- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Csáó
Valaki meg tudná mondani hogy viskároljam ki ezt a kínyai piacos kereckedőt, deku shield nélkül, hogy vegyek tőle egy deku shield-et??szerk: 10mp-el később: csúzli megoldotta a bajt, bár ez ezekellen nem oldotta meg eddig sose a bajt.
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN] #2495 üzenetére
Elkezdtem a Skywardöt... Ez minden csak nem Zelda. A Motionplusz erőltetés már nevetséges, úgyhogy lehet, meglesz az első Zelda, amit abbahagyok az elején. Igazából nem is tudom milyen a játék... Elhiszem, hogy 60+óra a játékidő, mert órák óta nyúzom, de a surfacere még nem jutottam el. Bakker ennyit pofázni. Szétunom a fejem. De hétfőre a kezemben a gyári Majora's Mask 64re... Végre! Alig várom!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2494 üzenetére
"van mindenből minden"
"maxos a kari"Én sem értem mit akarsz evvel mondani.
Holnap a Dungeon sorrakerül. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2493 üzenetére
Ezt nem értem
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2492 üzenetére
van mindenből minden?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2491 üzenetére
Akkor már szinte maxos a kari
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2490 üzenetére
nem igen használom.
Jófej ez a skullkid!
Kaptam tőle egy kisszívecskét. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2489 üzenetére
Ne keresd..és felejtsd el a tecsövet
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2488 üzenetére
Jól teszed, utálom a spoilereket, de én mindig keresem a bajt, ha érted mire gondolok.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2487 üzenetére
Ezt meghagyom meglepinek
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2486 üzenetére
a röhögéstől, vagy a félelemtől?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2485 üzenetére
Hát majd meglátod milyen kemény maszk kell neki oszt összef*sod magad
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2484 üzenetére
Erre kíváncsi leszek.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2483 üzenetére
Nah igen..kell ahhoz hogy igazi kőkemény őr lehessen
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2482 üzenetére
sipirc a death mountainhoz.
Majd az őrnek el ne felejtsek egy maszkot vinni... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2481 üzenetére
Oh még csak ott jársz? Van még mire nézni akkor
-
Ganz-[HUN]
addikt
Valaki olvasta az Ocarina of Time mangát?
Én azután kezdtem hozzá N64-en. (havernak ma ment vissza, marad a Project64).
Fél óráig kerestem zeldát a főtéren, és amikor a csaj a farmról adott egy tojást, azt hittem az a sárkány lesz, akit a Death Mountain-nál ki kell viskárolni. De nem. Egy kakas, akivel felverhetjük a kómás parasztot az útból a kastély előtt.. -
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2478 üzenetére
Vakon megbízott miyamoto-ban, Ezért lenne könnyebb egy metal gear 4 vagy fallout 4 mert ott lehet vakvezető kutyája.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2476 üzenetére
Ő elmondhatja magáról hogy becsukott szemmel is végigviszi.
És biztos hogy nem lesett közben.
-
Sirandrish
Topikgazda
Engem nem is igazán az idő tekergetése idegelt, vagy legalábbis nem az a legjobban, hanem hogy még sokszor be is vagy korlátozva, mert hiába tudnád lezongorázni a feladatot...háááháá..nem lehet, mert ezt a részét csak a második nap emezt meg csak a harmadik nap lehet meg egyéb baromságok.
De legalább az alakváltások nagyon faszák..főleg a Zora
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #2471 üzenetére
Mondjuk miután megvannak az időlassító és gyorsító dalok, máris kevésbé fog idegesíteni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Jahogy úgy. Épp kritizáltam
pár kommentel feljebb. Borzalmasan rossz. ha 4x nem kellett újra kezdenem akkor egyszer sem. mindig kihúzza valaki itthon a gépet.Vagy privátban írtam valakinek? mindjárt előkukázom.
Igen. Méghozzá itt a privát tartalma:
ezt a mentésrendszert mm-ben komolyan gondolták?
egyébként nagyon jó kis játék ám, oot-vel együtt. -
xuldar
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #2468 üzenetére
Nem arra gondolt, hanem hogy ha lejárt a 3 nap és nem értél a végére valaminek (nem értél el checkpointot), akkor kezdheted elölről az egészet.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2465 üzenetére
1-10-es skálán mennyire idegesítő a MM hogy állandóan újraindul mert nem bírom esetleg végigjátszani időre?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2465 üzenetére
Hajrá, mindjárt itt a konzol vége.
Jön az eneksz. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2464 üzenetére
A TP-t már csak HD-ban tolom majd végig. Az MM-hez viszont egyáltalán nincs most kedvem.
Az OOT-t viszont tervezem megvenni eshopból, mert eddig minden létező platformon végigjátszottam, de a WiiU még hiányzik -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2461 üzenetére
az osztályban az egyik csajtól hallottam a Majoras Mask-ról, amikor meglátta a Twilight Princesst a surface-emen, a suliban karácsonyi buliba bevittem, ott kezdtem el. Mindenkin nézte, és röhögtek amikor keckét kergettem epona-val.
Csapatott is vele egy karikát, de "ez nem ugyan az".
Hát hogy a fenében lenne az. Imádta az MM-et.A windwaker-t én is folytatnám, de csak a surface-emen fut értelmes sebességgel. de az sajnos garban van és e tudom mikor hozák vissza...
-
Sirandrish
Topikgazda
Én max akkor TV-zek mikor már fekszem lefele. Hamarabb elnyom az álom ha megy közbe valami.
Persze a héten nem kell ilyeneket csinálni mert éjszakás vagyok aztán ha kell, állva is elalszomÉn a WW-t szeretném végigvinni a TP megjelenése előtt, mert van nálam egy kölcsönpéldány a HD-ból, csak olyan kevés időm van játszani megint hogy neki se ülök inkább..
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2461 üzenetére
Lassan mi se tv-zünk azért van csak előfizú mert úgy olcsobb minden egyben.
Lehet nekiállók a MM-nek, olcsón hozzájutottam, ne csak ott álljon már
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2460 üzenetére
Nálam mondjuk ilyen gond nincs mert az asszony is jobban szeret játszani mint TV-zni
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2459 üzenetére
tudom. havernak van wii u. szoktam játszani vele.
nem idegen tőlem a műszer. Úgy viszont lenne értelme, ahogy te mondod. Hogy az asszony is boldog legyen.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2458 üzenetére
De a kijelzőt nem csak akkor használhatod ha COOP-ba játszol. Hanem ha játszol, de a TV-den valaki nézne valamit. Neked nem kell kikapcsolni a játékot, hanem átrakod a képet a controllerre és játszol tovább. Ennyi
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2457 üzenetére
akkor az. Arra a módra gondoltam pont, hogy felesleges TP-be.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2456 üzenetére
Nah ezt nem tudom mert az MK pont megy osztott képernyőn.
De pl a HW-ban az asszony játszott a TV-n én meg a controlleren. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish #2455 üzenetére
hülye példa, nem is tudom hogy így van -e, de így hallottam hogy egyik gyerek a TV-n nyomul Márióval a Mariokart-ban, a másik pedig a kontrolleren nem?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #2454 üzenetére
Elvileg (bár sose használtam) ez az egyik lényege a controllernek hogy neked nem kell abbahagyni a játékot még akkor sem ha az asszony a barátok köztet nézi.
-
aya
addikt
Hyrule warriors meg pont az ellentéte, két player tv, kis kép, tök mindegy ki hogy van tölti a pályán az eseményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest