Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bl4ze
veterán
Hello,
Xiaomi Mi vízforraló probléma, kérlek segítsetek. Vettem ma egy Xiaomi Mi Smart Kettle-t, okos vízforralo : Smartshop-tól : [link]
A vízforraló kínai dugós, csak kínai leírás. Ezen még túl is tenném magam, de úgy gondolom erről szólniuk kellett volna. Szerencsére volt itthon egy régi adapter - azzal legalább működik.
(nem a legszebb - kéne egy fehér - honnan vegyek BTW???)MÁS : a MiHome-ban megtalálom a "Smart Kettle"-t de nem csatlakozik hozzá. Pörög, hogy BT keresés de SEMMI
EU szerveren vagyok, mivel a Mi porszívó EU-s és azon ül. Megpróbáltam átrakni csak egy próbára "Mainland China" de úgy sem találja , nem tudom párosítani. Mi a teendő , mi lehet a baj ? 2 telefonnal is próbáltam
Heeeeelp !
-
dzsidzsas
tag
Nálatok van benne telefon irányítás?
-
nababika
aktív tag
A radio nekem sincs. Egyszer csak eltünt. Nem is tűnt föl csak most, hogy írtad. Az enyém is gateway 2 és volt radio mert régen használtam egy ideig.
-
dzsidzsas
tag
Sziasztok. Beszereztem egy Gateway 2-t, ami állítólag update. Az a problémám, hogy hiányzik belőle a telefon irányítások pl: telefon csörgés esetén elhalkítja a rádiót, stb. Máshol láttam hogy ez beállítható, nálam nincs ilyen lehetőség. A másik, hogy a kezdőképen mindenhol 3 lehetőség van: biztonság, rádió, világítás. Nálam a rádió nincs, bár a rendszerből elérem a rádiót és be is tudtam állítani a magyar adókat. A rendszert magyarosítottam a MIUI rajongói oldal útmutatása alapján. Mi lehet a probléma?
-
derrik
őstag
Az Eustok-on vásárolt Smart Home Kithez.... tudok olyan okos aljazltot venni ami megy az alkalmazással?
-
szabacsik
őstag
Sziasztok! Dafangom van és pár hónapja nem jön értesítés. Látom itt is sokak van baja a push üzikkel, hogy csak akkor kapjátok meg ha megnyitjátok az appot.
Azt lehet tudni, hogy app hiba vagy szerver oldali? -
Kicsit meg vagyok zavarodva.
Xiaomi Mijia 2 Gateway-t használok.
Egy barátomnak is most érkezett meg ugyanez a típus, de most arra panaszkodik, hogy nem ezt kellett volna rendelnie, hanem az Aqara Gateway-t, mert az többet tud, több eszközt ismer.
Hogy is van az? Mi ez a kétféle gateway?
További kérdés: az a gondja, hogy Iphone-on simán csatlakozik a gateway-hez, Androidon viszont végtelen scanning jön, de nem jön létre a kapcsolat.
Köszönettel: MaCS
-
derrik
őstag
... Mindent el intézek 😄😄😄 írtam egy értékelés a google áruházban a hibával kapcsolatban
És láss csodát frissült az app. Nekem jönnek az értesítések!!!!!
Csak nagyon zabálja az akkut ez az alkalmazás mióta fenn van a Smart Home Kit, 2db izzó, és egy aljzat a fogkefe van Rajat de még egy kamerát tervezek -
Nekem két napja random küld értesítést a szájbavert mozgásérzékelőm, de már minden létező szabályt leállítottam, és mégis jön a push. Persze, ha megnézem a logot, nem látok bejegyzést arról, hogy mozgás történt volna. Eddig nem kaptam értesítést, és nem is érdekelt, erre most elkezdett random bepotyogni napi 40-50 darab.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy ezért kerül egy netatmo welcome 60 ezerbe. Soha nincs fals riasztás. Mondom, soha.)
-
icemad
nagyúr
Ma reggel már kaptam értesítést. Semmit nem állítottam át. Úgy látom frissítés sem volt. Lehet, hogy szerver oldalon változtattak valamit. Másnak is működik már?
-
derrik
őstag
Be üzemelem a Xiaomi Smart Home Kit-et
Huawei p20 pro telefonon a az értesítési sávon nem jelennek meg a riasztási üzenetek csak ha még nyitom a MiHome alkalmazást abban látom hogy mi történt? -
;-D
Felröhögtem, de ezért van az,hogy kamerából SOHA nem vennék XIAOMI-t, és hasonló brandeket. Minden másban persze használom, de ilyen kritikus dolgokat (termosztát, kamera) inkább a Netatmo-ra bízom. Nem olcsó, de cserébe jóval biztonságosabb (legalábbis hihetőbbek az ígéretek). Kameraként még maximum Inifi Video-t raknék fel, ott is deklarálják, hogy nem hagyja el stream a hálózatot (csak ha telefonról nézed).
-
updog
őstag
Sziasztok!
Ma éjszaka három körül arra riadtam, hogy a Dafang resetelte magát (jobbra eltekert, balra eltekert, kerregett egy jót). Ez azért is szuper, mert a gyerekszobában van, szerencsére a gyerek nem ébredt fel, de én majdnem össze****tam magam. Ha már ott voltam, kimentem a mosdóba (nem azért mert össze****tam magam
), és látom, hogy a megszokott éjjeli fény a gatewayben nem kapcsol fel, hanem kék villogás van. Hajnalban még egyszer megcsinálta ugyanezt a kamera és a gateway is. Produkált hasonlókat másnak is a rendszer? (tudom, mindenki ezt figyeli éjszaka
).
-
kano
nagyúr
válasz
< CyberBob > #867 üzenetére
"tavaj" - azért ez igen kemény.
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, h még kezdő vagyok a Xiaomi Home cuccokban, és érdekelne, hogy a kamera hova is menti a felvételeket, amit mozgás detektálása közben vesz fel? Bemegyek a telefonomon a kamera beállításaiba/képébe, és a monitoring menüpont alatt rengeteg felvétel van, ha sleepelem , ezeket nem tudom megnézni, csak aktív állapotban, viszont még nem raktam bele memóriakártyát....
Van rá mód, h ezt bármikor le tudjam menteni, a régebbieket visszanézni, még ha "alszik" is a kamera? -
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #864 üzenetére
A tavaj novemberi yi home verzióval sincs értesítés.
Szóval a hiba szerver oldali lesz. -
derrik
őstag
válasz
< CyberBob > #862 üzenetére
Ez EU vagy belpiacos modell?
-
icemad
nagyúr
válasz
< CyberBob > #862 üzenetére
Úgy értettem, hogy a telefon frissült, nem az app. Nálam biztos, hogy az a gond...
-
icemad
nagyúr
válasz
< CyberBob > #859 üzenetére
Nekem s8 plusz telefonom van. A decemberi frissítés óta nem jönnek az értesítések. Én sem tudok semmit csinálni vele. Próbáltam egy csomó mindent. Te nem kaptál mostanában frissítést?
-
tobias40
veterán
válasz
< CyberBob > #859 üzenetére
Biztos volt vmi frissítés,nekem hol küldi hol nem,de inkább nem..
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van több mint fél éve egy Xiaomi yi home 1080p kamerám ami egyik napról a másikra nem küld értesítést a telefonos appon keresztül. Amúgy minden működik. Mozgásra rögzít és bármikor elérhető az élő kép is.
Volt kamera reset, újra raktam az alkalmazást. Mi lehet a gond? -
Alex91
félisten
Xiaomi gateway-vel hasznal valaki Aqara E27 9W-os zigbee izzot? Mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest