Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Nincsmit, örülök hogy sikerült.
-
ojsoldier30
csendes tag
Sziasztok!
Na tegnap Zsombi sugallatára meglátogattam én is a Pólus centert,igaz,kifogtam egy jó kis dugót,plussz kellett egy óát várakoznom kb., de legalább megértem,mert megmutatva a kijelző hibákat kértem cserét,és zokszó nélkül kicserélték.Hozzáteszem egy sráccal is szóbaelegyedtem,aki szintén innen kapva az infot felbátorodva jött mögöttem,ha jól láttam neki is cserélték

A lényeg,ez már tényleg 512 mb memóriás.Kijelzőre elsőre nekem is színek fakóbnak tüntek,de a 256-osnak összességében jóval szarabb kijelzője volt.Wifit még nem tudtam tesztelni,remélem hamarosan azt is sikerül.Az angry birds ugyanúgy fagy helyenként,de hát ez van.Azért összességében azért nagyon kis telefon, főleg 512 memóriával
Ja és kösz Zsombi a tippet
-
Snowy_owl
őstag
Na sikerült kicseréltetni. Zokszó nélkül azonnal cserélték wifi hibával. Az új szállítmányból kaptam. Ha valakinek fontos, akkor Békéscsabán cserélték ki. Egy pixelhiba van, de ez már hidegen hagy.
-
pepevfr
csendes tag
sziasztok,
Az egyik fórum társ hozzászólása alapján elmentem én is tegnap a duna plazaba, a T-mobilehoz. Hát Uraim meglepődtem, ugyanis a Blade-t minden szó nélkül cserélték és ebben már tényleg 512 RAM van és a kijelzőnek kutya baja. A szervizesnek csak a kék csíkokat említettem, meg hogy van amikor a kijelző kicsit remeg és főleg ezt számoknál lehet látni. Megnézte hogy van-e raktáron és kicserélte a telefont egy újra! Ő is azon az állásponton van, hogy bár igaz hogy viszonylag olcsó ez a telefon de akkor hiba nélkül kellene működnie! Ezt nevezem én kiszolgálásnak és korrekt ügyintézésnek! A RAM problémát nem említettem neki!
Sajnálom hogy nem minden t-mobilos üzletben nézik ennyire az ügyfél érdekeit! Garancia papír kellett csak, meg maga a telefon.
Kaposváron nagyban leszarták, hogy kék a kijelző, szerintük ez nem hiba de 200 km-rel odébb már hiba volt és szó nélkül cserélik. -
bunnyhu
senior tag
Bocs, nem tudom még mi a tiltott és mi a nem tiltott ezen a fórumon, ezért nem linkeltem a bluekeyboard-ra. Mint saját portált üzemeltető számomra itt azt szabad amit én tiltanék, és ezekszerint az tilos amit én engednék
(vagy csak még nem vágom a szabályokat!)A link: http://www.megaupload.com/?d=VL2M68D1
Ha esetleg valaki átesik egy pro verzión, viszonozhatja egy linkkel. Mivel marketről nem tölthető így hivatalosan nem tudom megvenni. -
imito021
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap jött meg a Blade-em a webshopból.A gps nem talál jelet.Először azt írja,hogy "hely keresése",majd utána "a navigáció elérhetőségének ellenőrzése",de percekig semmi.GPS teszten a műholdak száma 0.
Megoldások? -
Krinyo
senior tag
A kijelző kékes problémáját egyébként a TFT-s SanFrannál is tapasztalják és bizonyos ROM-ok flashelését követően eltűnik a hiba. Szóval a grádiens hiba valóban szoftveresnek tűnik. A memóriát viszont kétlem, hogy szoftveresen butították le, bár ezek után minden előfordulhat.
-
adsnew
tag
az 512-ön a hangerővel sincs gond és sz.tem még tisztább -is lám-lám
-
Cimi86
tag
Egy kis újdonság... győr baross út tmobile: a gradiens,memoriahiany,wifi eldobasra 1-2 héten belül várható szoftverfrissites. Hihető ez?

-
adsnew
tag
toxicdog csinált egy "ROM frissítés - legegyszerűbb módszer"-t amiben nem kell a recovery telepítésnél végiggépelni a 80 m szöveget és tartalmazza a drivereket is
Ez nagyon jó csak az a baj, hogy a végén nem reboot-olValaki át tudná írni a bat fájlt, hogy menjen végig rendesen?
-
Krinyo
senior tag
Huszonotmillioszor le lett mar irva, hogy hogyan tudod bebizonyitani. Eloveszed a beepitett task managert / feladatkezelot es a resources / eroforras fulon szepen irja az osszes memoriat. Egymas melle teszed a ket telefont, 161 MB a memoria mennyisege a 256-osnal, 414 MB 512-esnel. Tegnap en is igy hoztam zavarba a szervizest, nem tudott ra hirtelen mit mondani.
Es ez nem a szabad memoria, hanem az OSSZES.Utana mar csak ervelni kell, hogy egy selejtes, csokkent ertekun termeket kaptal teljes aron, es ez mikeppen tudjak kompenzalni.
-
zoli03
őstag
dupla lett
-
zoli03
őstag
Tegnap webshopból megrendeltem a Blade-t, most az állapothoz szállításra vár. van írva. Jövőhéten megérkezik ugye?
-
veector
senior tag
Jelentem embörök hogy 2.2 a4-en tökéletesen lehet futtatni Ubuntut

-
DIEGO15
őstag
Egy hozzáértőtől kérdezném. Bideltem egy usb-s wifi antennára. 1.5wattos és 2.4Ghz-s. Létezik az, hogy ez 3600m ig ellát? Mert ez van írva a leírásban.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Murderer69
üzenetére
+1

-
lafaty80
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Igen, azt vágtam az arcába, de rá sem nézett, majd telefon a teszt csoportnak, elvonulás 5perc-re, majd kijövetel, és válasz: "...ez az a 200MB, ami a leírásban szerepel, a többit a rendszer foglalja..."
Kértem, hogy mutassa meg akkor, hogy hol az az 512mb amiből 200mb marad, de azt válaszolta, hogy nem az ő dolga ezt kideríteni. -
Saccco
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sry nem akartam flémelni.
Amúgy én is eladtam és rendeltem másikat. Mivel elhajtottak...

(#11257) orrlyuk:
A 2.5.1.8 nincs fejjel lefelé csak. XDA-n elérhető.(#11254) lafaty80:
A menüben vagy olyan, hogy Feladatkezelő ebben az erőforrás fül alatt lehet megnézni. Ha 414 akkor 512es, különben 256os. -
sonique
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
sajnos arra hivatkoznak, hogy 200MB elérhető ezért nem látod a max-ot (és valóban nem tudod ezt megcáfolni egyértelműen), és sajnos megtévesztő a webshop-os infó. (mentem is, mielőtt korrigálják )
nem ram hanem rom .........
tényleg ez már a vicc kategoria

ide lehet telepiteni
a ram ba pedig müködés közben tölti be
a rom mindig is 512 volt és 200 volt elérhetö belöle -
lafaty80
addikt
válasz
Rizel7
üzenetére
Hi,
mondjuk engem az érdekelne, hogy tényleg kimutatható valahogy konkrétan ez a 256-512mb dolog, mivel én 72 órán belül visszavittem T-be de szartak rám, és mivel amúgy sem volt készleten, így a 72 órával is tehettem egy szívességet.
Komolyan még pillantást sem vetett a telefonra, meg sem fogta: "...és akkor Ön most mit is szeretne?...Mit tudok én tenni?....Nekem ezt mondták...nagyon téved a 72 órával...." stb. Ja, és a legjobb: "mi csak egyféle telefont kapunk a gyártótól, nincs kétféle zte..."
Majd amikor az arcába nyomom az igazunkat, na akkor csinálok egy fotót rólam és róla
Viszont annyira felhúzott a szervizes és a T-s ügyfélszolgálatos, hogy akkor sem hagynám annyiban, ha 0Ft-os telefon lenne.
Kellene nekem minnél több infó, hogy lehet tényleg kideríteni, hogy 256 vagy 512 (képekkel, progikkal, amivel 100%, hogy meg lehet.) Sajnos arra hivatkoznak, hogy 200MB elérhető ezért nem látod a max-ot (és valóban nem tudod ezt megcáfolni egyértelműen), és sajnos megtévesztő a webshop-os infó. (mentem is, mielőtt korrigálják
)
És hogy mennyire leszólják, leszarják a fórumbeli tapasztalatokat, na az hihetetlen....
Nem vagyok egy kötekedős típus, de most felhúztak nagyon.Előre is köszi az infókat.
Üdv,
lafaty -
Saccco
nagyúr
Hát aki azt mondja, hogy a régebbinek(256) szebb a képe az el van tájolva.
Sokkal szebb ez! Szépek a színek, nincs csúnya bevilágítás fentről. A fekete fekete. -
Mercutio_
félisten
Miért, tudsz olyan 40ezres androidos mobilt, aminek érezhetően jobb kapacitív kijelzője van?

Az meg, hogy túlvezérelve látványosabb egy kijelző csak éppen emiatt problémák adódnak vele miért is jobb?
bunnyhu: Ennyi erővel be is rakhattad volna azt a linket...
Tényleg egy paródia már ez a topic...
-
Saccco
nagyúr
Most nézem bitre pontosan ugyanakkora a 256 és az 512 recovery.img-je.
-
[DE2JAY]
senior tag
Az aréna plázában is már 512-eseket lehet kapni, tegnap jött az új szállítmány rá is csaptunk

-
sydon
csendes tag
Ma megyek a harmadik készülékért szegedre, elvileg 10 körül kapok sms-t, remélem lesz 512-es. Egyébként pedig elfogyott megint a webáruházas készlet, szóval maximum csak két ünnep között lesz, de ezt is megkérdem majd azért.
-
veector
senior tag
2.5.1.8-as clockwork recovery tényleg nem fejjel lefele van. Ja és működik is

-
Saccco
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Úgyis úgy gondoltam, hogy maradok a jól bevált 0.9nél.

Most akarom restorezni a 256 backupját erre.
szerk: a recovery-t mondjuk nem bántja, úgyhogy nagy baj nem lehet 
Vagy inkább ne tegyem?

Valaki írta, hogy ment neki.szerk2:
Majd csinálok még kérdéseket a faq rovatba. Meg javítom a 256 vs 512 kérdést. -
zsombi915
csendes tag
Szerintetek megéri kérni egy ipod touch 4g-t karácsonyra a bladem mellé??
Azért gondoltam, mert azon a zene mégiscsak jobb, és a játékok is nagyon karcolnak.
Bár lehet, hogy fölösleges lenne, mert a tudásának jórészével a blade is rendelkezik.
Csakhát azért a retina, meg a hd kamera, zene, és az iszonyatszép és gyors játékélmény...
Nehézeldönteni, végülis nem egy olcsó dolog. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Nem az újdonság a lényeg. Az én tapasztalatom az,hogy a romoknál ott van,hogy melyik recovery kell a telepítéséhez. Én is egyszer abba a hibába estem,hogy nagyobb verziószám, hoppá biztos új és feltettem, majd a romot nem tudtam telepíteni. Aztán jobban elolvastam a telepítési leírást és ott van,hogy melyik kell hozzá.

-
sonique
őstag
máás
esetleg olyan profil készitési lehetöség mint nokian lenne androidra ?
jo lenne ha nem kéne mindig el allitani a csengöhangot meg a hangeröt meg ilyenek ... -
Sztlaci
aktív tag
Az 512-es fényképezője is inkább lutri, mint fotómasina.
Minimum 3-5 felvétel kell egy témáról, mert valószínűleg olyan hosszú a záridő még nappal is hogy állvány nélkül alig használható. Lehet szoftver hiba is, ez reményt ad egy kis javításra.
Hátlappal:
[link]
Hátlap nélkül:
[link]Így előre nem nagy az eltérés a hátlappal és nélküle készített kép között.
Ez több felvételből a legjobb. Süt a nap ,mégis bemozdultak, nem lehet kitartani kézből.
EXIF adatokban nincs záridő.Eltoltam a linket mindegyik ugyan az lett. (bocs)
-
Krinyo
senior tag
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Csak nehogy a fenyero jatsszon veled.
En tegnap lattam egymas mellett a sajat 256-asomat meg egy 512-est, maxi fenyeron ugyanugy nezett ki mindketto, semmi kulonbseg nem volt. Mielott elkezdunk mindenfele osszeeskuves-elmeleteket gyartani.
Pixelhiba nem volt az uj 512-esen sem. Remelem ma arra cserelik ki, ha kicserelik, sajna itt csak viszontelado van, akivel joval nehezebb a dolog, mara igertek tajekoztatast.
Ha nem megy, nem megy, nem eroltetem amugy, nekem ez a 256-os is komoly elorelepes a Pulse-hoz kepest, a kijelzom tokeletes, egyedul a HSUPA hianya (3G jel mellol a + jel) faj, amit elmeletileg tud a telefon, de nekem nem akarja. Mellette a Pulse siman csinalja, szal ez is egy reklamacios alap, nem a halozat nem tudja, hanem a telefon nem akarja hasznalni. Lehet, hogy ez is csak valami konfiguracios beallitasi problema, es ezt is javitottak az 512-es hajszalnyit kulonbozo szoftvereben... -
Saccco
nagyúr
WS -> 414

Rejtvény remélem érthető.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy hibát meg tudok erősíteni amit már több embertől is hallottunk. Mégpedig a hátlap a hangszóró oldalán valóban lötyögősnek néz ki. Erősebben benyomva viszont szépen passzol.

-
adsnew
tag
Hát a 256-osokkal tényleg nagy gebasz lehetett mert az 512-esen a recovery rendesen jelenik meg nem fejjel lefelé!!!
Lehet, hogy tényleg fordítva tették bele és emiatt volt szar a kijelző ill. v.miért nem látta a teljes memóriát?
-
Krinyo
senior tag
Nem kell allitgatni semmit, felteszed az APNdroid alkalmazast a marketbol es az letilt minden mobil internetkapcsolatot, de az MMS-ed megmarad (ha akarod). Es csak egy ujjnyomas visszaallitani, nem kell ujra belonod mindent. Alap. Roamingnal is ezt kell hasznalni, ez a tuti.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Rizel7
üzenetére
Első blikkre tényleg szebb színű a 256-os képe, de a szememnek valahogy mégis a másik volt szimpatikusabb és ha kicsit tüzetesebben vizsgálgatja az ember akkor a 256-oson a sötét részek kevésbé részletgazdagok mint az 512-esen. Hátul a dombnál a híd bal oldalán látszanak a domb finom mintái, a híd jobb oldalán mintha több ház látszana és a felülről belógó fa ágai is jobban kivehetőek. Persze lehet hogy ez csak ezen a fényképen van így, élőben is látni kellene direkt ezekre figyelve.
-
sonique
őstag
hat
ahogy nézem nem kell ide hiba simán kitalál minden kedves tulaj hibát az 512 es re is
a Kijelzö szarabb ?!?!ne vicceljünk már
a fentebb beszurt 2 tesztképen a 256os nak szarabb a képe
ez egyértelmü
tul vannak löve a szinek elvesznek a részletek pl hatul a hegy alja inkabb fekete de semmi részlet ..a viz a hullámoknál is árulkodo a hid szinéröl meg ne is beszéljünk
a piros szin mindig is mérvado volt a kijelzök /monitorok minöségének meghatározasát illetöena 256 os piros szinei nem hogy jonak nem nevezhetö de kifejezetten pocsék
mig az 512es szinei kiegyenysulyozott egyenletes ...
elnézést hogyha megbántok pár embert
de otthoni user aki tv-t vagy monitort allit be
legtöbbször azt latom hogy tul huzza a szineket mert ugy csini vili szines
de ilyenkor minden szin böven az elfogadható értéken felül lesz
no a legtöbb embernek ez az etalon ezért lesz neki jobb a 256os -
kentucky
őstag
másik fórumon találtam egy posztot:
Hello
I'm newbie in the android worldFirst thanks to RLS4!
My questions:
-what is ahb_overclocking, is that compatible with the custom kernel
-has rls4 swap support?
-can swap , ahb_overclock, SETCpu (at 729mhZ) at the same time?
-please post RLS4 quadrant pictures
-and how to install the RLS4 addons?engem is érdekelnének a válaszok

-
TOZ
addikt
Tegnap probalgattuk a nimbuzz-t hanghivasra (Budapest-Tallin kozott msn voice), kivalo a hangminoseg, de a csak kihangositva hajlando mukodni (allitgattam a speakert, de nem szamitott). Vkinek van ilyen teren tapasztalata?
Ugyanitt a voipbuster sajat android kliense tokeletes volt vonalas iranyba.(Paul fele Froyo a4)
-
Mtbsrác
senior tag
EZT szedtem le ez mutatja wifi és a mobil hálózat adatforgalmát. Kiváncsi leszek mi lesz a vége. Így átállítva a beállítást. Mert ha ígyismegy akkor itt már gebasz van.
Jó8 és thx a segítséget

-
Zozoka73
tag
Lényeg, ha lassan is, de tanulsz!

-
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73
üzenetére
hát ez a srác lassan hívni sem tud majd anyira letilt mindent. nemtudom hogy nem tudja megtalálni a beállításokat nincs anyira eldugva semmi :] meghát igen egykis leleményesség kell am rakjon fel egy [Data Counter Widget]-et énis ezt használom tökéletesen kijelzi hogy miből menyit használ külön a cell-t illetve wifit hónapos/hetes/napi lebontásban :]
@Mtbsrác: Örülök hogy sikerült. hidd el nekem is volt "tanulós" időszakom :] de ami érdekel hamar kiismerem

-
Zozoka73
tag
Market - Network Monitor meg van?
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Zozoka73
üzenetére
Na most lett vele tele a tököm.
Mindennemü adatforgalmat hogy lehet kikapcsolni a szolgáltatónál?
Szép sunyi módon zabálja lefele a pénzt, holott kivannak kapcsolva amiket írtatok.
APN meg be sincs állítva ill be se tudok neki állítani semmi hülyeséget.
Ez kéne talán fake címeket belóni neki azt uccu.APN beállításnál van ilyen hogy
T-Mobile-H, NET, H MMS; ebbő az első 2 válaszható de egyikse állítható.
Elsőre van rálőve, kikapcsolni nemtudom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)