Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-15 14:23:44

LOGOUT.hu

Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) Timer válasza icemad (#1149) üzenetére


Timer
veterán

Ja, mint ahogy izzót is tud mindenki cserélni a kocsijában, belsőt a bicikli kerékben, pörköltet a tűzhelyen, a haját levágni tükörből, és linux kernelt is forgat két perc alatt a családi gépen. Csak tudnám, mi a f*szomnak vannak szakmák ezen a világon?!

Degeczi, a körte cserét ne keverd már ide, ember! A lámpák és az izzók eleve úgy vannak kialakítva, hogy elcseszni se tudj egy ilyet, szánt szándékkal sem. Remek példa volt, a kis képedet értelmezhetnéd, és magadra is vehetnéd, ha már trollkodsz. Mondd már meg nekem, melyik telibevert általános iskolában oktatnak ilyet, hmm? Középiskolában? Miről beszélsz? :)

Nem baj, meghajolok műszaki geniuszotok előtt, biztos én vagyok az egyetlen ember az országban, aki nem blankol és köt be tápkábelt nekifutásból.

[ Szerkesztve ]

(#1152) Timer


Timer
veterán

Még valami: átalakítókat is biztos azért lehet vásárolni itthon akár egy multiban is, vagy épp azért lehet egyáltalán készre szerelt csatlakozós pótkábeleket is kapni, mert mindenki képes a dugvillát egyik típusról a másikra lecserélni, és az elektrotechnikus apjától kapott multiméterrel jár a farzsebében. Ja, nem.

Az már csak hab a tortán, hogy a TMK által összedobott kábelekkel és elosztókkal a cégnél is mindig van valami nyűg előbb vagy utóbb, a gyári, nem kétpálcás kábelek meg évekig bírják a nyúzást. De biztos egyenértékű mindkét megoldás, ugye.

[ Szerkesztve ]

(#1153) icemad válasza Timer (#1152) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Azért lehet ilyen átalakítót vásárolni, mert sok a technikai analfabéta ember, akiknek a szart is ellehet adni, ha rajta van a Tüv szám meg a CE jelölés. Láttál már te szerelhető villásdugót? Olyan, mint egy kirakó vagy Lego. Egy otthoni multiméter meg pár ezer forint. (nem Fluke az igaz, de használható.) Gondolom egy légy lecsapáshoz is bogármérnököt hívsz...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1154) bl4ze válasza Kiskopika (#1140) üzenetére


bl4ze
veterán

Köszi
Akkor lehet beprobalom
Zöldség , bulgur és kuszkusz ami még érdekelne benne főzni
Meg esetleg 1-2 leves
:)

Másnak nincsen itt okos rízsfőző? Senki? 🍚

.:. bl4ze .:.

(#1155) Timer válasza icemad (#1153) üzenetére


Timer
veterán

Valamiért mégis van fizetőképes piaca az átalakítóknak, és valamiért mégis csak berakják a hazai boltok kínálatába ezeket, de hát biztos csak azért, hogy ne legyen lyuk a polcon, na és hogy a magad fajta szakemberek jót röhöghessenek a többi balf@szon.

Sebaj, majd ha a törött kezed kell gipszelni, remélem, az orvos is jól beugat, hogy mekkora balfék vagy, amiért nem tudod megcsinálni magadnak, hát csak gipsz meg fásli, a tíz éves gyereke is megcsinálja! :-D

Részemről ennyi, beismerem alantas műszaki képességeimet, ezek szerint csak nekem van igényem ebben az országban EU villás kábelekre, mindenki más otthon gyártja a fluxus kondenzátor meg a bécsi szelet mellett.

[ Szerkesztve ]

(#1156) Kiskopika válasza bl4ze (#1154) üzenetére


Kiskopika
senior tag

Nyugodj meg a tapkebel nem fix cserelheto
[kép]
[kép]

Ilyenek a feliratok rajta, es ezt adjak pluszba a szoldseg parolashoz. 3 literes verzioval ami nekem van kb max 6-7 adag rizs fozheto le max

(#1157) Timer válasza Kiskopika (#1156) üzenetére


Timer
veterán

Lehet, inkább nekem szántad, és köszönöm a képeket! Itthon még nem láttam sehol angol/EU verziót, de ha begyűrűzik, egyet szerintem én is veszek, bár nekem a kisebb kapacitású is bőven elég.

(#1158) Degeczi válasza Timer (#1155) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nézd a jó oldalát: ritka kivétel vagy, mert műszaki topikokban nemigen fordul elő olyan, aki nem tud bánni a csavarhúzóval.

(#1159) Timer válasza Degeczi (#1158) üzenetére


Timer
veterán

Így van, olyan viszont annál inkább, aki megmondó emberként osztja az észt, aztán esetleg egy számára idegen témában meg alap dolgokban is segítséget kér. De várj, Te mindhez IS értesz, így ez Veled bizonyára soha nem fordul elő. Te vagy a példaképem!

[ Szerkesztve ]

(#1160) icemad válasza Timer (#1155) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Cimbora... Egy szerelhető villásdugóról van szó, nem orvosi beavatkozásról! Ehhez nem kell műszaki képesség! Fázis az egyik villára, nulla a másikra, zöldsárga középre. Ne dühöngj, hanem vegyél egyet, és próbáld ki. Rá fogsz jönni, hogy baromi egyszerű. És egy csomó pénzt spórolsz vele. (egy alap villanyszerelőnél 5000 a kiszállási díj) Ha nagyon nem megy, itt a fórum, segítünk... Nagyon sajnálom, hogy ezt az egészet sértésnek vetted, de ez tényleg annyira egyszerű... Egyszer próbáld meg, rájössz majd te is.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1161) tobias40 válasza Timer (#1159) üzenetére


tobias40
veterán

Nyugi,sztem csak rossz napod van ,engedd el a témát! :R
Te nem szereled meg a dolgokat de az itt lévők nagy része igen.
Mindenki eldönti vállalja a felelősséget érte vagy nem.

Nem vagyunk egyformák ez a a szép az életben! ;]

Én is sok mindenhez hívok szakembert(főleg villamosság terén) de ezt még én is megoldom...

Lapozzunk sztem,túl sok már az off,aztán jön a gazda és szétcsap köztünk,jogosan!

(#1162) Timer válasza tobias40 (#1161) üzenetére


Timer
veterán

Én elengedtem a dolgot. Kezdetben sem én szóltam be magamnak, csak kérdéseket tettem fel, és azóta sem én bizonygatom, hogy adott dolog mennyire egyszerű bárki számára, sőt, piaci példával bizonyítottam, hogy jó eséllyel van olyan rajtam kívül is, aki nem szívesen vesződik ilyesmivel, ha más miatt nem, hát csak mert nem akarja felgyújtani a lakását, mert netán elbaltáz valamit.

Jól írtad, mindenki máshoz ért. A különbség annyi, hogy én például nem degradálok le senkit, ha nem tud rootolni egy telefont, felkonfolni egy TDMA WLAN hálót, vagy éppen AD usert tömegesen létrehozni PS scripttel, pedig nekem meg ezek számítanak mindennapos ujjgyakorlatnak. Tököm tele már azzal, hogy ezen a fórumon sem lehet már kérdezni, mert valaki tutira jön, aki beszól, pedig még csak nem is lett megszólítva, ugyebár.

Részemről lezárva, bocs az offért. Felőlem a moderátor törölheti a hozzászólásaimat, akinek szántam, már úgyis olvasta.

[ Szerkesztve ]

(#1163) icemad válasza Timer (#1162) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Csak annyi a különbség, hogy egy rootolásnál utána kell olvasni a dolgoknak. Meg a hálózat építésnél is. Itt nem kell. Zöldsárga vezeték a zöldsárgához, a többi meg színek szerint. Nem tudod elbaszni!!!

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1164) derrik válasza icemad (#1163) üzenetére


derrik
őstag

hagyd inkább......Ő vasról beszél, Te mágnesről. Az életbe nem értitek meg egymást

(#1165) Timer válasza icemad (#1163) üzenetére


Timer
veterán

Mert nyilván ezt onnan tudod, hogy születéskor már részed volt ez a tudás, véletlenül sem úgy tanították meg, mutatták be anno, nem kérdezted meg sehonnan, csak úgy lett a semmiből. Még mindig a színeken lovagolsz, és hogy milyen egyszerű (ennek ellenkezőjét nem állítottam, de nekem a WLAN egyszerű, ha már) a bekötés, de nem akarod meglátni a példáim mögött húzódó analógiát. Értem, meg tudnám csinálni, balf@sz vagyok, mindenki másnak rutin, milyen ember az ilyen, stb. Lépjünk tovább, én is unom. Reméljük, rajtam kívül mindenki rutinból szerel villanyt a topikban, és nem lelkesül fel, ha egy termék gyárilag EU dugóval is elérhető.

[ Szerkesztve ]

(#1166) Degeczi válasza Timer (#1165) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Akkor tényleg lépj már tovább! :(
Ha egy műszaki topikba betrollkodsz egy ilyen zöldséget, ne lepődj meg az ellenkezésen.

(#1167) icemad válasza Timer (#1165) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

De ez egy faék egyszerűségű dolog, és szívesen segítek, akár privátban is. Komolyan mondom, hogy nem bonyolultabb, mint egy polcot felrakni, vagy összerakni akármelyik IKEA bútort.

A peldáid mögötti analógia nem releváns, mert azokhoz kell a szaktudás. Ez meg annyira egyszerű, hogy bármelyik random férfiember az utcán elmagyarázza neked.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1168) s7evcsenko válasza Degeczi (#1166) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Igazán nem akarlak elkeseríteni, de a Te hozzászólásaid közelebb állnak a trollkodáshoz, mint az ővéi! ;)

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1169) bl4ze válasza Kiskopika (#1156) üzenetére


bl4ze
veterán

Köszi, igen ez EU verzió. Ilyen kell nekem

.:. bl4ze .:.

(#1170) DaDa


DaDa
senior tag

Sziasztok! Van egy alap rendszerem , getaway-el, 2 philips /xiaomi fehér égővel, meg van már egy cube-om is. A lényeg, hogy számomra az érdekes, hogy ha beállítom mondjuk a kockára az elforgatásra (90fok)a fényerő növelését vagy csökkentését vagy bármi hasonlót, akkor ha nincs feloltva a lámpa és elforgatom akkor felkapcsol a lámpa . Persze növeli is a fényerőt. Valahogy meg lehet adni az alap programmal egy feltétellel vagy bármivel, hogy ha éppen nem ég az égő akkor ne kapcsolja fel, ha a parancs nem az, hogy "kapcsold fel"? Értelem szerűen ha véletlen elforgatom vagy arrébb teszem és mondjuk pont éjfél van akkor ne kapcsoljon már fel nekem mert kiég a retinám. Én nem találtam sem kiskaput sem feltételt ehhez.

Valamint a "Rotate" parancsra miért nem enged semmilyen műveletet az égőre? Csak a scene-ek ki/be kapcsolását engedi megadni.

[ Szerkesztve ]

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1171) DaDa


DaDa
senior tag

Esetleg akit érdekel a xiaomu.hu-n van készleten Xiaomi Mi Air Purifier 2S nagyon jó 42.900-áron.

[ Szerkesztve ]

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1172) kano válasza DaDa (#1171) üzenetére


kano
nagyúr

És pro is van.

Eustockon olcsóbb lenne, ha lenne... :)

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1173) Balázs1621


Balázs1621
senior tag

Sziasztok!

Használ valaki Xiaomi Repeater v2-t? Hogy lehet működésre bírni? Van egy eu-s meg egy kínai verzióm, de a beállításait egyiknek se érem el.

(#1174) icemad válasza Balázs1621 (#1173) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem van ilyen, használom is. Most néztem meg Mihome appban, és nekem is eltűnt a beállítások menü. :Y Mondjuk működik szépen, de ez akkor is furcsa.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1175) DaDa


DaDa
senior tag

Nos egy érdekes kérdésem lenne. Beruháztam egy Air Purifier 2s-be. Több mint 1 hete megvan és azt vettem észre, hogy nincs por a lakásban. Amikor megvettem és bekapcsoltam 30 körüli volt a szennyezettség ami nem rossz alapból sem. Azóta viszont 10 alatt van akkor is ha napokig nem kapcsoltam be. Ma pl. haza jöttem munkából, egész nap nem ment a ketyere és 001 volt az érték bekapcsoláskor. Lehet, hogy steril a szobám? Egy panel lakás a főút mellett. Igaz külkerület na de akkor is. Elképzelhető, hogy rossz a szenzor? Az igaz, hogy ez egy jól szellőző szoba de ha át vittem a nagy szobába ott is ilyen kicsi volt az érték. Nem szívesen dobok ki 45e Ftot ha nincs mit megszűrnie. Lehet télen nagyobb haszna lesz. Hogy tudnám a szenzort tesztelni?

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1176) Balázs1621 válasza icemad (#1174) üzenetére


Balázs1621
senior tag

Egyébként nálam is működik, de így, hogy nem tudok semmit állítani nem olyan jó..

(#1177) Degeczi válasza DaDa (#1175) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Az ilyen, megbízhatatlan a szenzora. A céltopik tele van a tiéddel egyező tapasztalatokkal.

(#1178) DaDa válasza Degeczi (#1177) üzenetére


DaDa
senior tag

Köszi, azt hiszem akkor elállok a vásárlástól. Azért 43e-ert nem ezt vártam. Picit elkapkodtam, még benne vagyok a 14 napban.

[ Szerkesztve ]

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1179) Timer válasza DaDa (#1175) üzenetére


Timer
veterán

Fújj mellé bármilyen dezodort. Nekem még a kínai, OLED nélküli verzió van, de az például megőrül az OldSpice-tól már akkor, ha frissen befújva elsétálok mellette. Parfüm nem jó, arra nem bukik.

[ Szerkesztve ]

(#1180) kano válasza Timer (#1179) üzenetére


kano
nagyúr

Adhatnának is mellé egy-egy flakonnal. :))

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1181) icemad válasza Balázs1621 (#1176) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Talán adnak ki hozzá frissítést. Az ilyen hibát lehet jelenteni a supportnál angolul? Vagy csak kínaiul?

Más: egy hétig voltam Magyarországon, és hibátlanul elértem az otthoni rendszert, kamerástul, érzékelőstül, mindenestül. Az otthoni rendszerem Hollandiában van. Kameránál volt egy kis késés, de nem vészes. Azért ez egész jó dolog, én legalábbis örülök neki. :)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1182) kano


kano
nagyúr

Szerintetek melyik biztonsági kamerát érné meg megvenni otthonra?
[link] vagy [link]
Köszönöm!

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1183) Fandango válasza Timer (#1179) üzenetére


Fandango
veterán

Ez nálam is így van, befújom magam Old Spice spray-vel, 1 perc múlva majd felszáll helyből, úgy pörög a venti.
Szintén oled nélküli kínai.

[ Szerkesztve ]

(#1184) Krel


Krel
csendes tag

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a xiaomi.hu oldalon kapható kamera használható e Kínai szerveren?

(#1185) Moki2


Moki2
aktív tag

Legújabb MI home frissítés után úgy tűnik nem kell az időzítést a kínai szerverhez állítani , hanem a beállított időzónát használja . Gondoltam hasznos infó mainlad china server használóknak :) .

(#1186) Moki2 válasza kano (#1182) üzenetére


Moki2
aktív tag

Az elsőről nem tudok nyilatkozni , de a második rendben működik nálam aqara gateway-el . Viszont rendelés szempontjából bár én is gearbeströl rendeltem :) :
[link]

(#1187) kano válasza Moki2 (#1185) üzenetére


kano
nagyúr

Az a baj, hogy nekem az utóbbi időben (a frissítések óta) nem is teszi amit kellene. :) Irányfény van időzítve különböző színekkel, de a 4db időpontból 1-2-t nem vesz figyelembe. :F

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1188) Moki2 válasza kano (#1187) üzenetére


Moki2
aktív tag

Nálam csak ez előtérvilágítás van összekapcsolva mozgásérzékelővel , úgy időzítve hogy nappal ne kapcsolgassa . Átírtam a helyi időre , azóta teszi a dolgát , előtte le kellett vonni belőle 7 órát de akkor is csinálta . Esetleg szabály ki bekapcs ?

[ Szerkesztve ]

(#1189) Degeczi válasza kano (#1187) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ha úgyis foglalkozol saját automatizálással, hagyd a fenébe a hülye kínai szervert! Pl. Home Assistant alól tökéletesen vezérelhető. Nálam is nem csak éjjeli fény narancssárgával, de pirosan jelzi amikor foglalt a fürdőszoba.

(#1190) kano


kano
nagyúr

Az a helyzet, hogy még nincs feltelepítve egyik szoftver sem. Még mindíg nem igazán tudom, hogy mire is tudnám használni az okos otthont? :-) De most rendeltem 2db utorch okos izzót és szerintem rendelek még 1db Xiaomi hőmérőt (négyszögletes) és 1db nyitás érzékelőt is.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1191) Moki2 válasza kano (#1190) üzenetére


Moki2
aktív tag

PL én az ajtó nyitásérzékelőt összepárosítottam a kamerával ha nyílik az ajtó felvesz , az előtéri mozgásérzékelő üzen ha mozgás van persze mindkettő akkor aktív ha nem vagyok otthon . A tűzjelző és a vízérzékelő meg álandóra be van lőve hogy értesítsen . H a jelzés jön akkor először körbenézek a kamerával :D

(#1192) kano válasza Moki2 (#1191) üzenetére


kano
nagyúr

Én is kb ilyet szeretnék csinálni. Ezzel lehet játszadozni. :)

Nekem most van egy Xiaomi gateway de nagyon gondolkodom rajta, hogy kellene csinálni egy általános zigbee gatewayt helyezte. Ez inkább vonz. :)

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1193) Moki2 válasza Moki2 (#1191) üzenetére


Moki2
aktív tag

Persze ehez kell xiaomi vagy aqara gateway , vagy ahogy mondták raspberry pi . Most nálam 12 eszköz van öszefűzve , de ha xiaomi gateway a választás akkor az aqara okosizzó a jobb választás , előtérben nálam is az van .

(#1194) Moki2 válasza kano (#1192) üzenetére


Moki2
aktív tag

És még egy tipp , a routeren a DNS szervert a google szerverre kell állítani .
8.8.8.8 és 8.8.4.4

(#1195) kano válasza Moki2 (#1194) üzenetére


kano
nagyúr

Köszi, ezt megnézem. :)

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1196) tobias40 válasza Moki2 (#1194) üzenetére


tobias40
veterán

Ezzel elállítok a routeren mást is vagy ez csak a kínai server miatt kellhet?
Nem befolyásolja a router működését böngészés,levelezés,torr---nt stb.ben?

(#1197) Moki2 válasza tobias40 (#1196) üzenetére


Moki2
aktív tag

Nem állítasz el mást , én már előtte is ezt használtam mikor a digi dns-szolgáltatása elfeküdt

(#1198) icemad válasza Degeczi (#1189) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ez a piros jelzés jó ötlet. Működhet a getawayel is? Azt hogy ellenőrzöd, hogy tényleg van bent valaki? Sima ajtónyitás érzékelővel?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1199) Degeczi válasza icemad (#1198) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Igen, pofonegyszerű: ha mozgást érzékelek a fürdőszobában csukott ajtó mellett, akkor megy a piros fény. Ajtónyitás pedig persze törli.

A pici bonyolítás benne az, h nyitáskor nem okvetlenül lekapcsolnom kell, mert éjjeli fény is egyben, és lehet, h amikor bement vki a fürdőbe, már narancssárgán világított (és halványabban, mint a foglaltságjelzés). Ezért az éjjeli fény triggerelésébe (ami a naplemente), beleraktam, h egy változóba mentse el, h éjjeli fény be volt kapcsolva, ajtónyitáskor pedig ezt a változót nézem meg, h kell-e éjjeli fényt visszaállítani.

A MiHome programozási lehetőségei nagyon korlátoltak, abban nem hiszem, h mindezt meg lehetne oldani (pusztán a foglaltságjelzést valszeg igen). Másrészt nálam a mozgásérzékelők filléres 433 MHz-es típusok, nem Xiaomik.

(#1200) kano válasza Degeczi (#1199) üzenetére


kano
nagyúr

Ugye jól gondolom, hogy a Xiaomi nyitás érzékelők a nyitott állapotról is tudnak adni visszajelzést míg a 433-as érzékelők csak egy jelet küldenek a nyitáskor és a záráskor?
Köszönöm!

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.