Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Megjött az enyém eustock-ról. 9h Tempered glass védőfolia elég gyík rajta, széleken nem illeszkedik XD.
Visszaolvasok majd biztos érintve volt a téma csak számomra érdekes hogy erre rá is kérdeztem amikor vettem hogy ez tuti jó lesz-e rá. Mindegy, pénzt visszaadják... -
danih
veterán
A kontaktjaim a sim-kártyámon vannak, átraktam a Note4-be és nem látok egyet sem. Visszaraktam egy másik androidos telóba - ott megint látom.
Valahol be kell importálni, vagy kell csinálni valamit?Jeez Settings > System apps > Contacts > Display preferences > Show SIM contacts oké...
(#3317) Duliee jaja köszi
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Először azt hittem hogy már második nap fogok az eszközre vanilla droidot tenni de egyre inkább bejön a MIUI. Vannak furcsaságok, pl. nem értettem miért nem találom az adatforgalmat a megszokott helyen (security app-ban van, trololol), de összességében tetszik, elég sok mindent be lehet állítani.
Van valakinek valami bluetooth eszköze, pl. okosóra amit beállított trusted device-ként sikeresen és nincsen lockscreen amíg az eszköz a közelben van? Nem akar összejönni. Többi telómon tökéletesen megy. -
danih
veterán
Meh :/
Úgy tűnik amúgy root nélkül csak Mi Band-et akar keresni amúgy is - tap-et vár rajta megerősítésként. Van Mi Band-em, de csak emiatt nem fogom használni, inkább az órát preferálnám.
Pár helyen néhányan azt írták ez direkt van így. Elég kár érte, nagyon szeretem ezt a funkciót -
danih
veterán
Illetve - volt aki próbált VR-t az eszközön? Milyen szemcsivel?
Sok jóra nem számítok de kipróbálnám, vannak nagyon olcsó szemüvegek... -
danih
veterán
Mégis közben root-ra adtam a fejem szóval kinyitottam az összefoglalót és megnéztem az idevágó írást.
Nekem inkább úgy tűnik ez nem leírás, hanem egy bookmark-oldal linkekkel - itt a Fastboot (mi az?), itt az EDL (wut?): hajrá. Eléggé régen rootoltam utoljára az is igaz, bár akkoriban elég egyszerű volt.
Ez a leírás jó lesz vagy közben változott valami? -
danih
veterán
Találkozott valaki olyan hibával, gyári MIUI-on (legfrissebb) hogy jön be a hívás, de a felvevő-képernyő nem jelenik meg?
-
danih
veterán
Hogyan tudom megoldani hogy egy bizonyos progit ne lőjön ki a rendszer?
Órám appját már beállítottam a Security / Battery részleg alatt úgy, hogy nincs rajta restriction. Van valami más is? Csak ez az egyetlen progi amin ilyen be van állítva, mégis kilövődik éjszaka. -
danih
veterán
Ho Lee Fuk.
Üzemidő kezd kikupálódni. Telefonálgatás (elég sok ügyet kellett a héten intéznem), viber, sms, gmail, e-book olvasás esténként, bacon reader és kis random internet (e-book olvasáson kívül minden auto max fényerőn) - 4 nap 14 óra uptime és még van 15%. Battery saver ki van kapcsolva!!! Büntet ez a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest