Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
kovi82
tag
válasz
Hohohohóóó..
üzenetére
Mit értesz az alatt hogy kalibráljam ??
-
Saccco
nagyúr
Nyugodtan elhihetetitek modaco-n is írták.

Még Paul írta, hogy ennek örömére megfordították a hangerő gombok kiosztását a recoveryhez.
"The display is upside down. This is a quirk of the Blade, but i've reversed the up / down buttons so it doesn't really matter."Ezek a kínaiak ilyenek.

-
adsnew
tag
A gyorsboltban is felveték már a Blade-t a típus szerinti keresésbe, de inkább csak más típusok cuccait ill. univerzálisakat rendeltek hozzá
A múlt héten még ez sem volt...Akkor senki nem csinált még olyat, hogy a 2.2-es ROM-ra visszahúzta a lementett adatokat?
-
ux1
addikt
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Kb 100-al

-
fux82
tag
Akkor még egy hülye kérdés. Vissza lehet Té-síteni a telót függetlenből?
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat. -
Derse
tag
Hát azért ez nem teljesen igaz.
Inkább a szervízesek jó fejek, hogy nem nézik meg, független-e, vagy nem foglalkoznak vele.
Sztem ez náluk úgy működik, hogy rádugják egy gépre, amin fut egy diagnosztikai program, az meg biztos hogy meg tudja mondani a frankót, hogy ejnye-bejnye rosszalkodott a tulaj.
Minden esetre az biztató, hogy még egy esetben sem volt probléma a függetlenített teló szervízelése. (Legalább is ezen a fórumon) -
adsnew
tag
Sziasztok
Azoktól kérdezném akik már raktak fel főzött ROM-ot:
Ha gyári 2.1 alatt Backup-pal lementem az adatokat(hívásokat, telefonkönyvet, sms-t stb) akkor 2.2 alatt vissza tudom állítani azokat? -
sydon
csendes tag
Azért ezt ugye te sem gondolod komolyan.
D
Természetesen nem fogják karácsonykor minden egyes telefonon végignyálazni a szoftvert, de ha mondjuk szoftveres hibád van és csak egy sima diagnosztikát futtatnak le rajta, szinte biztos, hogy látják hogy független vagy t-s. Persze nem biztos, hogy érdekli őket. Nem pl hardweres gondom volt, kézben megmutattam a problémát, és 5 perc múlva kaptam újat. De nem hinném, hogy érdemes lenne arra játszani, hogy a szervízesek annyira hülyék lennének, hogy ne tudják megmondani, hogy függetlenített vagy nem a telefon. -
DIEGO15
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Igen itt néztem én is tegnapig 16Gb-s is volt 8eFt ért. :S
-
Sehogy nem tudják ellenöröizni
pl otvan Land a forum vezetöje, függetlenitve meg minden moddolva volt a telója elromlot, vitte szerviz álitolag nemsoká cserélni fogják.... Sztem nem igen van minden szervizben külön pannonos/vodás kártya hogy probálgassák hogy nah, most megnézzük a gyerek kifüggetlenítette e a telót
... ha érted

-
MartOOn
addikt
universal androottal "rootoltam" a Blade-emet, letöltöttem a ShootMe-t hogy tudjak screen shot-ot készíteni. Megy is minden facán, azon kívűl hogy fejjel lefelé "fényképez" a progi!

wtf???
) -
DIEGO15
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
privi
-
fux82
tag
Közben meg is válaszoltad a kérdésem. Köszi. Épp ezért félnék a függetlenítéstől. A gyári állapot ebben az esetben nem állítható vissza? Illetve tudják egyáltalán ellenőrizni, ha gariztatni akarom?
-
tildy
nagyúr
válasz
realmadrid92
üzenetére
Ha szerencsed van : UK. Egy hete rendeltem tftst hoztak , persze hibas volt. Ma csereltek az uj oledes. Mak kell, hogy kifogja az ember. En szemely szerint igy hogy mindkettot lattam tfts bladet nem, oledes sft annal inkabb vennek.
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de 0-nál mennyivel nagyobb (?) annak az esélye hogy WLAN-on keresztül tudjak file-okat másolgatni Windows és a Blade között?
-
DIEGO15
őstag
Már harmadszorra fordul velem elő, hogy amit kinézek memkarit az a következő napra lekerül az oldalról. Vki tud olyan helyet ahol találok olcsón memkarit és/vagy fülhallgató?
-
sydon
csendes tag
Megvárod az első vaterásokat, biztos lesz függetlenített meg T-s is. Nem hinném, hogy záros határidőn belül vodafone forgalmazná.
Amúgy meg otthon is tudod függetleníteni, de érdemes várni vele 8 vagy 3 napot, mert függetlenítés garanciavesztő, és ha hibád van - gradiens, pixel vagy egyéb - és már kifüggetlenítetted, akkor szopathatnak ha vissza szeretnéd vinni.
-
fux82
tag
Egyre jobban kezd tetszeni a kis Blade, de van egy nagy problémám. Vodás vagyok... Függetlent pedig nem merek venni a rablógsm-eknél, a bizonytalan garancia miatt, illetve amennyiért találtam néhány helyen, annyiért kintről ZTE SF-t lehetne rendelni. Már csak reménykedhetek,hogy a voda is felveszi a kínálatába... Esetleg valami tippetek nincs? Akár privátban is várnék ötleteket.
-
Frozzy
őstag
válasz
realmadrid92
üzenetére
itt debrecenben lehet a sarki ABCben

-
nem Xdd
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!Ma volt egy kis problemam a teloval,illetve az sd kartyaval.Amikor visszaraktam a foglalatba joparszor pittyegett a telo,es azota nem akarja olvasni semmi a kartyat.Se Pc se telo.Az a kerdesem,hogy az sd kartya is tartozeknak minosul vajon?Ki fogjak cserelni nekem?
-
xakta
tag
Sziasztok ! Létezik hogy van már Gingerbread is ? : 2.3 for San Fran
-
Nah gyerekekk ::
quadrant: 1019, ZTE BladevelD: csak setCPU-t használok
és auto killert

-
tildy
nagyúr
Most hozta a futár a bba új (immár cserélt) telóját, b05-ös és nincs benne csík, illetve oldalvilágítás sem, OLEDes.

Hihetetlen látni a két kijelző képét, az oledes mellett nagyon csúnyán szürkés a sima TFT.
-
kovi82
tag
Had legyen 2 kérdésem.
1. Tudja valaki hogy a kijelző műanyag vagy üvegből van e.
2. Hol lehet hozzá pót akkumulátort venni ?
Mert az egy dolog hogy a 1250 kevés és jobb lenne a 1500 de 2x 1250 már jobb
táskámban meg elfér.. -
kovi82
tag
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Sztem a JORTE jobb..
-
esox
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
egy másik fórumtárs is összeszedett pár dolgot már
-
AteeMatee
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem.Nem tudja valaki, hogy mikor lehet majd újra rendelni a webshopból ilyen telefont? Szeretnék egyet venni, de a helyi T-nél azt mondták náluk jelen pillanatban nincs ilyen telefon és nem tudják, hogy mikor kapnak.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
sto1911
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
0. Grat

1. Hat a tobbi gepet hogy engeded fel, ne bosszants
Vedd fel a Blade MAC-jet az engedelyezettek koze, es kesz. (beallitasok > wifi > menu gomb > halado, es ott lesz a cime 2.2 alatt)
2. passz
3. Ne piszkalj bele, ha meg android szuz vagy
Komolyan: en nem hasznalok semmilyen taskkillert, ram managert, megsem tapasztaltam lassulast.
Futo alkalmazasokrol info 2.2 alatt: beallitasok > alk. > futo alk. Bovebben egy barmilyen task managerrel, ha mar felrakod, akkor ajanlom az EStrong cuccait. -
bbandi
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
1: add hozzá a routeren az engedélyezett MAC-ekhez a telefonod (settings/about phone/status-ban van froyon, valószínűleg 2.1-en is arra fele)
@kelzsoca: Azért a wpa csak brute force módszerrel törhető, azaz próbálkozgatással. Ha nem szótári szót használsz, vagy hasonlóan triviálisat, ami egy erre a célra készült szólistában benne lehet, akkor szinte feltörhetetlen (feltörhető persze: kiverik belőled a jelszót, vagy évekig próbálkoznak)
A wep ezzel szemben percek alatt törhető, csaknem függetlenül a jelszótól. A nem titkosított (csak rejtett) hálózatról nem is beszélve. -
kovi82
tag
Nekem kártyás a Blade em.. Én azért vettem mert Galaxy S-t csak majd márc. ban tudom megvenni ( ismerősöm hűsége akkor jár le ) namost, neki nem kell telefon ellenben elég jó előfizetése van és a kedvemért újra aláír 2 évet

De annyira jó a Blade megszerettem, lehet nem is kell Galaxy .. majd meglátjuk. Attól is függ ki mire használja, és az is szempont hogy a Blade kicsi vagyis pont akkora amekkora kell a 4" már mintha nagy lenne.. Majd kiderül. De megértelek mindenki maga tudja maga mérlegel. Az mindenesetre jelent valamit hogy egy Dominós 38e Ftos készüléket a csúcskategóriával hasonlítgatunk

-
wlf
tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
A system partíció alapesetben a legtöbb romon írásvédett (speciel a modaco alpha 4-ben nem). ES Explorert nem ismerem, root explorerben van egy gomb a jobb fölső sarokban, azzal lehet írhatóvá tenni a könyvtárat, majd visszazárni az írásvédelmet. Keress valami olyasmi opciót, hogy "mount r/w".
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Nekem is megjött a drágaságom - THX 4 Maxtreme - és fel is merült bennem néhány kérdés (keresőt előtte használtam!):
1. MAC szűrés van a routeren, és gyanítom ezért nem tud a Blade csatlakozni, van erre más megoldás, mint kikapcsolni a szűrést?
2. Van-e olyan magyar nyelvű blog ahol a nemhivatalos androidok aktuális újdonságairól, stabilitásáról lehet olvasni, illetve ahol különböző hasznos programokról, beállítási tippekről lehet olvasni.
3. Van-e (esetleg konkrétan a blade-del foglalkozó) blog, ahol egy andoid-szűz
számára is érthetően le vannak írva olyan alapdolgok, ami egy addig hagyományos mobilt használónak nem evidens? (Gondolok itt olyasmire, hogy magához a trácsázáshoz, vagy egyéb dolgokhoz is futnia kell alkalmazásnak, vagy, hogy mik azok az alkalmazások amiket nem szabad kilőni, mert a működéshez szükségesek, vagy épp azt, hogy egy futó alkalmazásról hol tudok a telón megnézni bővebb infót?)Előre is köszönet, és jövök még!!!

-
DAVE_CH
csendes tag
Hogy tudom a telefont rootolni hogy ne csak "r" jogom legyen? z4root a kukás? thx!

-
bbandi
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Arra kitalált programmal percek alatt meg lehet találni a rejtett wifit, ha rá van csatlakozva valaki.
titkosítás nélkül még le is hallgathatják az adatforgalmad anélkül, hogy észrevennéd.
WEP titkosítást meg kb 20000 elfogott csomaggal fel lehet törni.
Ja igen a MAC szűrést se bonyolult kikerülni, csak meg kell változtatni a MAC-et olyanra, amit beengedsz a routerre és épp nincs bejelentkezve. A lehallgatástól pedig ez se véd.
Szóval én azt javaslom, hogy soha senki, semmilyen okból ne használjon WPA-nál egyszerűbb titkosítást (lehetőleg wpa2-t, bár itt már nincs sok különbség) -
sto1911
veterán
Egy erdekes dologra lettem figyelmes, csak telepitek, mint az orult, es a telo szerint a belso hely nem fogy... 151 MB van szabadon, terminalban nezve is, az apps2sd szerint kb. 80 MB-nyi app van, amit nem lehet atmozgatni kartyara, df szerint a /data-bol csak 53MB fogyott... Emlekeim szerint nem csainaltam semmit...

-
tanygab
tag
Ha a marketről letöltök valamit, akkor a telepítő apk-t hova rakja...? vagy az olyankor nincs?
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Nekem is most lett SF-m, ue. volt, de csak levettem minden titkosítást a rooterről, azután már látta, majd ment minden vissza (macfilter, jelszó) és azóta hibátlan.
Az aksit kalibrálni kell. Kb 9-kor szedtem le a töltőről, azóta folyamatos aktív wifi, gps, telepítgetés, játék, gyak csak kaja alatt lett lerakva. kb 2 órakor jelezte, hogy töltőre kell rakni, egy órával később elérte a 9%-ot és azóta is ott tajt a jelzés uo használat mellett.
Tehát nem az aksi gyenge, csak tényleg kalibrálni kell.Ami kicsit bajom vele, hogy qva hangos, minimumra vett hangerőn tudom kúltúráltan használni.
Angry Birds, nem tudom melyik pályán kezdhet el szaggatni, eddig semmi.
Kijelző baromi jó (amoled).
Csak az eddig próbált filmek szaggatnak kicsit, azt remélem majd a hivatalos 2.2 megoldja.
A gyári rom, nekem teljesen megfelel, minden logikusnak tűnik eddig, szinkronizáció gond nélkül megvolt ami eddig kellett.
Asszem megvan a telóm a köv pár évre, ha nem lesznek minőségi problémák.
Le nem cserélném egy rohadtalmára, amit már párszor kipróbáltattak velem. És ne is próbálkozzon ezzel többet senki, mert lehányom, vagy földhöz vágom azt a gagyi fost.

Ja és linuxos gépeket használok, úh. lehet ezért sem ütköztem eddig akadályba.
Eddig kb ennyi.
-
72mviktor
senior tag
Szép estét mindenkinek.Én is végeztem egy kis tesztelgetést és érdekes eredmények születtek. A rom 2.2 alpha4 lite.Megjegyezném hogy alapból is elégedett vagyok,Launcher pro-val nagyon gyors nem akad,és semmiféle wifi fixet nem használok és sleep-ből visszatérve azonnal van kapcsolat nem dobta még el sose.
Na szóval:
Heap size 32(alap)
Quadrant-932 cpu/3206 mem/733 i/o/318 2d/102 3d/321Heap size 42 847 2703 739 368 101 324
érdekes hogy gyengébben szerepelt a cpu
Neocor-al is néztem hang nélkűl 37.5fps hangal 36.1fps mindkét heap mérettel.
Azt kell mondjam hogy a heap size változtatása után sem éreztem gyorsabbnak a rendszert.Nálatok is igy van? -
apeelme
addikt
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
egyébként még kismillió ezer beállítási lehetőséged van.
pl.: hány sor ikon jelenjen meg a menüben portréban és fekvőben, mert IGEN ezzel már menüben és HOMEon is működik a képernyő fordítás, vagy pl. hány oldalas home screened legyen és még sorolhatnánk napestig
-
gabaglukk
csendes tag
mac-address filter esetleg?
vagy valami olyan titkositas a routeren, amit a telo nem ismer?
pattanj be a routerbe, emelj meg DHCP kliens maximumot, atmenetileg kapcsolj ki mindenfele secure dolgot (mac, titkositasok, stb) es probald ugy.
a 3g-t nyugodtan visszakapcsolhatod a telon, annak semmi koze ehhez. -
Steve1207
veterán
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Az alsó ikonokat tudod görgetni, mint a lapokat, így több progi gyorsabban elérhető. Kinézetét személyre tutod szabni (dock háttere, ikonok kinézete)
A felső notification sávot eltudod rejteni.
A hívás és sms ikonhoz betudod állítani, hogy jelezze, ha volt nem fogadott, valamint vannak hozzá tartozó swipe mozdulatok, amivel egyből kiírja a nem fogadottakat illetve sms-eket, nem kell egyből menüben bóklászni.
Ikon kijelölés és kiírásokat is megszüntetheted és módosíthatod.
Valamint az asztal sávozását is átállíthatod hány sorból és oszlopból álljon, így jobban tudod rendezni a widgetjeidet, precízebben, pontosabban.
Valamint a LauncherPro Plus szolgáltatásokról még nem is beszéltem: facebook widget, telefonkönyv partnerek widget, hogy csak párat említsek a fontosabbak közül
-
DAVE_CH
csendes tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Időközben rájöttem. kell egy file manager!
Lát mindent, csak szerkeszteni nem tudod a fájlokat jelen esetben /system/usr/keylayout/blade_keypad.kl
De akkor hogy tudom? Próbáltam törölni, módosítani, felülírni, de semmi. Valakinek ötlet?
-
4ltGr
csendes tag
Üdv!
A napokban szert tettem egy OSF készülékre, s akadna vele egy kis problémám. Mégpedig az, hogy a telefon nem képes felmenni az itthoni wifi-re. Látja a telefon a kapcsolatot, megadom a jelszót, rányomok a csatlakozásra, és kiírja, hogy disconnected. Valaki tudna segíteni ebben az ügyben? Esetleg be kell valamit állítani a routeren vagy a telefonon? (kikapcsoltam a 3g-t, kivettem az adat kapcsolatot,és a data roamingot, és bepipáltam, hogy csak 2g-s hálozatot használjon) Próbáltam még azt, hogy megadtam neki, hogy statikus ip-t használjon, de úgy se megy fel.
-
DAVE_CH
csendes tag
(#8208) wlf válasza DAVE_CH (#8183) üzenetére:
Köszi, próbálom kipróbálni csak:z4root letöltöttem, temorary Root ok, újraindul telefon és elvileg rootolt. És hol a Filer-ben látnom kellene összes system file?? Vagy rádugom a gépre usb és ott?? Vagy hogy működik? Valaki legyen kedves magyarázza el!! Mindenhol az van írva pikk pakk és rootolhatsz! De hogyan??

-
pista59
őstag
Szerintem a subpixel hiba az pixel hiba. Pixelhiba többféle van (minden digitális kijelzőn, érzékelőn)javítani nem lehet, de el lehet tüntetni. Tehát a szervíz is csak eltünteti.
Lehet, hogy volt már szó róla itt, van gyártó, forgalmazó, aki vállalja, hogy nincs pixel hiba, van amelyik kevésbé. Rá kellene keresni, mi az előírás erre.
Hogyan vetted? 8 nap az internetes vásárlásra vonatkozik. -
jurzsolt
tag
Én még nem vettem meg a pengémet, még gondolkozom kell egyáltalán új telefon /Nokia 6220c/ de előre is végigolvastam a fórumot hogy képbe legyek nagyjából. Sok problémát olvastam és hozzá a megoldásokat is, pl.: a névjegyzék, naptár szinkronizáció. Ezt még nem nagyon értem, bár lehet hogy könnyebben menne ha a telefon a kezemben lenne.
Viszont ez ügyben kutakodva a neten, találtam a [link] oldalt. A Voda ezen oldalára felmentem [link] s bár én T-s vagyok, megpróbálkoztam a regisztrációval és nagy meglepetésemre sikerült.
A telefonkönyvet és a naptárat lementettem és havi egy szinkronizációt engedélyeztem.
A visszaállítást még nem próbáltam de ezzel ahogy írják "A szolgáltatás nemcsak akkor hasznos, ha valaki elveszti a telefonját, hanem régi készülékről egy újabb telefonba való átköltözést is nagymértékben leegyszerűsít: nem kell többé bonyolult másolgatási folyamaton átesni vagy a telefont számítógéppel összekötni. Az AdatŐrrel egyetlen kattintással áttölthetők a legfontosabb adatok, függetlenül a használt mobilkészülékek típusától."
Talán ez az alternatíva segít azoknak, akik nem akarják hogy a gmail állandóan adatforgalmat generáljon, vagy a telefonkönyv könnyen áttölthető legyen az új telefonra. -
Ronam
addikt
Pocket Legends-el játszik valaki?tegnap szedtem iszonyat vicc game
.olyasmi mint a wow,jó lenne valakivel együtt küldeni.ha van vállalkozó kedvű írjon 
-
RAiN91
őstag
válasz
thealkimist
üzenetére
Nekem pedig a szervizes azt mondta, hogy "részleges pixelhibás", ezért nem cseréli, nem tud vele semmit csinálni, mert nincs szerviz MO-n. Világítottak sötétben rajta a pixelhibák, sok. Persze a 3 napból már kifutottam, 8 napban még bent voltam, de akkor már nem cserélik. Na nem offolok, mert ezt már 3-szor leírtam

szerk: az a részleges pixelhiba az a subpixelhiba, ami elvileg magától meg is javulhatna akár mikor?
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... ha érted
)

Komolyan: en nem hasznalok semmilyen taskkillert, ram managert, megsem tapasztaltam lassulast.