- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2098 üzenetére
Nem követem a Nintendo híreket de az NX gépről még hivatalos infó sincs nem? Csak mondták hogy lesz új Nintendo gép és ennyi. Azért remélem hogy Wii U-ra kijön még,bár mire én egy olyan gépet szerzek az lesz jópár hónap,most úgyis Wii meg PS4 van tervben
-
james001
veterán
Azokat az arany koponyás érméket fel tudom majd valamire használni?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2089 üzenetére
De nem csak játékra költöttem a pénzt
Enni is kéne valamit
Egyébként az Ocarina is boltból van,jó drágán vettem,használtan alig van valami 3DS játék -
Sirandrish
Topikgazda
Ejj..már vagy fél éve nem fulloltam ki az Ocarinát...valamit tennem kell.
Lehet emulálok egyet...emulátorral még úgyse vittem végig sose -
james001
veterán
Ha nem sztori spoiler akkor mindegy
Amúgy fura hogy ezeket Wii U-ra miért nem adták ki? A Wind Waker meg miért nem jött ki 3DS-re?
Még a Link Between Worlds kell majd,de már pénzem sincs,úgyhogy azt következő hónapban -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2085 üzenetére
Pont ezt nem akartam elspoilerezni
-
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2081 üzenetére
Na szép
Akkor vegyél egyet újra
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2079 üzenetére
Ezzel már játszani fogok rendesen (amikor időm engedi...),az emulátorral se volt gond csak az irányítás baromira nem volt kézreálló a PS3 kontrolleren (se),3DS-re azért optimalizáltabb gondolom.
Ööö miaza GZ?Majora's Mask-al h-h nem játszottál 3DS-en?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2074 üzenetére
Értettem főnök!
De amúgy milyen a két DS-es rész? Jól láttam videókban hogy az alsó touchscreen-en kell irányítani majd? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2072 üzenetére
A kártya ami kellett hozzá az volt nagy kaland beszerezni
Lehet aztán majd ha olcsón rálelek valahol rájuk akkor beszerzem őket,bár gyűjteni nem akarom a Zeldákat csak játszani velük -
james001
veterán
Spirit Tracks és Phantom Hourglass beszerezve.
Viszont nem eredetiben
De most nem akarok értük 8-9 rugót kiadni,nekem annyit nem ér meg egy sima DS játék
Már csak a fránya idő kéne hogy játsszak velük,azóta még az Ocarina-t se folytattam...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #2068 üzenetére
Ez tényleg elég morbid
-
james001
veterán
válasz
Liquid Snake #2068 üzenetére
Morbid,de jó
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #2067 üzenetére
Ez még jobb!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #2066 üzenetére
Ütős
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #2061 üzenetére
-
james001
veterán
válasz
Na ez durva
-
válasz
-
Liquid Snake
aktív tag
Ocarina of time a kedvencem!
Én olyan 10 éves lehettem amikor végigtoltam az ocarina of time-t!
-
aya
addikt
Én még akkor vittem végig az ocarinát amikor még youtube se volt
És egy újságos leírás is + 1 hónap minimumJó játék, el lehet lenni vele, de 2x elég volt.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2055 üzenetére
Akkor ha ezt végigtoltam,a Majora's Mask-et utána kenem-vágom majd
-
xuldar
addikt
válasz
james001 #2051 üzenetére
Pedig nagyon egyszerűen és gyorsan végig lehet vinni a játékot, még 23 perc sincs
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2050 üzenetére
Még csak a nagy fás rész (Deku Tree asszem) után vagyok
Még nagyon az eleje tudom,de így is sokat bénáztam/elvesztem egy pár helyen. Pl. egy olyan baromi egyszerű dologra nem jöttem rá hogy a botokat amiket fel tudsz venni meg lehet gyújtani fáklyaként és azzal kell leégetni a pókhálókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest