- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
ma felhívtam a haveromat, aki a net szolgáltatómnál dolgozik mint szerelő, hogy nézzünk már rá mi lehet a gond. Ő elsőre rávágta, hogy azért mert a routert klónozott mac címmel használom. Mivel a rendszerben a net szolgátatónál az előző tenda routerem volt regisztrálva mac cím alapján, de lusta vtam átiratni így inkább bele klónoztam az ax-be.
Átírtuk, teszt, össze fossantotta magát azonnal kb 2GB adat után.
Azonnal bedugtam a tendát, nem kapott az sem netet, kb még 10 perc után sem.
Aztán felhívta a belsős kollégáját aki bele nézett mélyebben a rendszerbe és látta, hogy fekete listára dob a rendszerük folyamatosan, mert a routerem olyan szinten tudja beterhelni a hálózatukat, amilyen nem lehetneés olyankor automat kapok 30 perc tiltást. Na most levettek a feketelistáról, kaptam új IP címet is és azóta söpör minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest