Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
balpeter04
üzenetére
De csak ott ahol van szerviz, szóval hozzánk győrbe az árkádba ne hozd mert elhajtunk!

Amúgy a webshoposnál ha 8 napon belül visszaküldöd is cserélik vagy a pénzt vissza adják.
-
atillaahun
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
Hát ez bizony meglepő (annyira azért nem) mert nekem ma ugyanerre a kérdésre, azt mondták 8 napos webshopos elállási garanciát kizárólag postai visszaküldéssel lehet érvényesíteni. Egyébként nekem is az rémlik, hogy bármelyik üzletben lehet, mikor rendeltem webshopon olvastam ilyesmit, de most sehogy sem találom. Te se tudod hol lehet?
-
vampire17
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Igen, a webshopbol mar a 512 megasok jonnek.
-
sagesz93
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Hát eddig még mindenki 512-es példányt kapott, legalábbis senki sem írta hogy 256-ost kapott volna.
nekem is igazán hozhatnák, gondolom majd mostanában fogják, mikor pont megyek el itthonról... remélem akik itthon vannak átvehetik.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest