Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Jött egy kontroller update. Remélem nem basznak szét valamit battlefield béta előtt.
-
GalaHU
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Pedig egy jó TV fél generációváltás…

-
frankdelgado
őstag
válasz
persil
üzenetére
Ott baxtam el én is, hogy elolvastam egy ilyen "300 ezer alatt csak a nyomik vesznek tv-t" cikket vagy hozzászólást, addig nem is ismertem az ilyen kifejezéseket. Csak annyit, hogy biza az én tv-men a kép nem olyan szép, mint a bótban látott 1,5 milliósén....de megtanultam együtt élni ezzel ....meg h milyen a feketéje téma..én az lcd-vel simán elvagyok, a legjobb feketéje meg úgyis az anyósomnak van

-
frankdelgado
őstag
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem lemezesen van meg az alap verzió és úgy látom, hogy a deeluxe kiadás kapott xsx felpimpelést. Az alap kiadásomat kis pénzmagért vajon fel lehet tuningolni, vagy becoptam és ha teljes pompájában akarom élvezni, akkor meg kell vennem a deluxét?
-
persil
nagyúr
Jatszódik itt valaki Hisense U7QF trévén?
Blooming-gal es sávosodással mit lehetne kezdeni? Nincs valami atombeállításotok a legjobb képre?(értelemszerűen a boxon érdekel)
-
törölt tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
"Kimaradt" mert nem tetszett, és egyelőre most se nagyon fogott meg. A 60fps jót tesz neki, és legalàbb úgy néz ki az X|S verzió, mint egy àtlag One-os jàték. (jó, hàt ez a Remaster dolga) Polcon elfér, enni nem kér.
Szerk.
Hmm.
A jàték jobban néz ki, mint az àtvezetők, ez így kicsit elég fura. Gondolom azokkal nem dolgoztak, csak felskàlàztàk 4K-ra. -
törölt tag
Na nézzük mit tud ez a mustàros Alan Wake.
-
Steve1207
veterán
Ja az megvan, ha nincs semmi jel mögötte nem tudom poénnak vegyem-e
Meg amennyire a rockstarban bízok manapság... én simán elhiszem, hogy enginet váltanak vagy kacsa volt az egész az ue használattal akár.Kicsit pikkelek rájuk a RDR2 óta, mert egy évvel a nextgen korszakban még mindig nem voltak képesek egy 60-as patch-re

-
zkxdn
őstag
Fuh mire feljön a nap gameplay leak is lesz a GTA Trilogy Remaster/Remakecskéből
-
ρσгτσ
addikt
"Xbox Cloud Gaming (Beta) on Console
We’re beginning to flight cloud gaming today on your console for a random subset of Beta Insiders. You can read more about the feature at the blog post here."
"Users may be unable to launch base games that are part of a bundle (Forza Horizon 4, Halo: The Master Chief Collection, etc.) with cloud gaming on console.
Some cloud gaming experiences may show in English only." -
Elderath
addikt
Az miért van, hogy egyik haverommal akárhányszor vesszük fel egymást mindig offlineok vagyunk egymásnak. Nincs elállítva semmi egyikünknél se és csak vele csinálja ezt
-
.LnB
titán
Ez az art of rally zseni, komolyan. Imádom.
Már eljutottam group b-ig. Itt már kezdődik a vadállatság.
Én ezeket a mikrolagg-okat se tapasztalom, vagy engem nem zavar, nem tudom. -
l.skywalker
Topikgazda
Xbox-ra a Fallen Ghosts DLC mellett ingyenes a Breakpoint Deep State DLC is játékon belül:
Giveaway (ubisoft.com) -
törölt tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Megjelenés elött 10 nap, de a bétàhoz elég az EA Play is.
-
craftsman01
senior tag
Hali,csak azt szeretném kérdezni ha előrendelem a BF -et,hogy már most tudjak játszani,akkor már most levonja a lóvét vagy majd csak megjelenéskor,illetve ha mégse jön be akkor letudom e mondani.Köszi. Ja most olvasom ha van gamepass akor is lehet tolni.
-
need
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köfi
-
zozek
tag
Sziasztok,
Török vagy brazil store-ban lehet vásárolni? -
Döglött Róka
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Itt is van 2 szint, én beraktam két 5g routert mindkettőre és annyi. Lusta vagyok na

-
consono
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
narancs-fehér, narancs,zöld-fehér,kék,kék-fehér,zöld,barna-fehér,barna

Nem tudom mennyi kábelt gyártottam már le... -
parandroid
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nagy a ház, iszonyat sok a hálózati eszköz, amivel megoldható, az kábelre megy. Egy router + 2 switch egyelőre elég a dologhoz.
p
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A kábeles megoldásnál sose lesz jobb. Én is azzal használom a boxot.✋
-
Döglött Róka
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nálam két 1,5 méteres cat-6os kábel van összvissz, mindkettő a modem/routerből jön kifele, egyik a boxba, másik a saját routerbe. Ahogy szalad az idő a szakmámban, én egyre igénytelenebb vagyok.

-
Bilux
veterán
Battlefield 2042 ha nem találom a storeban akkor az azért van mert csak GPU-em van
Ha jól tudom EA előfizetést tartalmazza nem?megvan alkalmazásban megtaláltam
-
parandroid
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én vettem egy 50 m-es kábeldobot, egy marék csatlakozóvéget, meg egy krimpelőfogót, azóta minden kábelem parandroid márkájú. És ez kb 15 éve így van. Pedig nincs különösebb műszaki érzékem, meg a szakmámnak sincs köze ilyesmihez. Nem egy űrtechnika.
p
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DefJamHUN
üzenetére
RT-AC57U az jó lesz. A mostani kábelen van valamilyen szöveg?
Nem fontos, hogy drága legyen az új. Feltéve, ha nem akarod 1 kilométerre kihúzni. Pl. MM -ban, Alza -ban, vagy hasonló helyeken is lehet venni megfelelő kábelt. Nem drágán.
Szerk.:
Amíg megfelelő router -t kerestem otthonra, addig egy 15 méteres Vention CAT5e kábelt használtam. Mert a most már bridge -ként használt szolgáltatói router kint volt az előszobában. Simán vitte amit kell. 1590 forint volt. -
DefJamHUN
aktív tag
Igen, a cat dolgot tudtam, de mondjuk markabeli különbség lehet? Vagy a 200ft/m vagy a 3000ft/m közt sincs különbség?
A router egy Asus Rt-57u -
ρσгτσ
addikt
válasz
thedivision2
üzenetére
Pont így. A router típusa is fontos lenne.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Ha a kábelre Cat5 vagy Cat6 van írva, akkor nem. Ha ezek alatti, akkor talán. Általában a router szokott gond lenni. Nekünk a telefonoknak egy 150 megás router van, 4-5 ezer forintos kategória, mondanom sem kell, hogy a felét sem képes leadni a 150 megának. A normális minőségű Vodás router pedig pontosan leadja mind az 500-at.
-
DefJamHUN
aktív tag
Felmerült bennem egy kérdés.
Van egy 500mbit -es internetem. Mondjuk egy 5 éves kábellel van a wifi router és az Xbox összekötve. Lenne változás ha most besétálnék egy MM -ba és vásárolnék több ezer forintért egy új kábelt? -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Contraband-on ki dolgozik? nem Avalanche?
-
ProEvoFan
nagyúr
[kép] Melyik jó bétához?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Zjunior
üzenetére
Aha, brutál nehéz, nagyon nem ilyen cod-bf bohóckodás.

Szép a játék, annyi a baj, hogy nagyon sok az Unreal Engine-re jellemző texture popping, az orrod előtt rajzol ki csomó mindent, ezen remélem dolgoznak majd a jövőben.
Amúgy amiben nevetségesen jó, azok a hangok, kisebb pénzmennyiséget mernék tenni rá, hogy kimentek terepre és felvetek valós, autentikus lövéshangokat pl., percekig álltam egy Párduc mellett és csak hallgattam, ahogy aprít, baromi király volt. -
Zjunior
veterán
Hell let loose-al jatszik valaki?
ér 11k huf
-
blckhm
tag
Ez a 17 GB XSX|S verzió BF2042-ből nagyon baráti főleg a régi részeket nézve. Reméle, hogy egyre többen ki fogják használni a tömörítési eljárásokkal elérhető minél kisebb méretet.
Illetve külön köszönet a tippért amit a multkor olvastam, hogy lépjek ki a QR-olt játékokból és akkor gyorsabban jönnek a játékok (~550 Mbps átlagsebesség Ethernet-en 1 Gbps FTTH kapcsolattal - javulás a 2-300 Mbps után). Így mire beteszek reggel pár combosabb letöltést a queue-ba tuti elérhető lesz meló végére - OG Xbox-ig visszanyúló backlog ellen különösen javallott.
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Vennek egy hasznalt konzolt ami garis. Ha atregisztraljuk az en ms fiokomra akkor gond nelkul intezhetem a garit ha veletlenul valami baja lesz? Nem kell hozza semmi papir stb csak az hogy az en fiokomon legyen?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zjunior
veterán
Battlefield 2042 nyílt beta elotoltheto pc re, nem tudjatok xboxra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már eljutottam group b-ig. Itt már kezdődik a vadállatság.
Ha jól tudom EA előfizetést tartalmazza nem?
IntelKiller7