Új hozzászólás Aktív témák

• takcslajos1

tag

[link]
    Sziasztok,
    a fenti linkről rendeltem franciaországi raktárból egy routert (tracking szerint amúgy Németországból jön, de mindegy :D ), lényeg, hogy előbb cselekedtem, minthogy megtaláltam ezt a fórumot.

A gondom pedig, hogy így Global verziós lesz, a wifi erőssége meg így jó, ha 5%-a lesz a kínainak. Láttam ezt és az itt linkelt leírást, viszont ez nem csak annyit csinál, hogy legyen ssh hozzáférésem? Azt az apró beállítást hogy tudom a bdata partíción megcsinálni, hogy az EU helyett CN legyen ott? Ami ugye alapból readonly. Ha linkelnétek ehhez egy leírást, vagy valaki elmagyarázná, nagyon megköszönném. Nekem nem lényeges az ssh elérés (persze, ha ennek a sornak az átírásához kell, az más), az egyetlen dolog, amit szeretnék, ez a régió átállítás.

(Ezután pedig akár fel is tehetem ugyanazt a Global firmware-t, amivel megkapom a routert, mivel a wifi erőssége (1 watt vs 30-40mW) nem a firmware-től függ, hanem az nvram/bdata partíción lévő bejegyzéstől, ahogy kivettem az olvasottakból. Már ha egyáltalán telepíteni kell a cn firmware-t a fenti operációhoz.)

Szerk: lehet, hogy tárgytalan lesz az egész, pont az utolsó néhány hozzászólást nem olvastam el, mielőtt ideírtam volna ezt. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés