Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
48-as csatornára állt be magától, 160Hz engedélyezve, 52-140 közöttit (DFS) amúgy nem lehet választani, ha be van kapcsolva a Mesh.
A modemből megy egy utp a fő router wan portjába, a fő router lan1 portjából megy egy kábel a mesh router wan portjába, a mesh router lan1 lan2 portjaiból működő internet megy ki. Megnéztem, és ha a fő router egy másik lan portjával kötöm össze a laptopot, szintén működik az internet (bár meg is lepődtem volna, ha nem ment volna).
Igen, szerintem is ennek kéne lennie a mesh lényegének, viszont az 5GHz hatótávolsága mindkét router esetében rosszabb lett. Régebben a xiaoqiang.log fájl szerint 1000mW erősséggel sugárzott a wl0 (5GHz) modul, most ez stabil 250mW-n van, mindkettő routerem esetében. 2,4GHz-nél megmaradt az 1W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest