Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Én onnan rendeltem és teljesen rendben van
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ha, csak nincs minden nap tornádó nálatok, akkor biztos jó.

-
XboxGamePass
senior tag
Vertical standet szabad venni aliról is, vagy az nagyon bóvli és elfújja a szél, ha kinyitom az ablakot?

-
törölt tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Rockband
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Melyik Guitar Hero-t lehet egyedül vagy ketten CSAK gitárral játszani.
Dob, ének, egyéb hülyeségek nélkül.
Kösz!
-
chipesz
őstag
válasz
matex
üzenetére
Mert az nem Xbox One cím, ahogy a Far Cry 2 sem. Kb. hetente feljön ez a téma.
Menj rá a see price-ra, fizetési opciót meg kell adni, 0 Ft-os tétel. A nem One-os címek nem a Microsoft Store-ban vannak, hanem a régi Xbox Marketplace-en. Ezért különbözik a beszerzés módja. -
matex
aktív tag
Ha van Live Gold előfizetésem, akkor miért nem lehet egyes Games with Gold játékot feltelepíteni? A jelenleg 3 telepíthető közül csak a Star Wars Republic Commando-t nem engedi, "Get" helyett "See Price" lehetőség van. A múltkor így jártam a Far Cry 2-vel is...
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Mondjuk az is sokat számít, hogy én S en játszottam, X en elvileg jól fut a 3 is. Azt túlzás lenne mondani, hogy a 4 jól fut S en, de az biztos hogy lényegesen jobban mint a 3, ami S en sokszor élvezhetetlen. De maga a játék környezete, hangulata is jobban tetszett a 4 ben, meg a tornádók, viharok stb, abszolút jól összedobták ezt a játékot, nagyon jól szórakoztam vele, kellemes meglepetés volt.
-
hhenry
őstag
3+3 gold:[link]
-
mcwolf79
veterán
válasz
StLui
üzenetére
Jól benyaltad te is ezt a kamu 4k dumát. Ebből a gyakorlatban ha te észreveszel valamit akkor neked valami hiperszuper szemed lehet.
Nekem is LG tv-m van, fèltem kicsit tőle, de sokakkal ellentétben én személyesen meglestem milyen, és semmivel sem rosszabb, mint a többi hasonló árkategòriájù TV. 5 centiről nem fogod látni a "kamu4k" és real 4k közötti különbséget, nem hogy 1,5-2 méterről. -
AMD Power
titán
válasz
KardosAttila
üzenetére
Jobban tetszett mint a 3?

-
KardosAttila
aktív tag
Kora délután a just cause 4 végére értem, összességében sokkal jobb lett szerintem elődjénél, jobban is néz ki, jobban is fut, változatosabb a térkép, nekem nagyon bejött. A 3 at 4 óra játék után félretettem, lehet még visszatérek rá. Külön öröm volt számomra, hogy nem volt nehéz, max az utolsó 1-2 küldetés, pedig ilyen játékoknál hajlamos eluralkodni a káosz és élvezhetetlen lenni.
-
Def26
félisten
ea access app elnyerte nálam a világ leglassabb appja címet.
5-6 másodperc mire reagál egy gombnyomásra. -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Invitel IPTV, nincs mód kártyára, tévét tervezek venni, de LG-ből csal oled jöhetne szóba, de drága, kamu 4k nem kéne LG meg nem kéne, szóval maradna a többi márka
Mondjuk érdekesek a reakciók, egyből jön az apple szintű válasz: "rosszul fogod", pedig olyan egyszerű dologról beszélünk amit 20 éve is tudott a tévénk, még képcsöves volt, bedugtam a fülest, elvette a hangot a hangszóróról.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Xbox One Media Remote-ot vennék, de nem találok sehol magyar földön. Raktárkészletek kifogytak, a beszerzés bizonytalan mindenhol. Nem tud valaki egy dugi helyet? Illetve nem lehet esetleg kiváltani valami univerzális távirányítós megoldással? A One X bluray lejátszóját szeretném vezérelni, de kontival elég életképtelen számomra a dolog.
-
StLui
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
mute gombra nekem a samsung tévé kirakja állandóra a kis áthúzott hangszóró ikont ami vándorol körbe-körbe.
Hangerőt kell levenni, 50-ről leléptetni nulláig, és a végén visszarakni, nem elfelejteni, mert a család nem ezen, hanem a set top boxon állítja a hangerőt
-
chipesz
őstag
válasz
Balázs0916
üzenetére
Például itt.
-
matex
aktív tag
Xbox Live Gold előfizetés 3+3 hónap 5.999.- a Media Markt-ban: [link]
-
Sziasztok!
Xbox One S kontrollerbe hol kapok gyári akksit?Köszönöm
-
chipesz
őstag
Sehogy, nincs ilyen opció. Használd a Mute gombot a tévén. Vagy halkítsd le teljesen.
"If you don't want to hear the TV, simply turn down the volume on your TV. (When you pluga headset into the adapter on your controller, sound from the TV is not automatically muted or adjusted.) When you plug a compatible headset into your Xbox One Wireless controller, chat audio through Kinect is automatically muted."
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Lenne egy bena kerdesem,hogy lehet kikapcsolni azt ha jackbe fulest dugok akkor automatikusan a tvn ne legyen hang. Mar a menube probaltam allitgatni de mindig van mind2 helyen.
Koszi elore is a helpet!
-
bandi0000
nagyúr
amúgy azon kívül, hogy BF1 után jött ki az 5 témaváltás nélkül, és persze elkurták a startot mi bajotok vele?
Mert szerintem játék mechanikailag nincs vele baj, szép, jól fut, jók a változtatások stb
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
De kiraly! Neken a SE 4 nagyon bejott!!

-
Sumptuous
senior tag
Állítani nem lehet a rezgés erősséget, de ha jól emlékszem a beállításokban kikapcsolható egy adott controller összes rezgése.
A világítás eleinte engem is zavart.. főleg ha sötétben játszok, és valamilyen sötét átvezető/töltőképernyő van a játékban. Erre valóban lehetne valami beállítás, ha már PWM-el van szabályozva az a fehér led
@Def26: Nekem, így friss xboxosként bejön a BF5. Bár inkább a grafikai része, mintsem a játék maga ( sztori/játékmenet )
Illetve a multiplayer része is tetszik. Igen, ez az első BF játékom
Amúgy nagyon két véglet ez a kis társaság itt. Valakinek minden cím új (mint nekem..) és vannak a mindent is játszott emberkék. Érdekes.

-
törölt tag
Elite controlleren ki lehet kapcsolni, és a rezgés is szabàlyozható. Egyébként direkt ilyen és nagy segítség egyes jàtékoknàl. pl. Dying Light-ban csukott szemmel tudsz zàrat feltörni mert érzet hogy hol akad a zàrban a hajcsat. Nem vicc csukott szemmel nyitottam így zàrat.

-
S@c@
őstag
Sziasztok! Friss xbox one tulajkent kerdezem a kontroller vilagitasat ki lehet kapcsolni? Valamint a rezgesen lehet allitani vagy ez spec direkt jlyen h a ravaszoknal es a markolatnal rezeg?
-
Ketrec
csendes tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Lehet hogy a Trial része fut tovább a játéknak? Nekem battlefront2 nel volt ilyen. Lejart az ea acces és vígan játszottam vele tovább, míg egyszer csak kiírta hogy lejárt a 10 órás Trial. A próba időszakot folytatta tovább az ea acces lejárta után.
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudok telepíteni semmilyen EA játékot a Store-ból se.Vagy EA előfizetést kér,vagy azt hogy vegyem meg.Olyat már hallottam hogy előfizetés lejárta után még 1--2 hétig lehet tovább játszani,de ilyet még nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Ha a store-ban keresel rá egy olyan játékra ami EA Access-es akkor sem tudsz telepíteni?
Valami turpisság van itt... -
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincsen több profil,csak az enyém meg a sajátja a gépen.Ráadásul a Battlefield 4-et pár éve megvette ami az EA Acces előfizetés előtt nekem is indult a homeolás miatt,most már az se megy nekem.Valamit bekavart ez az EA ő jól járt mert tud játszani előfizetés nélkül is.A Battlefield 4 miatt gondolkoztunk a supporton hogy reklamálunk hogy az nekem már a ready installban sincs benne,de letettünk róla mert akkor lehet hogy észrevennék hogy nincs előfizetése.A többi goldos meg pár saját játékai mennek nálam is.
-
l.skywalker
Topikgazda

Jön az új Sniper Elite játék (5)
+ a V2 Remastered (PC, PS, XO, Switch)
+ Sniper Elite 3 Ultimate Edition (Switch)
+ Sniper Elite VR -
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem duplázás.
AMD Power kommentjét oriic támogatta

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Csak arra tudok gondolni, hogy van egy olyan profil a gépén, amihez van EA Access
-
Sumptuous
senior tag
Battlefield 5 Deluxe hatezer alatt? Na?

-
szimszonos
őstag
Március elsején lejárt az EA Acces.Én már nem is tudok játszani a letöltött jatékokkal ami rendben lenne.De az hogy lehet hogy a home társam tud továbbra is játszani velük,és bármelyik játéknál ami a csomagban van és nincs a gépen tudja installálni és indulnak is.Soha nem volt előfizetése.Ráadádul neki hiába indulnak nekem már nem hiába homeolunk.
-
törölt tag
Elindítom a Forza hetet, egyből kaptam 2 achit semmit sem csinàltam.
-
Def26
félisten
hejj, a kicseszett életbe. megint nem megy a live...

-
_seth_
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jelenleg még nincs és nem is volt GP előfizetésem, így GP játék sincs rajta, vagy letöltőkódos vagy lemezes van eddig csak, azok mennek net nélkül is.
-
-
_seth_
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Új xboxom van, és még nem aktiváltam a vele kapott gamepasst. Ezért kérdezem, hogy milyen sorrendben érdemes felhasználni. Az xbox profilom is új.
Illetve még egy kérdés: gamepassos játék indításához kell internet minden alkalommal? Vagy tudni fogja a konzol, hogy mennyi ideig van gamepass előfizetésem? Vidékre elvinném magammal a konzolt és nincs net

-
-
_seth_
veterán
Ha vásárolok online 300-ért egy hónap gamepasst utána az xboxxal kapott szintén 1 hónapos gamepasst fel tudom használni? Milyen sorrendben érdemes felhasználni?
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem baj, így legalább nem felejtettem el mobilról indítani a letöltést, hogy mikor odajutok, csak el kelljen indítanom.

-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Stack az, Te!

Ez a Castlevania multiban nagyon jóságosnak tűnik!

-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most már tényleg csak az MS van lemaradva otthoni hálózaton kívüli sztrímmel :/
-
l.skywalker
Topikgazda
Mi van itt ma?
-
törölt tag
Bogyi007, köszi hogy megnézted a Pinball-t nekem.
Valaki kérdezett a Van Helsingről, igen, magyar nyelvű a játék. Legalábbis az első része, a többit még nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha már kijön PC-re a TMCC, akkor az xboxos verzió is kaphatna egy kis egér supportot. Azt jobban tudnám értékelni, mint ezt a hírt.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam is ez van, egy-két és kiderül, hogy megemelkedik-e a munkaidőm napi átlag 11 órára

Egy pár hete szoktatom magam hozzá, a 10 már egész jól megy
De kb már csak hétvégén kapcsolom be a konzolokat...ezért kacsingatok a switch felé..következő genben meg nem is veszek konzolt, ha jól lesz a stream szolgáltatás. -
l.skywalker
Topikgazda
Március 20-àn a Sea of Thieves egér és billentyűzet támogatást kap [link]
Kb. ilyentájt jelenik meg a Razor turret
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Màr maga a lehetőség biztosítàsa is elegendő. Az màs hogy a Sony nem fog vele élni.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Xbox Live on PS4
-
NJanika
aktív tag
Valaki rocket league ?
-
törölt tag
Plex appnak , hol tudom megmondani , hogy a tartalom indításakor ne kapcsoljon le 50p -re ?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elfoglalja most az asztal felét.

5-6 másodperc mire reagál egy gombnyomásra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7