtudom érdemes-e kicseréltetnem a 256MB-osomat!
Írjatok valamit hogy az 512-es miben jobb!
Kérlek válaszoljatok mert holnap az utolsó nap amikor visszavihetem! -
kovi82
tag
Sziasztok,
én lehet megvárom a januárt és akkor már 512 mb gyári Froyo-val kapom..
addig meg még kitalálom mivel viszem vissza.. Arról valakinek van tapasztalata hogy cserélik-e ezzel a wifi hibával hogy eldobja ?
Bár őszintén jobb a több ram de sztem annyira nem érezhető csak komolyabb alkalmazásoknál, az meg egyén függő ki mire használja. Az enyémen a kijelző majd tökéletes azért az fontos.
Engem mondjuk jobban zavar az akku szűk keresztmetszete.. egy 1500-asat tehettek volna bele

-
philoxenia
MODERÁTOR
Az általam linkelt képpel nézze már meg valaki 512-es újtelós kolléga de mindenképp 100%-on és az egész képernyőn végiggörgetve....
-
Krinyo
senior tag
A + jel hianya a 3G mellett nekem is feltunt, meg a Pulse-om is tudja a HSUPA-t, 1 megaval kuldom el a leveleket, es a Blade is tudja. Megis 384k max a feltoltesem, szal itt valami bibi van. Ez is egy jo reklamacios alap, persze ha meg tudom magyarazni az idiota szervizesnek, hogy mirol is van szo...
-
djozsi
senior tag
Másik kolléga is bevásárolt Gyöngyösi utcában, neki is 512 ram van benne és nincs gradiens hiba.
Úgy néz ki az új szállítmány rendben van minden tekintetben és a fentiek alapján bárki ki is tudja cseréltetni akár a hibátlan készülékét is, legfeljebb egy kicsit karakánnak kell lenni.
Lehet, hogy megérjük még, hogy nem lesz napi 500 gradienshiba/ram hiszti post a topikban!
-
benc3000
csendes tag
Helló
Előre is bocsi ha már szerepelt de én nem találtam rá utalást.
A lényeg nagyon gyengének tűnik nekem a wifi. Egy kis panellakásban a routertől egy szobával arrébb már nem talál Wifit pedig a régi LG KS20 és a család összes laptopja mindig talál. Vigyem esetleg vissza vagy ez egyszerűen ilyen
Köszönöm -
angyall
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát ezzel a képpel nekem olyan, mintha zebra lenne a háttérképem... fúúú, de ronda...

-
llaszlo
veterán
válasz
Farkaspók
üzenetére
Ezzel az a gond, hogy a viszonteladók elvileg nem cserélhetik ki a webshopos telefont. Gyakorlatilag ki kellene, mert te honnan a búbánatból tudnád, hogy nem egy Tpöttybe mentél hanem valami szutyok viszonteladóhoz? A bíróságon senkit sem érdekel, hogy viszonteladó vagy Tpötty.
Én majdnem feljelentettem az egyik ilyet, mert nem cserélték ki a telefonom, de szerencséjük volt, hogy másnap a Tpöttyben cserélték. Na meg ami jött válasz a vásárlók könyvébe írt panaszomra azt a levelet sajnos elkavartam valahová. Pedig már nyílt a bicska a zsebemben. 
-
vampire17
addikt
Egy kérdés: win7 64bit alatt az eszközkezeloben az alabbi fogad:

A memoria kartyat elerem szal nem tudom h ezek mik lehetnek. Ötlet?
-
Skullen
tag
válasz
bartiiiiiii
üzenetére
Megkérdezem tőled, mivel nem kaptam még rá választ.

Előfizetéssel vetted a Blade-ed? Ha igen, cserénél alá kellett írnod valamit? Ha igen, akkor azt úgy, mint előfizető, vagy úgy, mint garanciát érvényesíttetni kívánó\hibajelentő személy? -
llaszlo
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nagyon jó, hogy ezt belinkelted.

De sántít pár dologban. Nagyon fáj a fejem így csak az 5-ös pontot olvastam el.
Nem 8 nap hanem 8 MUNKAnap. Volt akinek azért nem adták vissza a pénzét, mert lejárt a 72 óra és vissza küldették vele a telefont. Most már tudjuk, hogy ezt az orruk alá lehet dörgölni. Egyébként ilyenkor célszerű cseréltetni a telefont. És persze elmagyarázni, hogy te nem akarod bontani hanem egy másik jól működő készüléket akarsz.A rendelés átvétele után
Önnek joga van 8 MUNKAnapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postán vagy személyesen, bármely T-Pont üzletünkben juttathatja vissza hozzánk a megvásárolt készüléket, ami után visszafizetjük Önnek a vásárlás összegét. Ha a készülék értéke használatból eredően csökken, érvényesítjük az értékcsökkenést Ön felé. Ha Ön Domino előfizetői szerződést kötött a készülék megvásárlásakor:
Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát csak akkor fizetjük vissza, ha nincs felbontva a SIM kártya csomagolása. Ellenkező esetben a SIM-et visszaküldjük postán és az árát levonjuk a visszafizetendő árból.
Csak készülék visszaküldése esetén a SIM árát levonjuk a visszafizetendő árból.
Ha Ön havidíjas előfizetői szerződést kötött a készülék megvásárlásakor:
Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát is visszafizetjük minden esetben, viszont az esetleges forgalmi díjakat kiszámlázzuk.
Ha részletfizetéses a készülék, természetesen a részleteket is töröljük.
Kötbérfizetésre nem kötelezzük, felbontjuk az Önnel kötött esetleges hűségszerződést.
A vásárolt készülékek műszaki problémáit a Garancia útmutatónkban leírtak szerint kezeljük. -
Farkaspók
tag
256MB-osok! Ne adjátok fel, ne hagyjátok magatokat! Nekünk sikerült kicserélni, de nem volt egyszerű.
A főnököm december 14-én vette a telefont és 256MB-ost kapott. Nekem 16-án este jött az E-Mail a webshop-tól, hogy újra kapható, akkor rendeltem meg, tegnap 20-án hozta a futár és ez már 512MB-os.
Először telefonon próbálkoztunk érdeklődni, de hülyére vettek. Kapcsold ki/be, túl sok programot telepítettél, egyéb kampó szövegek.
Be kell menni személyesen, de ne oda ahol vettétek, mert ha az egy viszonteladó, akkor elhajtanak, hogy menjél a központba. Mi is először a vesztend földszinti T(olvaj)-hoz mentünk, de felküldtek a médiamárkt melletti központi szeméttelepre. Mondjuk nekik, hogy a weben 512MB-ost hirdetnek, erre a szokásos lerázó duma, hogy túl sok programot telepítettünk, stb. Ekkor előhúzom az enyémet, hogy baszki ebben nem annyi van, erre hát jó de ő ezt vette, meg hogy a webshop-hoz semmi közük (???). Hangerő emelés és szúrós tekintet után: "Most akkor ha felnyitok a raktárban párat és mindegyik 256MB-os, akkor mi van?" No akkor lássál hozzá hamar! Vártunk negyed órát és előjött a faszi, hogy volt egy 512MB-os és kicserélték, a régit visszaadtuk. Tehát meg LEHET oldani, csak erőszakosnak kell lenni, mert palira vesznek.
Szóval nyugodtan menjetek oda, hivatkozzatok ránk, hogy már járt itt két alak akiknek kicserélték, úgyhogy nem kell a szar duma.
Komolyra ferdítve a szót:
Egy kultúrált cégnél egy ilyen ügy kezelése úgy néz ki, hogy elnézést, máris cseréljük, és bocs a kellemetlenségért. Nálunk egyszer sem hangzott el, hogy bocs. Mi sem köszöntük meg.
-
bartiiiiiii
csendes tag
Na hello! Most voltam az Europarkos t-pontban(itt van 2 egymás mellett, a nagyobbikba menjetek). Szal bementem h kékül a teló. Nekem pl a san franciscos golden gate-s gyári hátteren az ég jobb szélen erősen vibrált. Csávó nézi. ahham, és már kérte is a papírokat és kaptam is egy új telót
Szó nélkül, nem mondott semmit h akkor most elkobozzuk és javítgatjuk, vagy h kapjam be ez ilyen, még csak a 3 napon is kívül voltam már jócskán.Kérdeztem h mennyi az esélye annak h ez is régi szállítmány, de mondták h az már mind elfogyott szal ami van az már mind új.
és meg is van, kijelző pompás, pixelhiba sehol, és 512 ram.
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy aki teheti az menjen az Europarkba (határ úti kék metro megálló) és ott cseréltesse ki. Aztán happiness meg boldog karácsony

Ennyi. Sok sikert

+ még annyit vettem észre, hogy netezéskor az eddigi kis 3G jelecske mellett megjelenik egy kis " + " jel is. Nemtom ez mit takar, de eddig mintha nem lett volna

-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt a képet 100%-on nézve garantált a gradiens hiba......[link]
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nah csodával határos módon megtaláltam. Itten lap alja 5-ös pont.
-
atillaahun
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
Hát ez bizony meglepő (annyira azért nem) mert nekem ma ugyanerre a kérdésre, azt mondták 8 napos webshopos elállási garanciát kizárólag postai visszaküldéssel lehet érvényesíteni. Egyébként nekem is az rémlik, hogy bármelyik üzletben lehet, mikor rendeltem webshopon olvastam ilyesmit, de most sehogy sem találom. Te se tudod hol lehet?
-
Ren Hoek
veterán
Azt nem értem, mindenki szalad a boltba cseréltetni ilyen-olyan indokkal... és még mindig senki nem próbálta ki az 512-es dumpot felrakni egy 256-ra...Pedig már egy ideje vannak 512-esek! Hátha

Valaki hozzáértő próbálja már ki, megöl a kíváncsiság...
Más:
Úgy látszik nagyon eltérő a hozzáállásuk a T-Pontokban... Szerintem érdemes végigpróbálgatni több városban is, vagy a főfaluban mindenképp!
Lehet most próbáljátok nyugtatni magatokat, hogy 256 MB-os, meg grad hibás kijelző elég... De pár év múlva nagyon nem mindegy, (mikorra már rég 1 GB-os minden teló...) hogy mennyiért tudod eladni! Első kérdés az lesz, grad hiba? 256 MB? Kösz akkor nem kell...
Ha mindegy lenne, akkor SGS-t meg iPhone-t vettetek volna...
Persze ez egyéni szoc probléma, mindenesetre lehet jó lesz sietni a cserével, mert jogilag be vanna bástyázva, és minél több telót visznek vissza annál előbb besokallnak a szervizesek és elküldenek a fenébe, hogy ez nem is hiba hanem fícsör...
Amúgy meg minél többen írjatok a fogyasztóvédelemnek, mert abba igenis lehet kapaszkodni, hogy a ZTE oldalán 512 MB RAM van, és a sajtótájékoztatón is ennyiről beszéltek... Akkor,hogyhogy csak 256 van benne?
-
Magnum_
nagyúr
jó lenne az 512mb ram, nem mondom, de elég lesz a 256 is.. legalább gyári független

-
veector
senior tag
Valaki tudja hogy a gyári ROMot hogy lehet ideiglenesen rootolni, úgy hogy ne legyen kékrobot belőle?
-
cowboy_bebop
őstag
A Modaco féle 2.2 alpha 4-es felmegy az 512-es Blade-re?
Ha igen, az 512 megát tudja használni is?Szeretném megjátszani a 256-os Blade-em cseréjét a wifi dobálás ürügyén, de megvárnám amíg itt Miskolcon is elfogynak a 256-osok (3 napja vettem, s így kaptam 256-osat).
-
darky4e
tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Tőlem még sose kérték ilyenkor

-
nash2
tag
Szia,
én csak ezt a gradiens teszt oldalt mutattam, kék csíkok a szürke sávban, meg a felhős hátttérképet, ami csíkos volt és a kép bal felső széle ha kilapoztál a legelső home képernyőig, ide-oda mozgatásra vibrált. De ugyanilyen jó pl. a Grand Canyonos háttérkép is, de a felhősőn jobban látszik. Szerintem nem kell több teszt, de ha gondolod a fórumban említett 2 lcd tesztelő alkalmazást is felrakhatod a Marketről, azok is hozzák a gradiens hibákat, csak nem annyira szembetűnően. A legjobban a böngészőben a lagomos oldalon látszik...
-
Skullen
tag
Húh, még egy gyors kérdés cserével kapcsolatban. Nem az én nevemen van az előfizetés (kaptam rokonomtól). Én is bevihetem és elrendezhetem a dolgokat, vagy jelen kell lennie annak a személynek is, akinek a nevén van az előfizetés, hogy aláírjon ezt-azt?
-
darky4e
tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Előfizú! Ha már ekkora f..... legalább jogilag bevédik magukat
-
balpeter04
aktív tag
válasz
darky4e
üzenetére
Hűűűhaa... akkor ott a futár nagyon hibázott. Elvileg neki kéne odatolni a T-s papírokat hogy itt meg itt írja alá. Előfizetésesen rendelted, vagy Dominosan?
Szerintem nem viheted vissza, mert ha netről rendelted akkor el kellett fogadnod a T-Mobile Webshop Szerződési Feltételekben. Azért ők sem jogi analfabéták... -
llaszlo
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
Ha nem új előfizu akkor bárki átveheti.
-
darky4e
tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Nekem nincs aláírva a szerződésem..
sztetek? bemehetek,hogy én nem fogadtam el semmit adják vissza a pénzem? 
-
nash2
tag
Sziasztok,
Land és többiek, akiket érint : most jöttem a Bp. XIII. ker. Gyöngyösi utcai bevásárlóközpont T-pontjából, gradiens hibával a 2 hetes Blade-emet szó nélkül azonnal cserélték. Ez a harmadik cserém,ugyanazzal a hibával, de ez most jónak tűnik....A csere amit kaptam 512 megás, a kijelzője gradiens és pixelhibamentes. A cseréhez a lényeg, hogy olyan hibátok legyen, ami a helyszínen látható/bizonyítható. Ilyenek hogy néha ezt-meg azt csinálja nem játszik. Nálam a gradiens hiba állandó jelleggel csúnyán megvolt

Ja, és ismét mondta a szervizes : bármi gondom van, nem javítják, cserélik ! Nem 72 óráig, hanem bármikor !Firmware verzió : 2.1-update1
Baseband verzió : TM_P729TV1.0.0B01
Kernel verzió : 2.6.29 zte-kernel@Zdroid-SMTKépek (a középen lévő félkör ill. kör alakú csíkok az objektív tükröződése ) :

-
balpeter04
aktív tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Attól függ, hogy milyen módon rendelted a telót: Domino vagy Előfizu. Ha előfizus nem hiszem, hogy más is átveheti mivel veled kötnek szerződést, aliasz alá kell írnod a szerződést és ha nem vagy ott az úgy elég nehéz.
Ha Dominosan rendelted, akkor feltétlenül mondd meg annak aki átveszi, hogy ellenőrizze a csomagot. Igenis legyen a futárnak 2-3 perce amíg az ember töltőre teszi a készüléket és ellenőrzi, hogy nem pixelhibás-e, stb. -
Snowy_owl
őstag
Köszönöm a segítséget. Holnap jövök majd lejelenteni a dolgot, hogy sikerült, avagy sem.
-
vampire17
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Igen, a webshopbol mar a 512 megasok jonnek.
-
sagesz93
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Hát eddig még mindenki 512-es példányt kapott, legalábbis senki sem írta hogy 256-ost kapott volna.
nekem is igazán hozhatnák, gondolom majd mostanában fogják, mikor pont megyek el itthonról... remélem akik itthon vannak átvehetik. -
balpeter04
aktív tag
Ma rendeltem a T Webshopjából Bladet. Előtte felhívtam az ott található információs számot - megjegyzem 30as számról ingyenes, plusz pont a T-nek. A csilingelő hangon megszólaló kislánytól megérdeklődtem, hogyha Webshopon keresztül rendelek, akkor bármelyik T-Pontban tudom érvényesíteni-e a garanciát. Azt mondta, hogy természetesen akármelyik T betűvel kezdődő rózsaszín feliratos üzletben érvényesíthetem a garanciát.

Kérdés: Aki ezen a héten/múlt héten rendelt Webshop-ból, annak 512Mb RAM-al hozták? -
kkriszx
csendes tag
válasz
Skullen
üzenetére
ja pont te írtad ha jól emléxem hogy kinyiffant.. Amúgy érzékeli csak jön az alert folyamtosan hogy eszköz leválasztva és nem lehet vele semmi kezdeni, lehet egy géppel formázás segítene de hát én "nem értek hozzá" holnap bemegyek és a pixelhibál meg egy "sűrűn lefagy" szöveggel hátha összejön az új

-
kkriszx
csendes tag
Na meghalt a memkártya amit adtak hozzá. Erre érvényes a garancia? Mint tartozék nyilván van tartva legalábbis rajta van a teló dobozán, de a garancialevél nem nyilatkozik a tartozékokról legalábbis nem találom.
-
Land
veterán
Írtam egy "beavatottnak". Várom a válaszát, abból minden kiderül

-
Eccerű
csendes tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Az 2008 ősz volt -- ezelőtti aranykártyás készülékcsere...

Idén nem kaptam, mert nem onnét hoztam, hanem közelebbi partner-boltból -- lusta voltam, de arra nem, hogy ilyet mindig személyesen! Nem igazán érdekel a WS mínusz 1-2 ezre, viszont személyesen óhajtom megnézni, MIELŐTT megveszem...

-
Snowy_owl
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor érdemes meglépnem a dolgot, ha jól sejtem, mert fáj a fogam az 512-re.
-
Lawboy
tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Még 1 kérdés:Előfizetésbe vetted vagy Dominoba?
-
sto1911
veterán
Valaki irta a sokat fagy temat, nekem is azt ajanlottak, valamint felhivtak a figyelmemet arra, hogy 2 (ketto) evig cseregarancias a telefon, tehat ha 1 honaposan, 1 evesen, vagy 1 ev 364 naposan doglik be, akkor is cserelik.
Mindneki ertse jol (ez egy pozitiv dolog, tobb hintet nem adok). -
Snowy_owl
őstag
válasz
vampire17
üzenetére
Köszi, de olyan hátsó szándék is van mögötte, hogy ugye nekem 256-os. Na most reményeim szerint, ha bevinném akkor kicserélnék, és talán 512-est kapnék. Szóval ezek tudatában mehetnék reklamálni, és talán kicserélnék, vagy azt mondanák, hogy rakjam fel ezt az alkalmazást?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nekem is ilyen telefonom van pár napja. Az a baj vele, hogy eldobálja a wifit, de nem mindig, csak amikor olyanja van és ez elég zavaró tud lenni. Ezt olyankor csinálja amikor lerakom és nem használom egy ideig. Gondolom ez nem valamiféle energiagazdálkodási dolog, mert ki van kapcsolva benne. Így bemehetek a T-mobilhoz reklamálni, vagy ne is próbálkozzak?
-
Eccerű
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jaja, sajna ez is igaz! Továbbá, az is eléggé alávág a dolgoknak, hogy akkoriban a web-oldalukon is 256 mega szerepelt, hivatalosan...

Tudom, mert csekkoltam én is, mielőtt megvettem -- a másikat!

-
sagesz93
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
inkább mondja azt hogy egyik napról a másikra eltűnt a ram fele, ez hiba..

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem azt mondom, hogy ne próbálkozzon senki a cserével, csak azt, hogy ne az legyen az indok, hogy kevesebb a memória, mert az nyilván nem garanciális probléma......

Szerintem indíts el sok appot, mielőtt bemész, akkor nyilván belassul, majd mondd azt, hogy le is szokott fagyni, meg emlegesd a képernyő vibrálását időnként, de a legjobb, ha tényleg hibás a telefon, amire azért van esély a garidőn belül, addig meg a nem kopik, amit csereként kapsz..... Szerintem sokkal könnyebben cserélik január-februárban, mint most.... Ráadásul ne úgy menj oda, hogy cserét szeretnél, hanem csak mondd, hogy nem jól működik.... Ott meg ne hagyd, csak ha adnak cserekészüléket, majd visszahozod, ha tudnak adni..... -
seymoor
csendes tag
Én ezt úgy kerültem ki más cuccoknál, hogy visszakértem a pénzt (vásárlástól való elállás joga, 3 munkanapon belül), merthogy cserére tényleg nem kötelesek, de a pénzt vissza kell adniuk, amivel ugyanott meg is vettem az új terméket, és kész a csere.
Az elállást nem kell indokolni, de attól még megkérdezhetik.
Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
-