- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
jUUh
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Norby86
őstag
Akkor lehet teszek egy próbát, kíváncsi vagyok.

Ennek az AEX romnak most melyik a legfrissebb Stabil kiadása? A [9.0.0_r46] AospExtended ROM V6.7 [OFFICIAL][2019/10/16]? Illetve írtad hogy "Alapból támogatja az f2fs fájlrendszert", kérdésem az lenne hogy a meglévő fájlrendszerem miként tudom erre át állítani (OrangeFox recovery-t használok) és melyik meghajtókat kell? System, data...? Vagy mit érdemes?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez már egy "régi" készülék akárhogy nézzük , pedig kicsivel több mint egy éve jelent meg. Most pedig már a Note 8-nál járunk , teljesen érthető ha már nem gyárt hozzá a Xiaomi panelt. Így bejönnek a képbe az egyéb gyártók akik ebből megélnek , és hozzák az olcsóbb panelt.
-
kidnou
őstag
-
Lacopapi
addikt
-
DroiDMester
nagyúr
-
jUUh
addikt
-
Pityu.
nagyúr
-
tonyrulez
őstag
Mint kiderült (köszönhetően BetterBatteryStats app-nak), SensorService_wakelock volt a ludas, pontosabban a Facebook szerencsétlenkedett valamit a szenzorok folytonos használatával. Facebook kuka pár napja, helyette egy wrapper alkalmazás (perpill Frost), és egyszer nem jött elő a hiba.
-
juve600
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Megnéztem ezt a gugli fotó alkalmazást sokadjára. De továbbra is hulladék.
Az eszközmappan belül 1 db mappát ( Kamera néven) mutat azon belül is össze az összes képet ami a telefonon van , miközben van kb 10db mappa a telefonon képekkel.
Itt már töröltem is le az egészet . -
ktommy91
addikt
A wallpapers HD, 4K Backgrounds app-ból töltöttem le, az értékelés szerint rendezett lista elején volt.
-
ktommy91
addikt
-
DroiDMester
nagyúr
Még gyerek cipőben jár a Pite testre szabhatósága, 2.hónapja kb még mindegyik Custom pite olyan volt mint egy fapados LOS, kell még vagy fél év mire hasonló testre szabhatósáhú lesz mint egy custom oreo. Hétről-hétre kerülnek be ujabb állítási lehetőségek, majd egyszer elér oda ahová szeretnénk.
-
ssoobbrrii
csendes tag
-
Pityu.
nagyúr
-
dioka7
senior tag
-
kszthly
senior tag
-
Trailblazer
veterán
-
neoforce
aktív tag
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah most kezd tele lenni a férfi nemi szervem a MIUI-val. Amennyire szerettem és kedveltem ezzel a GS 10.x.x. kiadással eléggé hazavagtak ezt az érzést.
Anomáliák sora kezd előjönni....
Az , hogy a képernyő zárat nem mindig küldi le alvoba , vagyis lekuldi , de tök random módon mintha valami felébreszti , néha felvillan.
Aztán a legújabb f@szsag , hogy az sms küldő app ( Messages) nem küldi el az sms-t. Eddig nem volt gondom , de most kiírja hogy sikertelen. Minden engedély ON-ra van téve pedig... Érdekes a gyári app elküldi az üzenetet.
Jah , a MIUI optimalizációt kikapcsoltam erre szétcseszte a legtöbb app engedélyét. Amit a 9-es verzió nem produkált.
Komolyan agyf@sz amit művelnek már.
Azt hiszem eljött egy ROM csere ideje és elköszönjek a MIUI-tól végleg. Akármennyire is kardoskodtam mellette eddig....
-
ktommy91
addikt
-
batai15
félisten
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
fuze
őstag
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
-
tutis
addikt
eddig úgy működött hogyha média tartalom futott akkor a média hangját lehetett irányítani, ha nem futott média tartalom akkor meg csengőhangot. Ez megváltozott. Eddig akármilyen telefonom volt, mindegyik az általam említett módon működött. Ha nem fut média tartalom, miért is állítasz média hangerőt? jön egy értesítés (pl viber), de hangos, picit halkabbra akarom venni, és a média tartalom hangját állítja alapból. Szerintem ez a béna működés..
-
szabi__memo
nagyúr
-
Trailblazer
veterán
-
ktommy91
addikt
-
csiziktomi
senior tag
-
Trailblazer
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
schawo
titán
-
kidnou
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ez így hibás meghatározás.
A MIUI-nál le KELL lakatolni azokat az appokat (egy időben még a rendszerappokat -pl. Óra- is le kellett lakatolni), hogy menjen rendben az értesítés.
Én úgy jelöltem meg a saját válaszomat, hogy lakatolva, de megjönnek az értesítések. Ha jól emlékszem (bár már elrejtettem valakit
), az alapprobléma az volt, hogy lakatolva sem jönnek meg az értesítések. -
schawo
titán
-
schawo
titán
Lehet, hogy telefonfüggő, bármit el tudok képzelni, de nálam tuti nincs ilyen gond.
Kíváncsi lennék egy szavazásra, hogy kinél megy, kinél nem. Csak olyan válaszoljon, aki most is az adott verziót használja, és csak egy választ adjon a megfelelő szám növelésével.
GS oké: 1
GS nem oké: 0
nem GS oké: 0
nem GS nem oké: 0 -
szabi__memo
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
slayernick66
tag
-
manchester99
tag
-
jUUh
addikt
-
ati2
őstag
Egy multimedia gyorsító része a procinak, a Galaxy S5 idején jelent meg az első verziója a SD procikban.
Ha használja gcam, akkor közel hasonló sebességgel működik, mint a gyári cam, ha nem használja vagy 10x lassabb, meg jobban eszi az aksit. Van amelyik gcam portban külön bekapcsolható, van rá menü, pl serjo féle.
-
ElDiabloo
senior tag
-
manchester99
tag
-
natë
nagyúr
-
hislah
aktív tag
-
trouble
senior tag
Ma reggel úgy indúlt a teló, hogy megkérdezte: megváltozott a telefonszáma ?
Valszeg emiatt lehet a Xiaomi aktiválás !?
Viszont semmi nem tőrtén, mert csak olyan opció van, hogy igen, nekem viszont nem változott a számom, tehát kiléptem az ablakból!
Mit gondoltok nem amiat van, hogy át vagyok állva India régióra? -
tonyrulez
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ElDiabloo
senior tag
-
schawo
titán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
schawo
titán
-
Trailblazer
veterán
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
-
Barell
őstag
-
ElDiabloo
senior tag
-
tonyrulez
őstag
-
DroiDMester
nagyúr
a képen félig látszik! Valami gond van a VENDOR partícióval!
Telepítés előtt nyomtál egy Format DATA.t? utána kell egy TWRP újraindítás, majd mindent WIPE.olni és azután telepíteni!
az EU Rom lejött rendesen? nem sérült meg a zip letöltésnél?(ki tudod csomagolni a zip.et PC.n?)
Melyik TWRP.t használod?
-
tonyrulez
őstag
Úgy látszik MIUI nem akar visszamenni, negyed órája ülök efölött:[kép]
Egyszer megcsináltam hogy újraindítottam, rögtön fastboot-ba ment, majd újratelepítéskor vendor hibát dobott, így az is wipe-olva lett, azért a piros hiba felül (egyébként dalvik, system data, cache wipe, format data volt).
-
natë
nagyúr
-
DroiDMester
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A GSMArena összevetésében sokkal gyorsabb a Honor, Antutuban szintén.
Bár ezek egyeke sem feltétlen jelent ténylegesen gyorsabb gépet. -
jUUh
addikt
-
Trailblazer
veterán
-
ktommy91
addikt
-
kidnou
őstag
-
batai15
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ktommy91
addikt
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
baitsee23
őstag
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
Zsee75
tag
-
ati2
őstag
-
hislah
aktív tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Balzak83
senior tag
Egy részét én is tapasztaltam, pl. az alkalmazásváltás ilyen volt. Meg azok az idegesítő ékézetes betűk, a fehér szövegmezőkben.
w333: Ha egy rom 2 hónapja nem frissül, akkor azt is jelentheti, hogy nincs nagy baj vele. A 10-es developer még nem 100%-os, bár kísérletezni mindig lehet.
-
ElDiabloo
senior tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
DroiDMester
nagyúr
-
hevizms
addikt
-
juve600
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- World of Warships
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Háztartási gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock 230W G2 with combo cable (3TR87AA)
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs srácok. Értelemszerűen a fotókat mentsétek Google Photos-ra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Láttál itt az utóbbi hetekben egy olyan hozzászólást is ? 
Amikor beállítottam volna időzített DND-t, ismét lefagyott a rendszer, és újraindítás után már a fenti sáv sem lehúzható. Amint időm engedi teszem fel a stabil EU-t.