- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Ma jutottam el odáig, hogy szervert váltsak.
A nemrég linkelt Orosz Mi Home app magyar szervert választva, minden Kínai eszközt fel tudtam regisztrálni és működik is.
Köztük: Gateway, Philips ceiling lamp, IR (itt van egy kis hiba, nincsenek elóre beállított távok), Gateway kamerák, Switchek, szenzorok,... minden.
Minden eszközből könnyen kinyerhető a Token.Köszönöm a megosztást!
-
-
HKorn
veterán
Na hát ez a kombó (humidity clock+BLE gateway lámpa) taliga fost nem ér. Látni látja a GW az órát, de gyakorlatilag alig lehet befrissíteni az adatokat róla (eddig egyszer írt ki pontos értéket, ugyanazt amit az óra is mutat), amúgy meg hiába húzom lefelé az ujjam az app elején, nem frissíti az adatokat, tehát amit a Mi Home elején mutat adat abszolút nem real time.
Hatótáv röhejesen kicsi kb 5 méterre lévő emeleti szobában már nem ment át a BT jel.
Arra jó hogy kint legyen valahol mutatni mennyi az idő, meg ha akarod telefonnal direktben kiolvashatod az elmentett adatokat visszamenőleg, de okosotthon rendszerbe illeszteni nem való.Gondolom kellene egy Hub meg egy Zigbee-s szenzor úgy lenne az igazi.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Az "Otthoni hálózat és internet megosztása" topikból irányítottak ide,ezért bemásolom ide is amit oda írtam.Segítségeteket előre is köszönöm!
"Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,amennyiben nem akkor elnézést kérek.Vásároltam több Xiaomi okos otthon kiegészítőt.Sokadik próbálkozás,port forwarding,stb..után sem sikerült csatlakoztatnom a "Gateway"-t.A hibát abban sejtem,hogy az Invitel által adott ZTE H168N router csak 5Ghz-es és ezen eszközöknek 2.4Ghz kellene.Régebben már kinéztem magamnak ezt ,viszont ezen csak Ethernet van,nincs Adsl bemenet,plusz az Iptv a ZTE-re van konfigurálva.A kérdésem a következő lenne,ha jól sejtem úgy megoldható,hogy kikapcsolom a ZTE wifi részét,és a Xiaomit bekötöm wan kábellel és a ZTE csak modemként funkciónál és wifit a Xiaomi szolgáltatná.Elnézést ha hülyeséget írtam,de nem vagyok jártas a témában." -
HKorn
veterán
Jött egy e-inkes óra és hőmérő, hozzáadva a Mi Home-hoz műkszik, de olyan furcsaságot vettem észre, hogy az app kezdőfelületén az eszköznél, illetve a Home-nál tök fals értéket ír. Ha megnyitom az eszközt az appban akkor ott mutatja a valós adatokat, de az app elején mindig ugyanaz a fals érték marad. 24 fok meg 88% pára, holott 21 fok van és 65% pára.
Ez mitől lehet? -
lszep
csendes tag
Sziasztok, itthon vásárolt xiaomi smart home kittel működik valami a kinából beszerezhető érzékelőkből?
Okos izzóból E27 és E14 foglalattal mi az legjobb vétel? -
balazsnba
csendes tag
Sziasztok, vettem egy Xiaomi gateway (DGNWG05LM, smart sensor kittel), és rendeltem egy Aqara Remote Wireless switch-et (double rocker, WXKG02LM).
Felinstalláltam a Mi Homa appot, párosítottam a gatewayt, és a Mi Wireless Switch-et, ami a kit része volt, szintén gond nélkül sikerült párosítani.
Azonban nem tudom párosítani az Aqara wireless switch-t. Már eleve át kell állítani az országot, hogy egyáltalán megjelenjen az appban, és amikor próbálom hozzáadni a "Mi Control Hub"-on keresztül, azt írja az app, hogy “The device is not compatible”.
Valaki tud segíteni, hogy hogyan lehetne csatlakoztatni az Aqara kapcsolót? Muszáj venni egy másik gatewayt hozzá? Ha muszáj, milyet kell venni? -
Pool_
tag
válasz
Anthony001 #2026 üzenetére
Szia, én Google home-al használom (igaz home assistant közbeiktatásával, de működik simán a mi home-al is, most kipróbáltam)
De ahogy láttam van amazon skill is hozzá, gondolom azzal is megy.
Nyilván ezek csak angolul értenek.
Egy Google home mini most 8 ezerért beszerezhető ha ügyes vagy (Best Buy topic - alza) -
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Van egy kínai gateway-en alapuló xiaomi ökoszisztémám. Már eléggé masszívvá nőtte magát a rendszer, és szeretnék a hangvezérlést szintjére lépni, legalább a fényforrásokat, okos konnektorokat vezérelném hanggal.
A kérdésem az lenne, hogy ez bármilyen formában megoldható?
Előre is köszönöm!
anthony001 -
Alex91
félisten
Valakinek sikerult mar a Mi home app-ban sonoff cuccot hozzaadni? Ha igen, akkor hogyan?
-
Alex91
félisten
Van mar valakinek ilyen uj Bluetooth gateway-je? [link]
Mukodik jol? -
lszep
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg EU-s xiaomi eszközeim vannak (kamera, porszívó) a xiaomi home app Magyarország régióra állítva. Home kittel és plussz érzékelőkkel szeretném bővíteni. Csak itthon vásároltat érdemes venni vagy kínából is ami működik a most beállított szerverrel?
-
takacska
csendes tag
Domoticzban ki kell tölteni a beállítások/beállítások/értesítések/e-mail beállítások lapot. Kelleni fog smtp szerver, porttal, felhasználónév jelszó párossal. Ha gmail smtp-jét akarod, a google nem fogja engedni, csak ha engedélyezel valahol a google beállításoknál valami nem biztonságos eszközök használatát. (már régen csináltam eléggé el van dugva) Ha ez már működik, blocklyban van e-mail küldő sor.
-
farkas-j
őstag
Vásároltam egy Xiaomi Mijia BT4.0 Bluetooth Vezeték nélküli óra, hőmérőt. Szeretném a pontos időt beállítani rajta. A telefonomon telepítve van az Mi Home 5.4.42 magyar app, ezzel használom a MI robotporszívómat. Ha simán bekapcsolom a Bluetooth-ot és kiadom a Bluetooth keresést, látom is az órát LYWSD02 néven. Az órán is megjelenik a Bluetooth csatlakozási jel, tehát a Bluetooth működőképes. Csatlakozni nem tudok hozzá, gondolom ehhez kell az app. Az Mi Home viszont nem találja az órát és az órán sem jelenik meg kereséskor a Bluetooth működését, keresését jelző piktogram amikor az appból kiadom a keresést. Tudnátok segíteni?
-
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Mindent átolvastam sajnos.De tévedhetek, így inkább rákérdezek. Tényleg nem lehet a Xiaomi kamera által készített videókat kimenteni?
Csak úgy ha kiveszem az sd kártyát?
Nem akarom elhinni. -
Pool_
tag
válasz
bupemko #2001 üzenetére
Lehet, de ahogy láttam az le van maradva verzióban. Azóta elég sok hibajavítás volt a vevs-es changelistek szerint. Többek közt az értesítéseken is javítottak valamit az 5.6.5-ben ha jól emlékszem a changelistre. De persze azzal sincs baj azért, lehet csak nekem van ilyen frissítés fixációm :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest