Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
energy_
senior tag
mért?xD
-
sagesz93
addikt
-
devast
addikt
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Pontosan ez (is) a problémám. Ezek szerint az 512-esen már nem feketék a sötét szürkék? Ezen a képen a jobb oldali a 256os, a bal egy spica. Ha a bal oldalira hasonlít inkább az 512-es akkor nyert ügyem van
ps: a háttérkép/fényerő mindkét telefonon ugyanaz/ugyanannyi. -
Saccco
nagyúr
válasz
Frozzy
üzenetére
Eladtam és rendeltem webshopból egy másikat. (tegnap)
Csak jelzem:
Levelem az ügyfélszolgálatnak:Tisztelt Cím!
November 16án vásároltam egy ZTE Blade nevezetű telefont. Akkor abban a hitben (hivatalos közlemény: http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201012/t20101201_194967.html ), hogy egy 512 RAMmal és 512 ROMmal ellátott készüléket kapok. A helyzet az, hogy ebben a készülékben nincsen 512 RAM, csak 256.
Releváns információ a linkelt oldalról: "...The handset is powered with Qualcomm processor and 512 MB RAM...."
Mivel a Tmobile a ZTE hivatalos magyarországi forgalmazója feltételezem, hogy ugyanazt kellene árulniuk amit a cég elvileg ide szállít. Mivel az általam vásárolt készülék csupán 256 RAMot tartalmaz, ezért azt hihettem, hogy egy sajtóhibáról van szó. Viszont aki most vásárolja ugyanezt a készüléket, az a gyári adatoknak megfelelően 512 RAMmal kapja kézhez.
Ily módon igencsak becsapva érzem magam. Nem azt kaptam a pénzemért amiért fizettem.
Kérem önöket találjanak valamilyen érdemi megoldást a problémámra.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel xyz
A válasz:
Tisztelt xyz, kedves Előfizetőnk!
Reklamációját sajnálattal vettük tudomásul. Az ügy fontossága miatt részletes kivizsgálást indítottunk. Kérjük, legyen még egy kis türelemmel, hamarosan válaszolunk.
... -
energy_
senior tag
hupsz xd
-
roti86
őstag
válasz
veector
üzenetére
Pedig a készülékkereső nem találja és ha direkt linkkel éred el akkor sincsen semmi infó, hogy hamarosan érkezik, ráadásul még a fotókat is leszedték.

Remélem csak valami átmeneti vita merült fel és nem szüntették be végleg a forgalmazását. Ez ki.szás lenne mind a jelenlegi tulajokkal (főleg velük, hiszen ha elromlik akkor mire cserélik?) mind azokkal akik a közeljövőben készültek venni ilyen készüléket.
-
atiska007
senior tag
válasz
fonix232
üzenetére
lehet rossz példát hozok, de hasonló szitu, kéretik átfogalmazni saját szájízre:
Pl: bemész a Tesco-ba, mert ugye nem értesz a PC-kez nagyon.
Veszel egy Vérpistikegameredition PC-t, 50.000 Ft-ért 512 Mb rammal.
Jujdejó, örülünk Vincent, megvan a karácsonyi ajándék.2 hét múlva mész felvágottat venni és ránézel a Vérpistikegameredition PC-re csak úgy.
És látod, hogy arra már 1 Gb ram van írva 50.000-ért.Viszed vissza a PC-t, hogy átvertek???????????
De miért? Mert ugyan azon a néven ki van rakva egy másik konfig ugyan annyiért?
Elfogadtad a feltételeket vásárláskor, hogy 50.000-ért a Vérpistikegameredition PC-t 512Mb rammal kaptad?
-
energy_
senior tag
én sem mondtam h beszüntették de a webshopon nincs kint megsugom... az h elmentetel egy regi linket es ott a telo az nem jelent semmit

-
IM_Weasel
csendes tag
válasz
atiska007
üzenetére
Bocs én megértelek, de engem pl pont ez érdekel nem pedig a(z)
-"Adjatok már egy ébresztőórás progit androidra".
- "Mi az a wi-fi?"
-"Miért nem tudom használni a googlét kérdések"
Bár én nem prüszkölök ezek miatt szóval szervizes tapasztalatok jöhetnek dögivel. Ki. hol. mivel, mit sikerült elintézni. -
veector
senior tag
Jó lenne ha nem anyázás menne itt a fórumon hanem megvárnátok azt a rohadt frissítést, mert higyjétek el nem csak az Androidon belüli firmware a firmware.
B](#11380) frozzyZTE a te HSZ-ed közelebb volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fonix232
aktív tag
-
veector
senior tag
-
fonix232
aktív tag
válasz
atiska007
üzenetére
Már megbocsáss!
Igenis probléma ez! Ne legyen már az, hogy aki csak mert egy héttel korábban vette meg a telefont, mint más, egy GYENGÉBB, jelentősen GYENGÉBB konfigurációt kapott UGYANAZON ÁRON, UGYANAZON NÉVEN, UGYANOTT, UGYANÚGY! Mert épp ez az, ha a T Blade II néven adta volna ki a telefont, senki sem lenne felháborodva. De ugyanazon a néven kiadni egy JOBB specifikációjú telefont, ugyanazon áron, az már pofátlanság. Amikor megvettük, akkor még nem volt 512megás konstrukció, sem drágábban, sem ugyanannyiért. Az a nagy ívben történő nyakonfosás, ami a T részéről megy, ez a zavaró, idegesítő! Szerintem ha nem akarják cserélni, nyugodtan lehet menni a fogyasztóvédelemhez!
Egyébként, valaki megpróbálhatná, hogy az 512-es gép szoftverét (boot.img, stb) átteszi egy 256-osra, így meg lehetne nézni, SŐT, meg lehetne mutatni a T-nek hogy az új szoftver hogyan is módosítja. Ha tényleg megoldja a problémákat, a telefon látja az 512MB RAM-ot, akkor nincs probléma, egyébként meg cseréljék kifele.
Ja és amúgy én kilencedikén voltam szervízben cseréltetni a gradiens hiba miatt, szó nélkül cserélték, a fickó 3 készüléket is végignézett mire talált egy jót, adta is ide. De, megkérdezte, hogy tudok e valamit a szoftverfrissítésről, hogy hogyan lesz, mert a ZTE nem tájékoztatta őket erről, viszont biztos hogy lesz (mivel Android), és nem találtak benne OTA lehetőséget sem. Szóval a T szervíz szart se tud a frissítés menetéről, hogy hogyan lesz, ki csinálja, hogyan, miért. Alapból a szoftvert nem tudják ellenőrizni mert nincs hozzá hardverük, még a függőséget SEM!
-
atiska007
senior tag
Srácok, a hozzászólásom egyetlen célja az értelmes fórumozás lett volna.
Lényeg a lényeg, a memória dolog hozzászólások tömkelegén ki volt beszélve.
Mindenki el tudja olvasni, szépen beballag T-hez, kér cserét, kap vagy nem, megpróbálja másik helyen, és ha ott sem, akkor fogyasztóvédelem.És nem lenne ~2000 hozászólás (vagy fene tudja mennyi) csak arról, mennyire át vagyok verve.
Nem vagyok moderátor, hogy ezt megszabjam, csak gondolkodjunk el kicsit.
És igazából én az új fórumozókat sajnálom, hogy át kell rágják magukat rengeteg hsz-en, ami tök értelmetlen, ha meg kérdezni mer, akkor sokszor a válasz, hogy olvasson vissza, vagy kereső.
OFF

-
-
pista59
őstag
Tehát a T-Mobile hivatalos jegyzőkönyve szerint a memória kijelzés szoftveres hiba, új szoftver helyrehozza.
Ezt már lehet hivatalos állásfoglalásnak venni.
Aztán kiderül, mikor lesz új szoftver, és mit old meg.
A másik:
Viszont ebben az esetben garanciában vagy jó szoftvert tesz a telefonra a szerviz, vagy pedig ki kell cserélnie a telefont.
(a többi hibával most nem foglalkoztam) -
atiska007
senior tag
válasz
Krinyo
üzenetére
persze, én hozattam OSF-t Angliából... Volt lehetőségem, akkor miért ne.
De ha vkinek nem is lenne lehetősége, DE annyira kell neki 512, akkor kicsit fizessen rá és vegye meg ebay-en.Amikor megvetted, akkor nem volt számodra a probléma, hogy csak 256 van benne?
Ha vásárláskor is probléma volt és átverve érezted maga az OSF miatt, akkor miért vetted meg?

-
-
hAnd73
csendes tag
Hello!
Ha a tesztképen zoom-olva kb minden második sáv lilás, az már indok a kijelző hibára?
Köszönöm -
lpb
csendes tag
válasz
atiska007
üzenetére
ezzel csak egy a baj: ha javítva lesz akkor is mikor? én se adok ki a kezemből egy félkész munkát azzal az indokkal hogy majd később kijavítom valamikor.. nem tudom mit szólnál ahhoz hogy veszel egy lakást és az ablakokat majd később berakják ha kedvük lesz addig se ront a te "felhasználói" élményeden az ablak hiány, mert képeket ki tudsz rakni a falra és be is tudod bútorozni... az hogy később megoldják majd szoftveresen az más kérdés... elvileg hibátlan készüléket kéne kapni, bárkinek és ne a szerencsén múljon...addig meg akkor ne árulják, csak ha kész van..
jah h működik? adok neked cserébe egy nokia 3300 az is "működik".... akkor boldog leszel?
-
desigo
senior tag
válasz
atiska007
üzenetére
Nekem hibátlan OSFem van egyébként

Még a feltöltő kártyát sem kellett kifizetnem se a szállítást...Bnőmnek van T-s verziója.
Nem volt rajta egy darab pixelhiba se amikor vettem.Később jött elő.
Kékesedés minimális,nem zavaró de kíváncsi leszek,hogy ezek miként lesznek orvosolva egy firmware updattel. -
kovi82
tag
válasz
atiska007
üzenetére
Most is jó.. nem erről van szó..
de ha te pl. veszel egy Trabant 601-et 2 hengerrel majd később 1 hónap múlva a szomszédod látva milyen jó a Trabant 601-esed vesz egy szintén ugyan olyant ugyan annyiért ugyan abból a hirdetésből kiválasztva és neki már 4 hengeres..akkor asszem joggal leszel felháborodva.
-
CygnusX
tag
válasz
adsnew
üzenetére
Ezek bizony jó kérdések.
Nekem csak egy a lényeg, ha jön a szoftverfrissítés, akkor nem kell habzó szájjal, vért izzadva kiordibálni, meg félórákat, órákat vitatkozni, mire kicserélik, hanem csak mosolygósan mutatom, hogy bizony maradtak a hibák, jöhet a cserebere, és erre ő nem mondhat semmit
Ergo új teló és csókolom
Addig meg csak nem pusztulok már bele hogy ilyen a mostani. Ha meg neadjisten valami csoda folytán mégis megjavul a telefonom a szoftverfrissítéstől, akkor is happy leszek a végén. -
-
-
lafaty80
addikt
válasz
atiska007
üzenetére
Akkor kívánom neked így Karácsony környékén, hogy ha nem is telefonnal, de egy más műszaki termékkel történjen meg valami hasonló.
Akkor majd kíváncsi leszek te mennyire fogsz habzó szájjal szerzivbe menni, fórumokba irogatni.
Itt semmi másról nincs szó, mint átverés, lekezelés.Erről ennyit.
-
Krinyo
senior tag
Pontosan. Ilyet amugy meg sosem hallottam, pedig voltam par evig az "iparban"... ha Nokiaval, Sony Ericssonnal, mas "nevesebb" gyartoval tortenne ez, akkor mi lenne? Bocs, de a 180e Ft-os N8-adban csak fele annyi memoria van, mert ez eppen egy ilyen sorozat? Na neeeee...
Valoszinuleg emiatt vettek le a listarol is, gondolom elindult a kozpont fele a drot, hogy szar a sorozat. Ha tisztazzak a dolgokat, biztosan visszakerul a listaba a cucc, mivel aranytojast tojo tyuk egyebkent...
-
atiska007
senior tag
válasz
desigo
üzenetére
Miért problémás a készülék?????????
-Ja, mert vki 256Mb-osat kapot?? Érzésem szerint ez nem probléma.
-Gradiens hiba? Javítva lesz szoftveresen, nem a T által, hanem a ZTE által, ha majd a fejlesztőgárdájuk megírja a kódot hozzá.Én tényleg csak azt nem értem, hogy ha anno vki megvette 256 Mb-al a készüléket és akkor jó volt, most hirtelen miért nem jó?
Akkor is és jelenleg is lehet venni ebay-en OSF-ot, ha valakinek nincs kint ismerőse.
persze-persze drágábban jön az ebay-ről, de ez van. -
tothl
addikt
válasz
atiska007
üzenetére
Nekem is van néhány észrevételem.
Senki sem sírna, ha a több memóriával ellátott modellt Blade+ néven lehetne kapni, de mivel nem így van, nagyon is jogos a felháborodás.
Az előfizetőt nem nagyon érdekli mi szükséges rossz a szolgáltatónak és mi nem. Meg ne sajnálja véletlenül ? Pláne, hogy szerződéssel láncolja magához az előfizetőt, és ennek az alkunak része a készülék is. Nem is kis része, nem is ingyen van. Elvárja az előfizető, hogy ha már ezt a vackot választotta akkor az ugyanolyan legyen, mint amit a másik előfizető kap 3 utcával arrébb. Itt most nem gyártási szórásról beszélünk, hanem egy másik specifikéciójú készülékről. Aki okostelefont használ nagyon jól tudja mennyire nem mindegy a memória mérete.
És most vonatkoztassunk el a ZTE -től. Szerintetek mi lenne, ha hasonló malőr egy méregdrága Nokia vagy Iphone modellel történne ?
ÖÖÖÖ kedves uram igaz, hogy a Józsinak dupla annyi memóriájú az N8-a, de higgye el az öné is ugyanolyan jó, nem tehetünk semmit. -
desigo
senior tag
válasz
atiska007
üzenetére
Ha arra nem képes a T-mobile,hogy egy belső körlevelet küldjön az összes boltjába a problémás ZTE készülékről akkor hagy legyenek már szidva.
Vagy mindenütt cseréljék vagy sehol.
Mi az,hogy egyik boltban szó nélkül cseréli a másikban meg azt mondják,hogy nincs hiba,úgy jó a telefon ahogy van.
Ha korrektül állnának a vevőkhöz MINDEN egyes boltban akkor nem lennének szidva. -
energy_
senior tag
ajánlom h a t minél elöbb tegye vissza a bladet a kinálatba bár megmerem kockáztatni h most cserélik ki a rosz készülékeket és ha az össze jó ujra árulják majd: D
-
kovi82
tag
"Szóval a szervizes azt mondta, hogy a grádiens és talán a pixel hibák is a ZTE által a telefonra telepített firmware hibák miatt vannak - gyk: a firmware nem az android rendszer. Ez az egész az 512vs256 mizéria kapcsán merült fel. A szervizes szerint a ZTE egyfajta készüléket - hardwert - szállított nekik, csak a mostani újabb - tehát december végi - szállítmány már az új firmware-el rendelkezik, amely például orvosolja ezt a problémát, így lesz ~500 MB ~256 helyett. eddig tart a szervízes tájékozatatása."
Oké..lássuk csak...
Android System info program:- RAM Max: 161 Mb Free:29MB (azaz 256 mb-os verzió )
Build info
+ Android version: 2.1-update1 / eredeti gyári verzió minden /
+ Release Codename: REL
+ Display: TM_P729TV1.0.0B02
+ Model: ZTE-Blade
+Product : P729T-TMOBILE
+ID: ERE27Memory
+ Total RAM: 161 MB
+ Free RAM: 29 MB
+Threshold RAM: 16 MBÉS most jön a lényeg !!! / ez egy 256 mb -os teló infója..minden gyári.. /
ezt üssétek be: *983*5182#Firmware Version:2.1-update1
Build Number:TM_P2729TV1.0.0B02
Software Version:TM_P729TV1.0.0B05
Kernel Version:2.6.29
#1 PREEMPT Tue Oct 26 16:39 CST 2010 -
Krinyo
senior tag
válasz
kovi82
üzenetére
Lehet, hogy alap fimware jellegu a problema, ez olyan dolog, hogy a Nokia is csak 5-fele hardvert gyart, de a gyartosor vegere 25-fele telefon lesz belole. Konnyen lehet, hogy 512 MBos a lapka a telefonban, csak 256-ot lat belole a droid.
A ZTE-nek kellene vegre nyilatkoznia az ugyben, meg a T-Mobile-nak. Ne csak a love legyen mar jo, ami a sok szaz (ezer?) eladott telefonbol jott az unnepek elott, hanem foglalkozzanak mar erdemben a kerdessel. Miert a szervizesek joindulatara vagyunk utalval? Aki meg kifogta, az ugy jart? Hat LOL. -
atiska007
senior tag
válasz
Krinyo
üzenetére
Jó lenne, ha a kedves fórumtársak megértenék a szolgáltatók hozzáállását a dolgokhoz.
Bár én nem T-nél dolgoztam, DE:A telefon egy szükséges rossz, amit a szolgáltatónak el kell adnia, garit kell rá vállalni, amiért cserébe a szolgáltatásait el tudja adni (amiből ugye a bevétele származik)
Azt értsük meg, hogy a szolgáltatóknak semmilyen ráhatásuk nincs a készülékekre, max beveszik a kínálatba, vagy nem.
Pl. az előfizetéses telefonok eladása az első pillanatban csak ráfizetés egy szolgáltatónak.
A csere a szolgáltatónak szintén ráfizetés, bár fene tudja milyen szerződésük van.Szóval bocs az off-ért, de mindenki a "T-mobájlt" szidja és nem a ZTE-t, hogy milyen selejt telókat adott el ide.
lehet itt jönni, hogy a toyota szervizeli a kocsimat gariidőn belül, meg még más hülyeségekkel, de fogjuk már fel, hogy a T nem a ZTE.
Mindenki örüljön, hogy ha kicserélik és ne habzó szájjal szidja a szerencsétlen T-s szervizest. Kiadtak neki parancsba valamit, vagy nem és pont.
Talán a fórumot is fel lehetne tölteni értelmesebb dolgokkal, mint a 256Mb-os sírások és fröcsögések, hogy milyen szar a T, hogy ilyet el mert adni.
Vettél volna OSF-et ebay-ről oszt csókolom, ha nem jó a 256Mb-os.
Persze mikor bejött a teló, akkor mekkora jó volt a 256Mb, meg hogy ezért a pénzért mennyire megéri így is.No offense, de minek sír valaki, hogy átb@szták, mert most már 512-es van.
Ilyen alapon én is visszavihetném a gyártónak a kocsimat, hogy cseréljék ki, mert sokkal több extrával árulják most ugyan azt a típust.Na ennyi, azt hiszem nem fogom látogatni ezt a fórumot, mert régóta már csak ennyiről szól:
-gradiens hiba
-átvertek a 256 Mb-al
-szemét T -
energy_
senior tag
khmmm a t mobile oldaláról hova lett a zte blade? csak ugy mellékesen és az x8 árát is visszatették 45re.... baró
-
lpb
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
tegnap megpróbáltam kicseréltetni (europark), kisebbik üzletben volt már csak szervíz 6 után ott meg nem volt raktáron, de a szervízes srác jó fej volt mondta h mivel nincs nekik ezért sajna nem tudja helyben cserélni, illetve egyelőre nincs hivatalos álláspont a gradienshibával kapcsolatban(se a belső memóriával) de mivel hibátlan készüléket kéne kapni, ezért mondta hogy mindenképp keressek egy másik szervízt vagy jöjjek vissza később ha nem akarom leadni.... ma megyek pólusba hátha maradt még

-
CygnusX
tag
Hali mindenki
Előre szólok, hogy aki nem akarja az egész HSZ-emet végigolvasni, és a mai napom summa summarum-ára kíváncsi, az az utolsó sort olvassa csak el
Próbáltam ma én is cseréltetni a dec. 9-én vett (tehát 256 MB RAM-os) Blade-emet, Szegeden, a Feketesas utcai T-Pont(ok)ban. (Egyébként minden létező hibát meg lehet a telómon találni, gardiens, 1 nagy (kettő egymás mellett) hibás pixel, meg vagy ~14 apró, pici egy pixeles hiba, az említett kék háttérképek vibrálnak, titkosított WIFI-kről ledobál, 256 MB RAM, stb...)Egyébként aki azt mondja, hogy a 256 MB RAM az egyszeri felhasználónak bőven elég, annak elmondom, hogy minden este lefekvés előtt csekkolnom kell a háttérben futó alkalmazásokat, hogy nem ütötte-e ki napközben vmi memóriaéhes alkalmazás az "Óra"-t, hogy ébresszen reggel. Késtem már le vizsgát amiatt, hogy előző este lefekvés előtt egy 5 percet Angry Birds-öztem...tehát még az egyszeri felhasználónak is lehet szüksége az 512 MB RAM-ra [csak tudnám, miért az óra az első amit kiüt az Android...].
Először a nagy T-Pontba mentem, ott a bejáratnál már mondták, hogy "5-en vannak, másfél óra várakozás, menjek át a kis T-Pontba..."...átmentem.
Ott a srác minden áron be akarta nekem bizonyítani, hogy "az bizony nem pixelhiba, hanem por, mikroszkópba is megnézte, és hogy annak nem lehet micsinálni, max felküldeni Pestre, ahonnan úgyis visszaküldik, méghozzá javítatlanul, mert hogy nincs ZTE szerviz Mo.-n" Na mondom nem erősködök, ez minden áron le akar rázni, inkább mégis visszamegyek a nagy T-pontba.
Visszamentem, ismét mondta az ajtóban a csaj, hogy "5-en vannak előttem, másfél órás sor, menjek át kis T-Pontba, stb..."...mondtam, hogy kivárom, adott sorszámot (mellesleg 35 percet vártam "csak").
A szervizes egy kicsit nagydarab enyhén őszes középkorú férfi volt, ő a következőket mondta, látván a vibráló kéket a telóm kijelzőjén: "Már megy a sakkozás a T-Mobile meg a ZTE között, hogy csináljanak a telóra szoftverfrissítést, az majd meggyógyítja, meg az egyes szürkeárnyalatok kékülését is". Mikor mondtam, hogy pixelhiba is van, arra egy pici szünet után azt mondta, hogy "vezérlés, majd a szoftverfrissítés után nézzem meg, hogy ott van-e még". Majd azzal folytatta, hogy "nem én vagyok az első, aki ezek miatt viszi be a telót, nemsoká lesz szoftverfrissítés" (mikor kérdeztem hogy mégis mikorra várható, azt mondta "foggalma sincs, hozzam vissza egy-két hét múlva, két ünnep között, január elején", stb.), és hogy "ha a szoftverfrissítés sem segít rajta és hibás marad, akkor mindenféleképpen kicserélik, mert ugye nincs ZTE szerviz Mo.-n". Ebben maradtunk. Gondolom ha erősködtem volna, ki is cseréli, mert látszott rajta, hogy nem akar elküldeni a retekbe, csak ne a karácsonyi forgatagban cseréltessem már ki, amikor más most venné újan. Ezért is az ellentmondás: nem tudja mikor lesz szoftverfrissítés <--> hozzam vissza egy-két hét múlva.Tehát summa summarum: "Várjam meg a szoftverfrissítést, ha utána is rossz, mindenképp cserélik."
#sydon: valszeg ugyanott voltunk akkor

-
Arm0red
csendes tag
válasz
androiddd
üzenetére
a. nem rosszabb semmivel se, egyszerűen nem grafikusoknak készült a telefon, átlag embernek átlag használatra hihetetlen jó vétel, igaz nincs 350k Ft-os monitorom, szal nem tom mihez hasonlítani.
Mondj akár egy 60-70k okostelefont, ami ekkora felbontásban, jobb mint ez a "rossz" képernyö? (vagy akár 80-90k kategóriába is.)
b. ilyen nem létezik, mindenkinek van valami baja a képernyővel(a híres gradiens többek között).
c. nekem ilyen van.
hihetetlen mennyit tudtok rinyálni erről.
-
adsnew
tag
-
kovi82
tag
Szerintem nem nézik hülyének.. ez pont jó lesz nekünk.. itt mint látod a T írásba adta hogy a memória szoftveres eredetű hiba.. ( bár ezt kétlem ) azaz ha kijön a frissítés és nem lesz benne 512 mb akkor vihetjük vissza ezzel a papírral hisz ez hivatalos.
Bár ezt nem értem
-az új szállítmány más szoftveresen ? ez azért látszana a system info progikban..
-szoftveresen hogy lehet memóriát emelni ?
ha csak nem a swap-ra gondolnak , de az csak virtuális memória.. ha arra gondolnak hogy a 2.2-esnél már lehet, akkor elmehetnek a csá' ba1 módon lehetünk csak biztosak
de azt inkább nem vállalom be, venni kell egy 256 mb-os modellt és egy 512 mb-os modellt szét kell szedni és megnézni a chip-eket rajta 
-
slayney
csendes tag
nemigen szeretném elrontani a telefonom ugy hogy most vettem
valaki esetleg konzultálna velem msnen erről a telefonrol lenne sztem jó pár kérdésem 
slayney@gmail.com
nagyon megköszönném

-
Krinyo
senior tag
válasz
kovi82
üzenetére
A peldad azert hulyeseg, mert a Toyota orommel megoldja a problemamat gariidon belul, ha barmi kiderul. Ha tudja. Ha nem, csereli O is.
Hianyzo ramot viszont nem tudnak tenni a telefonodba, a kijelzodet sem tudjak kicserelni: CSERE. A Toyotanal is csere lenne, ha nem tudnak javitani. Jotallasnak hivjak ezt a dolgot, tudod... -
sydon
csendes tag
Most voltam szegeden szervízben T-nél.
Alább a szerviz véleménye következik, tehát amit a szervízes mondott, tehát nem én. Aki ezt nem tudja felfogni, az kérem ugorja át a hszemet.Szóval a szervizes azt mondta, hogy a grádiens és talán a pixel hibák is a ZTE által a telefonra telepített firmware hibák miatt vannak - gyk: a firmware nem az android rendszer. Ez az egész az 512vs256 mizéria kapcsán merült fel. A szervizes szerint a ZTE egyfajta készüléket - hardwert - szállított nekik, csak a mostani újabb - tehát december végi - szállítmány már az új firmware-el rendelkezik, amely például orvosolja ezt a problémát, így lesz ~500 MB ~256 helyett.
eddig tart a szervízes tájékozatatása.Ezekkel persze nem értek egyet teljes mértékben, sőt mi több kissé szkeptikus is vagyok ezt illetően. Azonban január 2-3-ra lesz új firmware-es készülék biztosan, és mivel szegeden sajnos nincs - és vélhetően az egész országban is csak elszórva - így csak addig tudok cseréhez jutni. Aztán majd meglátjuk januárban, hogy mi lesz.
bocsi a sok félkövérért, de a sok agyhalott troll miatt tartottam szükségszerűnek.
-
slayney
csendes tag
:S sajnos nemigazán értek a telefonhoz még pár napja vettem de már kb 3x mászott a netre úgy, hogy közöm se volt hozzá :/ Ha valaki rendelkezik ilyen telefonnal vagy nagyon ért hozzá esetleg tudna segíteni az ügyembe valamilyen módon(msn lenne a legjobb)?:S pl leginkább az érdekelne, hogy tudom eltávolítani az ilyen google-s szar szolgáltatásokat ami miatt állandóan netre mászik vagy hogy lehet azt kikapcsolni h a szolgáltató netjét tudja használni
-
androiddd
csendes tag
Mindenkinek más a telefonhasználati szokása... Én már csak az aksikímélés szempontjából sem használok többet mint ami szükséges. Ettől függetlenül én is ki fogom cseréltetni... De látom neked sem a mondanivalóm lényege maradt meg.
Választás
a. több ram, rossz kép
b. kevesebb ram, tökéletes kép
c. több ram jó képNa, most van akinek csak "a" és "b" verzió volt... Ez a vicc!

-
lesed
csendes tag
Miskolcon is hülyének nézik az embert. Nem is kicsit...
http://i.imgur.com/aIwRJ.jpg -
kovi82
tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nem hinném hogy egy hivatalos T szervizben nagyobb szava lenne a ZTE nek.. mint a T-s központi szerviznek.. ők meg ha tudják se vállalják be, minek is ? hisz ez veszteség..ami a T-nek fáj a ZTE nek ilyenformán szerintem nincs köze az ügyhöz hisz az érkező szállítmányt átvette a T .
De mind1 a lényeg hogy a T szerviz , nem fogja azért kicserélni mert a ZTE azt mondja. Ez olyan mintha visszavinnéd a kereskedőhöz a kocsit mert benne volt a hírekben és elismerte a Toyota hogy hibás a széria, és most márpedig neked azonnal cseréljék be az ottani új Toyotára .. ez csak egy hülye példa de kb. ez van.
-
Tomcy7
tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nem másik szervizt hívtak hanem a szerviz hálózat vezetőjét és ő mondta és nekik asszerint kell eljárni nem a ZTE állítása szerint.
De a legjobb ha győrbe nem hozza senki mert nem fogják cserélni.
De mivel kollégák ezért nem feltételezem, hogy hazudnának nekem, de mondtam nekik, hogy én is ki fogom cseréltetni, mert több ram és jobb a kijelző. -
androiddd
csendes tag
Őrület ez a láz itt mindenkinél... Még az elején mindenki rohangált vissza a pixelhibákkal meg kékesedéssel,(én is) most a (alig kihasználható) ram miatt szaladgálnak és sz@rnak a pixelhibákra!!

Ezt több hozzászólásnál is olvastam már.
-
kovi82
tag
válasz
Tomcy7
üzenetére
"Beszéltem a győri szervizzel és mondtam nekik a szitut a 256 vs 512-ről.
Felhívták pesten a szervizek vezetőit és ők azt mondták, hogy nincs semmi hiba és továbbra sem cserélik a készüléket azért mert 256 az egyik a másik meg 512 és nem tudnak semmilyen rossz szállítmányról."Ez érdekes. Akkor LAND hozzászólását hova tegyük ?
ez a győri szerviz elég furkónak néz ki..lehet máshol az a verzió nyer teret hogy illedelmesen bemész, itt lehet az a verzió kell hogy "Azonnal beszélni akarok az főnökével, (ordítva hogy mindenki hallja
) " aztán " mit képzelnek, milyen szolgáltatás ez .. " aztán rájuk dönteni az asztalt 
-
Mett
senior tag
egy fejtágító cikk mindenkinek: [link]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Krinyo
üzenetére
Olyannyira, hogy pl. én tegnap, mikor cserére vittem a 256-osomat, tök ciki volt, mert már alig látszott a grádienshiba. Direkt megnéztem kétféle launcherrel, a gyáriban szinte eltűnt, a Pro-ban valamivel jobban látszott. Régebben mások azt figyelték meg, hogy a hőmérséklettel is összefügg.
Hát, de most már ez nem az én problémám...
-
Tomcy7
tag
Ja még annyit mondott hogy állítólag jön rá valami frissítés pár héten bellül.
Kérdeztem tőle, hogy az beaktiválja a maradék ramot, azt mondja nem tudja. -
Tomcy7
tag
Beszéltem a győri szervizzel és mondtam nekik a szitut a 256 vs 512-ről.
Felhívták pesten a szervizek vezetőit és ők azt mondták, hogy nincs semmi hiba és továbbra sem cserélik a készüléket azért mert 256 az egyik a másik meg 512 és nem tudnak semmilyen rossz szállítmányról. -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Még mindig várnám a hozzászólást GPS ügybe (mivel nem müxik a dolog)
kiegészíteném azzal, hogy lehet a szolgáltatómtól vett adatcsomival is működtetni a GPS-ét (ha máshogy nem jön össze) -
tpeti78
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Persze,értem.Csak nem szerettem volna,hogy a láma kérdéseim miatt rajtam röhögjön a fórum...
Persze biztosan más kezdő is akad itt,tehát másnak is hasznos lehet az info! 
Majd az általad készítettet szeretném kipróbálni,felrakni.A root-ról nagyon jónak tűnik a leírás az első hsz.-ben,de biztos vagyok benne (tapasztalat...) ,hogy ebben is el fogok akadni.Téglát meg nem szeretnék csinálni a friss pengémből majd....

Esetleg érdemes lenne várnunk a gyári 2.2-es frissítésre,várható az belátható időn belül?Vagy ezt senki sem tudja?

Amit te készítettél ROM-ot,az Froyo?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ps: a háttérkép/fényerő mindkét telefonon ugyanaz/ugyanannyi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár sajnálom mert kurvajól kezdték..
milyen ürügyel. január első napjaiban fogok menni és verni az asztalt :@:S