- Fórumok
- Okostelefonok
- ZTE Blade - archívum I.
- (téma lezárva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
kentucky
őstag
magyarán törölhetem az ext3as patriciót? egyébként írok privit, nézd
-
DIEGO15
őstag
hogyan lehet kikapcsolni?ez is megvan

-
kentucky
őstag
meglévő apps2sdvel lehet használni? (move2sd enablert?)
-
DIEGO15
őstag
megvan köszi, így már megy.

(#16695) energy_
vm heap tool marketről.
-
DIEGO15
őstag
és azt hol lehet belőni?
-
DIEGO15
őstag
Ez a move2sdenabler nem működik, amiket eddig tudtam sd re menteni azok ezzel is mennek de mit eddig nem azokat ezzel sem.

-
Krinyo
senior tag
toxicdog21 nagyon bator vagy, hogy be merted vallalni, bar Tom ritkan szokott malort csinalni. Tegla is lehetett volna a telefonodbol.

Ez volt az elso otletem amugy, amikor megjott ez az "512-sito" alacsonyszintu update, itt is felvetettem a forumban, most lassan valosagga is valt! HURRA!
Ez a legnagyobb hack jelenleg a telefonhoz, barki barmit mond, nekem az alap 2.1 is boven jo perpill mig jon egy jo 2,2, viszont tobb helyre mindenkinek szuksege van!
Ideje felhackelnem egy clockworkot, backupolni, es megcsinalni a valtoztatast. Bar talan meg kicsit varok, hatha kiderul valami bug.
-
cowboy_bebop
őstag
Felraktam én is, de amikor visszaállítottam a romot, akkor bootloop.

-
cowboy_bebop
őstag
Értem, köszi.
-
cowboy_bebop
őstag
S minek a kárára lesz 50mb-tal nagyobb? Onnan nem fog hiányozni?
-
toxicdog21
csendes tag
hú emberek, visszatettem a jól belakott backupot, és minden műkökdik!
Mindig is 39-40mb szabad helyem volt a ROM-ban, mert hát rengeteg hasznos program/játék van

Most 90mb lett a hely, akárhogy is nézem, az a +50mb megérte ezt a 10perces munkát az újraparticionálással, főleg, hogy minden létező beállításom megmaradt

Bár az elsők között vagyok akik kipróbálták, és nem ajánlhatom nyugodt szívvel még emiatt, de nekem működött.
HOWTO még nincs hozzá, innen letöltöttem a resize.zip-et, majd beleraktam a t-mobile-os 512-essítő firmware-be, majd mintha 512-esítenék feltettem.
Utána teljesen gyári állapotú 2.1-et kaptam.
clockworkmod recovery fel, backup visszaállítása.Ja és a Move2SDEnabler programot még mindig erősen ajánlom 2.2-höz! Lehetővé teszi, hogy MINDEN programot áttegyünk az sd kártyára apps2sd-vel, azokat is amiket eddig nem lehetett. Akármit. Mindent.
-
DIEGO15
őstag
.
-
Murderer69
őstag
szvsz teljesen felesleges több topic mert szétszóródna az infó és nem lenne semmi mással tele csak menj ide menj oda ezt ne itt kérdezd stb stb
-
Ren Hoek
veterán
Nem olyan bonyolult ez, csak pötyögni kell...
Most már ideje is lenne, ha megcsinálná valaki.. Lehet kiderülne, hogy csak ennyi a nyitja az egésznek

Abból az elméletből kiindulva, hogy "a hivatalos 2.2-vel javítják a kijelző túlfeszelést is"
eltudom képzelni, hogy 512-es ROM-ot feltéve megjavul a grad hiba... Illetőleg akár unlockolja a másik 256 MB ramot is.. De utóbbi persze álmodik a nyomor kategória. -
Flagstaff2
senior tag
Nemtom az 512-esek közül ki az aki már használt ilyet tekintve hogy az 512-esek elég újak. :-)
-
Krinyo
senior tag
Angry Birds felzabal 60 mega koruli memoriat. 512-esen perszehogy jobb, nem kell kidobalnia alkalmazasokat a telefonnak a memoriabol, amiket mondjuk hasznalsz is, mert a rendszerhez tartoznak. En holnap vivom meg a csatamat, meg mostmar idegesit a HSUPA hianya is. A kijelzom "sajna" tokeletes, a szurke halvany rozsaszines beuteset nem szamitva, az nalam is olyan.
-
Glatius
őstag
Akkor még egyszer leírom: én nem a technikai részletekről beszélek,csak azért mentem bele, mert ezzel magyarázták a bizonyítványt. Az új telefonomon hiába kerestem 200MB szabadon használható memóriát. Pont.
-
MartOOn
addikt
ha az összes új Blade 512-es simán kicseréltetem T-vel...

-
xdx@
aktív tag
Ok.Köszi.
Mert most már jó lenne tisztázni. -
MartOOn
addikt
neked is mondom kedves újonc, valaki napközben melózik vazze! nem a fórumokat bújja... ez a 6. androidos telóm de ezt még sose néztem meg. én kérek elnézést vazze!
mellesleg ezen az oldalon (ami 50hsz) egyszer sem szerepel ez az infó.
megjegyezném hogy egy fórum igy müködik, valaki kérdez más valaki válaszol... szokjad még.
-
xdx@
aktív tag
Most fogsz venni ilyen telefont?
-
Derse
tag
Ami a "dugást" illeti XD
Maradok a szebbik nemnél
-
pista59
őstag
Jobb lett, nyilván egy homályosító tényező kiesett.
-
Sztlaci
aktív tag
Bocs de [link] itt kértem, készítsen valaki képet hátlap nélkül. Kellet még hozzá 9000 hozzászólás. Korábbi előfizetésem 30-án jár le, ezzel a készülékkel szemezek, de a lencse elé beeszkábálok egy mikroszkóp tárgyüvegből készített lencsevédőt a műanyag helyett.
atillaahun - fel kellene keresni egy szemorvost
(bocs) -
Kese01
csendes tag
Én úgy láttam hogy az Alpha lite és full között a különbség az appok mennyisége. Lite-ban neked kell mindent felrakni, amire szükséged van, de ezért több a rendelkezésre álló hely!
Telenornál van az a net start, amit lehet aktiváltatni, de elképzelhető, hogy az újabb kártyás telefonokhoz automatikusan aktiválják. No erre érdemes odafigyelni, mert 13Ft 10Kbte.
Horror összegek jönnek ki percek alatt a 3G sebesség mellett!
Van még az az akció amivel ingyen kipróbálhatod a netet 500MB/hó, utána ha máshogy nem rendelkezel, a net start marad!!!!!Ajánlom Telenorosoknak, a 100MB/hó csomagot kb 1000Ft. Ebből úgy ahogy ki lehet jönni!
Üdv
-
atillaahun
veterán
Lehet csak én szememben van a hiba, de én nem látok jelentős minőségbeli különbséget. Talán a jobb oldali kép kontrasztosabb egy kicsit.
-
vadászcsiga
félisten
Semmi eltérés nincs a kettő között csak annyi hogy a lite-ban keveseb app van, jobban testreszabhatóbb.
-
tanygab
tag
Ezen próbáltam először...

-
tanygab
tag
persze ha ott vagy, akkor mondják...
Nincs közvetlen telefonszám, azt is kérdeztem (mondom ha szerdán jön árú, de mivel nem tudta megmondani, hogy Blade-ből kapnak-e még (ez is hogy lehet..???), akkor kérek telefonszámot amin érdeklődhetek... hát az nincs...) -
adsnew
tag
Készítettem egy igen egyszerű leírást a ROM frissítésről, még a parancssorba se kell írkálni hozzá:
http://blade.toxicdog.hu/viewtopic.php?f=10&t=14
Egy észrevétel:
Van már ClockworkMod Recovery 2.5.1.3 for ZTE Blade a 2.5.0.9 helyett ami a te csomagodban van -
vadászcsiga
félisten
Tesztelted, működik? Csak azért kérdem nehogy jöjjenek az anyázások.
-
kentucky
őstag
Nagyon jó lett!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bocs)